Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Morcovii

Interfata router indisponibila

FIFA 15 ONLINE - XBOX ONE

Probleme detectare continut Samsu...
 Tema wordpress a luat-o razna

sfaturi achizitie led tv 55 inch

Hristos sinucigasul, Dumnezeu, ta...

Ventilator sursa cu airflow foart...
 Sfat TV LED cu inregistrare un ca...

Led dimmer.

lenovo z710 vs. qosmio x70

radiere definitiva
 Cablu internet categorie (5,5e,6,7)

Viteza de 200mbps, router de 100m...

Help in Bucatarie!

Recomandare marire viteza PC
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nokia Lumia 520

  • Please log in to reply
7985 replies to this topic

#2989
sailor62

sailor62

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,258
  • Înscris: 28.07.2008
  • ID membru: 353,394

Toata lumea la ploiesti numa' io la bucuresti
Mie nu-mi trebe de exemplu - cand ma imbat ma tin de gard

Edited by sailor62, 31 January 2014 - 16:22.


#2990
vlad_first

vlad_first

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 204
  • Înscris: 02.11.2007
  • ID membru: 243,277

View PostOuroboros, on 31 ianuarie 2014 - 15:05, said:

Îmi pare rău că App Folder nu permite accesul la Ringtone & Sounds (primul din lista de setări). În rest îmi dă voie la aproape orice mi se pare mai important: WiFi, mobile data, localisation, screen rotation, plane mode, BT. Poate la următorul update. Ideal să adauge și posibilitatea de a putea adăuga și programe de sistem, nu numai cele instalate.
/

Pentru asta e bun si Insider, nu era neaparat "folder-ul de aplicatii". :))

View Postdanieliankoo, on 31 ianuarie 2014 - 15:28, said:



m-am lamurit dupa 2 update-uri ramai cu acelasi telefon vechi pe care am dat o gramada de bani si acum nu e deloc mai destept.

De curiozitate, cat ai dat pe el?

#2991
Ouroboros

Ouroboros

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,983
  • Înscris: 08.01.2014
  • ID membru: 842,626
  • Locație: Irgendwo

View Postdanieliankoo, on 31 ianuarie 2014 - 15:28, said:

ramane ecran negru
Asta nu trebuia să se întâmple Dacă te nemulțumește, vinde-l. Ți l-aș cumpăra cu 400 lei (depinde de stare) pentru frate-meu. Măcar scapi și tu de o grijă și frustrări. Nu prea e mișto când folosești un telefon care nu ți se potrivește.

Mie-mi place Tap to wake. Îl folosesc la greu. Cea mai utilă funcție după aia cu rotația.

Edited by Ouroboros, 31 January 2014 - 16:26.


#2992
Raduku96

Raduku96

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 309
  • Înscris: 17.08.2008
  • ID membru: 360,509
  • Locație: Romania
Atunci vinde-l si ia-ti un android mai bun in banii astia, ca iOS la banii astia vezi doar in poze.

#2993
c6t9

c6t9

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,859
  • Înscris: 20.01.2004
  • ID membru: 10,501
Io am mașină cu BT :)


#2994
vlad_first

vlad_first

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 204
  • Înscris: 02.11.2007
  • ID membru: 243,277

View Postfologeam, on 31 ianuarie 2014 - 12:05, said:

Salut!Se pastreaza developer unlock si aplicatiile instalate cu acesta dupa update-ul la black?Mai am 750mb liber in memoria telefonului.Se poate face update la black doar cu memoria asta?Multumesc!

Da, se pastreaza.

Edited by vlad_first, 31 January 2014 - 16:33.


#2995
florinchelsoi

florinchelsoi

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 11.12.2009
  • ID membru: 538,794
  • Locație: in fata iMac-ului !
Mie nu îmi merge 2tap to wake ! De ce !?

#2996
al3xw

al3xw

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 08.09.2011
  • ID membru: 710,159
A aparut update pt MixRadio...

#2997
danieliankoo

danieliankoo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,404
  • Înscris: 23.01.2005
  • ID membru: 29,328

View Postvlad_first, on 31 ianuarie 2014 - 16:19, said:

Pentru asta e bun si Insider, nu era neaparat "folder-ul de aplicatii". Posted Image)



De curiozitate, cat ai dat pe el?

600 lei

View PostOuroboros, on 31 ianuarie 2014 - 16:22, said:

Asta nu trebuia să se întâmple Dacă te nemulțumește, vinde-l. Ți l-aș cumpăra cu 400 lei (depinde de stare) pentru frate-meu. Măcar scapi și tu de o grijă și frustrări. Nu prea e mișto când folosești un telefon care nu ți se potrivește.

