Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
laptop msi cr630 placa de baza sa...

Sfat achizitie arma AirSoft

reciver to pc

Fecioria si pacatul
 Banalul 555 - cum functioneaza?

De ce politia suna cu numar ascuns?

Belgravistan

Halloweenul și Transilvania
 Convertire VBA in Google Script

facultatea de inginerie

[Cum]Ați proceda daca...

Laptop ~ 2500 lei
 Steam Halloween Sale Is Live, 400...

Castile in ear? Cat de bune sunt ...

De ce merge greu?

Problema cu PC'u pe Win8
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Folosire mortar la caramizile porotherm

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
daniphp

daniphp

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 07.11.2012
  • ID membru: 785,210

Caramizile porotherm au goluri. Cand se face zidarie nu intra foarte mult mortar in acele gauri? Se poate preveni cumva acest lucru ?

#2
andrei76

andrei76

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 402
  • Înscris: 07.04.2007
  • ID membru: 164,482
salut. materialul trebuie sa l faci mai gros.

#3
emyboy

emyboy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,666
  • Înscris: 15.01.2011
  • ID membru: 655,767
Daca materialul este gros nu intra in gauri . Daca il faci mai moale atunci este o problema . In general se face mai gros pentru zidarie .

#4
ionut76

ionut76

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 05.04.2006
  • ID membru: 72,442
  • Locație: Bucuresti
Si se foloseste Multibat cu nisip pentru zidarie, altfel trebuie amestecat ciment cu var si nisip. Respecta compozitia de pe sacii de Multibat si mai poti adauga putin ciment, de genul jumatate de galeata la o betoniera de 80 litri. Ca intra putin ciment intre goluri nu e rau, dimpotriva, dar vezi ca la 3 rinduri de caramida se baga niste fier https://www.facebook...&type=3

#5
daniphp

daniphp

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 07.11.2012
  • ID membru: 785,210

View Postionut76, on 04 ianuarie 2013 - 22:30, said:

Si se foloseste Multibat cu nisip pentru zidarie, altfel trebuie amestecat ciment cu var si nisip. Respecta compozitia de pe sacii de Multibat si mai poti adauga putin ciment, de genul jumatate de galeata la o betoniera de 80 litri. Ca intra putin ciment intre goluri nu e rau, dimpotriva, dar vezi ca la 3 rinduri de caramida se baga niste fier https://www.facebook...&type=3

Buna poza, dar nu trebuie fierul pus inainte de a turna betonul in stalpi ?

#6
ionut76

ionut76

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 05.04.2006
  • ID membru: 72,442
  • Locație: Bucuresti
Nu ai cum, din pacate, dar se da gaura cu bormasina in stilpi si bati fierul citiva cm inauntru. Chestia cu fierul nu e obligatorie, dar iti da o oarecare rigiditate a peretelui. Mai e ceva si mai important: nu baga turbo la zidit ;)  zideste 5-6 rinduri si asteapta pina se intareste, altfel risti sa se strimbe sau sa se darime peretele.

#7
bagerajungle

bagerajungle

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 906
  • Înscris: 25.03.2011
  • ID membru: 675,675
  • Locație: Clinceni
Foarte tare,nemaipomenita tehnologie,incredibila treaba,cita inteligenta !Deci turnam stilpul,zidim si dupa ,incepem sa gaurim stilpii cu bormasina cu percutie...vai de mama lor de stilpi si de tehnologie...Scuze e doar o parere,ok,dar daca procedam asa,sigur rezistenta va fi undeva spre 45-50% din calculul proiectului,sau poate ceva mai mult...!Ne place sa retehnologizam,reinventam tot felul de prostii,dar asta cu zidaria e ...peste orice asteptari,si la blocuri se procedeaza la fel,deci,sper sa nu vina "vreun dans serios",sa ne arate clar ca sintem "mai inteligenti decit prevede legea",iar la noi,weinerberger astia de unde or mai fii,fac experimente pe banii nostrii,doar ca nimeni nu vrea sa vada asta,proiectantii,isc ul si sgs ul+mafia din imobiliare,macar ma aude si ma intelege vreun user/forumist !

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users