Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Baterie defecta?

Camera video cu 2 C.C.D.-uri

De ce in Romania nu se introduce ...

Configurare PC, buget 3500RON
 Calatoria muzicii

Super oferte - 22 de ani cu Altex

De ce eu platesc 39 lei pe 100mbp...

Viteza prin cablu scade daca este...
 100mbps vs 200mbps in web browsing

Deplasare Autogara Militari - Sp...

schema 3 LED-uri

Turometrul
 Anvelope iarna Opel Astra H

Program de conversie bluray-mkv

App. pentru BACALAUREAT

Camera fixa Timisoara Arad
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu inteleg ce se intampla

  • This topic is locked This topic is locked
33 replies to this topic

#1
MarshaL-

MarshaL-

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 497
  • Înscris: 26.06.2010
  • ID membru: 602,373
  • Locație: UNKNOWN

Va salut pe toti.Astazi am pus win 7 ultimate cu service pack 1 x64 pe curat si updatat la zi.Dintr-odata am observat ca nu mai am sunet.Dupa care intru in device manager ca sa observ asta:
Ce naiba se intampla si de ce multe deviceuri mi le vede cu semnu exclamarii?Daca dau la fiecare in parte update driver online imi zice ca este deja instalat driverul dar tot cu semnu exclamarii mi-l pune

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   211.06K   76 downloads
  • Attached File  2.jpg   308.63K   73 downloads
  • Attached File  3.jpg   294.36K   59 downloads


#2
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,534
  • Înscris: 25.01.2007
  • ID membru: 132,739
  • Locație: Carpathian Garden, Land of Chaos.
aia cu update driver online, e o gluma.
instaleaza tu manual driverele potrivite, sau cauta un program specializat care face asta.

#3
catalinuptm

catalinuptm

    3D Artist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,109
  • Înscris: 11.03.2008
  • ID membru: 300,819
  • Locație: Unde soarele rasare doar daca-l platesti
Ai instalat toate driverele de la placa de baza dupa ce ai instalat windows-ul ?

#4
MarshaL-

MarshaL-

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 497
  • Înscris: 26.06.2010
  • ID membru: 602,373
  • Locație: UNKNOWN
niciodata nu am instalat driverele de la placa de baza,pentru ca nu am avut nevoie.De fiecare data windowsul a pus ce a stiut el de cuvinta si niciodata nu mia facut astfel de probleme.SI acelasi cd de instalare il folosesc de ceva vreme....Nu mai inteleg nimic

#5
catalinuptm

catalinuptm

    3D Artist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,109
  • Înscris: 11.03.2008
  • ID membru: 300,819
  • Locație: Unde soarele rasare doar daca-l platesti
Pai rau ai facut pentru ca nu ai instalat driverele de la placa de baza.Intra pe site-ul producator al placii tale de baza si de acolo iei driverele pentru placa de baza, ultimele driverele updatate nu cele de pe cd-ul cu care a venit placa de baza pentru ca sunt out of date.

#6
MarshaL-

MarshaL-

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 497
  • Înscris: 26.06.2010
  • ID membru: 602,373
  • Locație: UNKNOWN
pana acum niciodata nu am bagat nici un driver de pe nici un site.De fiecare data cand am instalat windowsul pe curat,a bagat windowsul ce a stiut el mai bine repet,fara sa-mi faca nasoalele astea.Se intampla ceva ciudat in sistemu meu si nu stiu ce.
Am dat restart la pc si mi-a pornit CHDSK si a corectat nush ce Error index 130,a facut corectiile a butat in windows si tot incearca sa instaleze driverele pierdute si mi zice failed
Doamne imi vine sa inebunesc windows pus pe curat.

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   151.13K   39 downloads

Edited by MarshaL-, 13 December 2012 - 21:07.


#7
spider_zero_sapte

spider_zero_sapte

    Cinic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,197
  • Înscris: 21.08.2007
  • ID membru: 217,105
  • Locație: Romania
Sa fie oare de la bootloader?Posted Image Doar intreb.

#8
MarshaL-

MarshaL-

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 497
  • Înscris: 26.06.2010
  • ID membru: 602,373
  • Locație: UNKNOWN
ce naiba mai e si ala ca nu inteleg.Off doamne imi vine sa inebunesc iar trebuie sa stau sa bag windowsu pe curat..........
haideti sa va mai spun si alta prostie ce am facut pana sa mi dea eroarea asta dar nu cred ca are relevanta.Dupa ce am pus windowsul pe curat,a ramas folderul windows.old de unde am recuperat niste jocuri ca sa nu pierd niste salvari,windows old care a fost plin de virusi.Sa se fi activat doar ca am dat dublu click pe folder incercand sa recuperez de acolo?Dar ma repet doar nu are putere un virus sa strice niste deviceuri........in device manager

Edited by MarshaL-, 13 December 2012 - 21:17.


