Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ip virtual box

Root Huawey Y511-U10 problema con...

Mercedes-Benz Coupe SUV concept

combatere daunatori
 Prin ochii unei femei

Minitube in Manjaro

Tigaie fonta Griswold 10 vintage(...

Sfat achiziție laptop.
 Card Paypal

Un singur magazin

Cum pot pastra nr de Ro la masina...

Sa invațam Limba Latina!
 Despre cum e in alte tari din UE ...

MegaWat - Oradea

linkare statica libc

Coruptia generalizata din spitale...
 
 
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nokia Lumia 520

  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
4842 răspunsuri în acest subiect

#2539
AEROAQUA

AEROAQUA

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.155
  • Înscris: 05.01.2007
  • ID membru: 122.323
  • Locație: Bucuresti,Romania

 dannys89, pe 21 ianuarie 2014 - 15:40, a scris:


Nu insinuam ca nu ai fi testat-o ci intrebam daca, dupa ce ai dat click pe Test, in aplicatia de Vibration, a facut ceva? Pentru ca la mine e folosibil acel "test" button, dar nu face nimic, nu porneste niciun proces, nimic

dupa test, a inceput sa vibreze...

#2540
dannys89

dannys89

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 39
  • Înscris: 27.12.2007
  • ID membru: 264.774
La mine apa pe Test se schimba culoarea butonului si dupa ce ridic degetul, revine la culoarea initiala si nu se intampla nimic, nu-mi arata ca a pornit vreun proces sau ceva. Deci daca ar fi fost hardware ar fi trebuit sa arate un proces pornit sau eventual sa ramana butonul apasat si sa nu vibreze...

#2541
catalinman

catalinman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 19.059
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116.858
  • Locație: Bucharest
Aveti idee cat costa in service un senzor de proximitate defect ?

#2542
Venboteam

Venboteam

    Broker

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.050
  • Înscris: 05.01.2012
  • ID membru: 733.893
  • Locație: Romania pitoreasca
Deja ai probleme cu el? :)
La mine si-a revenit dupa faza de ieri cu acelasi senzor de proximitate.

#2543
fologeam

fologeam

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 247
  • Înscris: 15.07.2006
  • ID membru: 86.667
  • Locație: Bucuresti

 Ciprian93, pe 21 ianuarie 2014 - 01:20, a scris:

Acum am observat si eu, dar de cat spatiu e nevoie pt kit+instalare? Eu am 2gb si un pic, dar nu îmi ajunge...
Cei care nu au suficienta memorie libera pot sa faca download la kit cu calculatorul din windows store,copiaza kitul pe cardul sd al telefonului si il instaleaza din aplicatia magazin,card sd.Eu aveam ~2 gb liberi si cu aceasta metoda am reusit fara sa mai dezinstalez nimic.

Editat de fologeam, 21 ianuarie 2014 - 17:05.




#2544
Petran_Marius

Petran_Marius

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 406
  • Înscris: 09.12.2012
  • ID membru: 789.200
  • Locație: România

 catalinman, pe 21 ianuarie 2014 - 16:25, a scris:

Aveti idee cat costa in service un senzor de proximitate defect ?

Restart la telefon,sau asteapta GDR3 care rezolva problema,daca doresti sa obtii mai repede update-ul cauta pe google sau imi dai mie PM.

#2545
catalinman

catalinman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 19.059
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116.858
  • Locație: Bucharest
edit.

Editat de catalinman, 21 ianuarie 2014 - 17:18.


#2546
Ciprian93

Ciprian93

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 45
  • Înscris: 18.12.2013
  • ID membru: 839.384
  • Locație: Cluj Napoca

 fologeam, pe 21 ianuarie 2014 - 17:00, a scris:

Cei care nu au suficienta memorie libera pot sa faca download la kit cu calculatorul din windows store,copiaza kitul pe cardul sd al telefonului si il instaleaza din aplicatia magazin,card sd.Eu aveam ~2 gb liberi si cu aceasta metoda am reusit fara sa mai dezinstalez nimic.

Mersi mult de informatie. Dar eu momentan nu am nici card...

#2547
catalinman

catalinman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 19.059
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116.858
  • Locație: Bucharest

 Venboteam, pe 21 ianuarie 2014 - 16:45, a scris:

Deja ai probleme cu el? Imagine publicată
La mine si-a revenit dupa faza de ieri cu acelasi senzor de proximitate.
Probleme destul de mari si se confirma ca cei de la service Regenersis sunt cei mai mare jegosi.

Duminica dupa-amiaza cand l-am luat telefonul nu avea absolut nicio problema, mergea perfect.

Dupa ce l-am butonat cateva ore am vazut ca mai avea doar 1 liniuta baterie  l-am pus intr-un dulap cu gandul ca o sa-l incarc luni.

Luni am observat ca s-a inchis de tot (probabil ca din cauza la baterie) si am vrut sa-l pun la incarcat.

Faza e ca refuza sa se incarce si flickare ecranul non-stop.

