Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
HDD extern

Omul si sensul vietii- experiente...

Upgrade placa video

alimentare hdd cu baterii?
 casco autoturism cu vechime mai m...

invatare engleza de la 0

PCGarage se lauda cu reduceri

Deputat PSD fugit de la locul acc...
 Tractare opel astra g 2004

il va gratia ponta pe voiculescu ...

Nokia Lumia 625/Pareri

Achizitie laptop , buget 2000
 Drivere Windows 7 HP Pavilion 15-...

Becuri H7 55w vs 100w

Sleep win 8

Trasee montane linistite si relat...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

RDS - Semnal demodulat

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
Clerik

Clerik

    Fan Zalmoxis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,633
  • Înscris: 02.02.2013
  • ID membru: 796,928
  • Locație: București

M-am trezit de dimineață că nu-mi merg mai multe programe HD, ulterior unele și-au revenit, dar unele nu, afișând în continuare „Semnal demodulat”.
De menționat că nu am receiver de la RDS și că folosesc atât pe post de monitor cât și TV un Samsung 2333HD.

Cum pot să-mi recuperez posturile? Că mai toate erau cu documentare. Posted Image

Edit: Și că tot am deschis subiectul, știți de ce unele programe HD agață? Cel mai des se întâmplă cu ProtvHD.

Edited by Clerik, 14 April 2013 - 12:31.


#2
easy90rider

easy90rider

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,866
  • Înscris: 01.07.2007
  • ID membru: 197,522
  • Locație: Targu Mures, Romania
Probabil de azi sunt codate acele programe sau ai semnal slab si din cauza asta nu-ti merge bine ProtvHD.

#3
cristian0007

cristian0007

    Be a real Viber !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,247
  • Înscris: 01.01.2007
  • ID membru: 120,951
  • Locație: Bucuresti
A codat f multe canale zilele astea.
Si eu sunt la fel,si acum mi-am pus la loc decodoru si merg.Gen History Channel.

#4
Silviudeep

Silviudeep

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 07.11.2005
  • ID membru: 52,595
  • Locație: Galati
foloseste decodorul de la RCS si iti vor merge :)

#5
Clerik

Clerik

    Fan Zalmoxis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,633
  • Înscris: 02.02.2013
  • ID membru: 796,928
  • Locație: București
N-am decodor. Posted Image

#6
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,601
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest
Il cumperi sau il iei in chirie de la RCS.

#7
Clerik

Clerik

    Fan Zalmoxis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,633
  • Înscris: 02.02.2013
  • ID membru: 796,928
  • Locație: București
Chirie sau custodie?

#8
Socrate1970

Socrate1970

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 664
  • Înscris: 17.06.2008
  • ID membru: 338,081
  • Locație: Bucuresti
Decodor SD in custodie.
Decodor HD cu chirie.

#9
Clerik

Clerik

    Fan Zalmoxis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,633
  • Înscris: 02.02.2013
  • ID membru: 796,928
  • Locație: București
Hoți. Posted Image

#10
eduardul2

eduardul2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 22.10.2006
  • ID membru: 104,308
  • Locație: Cluj Napoca

chiar acum am verificat. fara decodor functioneaza toate hd-urile, mai putin digifilm si hbo. n-am avut rabdare sa verific toate digitalele, doar history, care nu merge

#11
Clerik

Clerik

    Fan Zalmoxis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,633
  • Înscris: 02.02.2013
  • ID membru: 796,928
  • Locație: București
Dacă tot trebuie să-mi iau un decodor mă gândesc să-mi schimb pachetul de servicii și să renunț la fix.
Problema e că de 15 minute mă tot uit pe site și nu văd decât pachete individuale. Îmi scapă mie vreun submeniu pe site-ul lor sau pur și simplu îmi aleg ce net și ce pachet tv vreau, iar totalul e suma prețului pentru cele două servicii?

#12
eduardul2

eduardul2

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 176
  • Înscris: 22.10.2006
  • ID membru: 104,308
  • Locație: Cluj Napoca
am dat o scanare.in ordinea cum si le memoreaza tv-ul:  4story, bbc entertainment, bbc knowledge, cinemax, digifilm, digifilm hd, gsp tv, hbo comedy, hbo hd, hbo romania, history channel, inedit tv, music channel hu, n24, nasul tv, superone, superone hd, transilvania live, transilvania look, tv1000, tvh 2.0, viasat history, viasat nature. astea au semnal demodulat. n-ar fi codat tarafu si inca vreo 20 de mizerii.daca ne-ar intreba si pe noi....

#13
Clerik

Clerik

    Fan Zalmoxis

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,633
  • Înscris: 02.02.2013
  • ID membru: 796,928
  • Locație: București
La superone m-aș fi supărat tare.Posted Image

Edited by Clerik, 14 April 2013 - 15:16.


#14
dalinx

dalinx

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 08.08.2009
  • ID membru: 497,182
Aceeasi problema am si eu !
Ati gasit o solutie la acesta problema ?
Multumesc mult !

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users