Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum pot ajunge la un urolog pentr...

Set nivela Wienerberger pentru mo...

Download filmulete youtube cu tot...

iPhone 5, nelamurire iOS
 Opel Corsa C 1,7 CDTI - "za ...

Cel mai ieftin telefin compatibil...

Componente

Legare 2 motoare asincrone
 Kirkland Minoxidil - pareri ?

Samsung BD-E5300 BlueRay Player

Rootare Android

caut sistem
 Recomandare laptop

Dump pentru TV CRT Nei NTV2970TFS...

Sfaturi nr provizorii.

SGS 4 vs htc one m7
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nokia Lumia 520

  • Please log in to reply
7756 replies to this topic

#2539
Nightwishh

Nightwishh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,410
  • Înscris: 13.01.2009
  • ID membru: 407,093
  • Locație: Cluj-Napoca, Romania

View PostOriOn20, on 21 ianuarie 2014 - 11:50, said:

Succes.
Cum a rezolvat problema cu fisierele temporare.
Am setat data pe 2015 si dupa aceea am dat iar Clear si a mers de la 872mb am ajuns la 9,7mb.

Ciudat bug totusi.
Nu e niciun bug. Să zicem ca clientul de mail ti-e setat să iti arate mailurile din ultima lună, după aia le șterge. Ok, atașamentele de la mesajele respective o sa le tină o luna in acel fisier temporar, după aia le șterge. Tu mutând data în 2015, telefonul a considerat că nu mai ai nevoie de acele fisiere (si de altele în aceeași situație), asa ca le-a sters. Nu e vorba doar de mailuri, sunt o grămadă de chestii cu dată de expirare in acel temp.

#2540
dannys89

dannys89

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 27.12.2007
  • ID membru: 264,774
Salut.

Sunt si eu posesor al acestui telefon. l-am luat la schimb pe un Alcatel One Touch X'Pop White. Sunt multumit de el, mai ales venind dupa acel telefon.
Am doar o problema, mare as zice eu ( vad ca pe forumurile internationale o au mai multi )
Telefonul nu vibreaza deloc, indiferent ce i-as face.
Cei care au GDR 3 preview, au problema asta? O aveati inainte si acum e rezolvata? Observe ca telefonul meu are Amber-ul cu firmware de Vodafone ( e luat de la QMobile - cred ca asa se cheama cei din afi... )

#2541
AEROAQUA

AEROAQUA

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 05.01.2007
  • ID membru: 122,323
  • Locație: Bucuresti,Romania

View Postdannys89, on 21 ianuarie 2014 - 14:58, said:

Salut.

Sunt si eu posesor al acestui telefon. l-am luat la schimb pe un Alcatel One Touch X'Pop White. Sunt multumit de el, mai ales venind dupa acel telefon.
Am doar o problema, mare as zice eu ( vad ca pe forumurile internationale o au mai multi )
Telefonul nu vibreaza deloc, indiferent ce i-as face.
Cei care au GDR 3 preview, au problema asta? O aveati inainte si acum e rezolvata? Observe ca telefonul meu are Amber-ul cu firmware de Vodafone ( e luat de la QMobile - cred ca asa se cheama cei din afi... )

Daca  nu vibreaza cand apesi cele una din cele 3 taste " back / winlogo / search "  atunci la service cu el (probleme de nou sau cazut pe jos de prea multe ori...)

Edited by AEROAQUA, 21 January 2014 - 15:05.


#2542
dannys89

dannys89

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 27.12.2007
  • ID membru: 264,774

View PostAEROAQUA, on 21 ianuarie 2014 - 15:04, said:

Daca  nu vibreaza cand apesi cele una din cele 3 taste " back / winlogo / search "  atunci la service cu el (probleme de nou sau cazut pe jos de prea multe ori...)

Avand in vedere ca nu l-am scapat deloc si ca aceasta problema o au multi cu telefoane l520 noi, asa se pare ca ar fi problema de nou. Apoi, se pare ca cei care au L520 mai vechi, pre-amber/gdr2, nu avreau problema asta si au intampinat-o dupa update. D-aia tind sa cred ca ar fi problema software.

#2543
AEROAQUA

AEROAQUA

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 05.01.2007
  • ID membru: 122,323
  • Locație: Bucuresti,Romania

View Postdannys89, on 21 ianuarie 2014 - 15:09, said:


Avand in vedere ca nu l-am scapat deloc si ca aceasta problema o au multi cu telefoane l520 noi, asa se pare ca ar fi problema de nou. Apoi, se pare ca cei care au L520 mai vechi, pre-amber/gdr2, nu avreau problema asta si au intampinat-o dupa update. D-aia tind sa cred ca ar fi problema software.

