Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Stari de nervozitate si tristete ...

Lista RUSINII

Pisica in lipici de soareci

Sony vs Sharp
 tvtime nu retine setarile

Multifunctionala hp psc 1315

Probleme in WP functions.php

Accident minor
 Abuz Politia Rutiera- Loc. Crisan...

Intrebare !

Fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andre...

Canada: In jur de 30 de focuri de...
 Hota si cu filtru ei, cascadorii ...

Accesare conturi e-mail de sub Li...

Recomandare doctor/laborator anal...

Abonament date fara perioada cont...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

receptie radio pe cablu TV?

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
cephalophodes

cephalophodes

    .★☆ ★☆ ★☆ ★☆.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,911
  • Înscris: 22.09.2011
  • ID membru: 712,783
  • Locație: Online with...... ⓈⓄⒻⓉⓅⒺⒹⒾⒶ

am cablu normal la TV (AKTA)....radioul imi prinde posturile foarte slab...

pot conecta sistemul 5.1 la cablu tv ?? pot prinde posturi radio facand aceasta conectare??

am observat la cineva ca pe digi, se pot prinde posturi radio la TV, dar la AKTA n-am prins asa ceva...

deci intrebarea este: daca conectez cablu TV la receiver 5.1 pot prinde semnal radio??

nu ma criticati...intreb si eu..

am observat ca mufa este la fel...cea de 75 ohmi

Edited by cephalophodes, 16 January 2013 - 15:22.


#2
dygey

dygey

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,379
  • Înscris: 13.10.2009
  • ID membru: 520,064
  • Locație: Bucuresti
ar putea tine loc de "antena" externa cablul ala, insa poate baga si
paraziti si distorsiuni. AKTA nu stiu sa aiba radio digital pe CATV,
doar RDS si UPC (parca au si astia asa ceva).

#3
Gabi_B_HD

Gabi_B_HD

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,458
  • Înscris: 16.05.2010
  • ID membru: 590,696
  • Locație: Deva
UPC are radio digital dar se poate prinde doar cu mediaboxul cai cardul digital de la ei.

#4
cephalophodes

cephalophodes

    .★☆ ★☆ ★☆ ★☆.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,911
  • Înscris: 22.09.2011
  • ID membru: 712,783
  • Locație: Online with...... ⓈⓄⒻⓉⓅⒺⒹⒾⒶ

View PostGabi_B_HD, on 16 ianuarie 2013 - 15:30, said:

UPC are radio digital dar se poate prinde doar cu mediaboxul cai cardul digital de la ei.

ok, ms pentru raspuns!

sanatate si numai bine!

#5
florianro

florianro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,193
  • Înscris: 03.07.2007
  • ID membru: 198,041
  • Locație: Mangalia

View PostGabi_B_HD, on 16 ianuarie 2013 - 15:30, said:

UPC are radio digital dar se poate prinde doar cu mediaboxul cai cardul digital de la ei.

Daca ai TV cu DVB-C prinzi radio digital fara altceva (STB / CI+).

View Postcephalophodes, on 16 ianuarie 2013 - 15:10, said:

am cablu normal la TV (AKTA)....radioul imi prinde posturile foarte slab...
pot conecta sistemul 5.1 la cablu tv ?? pot prinde posturi radio facand aceasta conectare??

Tie iti trebuie o antena pentru radio. Presupun ca la asta te-ai referit - radio analogic.
Cablul TV nu-l poti folosi pe post de antena din cauza faptului ca este ecranat.
Poti gasi antene de camera pentru radio clasic.
adica asa ceva:
http://www.digitalwo...t-model-WIT-221

Edited by florianro, 16 January 2013 - 17:04.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users