Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Evolio EvoTab Fun

- - - - -
  • Please log in to reply
143 replies to this topic

#55
kinetic21

kinetic21

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 28.08.2007
PPP widget se poate instala numai daca ai root - at tableta.
Inca nu am gasit cum pot root-a tableta cu ICS 4.03...nu gasesc drivere....si nu cred ca merge.
In schimb mi-am luat si eu un stick ZTE MF190 de la ALtex cu 149 lei.....si se pare ca am dat banii degeaba. Am reusit sa conectez la net tableta cu acest stick - dar imi da eorare: ,,card damaged''. azi o sa merg sa-l duc inapoi - poate imi recuperez banii.
Am luat frumos stickul de net de la digi - un ZTE de ala alb...am scos simul si am pus in alt stick de la orange: huawei E160E pe care l-am decodat (gasit pe net ce si cum), am introbagat simul in el....si iaca: MERGE (doar bagat in OTG....fara alte setari - doar activat data de la setari - ii gaseste singur APN si celelalte setari)
Pe net am mai gasit ca merge doar Huawei E1750 si Zte 190......se pare ca merge si cu Huawei E160E si merge foarte bine chiar.
Treaba cu card dameged am mai probat si pe alte tablete evotabfun : - se pare ca stickul MF190 are o problema cu aceasta tabeleta tableta.
Eu nu am dat format si mi-am sters tot de pe SD intern (ca la memoria asta face referire)

Referitor la GPS - mi se pare super
1. Se conecteaza repede la sateliti
2. Prin paduri nu isi pierde semanlul
3. Am instalat iGo, Orux maps, Oziexplorer
4. Viteza excelenta pentru hartile scanate si calibrate pentru ozi si orux.

Modulatorul FM imi cam face probleme in sensul in care merge netul de pe stick si ascult ceva pe youtube - buruiaza ceva la masina -  posibil sa fie cablul OTG cu probleme..Ar trebui unul mai gros cred.
Daca scot stickul de net si pun o melodie din memoria interna a tabletei....se aude bine.
In rest imi pare destul de buna tableta pentru banii pe care i-am dat pe ea.

View Postvase, on 02 decembrie 2012 - 16:11, said:

A incercat cineva sa conecteze un memoristik la tableta?
Ma intereseaza ce fel de cablu a folosit.

Da merge cu OTG.
Eu am un stick de 32 GB si merge.
Am incercat si cu un hard extern de 500 GB, dar trebuie bagat si alimentatorul in tableta, ca nu ii da suficient curent altfel. Merge si daca bagi un splitter de USB-uri ( la fel trebuie alimentatorul introbagat)
Eu mi-am facut un sistem in masina de genul asta, unde am conectat un hard extern, un mouse, un stick de net si un stick de memorie unde am muzica.
Modulatorul FM nu il mai folosesc pana nu rezolv problema din postul anterior, dar am legat cu mufa jack - jack la CD masina.

In schimb acum vreau sa leg si laptopul din masina la tableta, sa folosesc tableta ca un monitor auxiliar....nu stiu daca am sa reusesc...sap de vreo 2 saptamini pe net si nimic........

Edited by kinetic21, 17 December 2012 - 12:41.


#56
kinetic21

kinetic21

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 28.08.2007
aaaaa   ............. era sa uit
Pentru PPP widget incearca sa instalezi inca o aplicatie:  superuser.apk (o gasesti tot in google play).....mie asa mi-a pornit ceva.
Bafta.

Sa-mi zici daca ti-a mers......sunt tare curios

Edited by kinetic21, 17 December 2012 - 16:40.


#57
veman

veman

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,390
  • Înscris: 15.07.2009
... dupa cum am spus si mai sus : imi merge stick-ul MF190 la Evotab Fun doar prin PPP Widget.
Tableta vine root-ata ...asa am cumparat-o de la emag.

Am fost la service-ul Evolio cu tableta si stick-ul MF190, iar baiatul de acolo mi-a spus ca nu merge direct fiindca stick-ul este de la Movistar si are hardware-ul schimbat (?!?!).

Practic, prin PPP Widget te poti conecta la net, indiferent de modem-ul pe care il ai... dar prezinta unele dezavantaje... cel putin mie imi arata in Google Maps ca nu sunt conectat la internet...

Am folosit o aplicatie cu care am putut sa salvez lista de APN-uri... fiindca am vrut sa verific daca are APN-ul de la Orange RO (ce ma intereseaza pe mine) ...si a rezultat ca il are.

Repet : ideea era sa folosesc modem-ul ZTE MF 190 fara PPP Widget ... acum nu-mi ramane decat sa gasesc un astfel de stick 3G care nu sa nu fie de la Movistar si sa fac proba.

Mi se pare putin ciudat ca tie ti-a mers cu Huawei E160E direct... fiindca daca tableta avea driver-ele pentru stick-ul asta puteau sa treaca si la specificatiile compatibilitatii cu stick-urile 3G ... de ce n-au facut-o, doar ei stiu... sau poate nu stiu nici ei de treaba asta !

Un alt dezavantaj de care m-am lovit este : lipsa driver-ului pentru Evotab FUN !

O sa explic de ce :
Eu mi-am modificat niste parametrii (memorie / viteza / etc), font-ul sistemului, cat si dpi-ul. In momentul in care am setat 160 la dpi (in loc de 120), launcher-ul nativ n-a mai mers dupa reboot ! (nu m-am gandit sa instalez un alt launcher inainte sa schimb valoarea dpi) asa ca a trebuit sa ii dau un Reset . -> daca aveam driver-ul puteam sa revin la setarea initiala (120 dpi) prin adb sau chiar sa instalez un alt launcher (cred).