#9
MarshaL-

MarshaL-

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 497
  • Înscris: 26.06.2010
  • ID membru: 602,373
  • Locație: UNKNOWN
adineauri l-am terminat iarasi de instalat pe curat de pe acelasi cd cu updateurle la zi,si vad ca acum se comporta normal....Nu mai stiu ce sa cred,fac si io ca unii ca vine sf lumii si de aia se petrec fenomene ciudate:)

#10
catalinuptm

catalinuptm

    3D Artist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,109
  • Înscris: 11.03.2008
  • ID membru: 300,819
  • Locație: Unde soarele rasare doar daca-l platesti

Ai verificat in device manager ?

#11
MarshaL-

MarshaL-

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 497
  • Înscris: 26.06.2010
  • ID membru: 602,373
  • Locație: UNKNOWN
a revenit totul la normal acum dupa ce l-am reinstalat pe curat de pe acelasi dvd cu updateul la zi.Cu o precizare dupa restart iar a inceput CHDSK si de data asta a corectat un fisier se numea ceva de genu: cryptnet32.dll $ I30 indexex.In viata mea n-am mai vazut asa ceva.Ma bucur macar ca nu mi-a mai bulit in device manager nimic.Am scapat.Sincer chiar nu am inteles ce a fost cu eroare care am intampinat-o azi,si cred ca nimeni nu-si explica.Multumesc oricum

OMG am cautat pe google ce inseamna asta cu cryptnet.32dll ndexex si cica e virus troian :o

Edited by MarshaL-, 14 December 2012 - 01:05.


#12
gerbil

gerbil

    Membru' activ

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,549
  • Înscris: 10.09.2005
  • ID membru: 46,617
Vezi ca ai virusi ramasi din ala vechi, daca vrei o instalare curata curata fa un format, lasa-le incolo de jocuri ca sunt virusate toate.

#13
Mos_Ilie

Mos_Ilie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,025
  • Înscris: 31.12.2006
  • ID membru: 120,495
  • Locație: Galati, Romania
Salut,

" niciodata nu am instalat driverele de la placa de baza,pentru ca nu am avut nevoie. "
Rău ai făcut, pentru că driver-ele generice Microsoft nu exploatează toate posibilităţile oferite de Hardware.

După cum ţi sa spus deja, ia-le de pe situ-rile fabricanţilor pentru că unii le mai actualizează.

Nu uita să instalezi un antivirus.
Viruşii de care spui că au condus la reinstalarea sistemului de operare sunt în adormire şi e doar o chestiune de timp când se vor "trezi".

Edited by Mos_Ilie, 14 December 2012 - 14:42.


#14
MarshaL-

MarshaL-

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 497
  • Înscris: 26.06.2010
  • ID membru: 602,373
  • Locație: UNKNOWN
am instalat kaspersky internet security 2013 si i-am dat full scan de aseara si observ astazi ora 16 ca a ramas blocat la 12 %.Am dat alt ctrl del end task kaspersky process.L-am dezinstalat si totul a revenit la normal adica calculatorul merge de ca si cand nu ar avea deloc virusi.Zici ca virusul care il am nu doreste sa fie de gasit :|
Cum instalez un antivirus cum sistemul meu incepe sa mearga greoi de zici ca qas avea 1000procese deschis.Cum dezinstalez antivirusul revine la normal....

#15
EvilDivine

EvilDivine

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 04.04.2012
  • ID membru: 754,153
  • Locație: Chasing dreams, on the hills..
Poţi încerca să foloseşti antivirus-ul, cu Windows-ul în Safe Mode. Dacă mai sunt probleme.

#16
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 30,808
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388

View PostMarshaL-, on 13 decembrie 2012 - 21:11, said:

.Dupa ce am pus windowsul pe curat,a ramas folderul windows.old de unde am recuperat niste jocuri ca sa nu pierd niste salvari,windows old care a fost plin de virusi.

Asta nu e instalare pe curat. E instalare langa windowsul vechi.

Ruleaza asta - http://www.pcgarage....ce-gt-635m-2gb/
Pune aici logul. Inclin sa cred ca ai un virus de autorun si/sau un file injector.

Topicul se muta pe Devirusare.

#17
MarshaL-

MarshaL-

    Junior

  • Grup: Banned
  • Posts: 497
  • Înscris: 26.06.2010
  • ID membru: 602,373
  • Locație: UNKNOWN
eiffel ce sa rulez? tu mi-ai dat un link catre un laptop cu placa video gt635 de la pcgarage...Da nu intleg fenomenul de ce fara antivirus calculatoru merge perfect de zici ca nu ar avea nimic,si cand incerc sa pun un antivirus incepe sa mearga sacadat orice proces?

#18
EvilDivine

EvilDivine

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 04.04.2012
  • ID membru: 754,153
  • Locație: Chasing dreams, on the hills..
Poate virusul ăla nu e prost :)
Şi în safe mode (pe Xp ce e drept - odată ca niciodată) a încercat un fel de trojan cu rootkit să-mi oprească antivirusul.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users