Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
LUPTA LUPTA LUPTA!

SDASSDADDSAASDASDASD

SDSDADSSSD

RAZBUNAAREEEEE
 dsdadsaadsdsadasasdded

sddsdssadsdaeededdaed

Abuz moderatori

SADDPOAPODASOIPASDOIPPIOSDOASDOIP...
 SADDSAS'DLLDS'LDASDSA';DAS

AEEDDEEDDEDDEEDDEEEEA

DSSDSDDSADAEEAEE

SASADASDSADASAD
 SDADSADASDDSADA

SDKJLALKJDSLAKJAJKLSKDKJLKLJAKLJ

S;DSKJD;SA;KLS;KLSDA;DSK;LD;KLKSD...

KSJDKJ;DKJ;SDA;JK;JKDJSKDAKJSAD;JKD
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema internet in Windows 8

  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
ionutzm05

ionutzm05

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 692
  • Înscris: 23.06.2009
  • ID membru: 474,980
  • Locație: Baia Mare

Salut,
Folosesc pe un PC Windows 8 inca de la stadiul Release Preview. Atunci, dupa cateva saptamani de utilizare, internetul incepea sa nu mai functioneze cum trebuie. Mai exact, paginile nu se incarcau complet si dupa un timp de cateva minute de incercari nereusite paginile nu se mai incarcau deloc.
Am crezut ca este o eroare a Windows 8, fiind in Release Preview, asa ca am reinstalat Windows 7. Pe Windows 7 nu am avut nici-un fel de problema.
Recent un prieten a venit din America si mi-a adus Windows 8 Pro, kitul de upgrade. Instalarea s-a facut corect, am instalat driverele necesare si totul a functionat perfect pana acum cateva zile cand problemele cu internetul au reaparut. Paginile nu se incarca, uneori se incarca doar o parte din ele sau in browser apar o gramada de ciudatenii.
Am incercat atat Chrome cat si Internet Explorer. Internet Explorer nici macar nu incearca sa incarce o parte din pagina, da eroare direct.
Driverul placii de retea (Realtek RTL8111E) este updatat la ultima versiune. Conectarea la internet se face printr-un router wireless.
De precizat faptul ca pe telefonul mobil si pe laptop (tot cu Windows 8) internetul functioneaza prin aceeasi retea, doar pe calculator nu si doar in anumite momente. In plus, restul aplicatiilor ce necesita conexiune la internet functioneaza perfect (jocuri online, Yahoo Messenger etc.); doar in browser nu functioneaza.
Nu imi dau seama de unde ar fi problema. De virusi nu poate fi vorba, la fiecare instalare reformatez partitiile.
Am atasat mai jos niste print-screen-uri. Momentan postez de pe laptop deoarece calculatorul nu se conecteaza la absolut nici-un site.
Daca stiti cumva de unde ar putea fi problema sau o posibila rezolvare, astept orice sugestie. Este foarte enervant sa nu poti lucra tocmai atunci cand ai mai mare nevoie.

Attached Files



#2
adsbn

adsbn

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 116
  • Înscris: 21.01.2012
  • ID membru: 737,843
"Revino-ti" la Windows 7...

#3
ionutzm05

ionutzm05

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 692
  • Înscris: 23.06.2009
  • ID membru: 474,980
  • Locație: Baia Mare
As dori daca se poate o rezolvare care sa imi permita sa raman cu Windows 8 :).

#4
gumball3000

gumball3000

    .ro

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,251
  • Înscris: 24.09.2006
  • ID membru: 98,747
  • Locație: peste tot
Incearca driverul din windows sau pe asta (nu stiu daca la tine "ultimul driver" inseamna tot versiunea de aici, asa ca prefer sa las link).
http://www.realtek.c...3&GetDown=false
Ca sa fim 110% siguri testeaza si fara router.
Testeaza placutele RAM cu memtest, si HDD-ul cu hdtune, posteaza raportul SMART.
Ce antivirus ai instalat acum?
Ai setat cumva pe placa de retea alte DNS-uri decat cele ale providerului? Incearca si cu DNS-urile de la Google.
Vezi cu ping din cmd pe ce ip-uri te baga atunci cand incerci sa accesezi diverse site-uri.
Verifica si fisierul hosts (tare am impresia ca photoshopul ala nu are licenta si ai blocat din hosts serverul de verificare automata a licentei si posibil mai ai si alte prostii bagate pe acolo). Da stiu, photoshopul il ai cu licenta, da mai intrii asa din cand in cand pe file.list sa descarci programe open source.
Verifica sa nu ai setat un proxy aiurea prin internet explorer.
Daca ai instalat aplicatii crackuite iar este foarte posibil ca de acolo sa ai probleme.