Poti incerca http://www.windowsph...a3-995e677eba14



#2544
dannys89

dannys89

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 27.12.2007
  • ID membru: 264,774

View PostAEROAQUA, on 21 ianuarie 2014 - 15:13, said:


Poti sa folosesti si tu aplicatia aia? Eu am instalat-o si dupa ce am selectat sa-mi acceseze "vibration" si am dat click pe Test nu s-a intamplat nimic, nu a inceput niciun proces de "testing"

#2545
AEROAQUA

AEROAQUA

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 05.01.2007
  • ID membru: 122,323
  • Locație: Bucuresti,Romania

View Postdannys89, on 21 ianuarie 2014 - 15:34, said:


Poti sa folosesti si tu aplicatia aia? Eu am instalat-o si dupa ce am selectat sa-mi acceseze "vibration" si am dat click pe Test nu s-a intamplat nimic, nu a inceput niciun proces de "testing"

Da , normal ca am testat-o inainte sa postez..

#2546
dannys89

dannys89

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 27.12.2007
  • ID membru: 264,774

View PostAEROAQUA, on 21 ianuarie 2014 - 15:37, said:

Da , normal ca am testat-o inainte sa postez..

Nu insinuam ca nu ai fi testat-o ci intrebam daca, dupa ce ai dat click pe Test, in aplicatia de Vibration, a facut ceva? Pentru ca la mine e folosibil acel "test" button, dar nu face nimic, nu porneste niciun proces, nimic

#2547
AEROAQUA

AEROAQUA

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 05.01.2007
  • ID membru: 122,323
  • Locație: Bucuresti,Romania

View Postdannys89, on 21 ianuarie 2014 - 15:40, said:


Nu insinuam ca nu ai fi testat-o ci intrebam daca, dupa ce ai dat click pe Test, in aplicatia de Vibration, a facut ceva? Pentru ca la mine e folosibil acel "test" button, dar nu face nimic, nu porneste niciun proces, nimic

dupa test, a inceput sa vibreze...

#2548
dannys89

dannys89

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 27.12.2007
  • ID membru: 264,774

La mine apa pe Test se schimba culoarea butonului si dupa ce ridic degetul, revine la culoarea initiala si nu se intampla nimic, nu-mi arata ca a pornit vreun proces sau ceva. Deci daca ar fi fost hardware ar fi trebuit sa arate un proces pornit sau eventual sa ramana butonul apasat si sa nu vibreze...

#2549
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,486
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest
Aveti idee cat costa in service un senzor de proximitate defect ?

#2550
Venboteam

Venboteam

    Broker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,408
  • Înscris: 05.01.2012
  • ID membru: 733,893
  • Locație: Romania pitoreasca
Deja ai probleme cu el? :)
La mine si-a revenit dupa faza de ieri cu acelasi senzor de proximitate.

#2551
fologeam

fologeam

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 257
  • Înscris: 15.07.2006
  • ID membru: 86,667
  • Locație: Bucuresti

View PostCiprian93, on 21 ianuarie 2014 - 01:20, said:

Acum am observat si eu, dar de cat spatiu e nevoie pt kit+instalare? Eu am 2gb si un pic, dar nu îmi ajunge...
Cei care nu au suficienta memorie libera pot sa faca download la kit cu calculatorul din windows store,copiaza kitul pe cardul sd al telefonului si il instaleaza din aplicatia magazin,card sd.Eu aveam ~2 gb liberi si cu aceasta metoda am reusit fara sa mai dezinstalez nimic.

Edited by fologeam, 21 January 2014 - 17:05.


#2552
Petran_Marius

Petran_Marius

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 473
  • Înscris: 09.12.2012
  • ID membru: 789,200
  • Locație: România

View Postcatalinman, on 21 ianuarie 2014 - 16:25, said:

Aveti idee cat costa in service un senzor de proximitate defect ?

Restart la telefon,sau asteapta GDR3 care rezolva problema,daca doresti sa obtii mai repede update-ul cauta pe google sau imi dai mie PM.

#2553
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,486
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest
edit.

Edited by catalinman, 21 January 2014 - 17:18.


#2554
Ciprian93

Ciprian93

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 18.12.2013
  • ID membru: 839,384
  • Locație: Cluj Napoca

View Postfologeam, on 21 ianuarie 2014 - 17:00, said:

Cei care nu au suficienta memorie libera pot sa faca download la kit cu calculatorul din windows store,copiaza kitul pe cardul sd al telefonului si il instaleaza din aplicatia magazin,card sd.Eu aveam ~2 gb liberi si cu aceasta metoda am reusit fara sa mai dezinstalez nimic.

