Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Imi dispar lucruri din casa

Hotel in Bucuresti

Nedumerire rezervare bilet Tarom

Mesaje interminabile 333
 Problema driver volan

Am nevoie de un sfat.

Nelamurire in domeniul IT

Nikon MF
 tastatura romaneasca & diacri...

Modificare firmware TV Samsung 32...

Ma pot ajuta psihologii sa uit o ...

SONY Mirrorless full frame - A7, ...
 Batman vs Superman

Folie auto far

Miros de fecale? Posteaza aici

instalare pdflib lite pe windows
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Samsung B5330 Galaxy Chat

  • Please log in to reply
89 replies to this topic

#37
opsy091

opsy091

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 12.02.2012
  • ID membru: 743,078
  • Locație: Iași

Am luat o husa fara gauri pentru ca e foarte greu sa gasesti husa de la alt telefon care sa mearga pentru telefonul tau. Daca chiar vrei pentru telefonul tau, cu gauri pentru butoane si pentru camera te poti duce la orange deoarece ei au telefonul pus la vanzare si mai mult ca sigur o sa aiba si husa pentru el :) probabil dupa ce se strica asta, o sa imi iau speciala pentru el :)

#38
ALex18

ALex18

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 10.01.2007
  • ID membru: 125,539
  • Locație: ATLANTIDA
Ar trebui sa tina mai mult daca dezactivezi 3G. Eu am husa din silicon(asa zic ei) speciala pentru el  si am dat 29lei. Folia pentru el este 9-10 lei(gasesti si mai scumpe)

#39
asasinuxp

asasinuxp

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,973
  • Înscris: 23.08.2010
  • ID membru: 617,850
  • Locație: /home
Huse din silicon am gasit si eu,insa nu acopera ecranul si tastatura. De la inceput am dezactivat datele mobile din meniul acela de scurtaturi care il tragi de sus,apoi din setari l-am pus pe gsm only.

#40
opsy091

opsy091

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 12.02.2012
  • ID membru: 743,078
  • Locație: Iași

Vizualizare mesajasasinuxp, pe 17 aprilie 2013 - 07:10, a scris:

Huse din silicon am gasit si eu,insa nu acopera ecranul si tastatura. De la inceput am dezactivat datele mobile din meniul acela de scurtaturi care il tragi de sus,apoi din setari l-am pus pe gsm only.

Atunci nu lua husa din silicon :) cauta la un magazin specializat si iti da husa care se potriveste telefonului tau.

#41
Trineo

Trineo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 31.05.2006
  • ID membru: 79,916
  • Locație: Iasi
Salutare, am o mica problema. Incerc sa intru in meniul de contacte si dupa o indelunga inactivitate primesc mesajul ca aplicatia contacte nu raspunde. Am incercat cu cartele diferite si chiar fara sim. Telefonul este nou-nout. Ce ar trebui sa fac? Multumesc!!



#42
opsy091

opsy091

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 12.02.2012
  • ID membru: 743,078
  • Locație: Iași

Vizualizare mesajTrineo, pe 29 aprilie 2013 - 19:36, a scris:

Salutare, am o mica problema. Incerc sa intru in meniul de contacte si dupa o indelunga inactivitate primesc mesajul ca aplicatia contacte nu raspunde. Am incercat cu cartele diferite si chiar fara sim. Telefonul este nou-nout. Ce ar trebui sa fac? Multumesc!!

Incearca o resoftare :) mai intai dai la setarile din fabrica si vezi daca iti mai face asa

#43
asasinuxp

asasinuxp

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,973
  • Înscris: 23.08.2010
  • ID membru: 617,850
  • Locație: /home
Are cineva telefonul rootat si cu 4.0.4? Cand are timp sa caute fisierul system>usr>keylayout>bcm_keypad_v2.kl , sa-i faca o copie si sa-l urce, i-am bagat 4.1.2, si cum firmware-ul era in spaniola... Bine ca are doar problema asta cu tastele inversate, daca nu are nimeni, ma pun eu la munca.

#44
opsy091

opsy091

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 12.02.2012
  • ID membru: 743,078
  • Locație: Iași
Si eu am vrut sa il pun pe ala, dar nu m-am gandit deloc la tastatura cum ar fi :) mai bine ca nu am facut :D sti ca daca ii pui inapoi softul precedent pierzi garantia, nu?

#45
asasinuxp

asasinuxp

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,973
  • Înscris: 23.08.2010
  • ID membru: 617,850
  • Locație: /home
Nu o pierd, daca resetez countarul, am gasit o metoda, dar cum inca n-am nevoie de garantie, nu ma intereseaza acel counter. Am aflat care era problema, soft-ul de spania nu era compatibil cu tastatura fizica, degeaba modificam fisiere, tot aia era. Pana acum imi zice ca am pus 7 custom room-uri, insa in calculul asta intra si de cate ori am instalat root. Tot incerc cu diferite romuri, revin maine sau cand gasesc ceva sa se potriveasca cu tastatura, cu un raspuns.


Problema e cu siguranta din cauza lui jelly bean, asta e, inapoi la ice cream sandwich.

Edited by asasinuxp, 02 May 2013 - 21:54.


