Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Récupérer les notes et les photos...

primu meu video de pe omegle

intrebare imprimare

dezbatere succesiune
 Mit(h) sau greseala mea de testar...

Program facebook care posteaza pe...

Problema instalare windows.

Eroare la instalare windows serve...
 Tony Poptamas - un guru al like-u...

Conectare Creative Inspire T7900 ...

Ce se intampla daca

Cum sa arati Lista cu videouri de...
 soft gestionare oferte si comenzi

Docx -> PDF cu sunet

soft gestionare oferte si comenzi

Sugestie casti < 200 ron.
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Lightroom 4 Presets

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
cmb0867

cmb0867

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 25.01.2010
  • ID membru: 554,480

De trei zile tot caut in forum si nu am gasit niciun subiect despre Lightroom presets, cred ca putem deschide si acest subiect util fotografilor. Dati-mi voie sa incep eu cu un exemplu de site care ofera presets free pentru Lightroom

http://www.presetshe...tegory/presets/

#2
Camila

Camila

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 27.07.2006
  • ID membru: 88,381
  • Locație: Iasi
Eu folosesc presets de aici http://presetpond.com/.
Am avut un presets pe care-l foloseam in 70% din cazuri, dar l-am sters si nu-l mai gasesc, defapt nici nu mai stiu cum se numea.

#3
MosIonRoata

MosIonRoata

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 26.10.2007
  • ID membru: 240,443
  • Locație: AG
Pe mine m-ar interesa si niste presetari pentru Export: care sunt setarile optime pentru printare, care sunt setarile optime pentru a posta pozele pe facebook, pe blogul personal, etc... Rog pe cineva care chiar stie ce spune sa ni le impartasasca si noua :) Multumesc!

#4
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,973
  • Înscris: 24.02.2007
  • ID membru: 146,987
Depinde...

#5
MosIonRoata

MosIonRoata

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 26.10.2007
  • ID membru: 240,443
  • Locație: AG

View Postdani.user, on 26 ianuarie 2013 - 12:18, said:

Depinde...

???
Poti sa dai cateva exemple, nu ne suparam :)

#6
crokodilu

crokodilu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,179
  • Înscris: 28.12.2006
  • ID membru: 119,376
  • Locație: Bucharest
http://www.presetshe...rint-templates/

#7
MosIonRoata

MosIonRoata

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 227
  • Înscris: 26.10.2007
  • ID membru: 240,443
  • Locație: AG
Se pare ca nu m-am facut inteles. Nu vreau preseturi de genul ala ci cum am vazut la Jared Platt in fereastra "Export", adica:
- exporturile pentru web(facebook, blogul personal, etc) au 72 dpi, dimensiunea 700px/700px, Sharpul setat pe "Screen" samd.
- exporturile pentru print au 300dpi, dimensiunea implicita, sharp deloc, samd
Eu intampin probleme la postarea pe internet. Am vazut pe multe siteuri/ bloguri fotografii care arata foarte sharp. Acum nu stiu daca sharpul era din modulul Develop sau de la Export. Ceva de genul asta m-ar interesa.
Multumesc!

#8
merlin Gl

merlin Gl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 600
  • Înscris: 19.04.2007
  • ID membru: 169,487
  • Locație: Galati
Pai si nu poti sa-ti setezi singurel  astea cand faci exportul?? Este f simplu!!

#9
nenis

nenis

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,620
  • Înscris: 02.01.2009
  • ID membru: 402,773
cred ca omul nu a auzit de save preset. O singura data alegi setarile alea  si salvezi presetul cu numele pe care il vrei tu si o sa fii la fel de bazat ca nenea ala de care zici tu. Oricum ca recomandare generala eu zic sa exporti calitate maximai cu lightroom si dupa aceea cu un soft de resize (astea au toate preseturile pt web uzualei)

Edited by nenis, 28 January 2013 - 12:25.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users