Mersi mult de informatie. Dar eu momentan nu am nici card...

#2555
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,486
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest

View PostVenboteam, on 21 ianuarie 2014 - 16:45, said:

Deja ai probleme cu el? Posted Image
La mine si-a revenit dupa faza de ieri cu acelasi senzor de proximitate.
Probleme destul de mari si se confirma ca cei de la service Regenersis sunt cei mai mare jegosi.

Duminica dupa-amiaza cand l-am luat telefonul nu avea absolut nicio problema, mergea perfect.

Dupa ce l-am butonat cateva ore am vazut ca mai avea doar 1 liniuta baterie  l-am pus intr-un dulap cu gandul ca o sa-l incarc luni.

Luni am observat ca s-a inchis de tot (probabil ca din cauza la baterie) si am vrut sa-l pun la incarcat.

Faza e ca refuza sa se incarce si flickare ecranul non-stop.

Face asa vreo 25 de minute si pe urma ecranul se opreste din flicker, dar, telefonul tot nu porneste.

L-am lasat toata noaptea la incarcat da degeaba, nu vrea sa se mai incarce ioc.

Avand la el garantie si factura am zis hai sa ma duc in service cu el.

Am fost intai la Cordon Service (service autorizat trecut pe carticica cu garantia), acolo mi-au zis ca ei nu se mai ocupa de service pentru telefoane Nokia si m-au trimis la Germanos sau la alt service din carticica.

La Germanos n-am vrut sa ma duc ca m-am gandit ca o sa faca urat cand o sa vada ca nu sunt eu persoana care a cumparat telefonul de la ei si ca o sa comenteze ca am doar garantie si factura la el.

Asa ca m-am hotarat sa ma duc la Regenersis ( cu toate ca pe Softpedia toata lumea ii injura ca nu sunt seriosi).

Acolo, initial au fost ok, mi-au cerut factura, garantia si un nume. Nu au comentat absolut deloc ca nu eram eu persoana care a cumparat telefonul de la Germanos (ori nu le apare in baza de date ori nu i-a interesat aspectul asta).

Mi-au zis ca pe joi e gata si pana atunci pot sa verific statusul online in baza unui cod trecut pe fisa ce a ramas la mine.

Totusi, la cateva ore m-au sunat si m-au anuntat ca au observat o interventie neutorizata la senzorul de proximitate (cica ar fi topit sau ceva de genul asta) si ca din acest motiv nu pot sa imi acorde garantie. Daca vreau sa-l repar la ei ma costa 347 de lei !!!

In conditiile in care eu am dat pe el 350 de lei nu o sa primeasca niciodata de la mine suma ceruta de ei, asa ca a ramas ca maine sa trec pe la ei sa-l ridic.

Nu-mi ramane decat sa ma duc la service autorizat Nokia sau la service Vodafone sau Orange. Sper sa rezolv cu ei si daca nici acolo nu se poate ma gandesc sa ma duc la un service de cartier si poate rezolv cu 60-100 de lei.

Acum nici nu stiu ce sa cred, e ciudat ca duminica a mers perfect, iar luni nu a mai vrut, eu suspectez ca s-a dus bateria (din cauza ca am lasat-o sa se descarce complet). Nu vad de ce nu ar mai porni daca senzorul de proximitate ar avea un defect sau s-ar strica.

Se pare ca am pornit cu stangul cu 520. :(

Edited by catalinman, 21 January 2014 - 17:19.


#2556
Petran_Marius

Petran_Marius

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 473
  • Înscris: 09.12.2012
  • ID membru: 789,200
  • Locație: România
Dupa mine urmatoarele cazuri ar putea fii valabile :
1.Telefonul putea fii defect din fabrica sau in curs de defectiune.
2.Telefonul poate a facut scurtcircuit sau bateria,ambele cazuri sunt posibile.
3.Incingerea unor compenente ar putea cauza si topirea anumitor circuite,deci daca l-ai folosit intens *duminica,si l-ai pus intr-un loc calduros.



Insa in nici un caz un senzor nu costa cat spun idioti aia.un touch cu tot cu senzor e abia 100 lei.

LE:Incearca cu o alta baterie vezi daca porneste,daca nu porneste,te duci cu telefonul de unde l-ai luat si ar trebui sa-ti dea altul nou.daca reparatia este imposibila,evident daca telefonul a fost scurtcircuitat

Edited by Petran_Marius, 21 January 2014 - 17:27.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users