Alte idei nu mai am.

Edited by gumball3000, 15 January 2013 - 21:46.


#5
ionutzm05

ionutzm05

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 692
  • Înscris: 23.06.2009
  • ID membru: 474,980
  • Locație: Baia Mare
Driver-ul este cel pe care l-ai postat si tu.
Am facut memtest, a iesit perfect. Am testat cu HD Tune, am atasat log-ul aici.
Fisierul hosts nu a fost modificat. Nu am umblat nici la DNS-uri.
Acum cateva momente a inceput sa nu mai incarce imagini pe unele pagini, sau sa nu incarce pagina complet si am facut un ping. Am postat printscreen sa vedeti despre ce e vorba.
Astazi am schimbat cablurile de retea si am resetat router-ul wireless, am refacut toate setarile. Se pare ca degeaba.
Direct, fara router wireless, nu am intampinat probleme. Ce-i drept, nu am stat prea mult conectat asa.

L.E.: Am uitat sa precizez. Ca antivirus folosesc Avast Free si am intampinat ceva ciudat. In momentul in care m-am conectat direct, fara router wireless, avast a inceput sa nu mai functioneze corect, mai exact imi spunea de un update pe care nu il poate realiza, si ca nu poate porni "web shield-ul". S-a rezolvat dupa un restart. Nu stiu daca are vreo legatura totusi.

Attached Files


Edited by ionutzm05, 18 January 2013 - 21:56.




#6
ionutzm05

ionutzm05

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 692
  • Înscris: 23.06.2009
  • ID membru: 474,980
  • Locație: Baia Mare
Revin cu un update. In Control Panel, la IPv6 Connectivity imi spune : No network access. Am citit pe mai multe site-uri si se pare ca nu sunt singurul cu problema asta, dar nici-o rezolvare concreta. Se manifesta la fel la toti ce au IPv4 Connectivity : Internet; IPv6 Connectivity : No network access.

Attached Files



#7
vrajeala28

vrajeala28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,123
windows 8 atunci cand il instalezi este setat sa reduca internetul cu 80 % fa asa cum scrie aici si o sa se rezolve Start->Search->gpedit.msc-> administrative templates->network->qos packet scheduler-> limit reservable bandwidth-> enabled si jos puneti 0!

#8
gumball3000

gumball3000

    .ro

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,251
  • Înscris: 24.09.2006
  • ID membru: 98,747
  • Locație: peste tot

View Postionutzm05, on 20 ianuarie 2013 - 15:25, said:

[...]Se manifesta la fel la toti ce au IPv4 Connectivity : Internet; IPv6 Connectivity : No network access.
Nu vad ce legatura ar putea sa aiba. Daca nu ai internet cu IPv6 mi se pare logic sa scrie No network access in drepul acestuia, asa scrie si la mine si cu toate astea nu intampin probleme.

Ce antivirus utilizezi? Cel din W8?
Daca da ia da o scanare cu bitdefender free.

Eventual fa un reinstall de W8 "pe curat", cu varianta Trial ENterprisse si vezi cu se comporta si cu aceea.

#9
vrajeala28

vrajeala28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,123
eu folosesc windows 8,ionutzm05,fa exact cum am scris eu mai sus si o sa mearga,am windows 8 de o luna si merge perfect,la fel am patit si eu cand l`am instalat si am trecut iar la windows 7,am intrebat pe un tracker dc nu imi merge internetul pe windows 8 si am primit un pm,dp ce trecusem iar la win 7,dupa ce mi`a explicat ce sa fac, am instalat iar win8 am facut pasii de acolo si mi`a mers fara probleme

gumball nu mai invata omu la prostii,lasal sa faca ce i`am scris eu,asta Start->Search->gpedit.msc-> administrative templates->network->qos packet scheduler-> limit reservable bandwidth-> enabled si jos puneti 0! si dp o sa ii mearga

#10
ionutzm05

ionutzm05

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 692
  • Înscris: 23.06.2009
  • ID membru: 474,980
  • Locație: Baia Mare

@vrajeala28 : Ciudata treaba, nu am mai auzit de asa ceva.
Oricum, multumesc de sfat, am efectuat setarile. Sa vedem cum se va comporta de acum incolo :). Revin cu detalii.

