Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
[UNDE] In ce statiune se afla loc...

ThL 5000

O mica insecta

Victor Ponta vrea trenuri de mare...
 Cata memorie RAM aveti in P.C.?

Card neridicat

Prelungire abonamente si puncte

Pareri SH - Vw Passat - Golf 5
 deschidere manuala poarta auto

Tableta de 8 inch cu ecran IPS si...

indygen

De ce sunt imatur?
 Jurnal constructie casa.

Indepartarea Americii de Europa

blu-ray writer LG- scrie doar cu ...

Problema potential virus
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

help!Router wireless tp-link...nu pot intra in setari

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
andruskavl

andruskavl

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 27.01.2010
  • ID membru: 555,153

Am un router tp-link wr541g , un desktop pc si o tableta, internet de la RDS. Am conectat toate cablurile, imi merge internetul pe pc, cu routerul pornit, insa tableta nu reusesc sa o conectez. Am incercat si cu un telefon mobil si tot nu a mers. Nu pot intra nici la setarile routerului, nici in browser si nici de pe cd.Ce sa i fac????

#2
andu2012

andu2012

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,253
  • Înscris: 18.09.2012
  • ID membru: 779,722
pai si cum verifici ca ai semnal wireless?Pc-ul ala il conectezi tot wireless?
si in router cum nu poti intra in setari?Nu ti-au dat un cd cu soft pt configurare?

#3
andruskavl

andruskavl

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 27.01.2010
  • ID membru: 555,153

View Postandu2012, on 29 decembrie 2012 - 16:00, said:

pai si cum verifici ca ai semnal wireless?Pc-ul ala il conectezi tot wireless?
si in router cum nu poti intra in setari?Nu ti-au dat un cd cu soft pt configurare?


Pe tableta imi vede reteaua wireless,dau connect si nu se conecteaza pur si simplu.
Pc e conectat la router prin cablu
Nici din cd si nici din browser nu ma lasa sa intru in setarile router-ului.

#4
nesupus

nesupus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,794
  • Înscris: 27.02.2010
  • ID membru: 567,222
Nu-ti cere un username si un cod, cand vrei sa te conectezi?

#5
easy90rider

easy90rider

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,385
  • Înscris: 01.07.2007
  • ID membru: 197,522
  • Locație: Targu Mures, Romania
Incearca de pe PC adresa 192.168.1.1 daca nu merge reseteaza routerul.

Emulator configuratie router http://www.tp-link.c...erRpm/index.htm

Vezi daca nu ai Mac Filtering pornit presupunand ca ai wirelessul pornit.



#6
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,493
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Tastezi ca dresa in browser
http://tplinklogin.net/
User si parola, ambele
admin

#7
xymzar

xymzar

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,727
  • Înscris: 14.10.2004
  • ID membru: 24,285
  • Locație: Bucuresti
Ia vezi la tableta ce tip de retea wifi setezi, ca routerul nu stie "n".
Ce tableta ai?

Daca nu vrea si nu vrea, tine butonul de reset de pe spatele lui apasat 15-20 secunde si revine la setarile din fabrica.

ATENTIE, vezi sa ai la indemana datele de conectare pentru RDS ( user si parola ) o sa ai nevoie de ele cand faci setarile PPOE

Edited by xymzar, 29 December 2012 - 16:59.


#8
andruskavl

andruskavl

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 27.01.2010
  • ID membru: 555,153
Deci tot nu am reusit,cu niciuna din metodele pe care mi le-ati spus.
Cu cd imi da eroare,zice network cable unplugged,desi sunt toate bagate bine.
In browser tastez 192.168.1.1 nu imi intra in nimic,nu imi cere acel user si parola, nimic.
Mac Filtering oprit.
Routerul l-am resetat deja, acum  nici nu mai pot sa imi securizez reteua wireless.

Ce sa-i mai fac???? M-a disperat....

#9
easy90rider

easy90rider

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,385
  • Înscris: 01.07.2007
  • ID membru: 197,522
  • Locație: Targu Mures, Romania
Esti sigur ca l-ai resetat? Ca daca ai net de la RDS atunci trebuia sa faci configurarea PPPoE pe router. Iar daca nu ai facut-o atunci routerul il tii pe post de switch. Ce ip are placa de retea?

#10
andruskavl

andruskavl

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 27.01.2010
  • ID membru: 555,153

View Posteasy90rider, on 31 decembrie 2012 - 21:13, said:

Esti sigur ca l-ai resetat? Ca daca ai net de la RDS atunci trebuia sa faci configurarea PPPoE pe router. Iar daca nu ai facut-o atunci routerul il tii pe post de switch. Ce ip are placa de retea?

Da. L-am resetat cu siguranta. Nu pot configura nicicum router-ul. Singurul mod prin care am reusit sa intru in setarile lui e prin simulatorul de pe http://www.tp-link.c...erRpm/index.htm . Dar si aici orice modificare fac nu are efect. Imi vine sa-l arunc pe geam...

#11
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,636
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
pai e si normal ca setarile facute de tine, pe siteul tplink, in emulatorul oferit de iei, sa nu le poti salva pe routerul tau.
verifica ca placa de retea de pe calculator sa fie bine instalata,  sa ai activat protocolul tcp/ipv4 si setarile pentru adresa ip locala si a serverului dns sa fie setate pe automatically obtain. apoi verifici ca cablul rds sa fie conectat in portul wan de culoare albastra de pe router. cablul cu care conectezi calculatorul de router trebuie conectat intr-unul din cele 4 porturi galbene.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users