Mie-mi place Tap to wake. Îl folosesc la greu. Cea mai utilă funcție după aia cu rotația.

vreau sa il dau lu fiimiu da mai e pana la primavara

View PostRaduku96, on 31 ianuarie 2014 - 16:27, said:

Atunci vinde-l si ia-ti un android mai bun in banii astia, ca iOS la banii astia vezi doar in poze.

la android nu ma mai intorc. clar este peste android la nevoile mele.

View Postc6t9, on 31 ianuarie 2014 - 16:32, said:

Io am mașină cu BT Posted Image

navigare placuta ce sa zic. atunci se pare ca e de bun augur orice update, oricat de mic.

#2998
Ouroboros

Ouroboros

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,983
  • Înscris: 08.01.2014
  • ID membru: 842,626
  • Locație: Irgendwo

View Postal3xw, on 31 ianuarie 2014 - 19:40, said:

A aparut update pt MixRadio...

Bine, nu e available în Ro...Deh

@daniel: e o idee bună să il dai lu' fecior-tu. O să-i placă de un FB/browser/o muzică și ceva jocuri din astea.

Apropo de Insider, mie nu-mi place că e al naibii de stufoasă și are chestii redundante. Așa mă oftic că nu mă pricep să fac aplicații. Știu exact ce vreau.

Edited by Ouroboros, 31 January 2014 - 20:13.


#2999
subsemnatul01

subsemnatul01

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 316
  • Înscris: 17.11.2013
  • ID membru: 834,322
As dorii sa dau jos din skydrive un clip video intr-un PC (pe anticul XP )..... am vreo sansa ?
Accesez contul, selectez clipul si ..... nicio optiune pt copiere, descarcare in computer......Posted Imagedoar ceata.......

sa-l trimit pe mail (yahoo)......

#3000
sailor62

sailor62

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,258
  • Înscris: 28.07.2008
  • ID membru: 353,394

View Postsubsemnatul01, on 31 ianuarie 2014 - 20:27, said:

As dorii sa dau jos din skydrive un clip video intr-un PC (pe anticul XP )..... am vreo sansa ?
Accesez contul, selectez clipul si ..... nicio optiune pt copiere, descarcare in computer......Posted Imagedoar ceata.......

sa-l trimit pe mail (yahoo)......
Poti linistit sal dai jos in PC-clik dreapta/descarcare. Problema mea e ca nu poti sa-l dai jos in telefon.   (video sau mp3 sau doc) Am incercat si cu dropbox -aceeasi limitare. Numai pozele au accept de download...

#3001
c6t9

c6t9

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,859
  • Înscris: 20.01.2004
  • ID membru: 10,501
Bine că am și Android :(

#3002
subsemnatul01

subsemnatul01

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 316
  • Înscris: 17.11.2013
  • ID membru: 834,322
nicio treaba...nu reusesc sa-l pun pe desktop... click dr - downl - si mi-l pune in winRAR zip......incerc  save other....winamp, player, altceva si nimic.....

Mda! asta este... fac un filmulet pe mobil, il incarc pe skydrive, vreau sa-l trimit pe un site dar nu reusesc sa-l pun din skydrive pe desktop....doar informat zip la dat jos si camatat... cum sa le trimit celor cu site-ul ceva arhivat cand ei vor video!  PS: poate de la vinul de buturuga sa vina stangacia mea......

#3003
atanu

atanu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 23.01.2008
  • ID membru: 277,783
  • Locație: Tg. Mures
Pai dezarhivează-l!

Edited by atanu, 31 January 2014 - 22:21.


#3004
subsemnatul01

subsemnatul01

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 316
  • Înscris: 17.11.2013
  • ID membru: 834,322
mda! nu mai am chef....cand o-sa fiu  mai limpede...  skydrive, click-uri, bla bla bla... vroioam sa incarc un clip pe site-ul celor de la observator (fa-ti copilul vedeta).....

aa! si parca mai observ ceva, credeam ca filmarea pe care am facuta cu L520 avea 480x  dar cand rulez in PC pe skydrive imi arata 32sapm.spam....se observa clar imagine inferioara (neclara), nu-mi amintesc sa fi umblat pe la rezolutia telef in filmare, iar pe tel este ff ok filmarea....

....pe skydrive imi arata 32sapm.spam...

320 x

#3005
avlad

avlad

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 914
  • Înscris: 20.06.2006
  • ID membru: 82,958
Pe skydrive iti ridica din telefon o varianta ciuntita la rezolutie slaba. Singura modalitate sa iei o filmare in original este cablul de date.

#3006
Gabi_B_HD

Gabi_B_HD

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,458
  • Înscris: 16.05.2010
  • ID membru: 590,696
  • Locație: Deva
Poti incarca pe skydrive la calitatea originala atat poze cat si filme daca activezi transferul exclusiv prin wi/fi.
A gasit cineva leacul pentru cat de mult ocupa sistemul de operare?

Edited by Gabi_B_HD, 31 January 2014 - 23:36.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users