#46
opsy091

opsy091

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 12.02.2012
  • ID membru: 743,078
  • Locație: Iași

Vizualizare mesajasasinuxp, pe 02 mai 2013 - 21:33, a scris:

Nu o pierd, daca resetez countarul, am gasit o metoda, dar cum inca n-am nevoie de garantie, nu ma intereseaza acel counter. Am aflat care era problema, soft-ul de spania nu era compatibil cu tastatura fizica, degeaba modificam fisiere, tot aia era. Pana acum imi zice ca am pus 7 custom room-uri, insa in calculul asta intra si de cate ori am instalat root. Tot incerc cu diferite romuri, revin maine sau cand gasesc ceva sa se potriveasca cu tastatura, cu un raspuns.


Problema e cu siguranta din cauza lui jelly bean, asta e, inapoi la ice cream sandwich.

Se simte o oarecare diferenta la viteza sau la durata bateriei?

#47
asasinuxp

asasinuxp

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,973
  • Înscris: 23.08.2010
  • ID membru: 617,850
  • Locație: /home
Durata bateriei nu, tot aceeasi este, iar la viteza, mi se pare mai rapid ics. Eu am animatiile dezactivate, nu ma intereseaza nici un efect in plus, deci nu pot spune cat de fluent merg ele in ics si cum in jb. Singurele avantaje vizibile pentru mine erau: google now(dar cum limba romana este inca la inceput, sa zicem stagiu alpha, pas) si aparent o acoperire mai mare pentru wireless, aveam o liniuta in plus pe jb fata de ics. Vad maine daca chiar avea acoperire mai mare la wireless. Aplicatiile nu le las in administrarea sistemului de operare,daca nu le mai folosesc,le inchid, daca nu se inchid singure, deci niciodata nu ajunge sa mearga greu sau sa se blocheze.

Edited by asasinuxp, 03 May 2013 - 19:57.


#48
colombo2003

colombo2003

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,993
  • Înscris: 16.07.2008
  • ID membru: 349,052

Vizualizare mesajgabriela606, pe 18 ianuarie 2013 - 13:41, a scris:

...
numai ca nu pot trimite mms-uri imi spune ca"momentam mesajul tau nu poate fii trimis,va fii trimis cand serviciu va fii disponibil".
Am primit setarile de la reteaua in care ma aflu si tot degeaba acelasi lucru mi se spune...
S-a gasit vreo rezolvare la problema asta?

#49
opsy091

opsy091

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 12.02.2012
  • ID membru: 743,078
  • Locație: Iași
Ieri seara se pare ca mi-a facut niste probleme destul de ciudate si enervante. Dupa ce l-am scos de la incarcat inca imi arata mesajul cum ca se incarca si imi arata si nivelul bateriei + ca o data la cateva minute se auzea sunetul care il face cand il pui la incarcat. Bun, asta am zis ca se rezolva cu o resoftare. Am inchis telefonul si am vazut ca vibreaza din 5 in 5 secunde, el fiind inchis. Am scos bateria, l-am lasat asa aproximativ un minut si apoi am pus bateria inapoi. Surpriza, iar a inceput sa vibreze din 5 in 5 secunde. Am incercat sa il aprind si nu mai mergea. Am reusit abia dupa ce l-am pus la incarcat. De atunci nu imi mai face asa. Acuma nu stiu ce sa fac. Sa il duc la garantie? Si un prieten a patit asa acum un an, tot cu un samsung. Ii arata mereu mesajul cum ca se incarca + ca daca se inchidea puteai sa il aprinzi numai daca il puneai la incarcat. Cei de la garantie i-au spus ca nu il repara pentru ca a intrat apa in el si cica s-a oxidat. El le-a spus ca nu are cum asa ceva si ca probabil cand vorbea la telefon si transpira intra apa, dar lor nici nu le pasa. Acuma ce sa fac? Sa il duc si eu la garantie?

#50
ScSSoft

ScSSoft

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 03.04.2009
  • ID membru: 438,391
Am cumparat acum cateva luni un Samsung Galaxy Chat B5330 si de cateva zile am inceput sa am probleme cu butonul pornire/oprire a telefonului. Prin probleme ma refer la faptul ca acesta a devenit enorm de sensibil la atingere, adica doar daca l-am atins catusi de putin ecranul se inchide sau deschide, nefiind necesar sa apas pe buton propriu-zis. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Ce solutii a-ti gasit?

Versiunea Android: 4.1.2 official

#51
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,662
  • Înscris: 13.06.2007
  • ID membru: 190,726
  • Locație: Iasi
Nu am acelasi model, dar am o husa de silicon la al meu. Cu aceasta husa se apasa extrem de greu pe butoane. Poate fi o solutie si pentru tine.

#52
ScSSoft

ScSSoft

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 03.04.2009
  • ID membru: 438,391
Este oarecum o solutie pentru ca se apasa mai greu insa cateodata husa preseaza butonul si se restarteaza cand ti-e lumea mai draga

#53
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,662
  • Înscris: 13.06.2007
  • ID membru: 190,726
  • Locație: Iasi
Un service mai serios iti poate schimba butonul. Dar pana il gasesti ...

#54
ScSSoft

ScSSoft

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 03.04.2009
  • ID membru: 438,391
Daca e in garantie oare mi-l mai poate repara daca am schimbat softu?:-?

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users