Face asa vreo 25 de minute si pe urma ecranul se opreste din flicker, dar, telefonul tot nu porneste.

L-am lasat toata noaptea la incarcat da degeaba, nu vrea sa se mai incarce ioc.

Avand la el garantie si factura am zis hai sa ma duc in service cu el.

Am fost intai la Cordon Service (service autorizat trecut pe carticica cu garantia), acolo mi-au zis ca ei nu se mai ocupa de service pentru telefoane Nokia si m-au trimis la Germanos sau la alt service din carticica.

La Germanos n-am vrut sa ma duc ca m-am gandit ca o sa faca urat cand o sa vada ca nu sunt eu persoana care a cumparat telefonul de la ei si ca o sa comenteze ca am doar garantie si factura la el.

Asa ca m-am hotarat sa ma duc la Regenersis ( cu toate ca pe Softpedia toata lumea ii injura ca nu sunt seriosi).

Acolo, initial au fost ok, mi-au cerut factura, garantia si un nume. Nu au comentat absolut deloc ca nu eram eu persoana care a cumparat telefonul de la Germanos (ori nu le apare in baza de date ori nu i-a interesat aspectul asta).

Mi-au zis ca pe joi e gata si pana atunci pot sa verific statusul online in baza unui cod trecut pe fisa ce a ramas la mine.

Totusi, la cateva ore m-au sunat si m-au anuntat ca au observat o interventie neutorizata la senzorul de proximitate (cica ar fi topit sau ceva de genul asta) si ca din acest motiv nu pot sa imi acorde garantie. Daca vreau sa-l repar la ei ma costa 347 de lei !!!

In conditiile in care eu am dat pe el 350 de lei nu o sa primeasca niciodata de la mine suma ceruta de ei, asa ca a ramas ca maine sa trec pe la ei sa-l ridic.

Nu-mi ramane decat sa ma duc la service autorizat Nokia sau la service Vodafone sau Orange. Sper sa rezolv cu ei si daca nici acolo nu se poate ma gandesc sa ma duc la un service de cartier si poate rezolv cu 60-100 de lei.

Acum nici nu stiu ce sa cred, e ciudat ca duminica a mers perfect, iar luni nu a mai vrut, eu suspectez ca s-a dus bateria (din cauza ca am lasat-o sa se descarce complet). Nu vad de ce nu ar mai porni daca senzorul de proximitate ar avea un defect sau s-ar strica.

Se pare ca am pornit cu stangul cu 520. :(

Editat de catalinman, 21 ianuarie 2014 - 17:19.


#2548
Petran_Marius

Petran_Marius

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 406
  • Înscris: 09.12.2012
  • ID membru: 789.200
  • Locație: România

Dupa mine urmatoarele cazuri ar putea fii valabile :
1.Telefonul putea fii defect din fabrica sau in curs de defectiune.
2.Telefonul poate a facut scurtcircuit sau bateria,ambele cazuri sunt posibile.
3.Incingerea unor compenente ar putea cauza si topirea anumitor circuite,deci daca l-ai folosit intens *duminica,si l-ai pus intr-un loc calduros.



Insa in nici un caz un senzor nu costa cat spun idioti aia.un touch cu tot cu senzor e abia 100 lei.

LE:Incearca cu o alta baterie vezi daca porneste,daca nu porneste,te duci cu telefonul de unde l-ai luat si ar trebui sa-ti dea altul nou.daca reparatia este imposibila,evident daca telefonul a fost scurtcircuitat

Editat de Petran_Marius, 21 ianuarie 2014 - 17:27.


#2549
Nightwishh

Nightwishh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.396
  • Înscris: 13.01.2009
  • ID membru: 407.093
  • Locație: Cluj-Napoca, Romania
Nu inteleg, a umblat cineva la senzorul de proximitate sau nu?

#2550
Venboteam

Venboteam

    Broker

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.050
  • Înscris: 05.01.2012
  • ID membru: 733.893
  • Locație: Romania pitoreasca
Si la mine s-a intamplat sa fasesc telefonul inchis (descarcat complet) dar s-a incarcat si a mers fara probleme.
In alta ordine de idei, din ce stiu eu, garantia nu mai e nominala. Se poate prezenta oricine cu factura si certificat de garantie.

#2551
catalinman

catalinman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 19.059
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116.858
  • Locație: Bucharest

 Nightwishh, pe 21 ianuarie 2014 - 17:21, a scris:

Nu inteleg, a umblat cineva la senzorul de proximitate sau nu?
Ei zic ca s-a umblat, eu unul nu am umblat. Problema e ca eu am luat telefonul de pe un site de licitatii (m.e.r.c.a.d.o.r.), cine stie poate ca cine l-a avut inainte mi-a tras teapa si chiar avea un defect telefonul.

Faza e ca persoana care l-a avut inainte l-a luat de la Germanos prin prelungire de abonament pe 2 ani. Probabil ca el l-a luat gratis sau la un pret modic si I-a convenit sa il vanda pe urma (asta in conditiile in care probabil foloseste alt telefon pentru el).

