Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Alternativa

Lenovo G550 se incalzeste destul ...

As dori sa imi dea si mie mai mul...

Muzica background reportaje stiri...
 Recomandare kit tastatura+mouse

Top Eleven - Facebook

Numar cuvinte

Cele mai bune parfumuri barbatesti
 Cum respecta un ateu Ortodoxia

Viteza internet

You've been chosen

gigabyte gsmart alto a2
 Ponta propune amnistie pentru cei...

Site acasa

Recomandare tableta low cost

Tomtom live 1000 eroare
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum pot sa vad canale TV romanesti free

  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#1
licap

licap

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 17.05.2008
  • ID membru: 327,331

Va salut . Tre sa va spun ca-s suparat rau tare pe astia care dau tv prin satelit . In  vre-o 8 ani  i-am schimbat aproape pe toti . M-au ¨ mobilat ¨ cu tot felul de receivere - pe banii mei bineinteles , pe care acu pot ca m-i le bag in cur . Ultima data , pina acu o luna am tinut cu Digi - rds . Aveam platite toate canalele de  science , animal , geografic , ........fara sa ma-ntrebe nimic  , le-au scos si le-au inlocuit cu ceva balarii . Si io plateam . In continuare .          M-am suparat , am mers la ei , le-am dat cartela si gata .......sa se duca dracului , pe mine nu ma vor mai avea de client niciodata .........
Acu nu mai vreau sa mai dau bani  grangurilor astora ........le-am dat destul , vreau sa vad ce optiuni am pt a vedea macar un canal tv ori doua .....asa de fason , nu ma mai intereseaza televiziunea . Am un prieten cu viteza mare la net , ma duc la el si in timp ce golim citeva beri imi coboara 100 de filme tari , si .......cinema la mine acasa ....

Mai am net de la zapp ,  pe modem , luna asta se termina contractu - il omor si pe asta . La dracu si cu astia .......se misca netu   ca ochiu mortului ..........

Mi-am amintit ca am un dvb din Spania , si pt ca nu ma pricep la treburi de astea intreb : Oare m-as putea folosi de el , ce tre sa fac , l-am bagat in priza , i-am legat ant de camera , nu gaseste nimic .

Daca cu asta nu merge , ce as putea cump  sa pot vedea macar tvr ......

Stau in loc Beclean B-N .


Va reamintesc ca nu mai vreau sa fac nici un fel de contract .........
Pax vobiscum ..........

Attached Files



#2
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,601
  • Înscris: 25.01.2007
  • ID membru: 132,739
  • Locație: Carpathian Garden, Land of Chaos.
goguleste dupa dreambox.

#3
Teophileos

Teophileos

    I am who I am , so don't bother me !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,437
  • Înscris: 02.01.2007
  • ID membru: 121,366
  • Locație: Transilvania
Din cate stiu eu se poate ceva asemanator cu ce doresti dumneata se cere insa o legatura la internet gen fiberlink rcs-rds, apoi cu un device
special ai tv prin cablu, amanutele nu ti-le pot da insa device-ul costa echivalentul a cel putin 350 de lei (RON) !

#4
rsumy

rsumy

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,748
  • Înscris: 24.10.2006
  • ID membru: 104,689
  • Locație: Suceava/Bukowina
1. Ai internet ?
2. Ai un router wireless ?
3. Ai port HDMI la TV ?

Atunci îţi poţi transforma TV-ul într-un SMART TV cu "jucăria" asta, pe bază de Android: Mini tv box MK808, 1,6 mhz dual core ,rk3066 cpu,8gb rom,android 4.1, 1 gb ram. (Pachetul contine: mini PC UG808, cablu HDMI,cablu usb, incarcator priza, manual utilizare.)

Apoi intri pe Google Play unde există mai multe aplicaţii pentri TV Online, şi instalezi una dintre ele... Posted Image.
Ţi-ar mai trebui un mouse şi o tastatură wireless, conectate la un port USB al stick-ului.

Toată distracţia costă în jur de 400 - 450 RON (cu mouse + tastatură wirelles, dar poţi folosi numai un mouse wireless).

Attached File  RYB5R.jpg   56.5K   37 downloads

Video: Android Mini PC MK808 With Jelly Bean Android 4.1.1.

Edited by rsumy, 23 February 2013 - 17:55.


#5
generalmotors

generalmotors

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,390
  • Înscris: 11.12.2008
  • ID membru: 396,691

 slai, on 23 februarie 2013 - 16:53, said:

goguleste dupa dreambox.
Si ce sa faca cu Dreambox? N-ai citit ca nu vrea alt abonament/plata? Sau oferi tu linii gratis?
@ceilalti doi , cu internetul...:  vedeti ce net are omul si intentia lui in legatura cu asta?
@licap: propunerea mea este sa iei un receptor HD de satelit ieftin(cu Viacces integrat + un card TVR - cardul e 45 de lei - asta daca vrei TVR) si o montura H-H. Sper ca ti-a mai ramas vreo antena de la contractele pe care le-ai avut. Astea te ajuta sa vezi toate programele romanesti care emit necodat pe diversi sateliti.