#11
Sataniko

Sataniko

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 19.03.2006
  • ID membru: 70,318
  • Locație: Hell
Si nu in ultima instanta, gandeste-te ca ar putea fi o problema hardware.
Nu blamez pe nimeni, dar s-ar putea sa fie mai usor decat v-ati complicat voi.

1.Incearca sa verifici cablul care iti intra in placa de baza, poate pur si simplu s-a desprins ceva in partea mufelor.
2. Incearca sa schimbi placa de retea, poate cu alta iti va merge.

Windows 8 Pro e un OS foarte puternic care rezista la schimbari hardware puternice in configuratie, din ce am observat.
Ar trebui sa iti mearga cu alta placa de retea( varianta asta ti-o ofer datorita faptului ca ai pierderi la PING ).

Stima

#12
k vlad

k vlad

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 16.11.2006
  • ID membru: 109,607
  • Locație: Botosani
Salut,
O problema asemanatoare o am si eu . Am cumparat un laptop Samsung NP530 cu Windows 8 preinstalat, si chiar de la inceput am avut probleme cu internetul,  cu IE merge foarte lent, astept si cate 10 secunde sa deschida o pagina sau nu se incarca complect. Am instalat Firefox, browserul cu care lucram de obicei dar spre surprinderea mea acesta merge si mai rau, latenta mare, paginile apar afisate amestecat, cel mai adesea se blocheaza.
Am facut updata-urile de la Microsoft si toate driverele pentru Windows 8 dar rezultatul a fost acelasi dupa care am reinstalat pe curat Windos 8 si din nou updata de la Microsoft si drivere, am dezinstalat ieri si Norton antivirus cu care a venit preinstalat, am resetat IE, nimic merge la fel de prost!
Conexiunea se face wiereles prin router, atat acasa cat si la birou, celelate laptopuri cu Win 7 merg impecabil.

Am vrut sa incerc si solutia oferita de vrajeala28, dar nu gaseste gpedit.msc !?? se pare ca versiunea mea de Windows nu  are "Group Policy Editor".
Am vrut sa incerc tot ce se poate pentru a remedia aceasta problema, dar cred ca pana la urma am sa-l trimit la "garantie".

Daca puteti sa-mi mai dati si alte sugestii, primesc cu placere Posted Image

#13
Sataniko

Sataniko

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 19.03.2006
  • ID membru: 70,318
  • Locație: Hell
Ai facut update-uri?

#14
vrajeala28

vrajeala28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,123
frate eu am facut ce v`am spus pentru ca la fel am avut si eu problema,imi mergea messul,jocurile online ca cs ca l4d2 astea mergeau fara probleme insa browserul daca intram pe net dp 5 min nu mi se mai incarcau paginile,trebuia sa dau rr la pc apoi intram iar si dp 5 iar nu mai mergea,am intrebat pe warez_spam si am primit un pm de la cineva care mi`a zis sa fac setarea aia,acolo in windows la ce v`am dat e trecut sa reduca internetul cu 80%,eu l`am trecut pe 0 si acum nu mai am probleme de cateva luni,ba chiar imi merge foarte bine in comparatie cu windows 7

1.Start->Search->gpedit.msc->
2.acum dati pe administrative templates Posted Image
3.network->qos packet scheduler Posted Image
4.deschideti "limit reservable bandwidth Posted Image
5.bifati enabled si jos puneti 0 in loc de 80! si dp o sa ii mearga Posted Image

#15
Sataniko

Sataniko

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 19.03.2006
  • ID membru: 70,318
  • Locație: Hell
Ma retrag, are dreptate.

#16
vrajeala28

vrajeala28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,123
sataniko macar folosesti windows 8?sau doar ti`ai dat cu parerea?

#17
Sataniko

Sataniko

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 19.03.2006
  • ID membru: 70,318
  • Locație: Hell
@vrajeala28

1. Da, am intrat in contact cu Windows 8.
2. Da, mi-am dat cu parerea, nu pentru asta suntem aici?
3. Daca preferi sa pornesti o discutie tip flaming nu ai decat, nu sunt aici pentru asta.

O zi buna

#18
vrajeala28

vrajeala28

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.01.2013
  • ID membru: 795,123
am si eu o problema cu windowsu asta,cand pornesc pc imi deschide desktop.ini in notepad,cum fac sa scap de el ca ma dispera

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users