Telefonul e luat de el pe 12 decembrie 2013, deci nu are decat 1 luna si 8 zile de folosire. Eu sper sa rezolv totusi cu garantia la alt service autorizat Nokia. Nu vad de ce fostul proprietar l-ar strica din moment ce il avea doar de 1 luna, plus ca in prima zi a functionat fara nicio problema.

 Petran_Marius, pe 21 ianuarie 2014 - 17:20, a scris:

Dupa mine urmatoarele cazuri ar putea fii valabile :
1.Telefonul putea fii defect din fabrica sau in curs de defectiune.
2.Telefonul poate a facut scurtcircuit sau bateria,ambele cazuri sunt posibile.
3.Incingerea unor compenente ar putea cauza si topirea anumitor circuite,deci daca l-ai folosit intens *duminica,si l-ai pus intr-un loc calduros.



Insa in nici un caz un senzor nu costa cat spun idioti aia.un touch cu tot cu senzor e abia 100 lei.

LE:Incearca cu o alta baterie vezi daca porneste,daca nu porneste,te duci cu telefonul de unde l-ai luat si ar trebui sa-ti dea altul nou.daca reparatia este imposibila,evident daca telefonul a fost scurtcircuitat
O sa incerc cu o alta baterie. De schimbat n-am cum sa-l schimb pentru ca e cumparat de pe un site de licitatii online, poate rezolv totusi la alt service autorizat. Chiar daca telefonul e luat de mine SH el nu are decat 1 luna si 8 zile de cand a fost cumparat de primul proprietar. De folosit l-am folosit vreo ora jumate si l-am pus intr-un loc racoros la intuneric. Faza e ca l-am pus la incarcat si fara baterie si flickare ecranul doar 1 minut, cu bateria montata flickare cam 20 de minute si pe urma se stinge ecranul.

Editat de catalinman, 21 ianuarie 2014 - 17:40.


#2552
OriOn20

OriOn20

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.045
  • Înscris: 07.04.2010
  • ID membru: 579.587

 Nightwishh, pe 21 ianuarie 2014 - 14:18, a scris:

Nu e niciun bug. Să zicem ca clientul de mail ti-e setat să iti arate mailurile din ultima lună, după aia le șterge. Ok, atașamentele de la mesajele respective o sa le tină o luna in acel fisier temporar, după aia le șterge. Tu mutând data în 2015, telefonul a considerat că nu mai ai nevoie de acele fisiere (si de altele în aceeași situație), asa ca le-a sters. Nu e vorba doar de mailuri, sunt o grămadă de chestii cu dată de expirare in acel temp.

Da mi-am dat seama.
Aveam in jur de 140mb fisiere temporare si dupa ce am instalat Asphalt 8 a ajuns la 872mb. Iti dai seama ca nu pot sta cu atat memorie ocupata aiurea oluna sau mai mult.
Este un bug pt. ca ar trebui sa pot sa sterg fisierele respective daca vreau dar telefonul nu ma lasa. Iti dai seama ca pe mine nu mai intereseaza cat tre sa le tina sau cand expira eu cand dau clean manual vreau sa dispara.

#2553
Jericho22

Jericho22

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 130
  • Înscris: 27.11.2013
  • ID membru: 835.804
  • Locație: Targoviste
Referitor la memoria telefonului,azi am incercat sa instalez asphalt 8 si imi spune ca am memoria plina cu toate ca eu aveam 2.8gb liber.De la ce poate fi?

#2554
OriOn20

OriOn20

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.045
  • Înscris: 07.04.2010
  • ID membru: 579.587
Jocul este responsabil.
Eu nu l-am putut instala numai dupa ce am avut putin peste 3gb liber.
Oricum ocupa ca mult. Daca puteam sa il instalez pe card il pastram dar asa la cat ma joc nu prea merita.

Incearca sa il descarci pe PC, il copiezi apoi pe card si il instalezi. Se pare ca cineva mai sus asa a rezolvat.

#2555
Jericho22

Jericho22

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 130
  • Înscris: 27.11.2013
  • ID membru: 835.804
  • Locație: Targoviste

 OriOn20, pe 21 ianuarie 2014 - 18:40, a scris:

Jocul este responsabil.
Eu nu l-am putut instala numai dupa ce am avut putin peste 3gb liber.
Oricum ocupa ca mult. Daca puteam sa il instalez pe card il pastram dar asa la cat ma joc nu prea merita.

Incearca sa il descarci pe PC, il copiezi apoi pe card si il instalezi. Se pare ca cineva mai sus asa a rezolvat.


Card nu am...si nu inteleg ce imi ocupa atat de mult spatiu.Exista vreo posibilitate de a afla?

Imagine publicată

#2556
Nightwishh

Nightwishh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.396
  • Înscris: 13.01.2009
  • ID membru: 407.093
  • Locație: Cluj-Napoca, Romania
Sigur.
Settings / Storage check / faci swipe de la dreapta spre stânga si acolo ai mai detaliat.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!





Utilizatori activi: 4

2 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Delk, danutu84