#6
rsumy

rsumy

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,748
  • Înscris: 24.10.2006
  • ID membru: 104,689
  • Locație: Suceava/Bukowina

 generalmotors, on 23 februarie 2013 - 18:20, said:

@ceilalti doi , cu internetul...:  vedeti ce net are omul si intentia lui in legatura cu asta?

 licap, on 23 februarie 2013 - 16:47, said:

Am un prieten cu viteza mare la net , ma duc la el si in timp ce golim citeva beri imi coboara 100 de filme tari , si .......cinema la mine acasa ....
Păi are un prieten, dacă stă aproape îi poate da internet rapid prin wireless... Posted Image.

Edited by rsumy, 23 February 2013 - 18:41.


#7
licap

licap

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 17.05.2008
  • ID membru: 327,331

 generalmotors, on 23 februarie 2013 - 18:20, said:


@licap: propunerea mea este sa iei un receptor HD de satelit ieftin(cu Viacces integrat + un card TVR - cardul e 45 de lei - asta daca vrei TVR) si o montura H-H. Sper ca ti-a mai ramas vreo antena de la contractele pe care le-ai avut. Astea te ajuta sa vezi toate programele romanesti care emit necodat pe diversi sateliti.

Da , cam asta-i cea ce vreau . Sa nu mai vad facturi in c.p.    
Jmecherii sa mai caute si alti fraieri , io am obosit ........
Prietenul meu de care vb sta departe de mine , altfel rezolvam ........
Va trebui sa intru pe site-uri de vinzare sa caut un receptor bun . Dar la ce noroc am , sigur  ma fac cu unul defect ori  fac o alegere proasta ......
Sigur ca am antene si lnb-uri . Ma intreb , pretul cardului de 45 lei -tvr - este pe an ori forever ???

Edited by licap, 23 February 2013 - 19:02.


#8
generalmotors

generalmotors

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,390
  • Înscris: 11.12.2008
  • ID membru: 396,691
Cardul TVR e pentru totdeauna.
Receptoare HD ok in jur de 3-400 lei gasesti pe site-uri ca elstar, satmultimedia, peruvision, sint mai multe. Tot acolo si monturi.

Edited by generalmotors, 23 February 2013 - 19:22.


#9
licap

licap

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 17.05.2008
  • ID membru: 327,331
Multumesc frumos , generaledemotoare . Receptoarele astea mentionate de tine capteaza si canalele FTA ???  Monturile , ce sunt de fapt , si cum arata ?

#10
Arayan

Arayan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 979
  • Înscris: 03.12.2012
  • ID membru: 788,452

Licap-Ca sa reusesti sa-ti instalezi o antena HH (motorizata) ai nevoie de niscai cunostintze in domeniul satelitar,si foooarte multa rabdare,iar in caz de reusita nu vei vedea prea mare lucru,doar vreo 70 programe romanesti second-hand..asta in cazul in care nu stapanesti bine si germana,engleza,iar posturile romanesti sau subtitrate in romana le gasesti imprastiate pe vreo 7-8 sateliti.Era frumos pana acum vreo 2 ani cand inca mai puteai vedea pachetul digi gratuit,dar acum nu prea mai ai ce vedea la liber pe sateliti.Daca ai insa bani multi poti vedea toate programele cu un receptor care poate decripta aproape toate codurile dela toti operatorii din tzara si din lume(sistemul Doombox)..dar iarasi e nevoie de si mai multe cunostintze de specialitate ..Asa ca asculta si parerea unui haker mai batran ;reaboneaza-te la un operator mai serios dar mai intai invatza sa-i ceri toate drepturile tale pentru ca asa doar ca te superi pe el si sa il pocnesti cu  receptorul in cap nu ai rezolvat problema,si pentru ca mai exista acolo si un contract care trebuie sa-l studiezi foooarte bine inainte de a-l semna..Parerea mea.
-Succes deplin.

Edited by Arayan, 23 February 2013 - 21:55.


#11
sandel1

sandel1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 555
  • Înscris: 24.02.2011
  • ID membru: 668,149
kit FTA Sunny din Real la vreo 180 lei(daca mai gasesti) si antena pozitionata pe Eutelsat 16A si gata bilciul.
LE: daca mai ai prin casa o antena terestra (cine n-are?), o bagi si pe aia in tv si mai ai tvr1 tvr2 protv si antena1 (analogic)

Edited by sandel1, 23 February 2013 - 22:25.


