Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre spaga sau bacsisul dat per...

2015 smart forfour - autoevolutio...

Treasure Panic - FREE

solicitare sprijin pt stabilire i...
 eboda essential a150

Telefon 1000 lei SH

[CUM]Includ librariile OpenCV in ...

Nikolai Beckers, CEO Telekom Roma...
 Samsung Galaxy Young 2

Problema Asus x552m Instalare win...

Utilizare RAM sistem de operare W...

THL 4000, Video de unboxing, 4000...
 nu se inchide laptopul

sistem sunet altec lansing probleme

Cuba si Licuriciu au dat mana

Restrictii pe tara la youtube
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Merge greu netul!

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
1marius1

1marius1

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 355
  • Înscris: 29.03.2012
  • ID membru: 753,102

Salut ! Am si eu o problema , imi merge foarte greu netul .... I-am sunat pe cei de la care am internet si au spus ca este de la mine si sa-mi schimb windows-ul... Am schimbat windows-ul si tot merge prost! Ce pot sa fac sa nu mai mearga greu ? Sau poate e de la ei?

#2
iceboy2010

iceboy2010

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,691
  • Înscris: 13.09.2011
  • ID membru: 711,044
  • Locație: Plopeni
Mai exact cum iti merge greu? Fa si tu un test http://www.speedtest.net/ , de la cine ai internet? Daca problema contina pe pc-ul tau incearca si pe un laptop sau alt pc . Astept un rezultat de la test.

#3
jericho

jericho

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,658
  • Înscris: 02.09.2005
  • ID membru: 45,809
  • Locație: Bucuresti
antivirusul incetineste calculatorul, ai instalat ceva/altceva in plus fata de cum era inainte?

#4
iceboy2010

iceboy2010

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,691
  • Înscris: 13.09.2011
  • ID membru: 711,044
  • Locație: Plopeni

Momentan nu putem sa dam vina pe nimic , nu stim ce configuratie are , daca are antivirus , sau poate pur si simplu firma e de vina , eu am mai patit asa si nu i-am lasat pana nu au venit cu un laptop la mine si au vazut ca problema e de la ei.

Edited by Ravy, 31 August 2012 - 13:09.


#5
reventon

reventon

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,313
  • Înscris: 19.12.2008
  • ID membru: 398,934
  • Locație: Pitesti
Si eu aveam un vecin cu net fiberlink de la rds si mergea 10 minute pe zi, in rest se conecta si nu facea transfer de date. Dupa vreo luna am ajuns la el acasa si mi-a explicat cum sta treaba, am sunat la RDS si mi-au zis ca s-ar putea sa fie de la mine si sa verific ... fix calculatorul/windows-ul. Bine inteles ca dupa 30-60 de minute a mers struna fara ca eu sa fi pornit macar calculatorul.

Edited by reventon, 31 August 2012 - 10:53.


#6
Morphinus

Morphinus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 271
  • Înscris: 29.09.2010
  • ID membru: 627,880
Problema poate suervenii ori de la ISP ori de la terte programe ce sunt folosite pentru optimizarea conexiunii la internet.
Ai verificat in CMD daca exista pierderi de date printr-un simplu ping?

#7
1marius1

1marius1

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 355
  • Înscris: 29.03.2012
  • ID membru: 753,102

View Posticeboy2010, on 31 august 2012 - 10:13, said:

Mai exact cum iti merge greu? Fa si tu un test http://www.speedtest.net/ , de la cine ai internet? Daca problema contina pe pc-ul tau incearca si pe un laptop sau alt pc . Astept un rezultat de la test.
Am facut testul ,dar la upload nu testeaza.. nu reusesc sa uploadez :( iti zic asa : Ping: 11 ms , Download Speed : 69.69 mb/s Upload test error

Am net de la o firma mai mica , se numeste SC Stilus SRL
O sa incerc cu un laptop

View PostMorphinus, on 31 august 2012 - 11:05, said:

Problema poate suervenii ori de la ISP ori de la terte programe ce sunt folosite pentru optimizarea conexiunii la internet.
Ai verificat in CMD daca exista pierderi de date printr-un simplu ping?
Ce sa scriu in CMD ?

Edited by 1marius1, 31 August 2012 - 12:34.


#8
1marius1

1marius1

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 355
  • Înscris: 29.03.2012
  • ID membru: 753,102
http://www.speedtest.../2151123526.png
Am reusit sa fac testul !

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users