Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
BlitzSound

Diana

Olive Kitteridge (2014)

persistenta corectare proportii l...
 RAM suplimentar Acer E1-530

Schimbare de Shutter pentru Panas...

Upgrade laptop dell

Decupare mesaje de e-mail si expo...
 laptop msi cr630 placa de baza sa...

Sfat achizitie arma AirSoft

reciver to pc

Fecioria si pacatul
 Banalul 555 - cum functioneaza?

De ce politia suna cu numar ascuns?

Belgravistan

Halloweenul și Transilvania
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Probleme sunet dupa instalarea windowsului 7 .

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Fluffy03

Fluffy03

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 25.08.2011
  • ID membru: 707,553

Salut! Dupa instalarea windowsului 7 am o problema cu sunetul ,imi merg 2 boxe ( Stereo) ,dar sistemul 5+1 nu se aude,desi imi apare ca merge la Speakers. Care ar fi problema?

#2
Fluffy03

Fluffy03

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 25.08.2011
  • ID membru: 707,553
Later edit : Am schimbat mufele la spate de la sistemul 5+1 si merg ,dar celelalte doua boxe mari nu se mai aud deloc.

#3
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,753
  • Înscris: 12.12.2007
  • ID membru: 259,505
  • Locație: mangalia
Despre ce sistem/laptop vorbim, despre ce sistem de operare (32 sau 64 bit) si ce driver-i ai instalat? Ai lasat W7 cu ce vine el sau ai dat driver-ii care trebuie? Detalii monser, detalii..

#4
Fluffy03

Fluffy03

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 25.08.2011
  • ID membru: 707,553
Un sistem audio AKAI 5+1, windows 7 pe 32 de biti. La inceput am lasat windowsul 7 cum vine el,dupa care am instalat driverele le la placa audio Realtek(Gigabyte) ..
Inainte sa instalez win 7 ,aveam xp-ul pe care mergeau perfect si sistemul si celelalte doua boxe separate.

Edited by Fluffy03, 12 April 2013 - 19:35.


#5
Fluffy03

Fluffy03

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 25.08.2011
  • ID membru: 707,553
Cele 2 boxe separate (sunt defapt o statie si o boxa) amplificate cred ....de la New Rich Shine ..daca ajuta la ceva.

#6
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,753
  • Înscris: 12.12.2007
  • ID membru: 259,505
  • Locație: mangalia
Print screen cu dev manager si cu manager-ul de sunet.. Si o poza cu conexiunile din sistemul AKAI si conxiunea/conexiunile care pleaca din PC..

Edited by c14h3r, 13 April 2013 - 12:12.


#7
xxvirusxx

xxvirusxx

    Backdoor

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,352
  • Înscris: 11.11.2005
  • ID membru: 53,238
Deci ai setat 5+1 la realtek din control panel nu? (presupunand ca ai realtek)

Ce placa de baza?
Acele 2 boxe merg cand asculti unde? in winamp, youtube etc...?

Edited by xxvirusxx, 13 April 2013 - 12:23.


#8
Fluffy03

Fluffy03

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 25.08.2011
  • ID membru: 707,553
http://i50.tinypic.com/27wrcig.png
http://i49.tinypic.com/ofsk1.png
http://i46.tinypic.com/345n6af.png
Am setat 5+1, dar cele 2 boxe separate nu merg, doar pe stereo dar atunci nu mai merge sistemul ..iar eu vreau sa mearga toate odata ca si inainte de instalarea windowsului.
Nu stiu ce sa ii fac... putin ajutor va rog

Driverele instalate dupa cd-ul original  http://i50.tinypic.com/ae1rmu.png

#9
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,753
  • Înscris: 12.12.2007
  • ID membru: 259,505
  • Locație: mangalia
High definition audio device... Ce rahat de driver ai instalat de-ti vede w7-ele asa ceva? High definition audio device este vazut cu driveri generici sau fara....
Pune in mama lor de poze direct de SP nu pe xpic, fuckpick sau mai stiu eu ce alta galeata de poze... Iete driver de aici. Instaleaza si spune ce apare dupa la sunet...

Edited by c14h3r, 13 April 2013 - 18:02.


#10
Fluffy03

Fluffy03

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 25.08.2011
  • ID membru: 707,553

Am instalat driver-ul care mi l-ai dat, da chiar nu ma pricep: http://imageshack.us.../frtitluhy.jpg/
Nu inteleg de ce nu merg cele 2 boxe..

Edited by Fluffy03, 13 April 2013 - 22:22.


#11
Fluffy03

Fluffy03

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 25.08.2011
  • ID membru: 707,553
Am reusit pana la urma ...Dupa ce le-am luat la rand am gasit  rezolvarea..problema era la aceea mufa neagra trebuia setat Iesire boxa fata (Speakers). Acum merg toate. Multumesc pentru driver si sfaturi !

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users