#12
licap

licap

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 17.05.2008
  • ID membru: 327,331

 Arayan, on 23 februarie 2013 - 21:48, said:

Licap-Ca sa reusesti sa-ti instalezi o antena HH (motorizata) ai nevoie de niscai cunostintze in domeniul satelitar,si foooarte multa rabdare,.............
-Succes deplin.


Gestu tau e frumos , ai explicat la maximum si pe indelete . Mersi . Incep sa inteleg si io ........Jur ca n-o sa  mai fac contracte pe televiziuni foarte multa vreme , iar ca sa ma apuc sa-mi risipesc timpul cu antene motorizate , schimbari de pozitie ........n-o s-o fac nici pe asta ......Asa ca voi alege ceva simplu ....colegul Sandel zice ca poti sa vezi tvr1 si 2 cu antena terestra [ oare o fi aia arhaica cu elementi de aluminiu ?? ]
Sunt sigur ca nu pierd mare lucru daca nu voi vedea  televiziune pt vre-un an doi .......Ma asteapta cartile ,  sigur o sa gasesc  ceva mai bun decit sa stau in fata sticlei ......

[kit FTA Sunny din Real la vreo 180 lei(daca mai gasesti) si antena pozitionata pe Eutelsat 16A si gata bilciul.

Sandele poti sa detailezi putin , ce canale rom pot vedea cu kit-ul asta ???????

#13
67Me67

67Me67

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 09.09.2006
  • ID membru: 96,157
  • Locație: Terra
http://www.lyngsat.c...tv/Romania.html

trebuie antena mobila ..... pentru a vizualiza toate acele canale sau o mare parte din ele


dar poti opta pentru o antena fixa  pe un satelit , care are cele m ai multe canale RO ....

Edited by 67Me67, 24 February 2013 - 08:40.


#14
mirdrago

mirdrago

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 29.02.2012
  • ID membru: 747,077
  • Locație: aproape de beclean
incearca terestru analogic sunt tvr1 tvr2 tvrcluj si protv

#15
sandel1

sandel1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 555
  • Înscris: 24.02.2011
  • ID membru: 668,149
http://en.kingofsat....eq&filtre=Clear

#16
Arayan

Arayan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 979
  • Înscris: 03.12.2012
  • ID membru: 788,452
-Licap Am intzeles ca te -ai hotarat pe posturi locale.Este metoda cea mai simpla si nu este nevoie sa investesti nici macar in receptor.Instalezi doar o antena terestra yagi sau mai multe(depinde unde locuiesti) Le orientezi spre releele dinprejur si potzi vedea la liber posturi nationale si locale .
   -Succes Deplin.

#17
generalmotors

generalmotors

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,390
  • Înscris: 11.12.2008
  • ID membru: 396,691

 licap, on 23 februarie 2013 - 19:38, said:

Multumesc frumos , generaledemotoare . Receptoarele astea mentionate de tine capteaza si canalele FTA ???  Monturile , ce sunt de fapt , si cum arata ?
Sigur ca si pe cele necodate.
Montura este un motor pentru antene. Cauta pe site-urile de mai sus "montura -h-h"  (adica horizon-to-horizon). Ca sa montezi o asemenea montura nu e complicat deloc. Singura conditie stricat pe care trebuie sa o ai in vedere este ca stalpul de sustinere (cel pe care puii montura), sa fie PERFECT drept, la poloboc. Apoi e joaca de copil. Programele romanesti nu sint pe 7-8 sateliti, cum spunea cineva mai sus, ci doar pe 2-3. (19Est, 1West).
Ai aici o lista actuala cu ce programe si pe ce sateliti:
Posted Image

#18
Arayan

Arayan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 979
  • Înscris: 03.12.2012
  • ID membru: 788,452

 generalmotors, on 24 februarie 2013 - 13:45, said:

Sigur ca si pe cele necodate.
Montura este un motor pentru antene. Cauta pe site-urile de mai sus "montura -h-h"  (adica horizon-to-horizon). Ca sa montezi o asemenea montura nu e complicat deloc. Singura conditie stricat (strict) pe care trebuie sa o ai in vedere este ca stalpul de sustinere (cel pe care puii montura), sa fie PERFECT drept, la poloboc. Apoi e joaca de copil. Programele romanesti nu sint pe 7-8 sateliti, cum spunea cineva mai sus, ci doar pe 2-3. (19Est, 1West).
-generalmotors-Sa intzeleg ca azi fiind dumineca ai tras mai mult la masea ,pentru ca altfel nu vad cum te-ai putea contrazice singur,spunand ca posturi romanesti gasesti doar pe 2-3 sateliti si publicand apoi tot tu o lista cu..9 sateliti,(mai multi chiar decat am apreciat eu)
-In plus il muti din loc pe Eutelsat W2 dela 16 Est tocmai la 19 Est...Posted Image Posted Image Posted Image

Edited by Arayan, 24 February 2013 - 15:33.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users