Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Anghinare
Last Updated: Nov 02 2012 14:06, Started by
cosac_alexandru
, Aug 19 2012 14:49
·
0
#37
Posted 23 August 2012 - 12:20
Scuze ! Momentan papadia e deja "tranzactionata", am cativa iepurasi si nu ma indur sa le vand "delacatesa" din hrana! De anghinare nici "nu vor sa auda" :huh: .
|
#38
Posted 23 August 2012 - 12:22
mihaiC1, on 23rd August 2012, 12:40, said: Si ai bagat de grija! Multumesc dar nu esti la subiect! Vii pe un subiect în care cineva întreabă unde găsește anghinare să-i zici că anghinarea nu e mâncare și că ăia care mănâncă anghinare sunt proști și snobi, de parcă ar mânca pe banii tăi sau ar interesa pe cineva ce părere ai tu despre cei care nu au aceleași gusturi ca și tine. E ca și cum m-aș duce eu să fac spume la gură pe un topic despre porc făcându-i țărani proști, înapoiați și scârboși pe cei care bagă slănină la greu. |
#39
Posted 23 August 2012 - 12:27
MihaiC1 este un fel de Twinkey.
Varianta gastronomica :lol: Edited by mateimateimatei, 23 August 2012 - 12:27. |
#40
Posted 23 August 2012 - 12:38
Mai usurel! In toate mesajele m-am referit la buruiana Anginare! Sau nu deduci ??
1.Am explicat de unde provine! Si sfatuiesc sa nu cumparati conserve. Recunosc.. e buna in stare naturala, proaspata si folosita ca "adjuvant alimentar". 2.Nu ma intereseseaza ce face fiecare cu banii! Doar sa fim REZONABILI! 3.Asa e! Nu ne putem c.ca in gustul omului. 4. Nu vad "spume" pe topic! Asta poate fi problema ta! Nu am jicnit pa' nimenia' mai ales facandu-l SNOB. Eu ma mandresc daca ma faci "tzaran" :coolspeak: ! |
#41
Posted 23 August 2012 - 12:46
mihaiC1, on 23rd August 2012, 13:38, said: Nu am jicnit pa' nimenia' mai ales facandu-l SNOB. Eu ma mandresc daca ma faci "tzaran" :coolspeak: ! mihaiC1, on 23rd August 2012, 10:52, said: Ce fraeri sun romanii cand dau pe un borcan cu buruiene murate 5euro! Deh.. dar sunt in "trend" (adica copie niste snobi si sa zica ca si ei sunt emanciepati :death: ) |
#42
Posted 23 August 2012 - 13:24
Iar esti pa' langa :confuzzled: !? Da sa vezi din ce in ce mai "fraieri" o sa fie !!
Scuze de off! Edited by mihaiC1, 23 August 2012 - 13:27. |
#43
Posted 25 August 2012 - 21:39
#44
Posted 25 August 2012 - 22:15
Anghinare murată marca proprie de la Mega Image din Plaza, 10,99 lei borcanul de 340 g.
|
#46
Posted 26 August 2012 - 20:52
eu stiu ca din frunzele uscate se face un f.bun ceai medicinal. de test am o anghinare in gradina, inca nu a facut inima (floare), si cum are f.multe frunze...le mai dau iepurilor (ca or avea si ei saracii dureri de burta :) ) si am observat ca se bat pe frunzele deanghinare, desi cred eu ca-s amare. oricum o sa si usuc ceva frunze pt.ceai si astept sa faca inima...la anu' cred ca pun mai multe.
|
|
#47
Posted 27 August 2012 - 19:39
1. corect: se face CEAI! :thumbup:
2. cam greu in zona noastra sa faca "inima" (de la clima mediteraneana la cea temperat continentala e cale multa :deadtongue: !) 3. anghinarea nu e folosita medicinal pt. dureri de burta ci in alt scop.. sa mai zis :deadtongue: ! 4. nu mai chinui iepurii ! SADICULE :cursing: ! Edited by mihaiC1, 27 August 2012 - 19:40. |
#48
Posted 27 August 2012 - 19:50
mihaiC1, on 27th August 2012, 20:39, said: 1. corect: se face CEAI! :thumbup: 2. cam greu in zona noastra sa faca "inima" (de la clima mediteraneana la cea temperat continentala e cale multa :deadtongue: !) 3. anghinarea nu e folosita medicinal pt. dureri de burta ci in alt scop.. sa mai zis :deadtongue: ! 4. nu mai chinui iepurii ! SADICULE :cursing: ! Si gramatica e folosita in alte scopuri, nu?! Ca doar nu ca sa scrii pe forumuri. In ceea ce priveste anghinarea "la borcan", se foloseste la greu si in tarile unde creste pe cimp ca buruieniele, pentru a economisi timp si munca. |
#49
Posted 10 October 2012 - 08:08
Confirm informatia referitoare la existenta borcanelor cu anghinare la Mega Image. Borcanul este mare, marca proprie, costa 9,90 ron si se poate folosi la pizza.
|
#50
Posted 24 October 2012 - 20:27
Aprilia, on 27 august 2012 - 19:50, said:
Si gramatica e folosita in alte scopuri, nu?! Ca doar nu ca sa scrii pe forumuri. In ceea ce priveste anghinarea "la borcan", se foloseste la greu si in tarile unde creste pe cimp ca buruieniele, pentru a economisi timp si munca. Nu discutam cum si ce iese din gura, ci ce intra! ( ai si tu greseli ) . In borcan se adauga muulte E-uri si ai sa cheltuiesti mai mult pt. sanatate decat ai economisit (asta daca mai apuci ) |
#51
Posted 24 October 2012 - 21:00
mihaiC1, on 24 octombrie 2012 - 20:27, said:
Nu discutam cum si ce iese din gura, ci ce intra! ( ai si tu greseli ) . In borcan se adauga muulte E-uri si ai sa cheltuiesti mai mult pt. sanatate decat ai economisit (asta daca mai apuci ) Edited by Aprilia, 24 October 2012 - 21:27. |
|
#52
Posted 25 October 2012 - 17:38
Se vede ca E-urile afecteaza sanatatea!! De la a manca buruiene medicinale intoxicate cu otravuri pana la a considera ca stii limba romana e un pas de furnica.. sanatate multa!!
PS vezi ca romanii nostrii, mari somitati, in: matematica, fizica, chimie, medicina, biologie etc. nu prea foloseau romana Edited by mihaiC1, 25 October 2012 - 17:52. |
#53
Posted 02 November 2012 - 14:06
Anghinara are proprietati medicinale....
Ceaiul de anghinare este foarte bun pentru ficat. Frate-miu si-a "tratat" o afectiune a ficatului cu acest ceai. A facut minuni. Dar este si o delicioasa leguma! Anghinara este leguma preferata de mine... O poti folosi la pizza, salate, sosuri pentru paste, garnitura pentru ANUMITE carnuri... Imaginatie sa ai...restul vine de la sine. Cred ca fiecare persoana e libera sa incerce cat mai multe alimente (branzeturi, carnuri, legume, fructe, condimente, sosuri) etc. Tine de imaginatie, gust, pasiune, curiozitate de-a vrea sa gusti, sa mirosi, sa gatesti altceva. Apoi educatia culinara a anumitor persoane "destupate" , se rezuma la mamaliga cu branza sau slanina cu ceapa...despre ce vorbim?!!! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users