Asa ca sfatul meu este : daca vreti sa modificati valoarea dpi - sa instalati un alt launcher si va merge.

Alt dezavantaj ar fi ca nu am cum sa pun un custom rom ...


Cat despre tableta... este ok, mai putin ok si uneori "suficient" de ok. Mi se pare ca wireless-ul este cam slab... in acelasi loc folosesc si un HTC One V, iar semnalul wi-fi este mai bun pe telefon decat pe tableta ... dar ma rog, trec cu vederea.

#58
kinetic21

kinetic21

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 28.08.2007
Custom rom nici eu nu am reusit sa pun.....probabil ca nu am sapat suficient de adanc.
Dar sa sti ca E160E merge fara nici un fel de problema....fara sa intru in pppwidget....doar introbag stickul si gata. o sa fac niste poze sa vezi.

View Postveman, on 19 decembrie 2012 - 13:34, said:


Eu mi-am modificat niste parametrii (memorie / viteza / etc), font-ul sistemului, cat si dpi-ul. In momentul in care am setat 160 la dpi (in loc de 120), launcher-ul nativ n-a mai mers dupa reboot ! (nu m-am gandit sa instalez un alt launcher inainte sa schimb valoarea dpi) asa ca a trebuit sa ii dau un Reset . -> daca aveam driver-ul puteam sa revin la setarea initiala (120 dpi) prin adb sau chiar sa instalez un alt launcher (cred).


La fel am patit si eu....dar nu ma deranjeaza prea mult.

#59
sorin.pirvu

sorin.pirvu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 264
  • Înscris: 29.09.2006
exista vreo solutie de a avea si bluetooth pe aceasta tableta ? ceva prin usb ?

Edited by sorin.pirvu, 30 December 2012 - 10:44.


#60
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Am testat cu doua adatoare nano pe otg insa nu merge.

#61
danilk

danilk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 16.09.2007
Folie de protectie pentru ecran unde se poate gasi pentru aceasta tableta? Se potriveste o folie de la alt tip de tableta? Pe siteul de la Evolio, la acceseorii nu apare nimic pentru protectie ecran.

#62
eugav

eugav

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 15.01.2013
A reusit cineva sa foloseasca apel video pe skype? Desi camera functioneaza interlocutorul nu vede nimic. Exista solutii?

#63
lu_k-309

lu_k-309

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 29.08.2005
Am intrebat la Evolio despre problema cu video call si m-au trimis sa intreb la service asa ca am sunat la service-ul autorizat de Evolio ( Cordon 0730616100 ) sa intreb daca exista rezolvarea la problema cu video call Skype... si nici macar service-ul autorizat nu stie daca exista vre-o rezolvare; duduia de la telefon nu stia ce inseamna update firmware/sw si dupa 5 min de asteptat sa se intreseze a aflat ca ultima lor versiune de sw la Evotab Fun este 4.0 ( tableta a venit cu 4.0.3 )...

Probabil o sa astept sa se strice de 3 ori produsul ca sa-mi cer banii inapoi... oricum eu unul m-am lecuit de produsele Evolio pe viata.

Edited by lu_k-309, 15 January 2013 - 15:33.


#64
eugav

eugav

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 15.01.2013
Nu stiu de ce nu ma mira reactia celor de la service! Parca nu sunt interesati sa fie lumea multumita, sa le faca reclama PRO, sau cred ei ca sunt unici pe piata! Habar nu am pe ce lume traiesc. Si eu intentonez sa o returnez, desi am luat-o in noiembrie. Cred ca este suficient acest motiv ca sa o returnez.

#65
lu_k-309

lu_k-309

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 29.08.2005
Am luat Evotab Fun-ul pentru ca nu am gasit Nexus 7 in Ro si avea review-uri pozitive ( intre timp mi-am dat seama ca erau platite ) si mi-am zis ca merita ca pret ptr GPS in masina, dar intre timp a ajuns si la mine Nexus-ul 7 16Gb, ce pot sa spun este ca nu exista termen de comparatie cu Nexus-ul.
WIFI - incomparabil mai bun la Nexus, EvoFun-ul pierde semnalul grupa mare.
GPS - incomparabil mai bun la Nexus, EvoFun-ul de abia prinde semnal/pozitia in masina ( se si deconecteaza des in trafic ), in casa nici o sansa.
- diplay-ul de toata jena la EvoFun, dupa ~30 min ma dor ochii pe EvoFun.
- dupa cateva app-uri instalate EvoFun-ul de abia se misca, se misca in reluare si asta cu nici o aplicatie vizibila ca ruland in background si fara wignet-uri.
- bateria slaba, nu pare sa tina >1 h in masina pe navigatie GPS.
- partea de sw-ul la EvoFun este moarta din nastere daca Evolio se cramponeaza sa tina doar ptr ei sw-ul si nu pune la dipozitie programul de update si actualizari ( Allview spre deosebire vad ca are deja pe site update disponibil pentru oricine care corecteaza chiar partea de video call Skype ), eu in locul lor as fi dat gratuit cateva tablete + sw-ul la cei cu experienta si interesati sa-l customizeze ... si asa vine cu Root din fabrica.

- singurele avantaje la EvoFun par a fi:
- suportul+incarcatorul de masina si piciorul de sprijin, ( cred ca la mine mai mult va fi folosita ca tv ( net ) in bucatarie ).
- SD card-ul si mufa HDMI, dar din ce am vazut eu conectata la TV ( full hd ) incepe sa sacadeze dupa putin timp... probabil procesorul e depasit de situatie.

Recomandarea mea: mai bine mai strangeti un banut si luati ceva care isi merita banii cu adevarat, EvoFunul nu este nici tableta si nici GPS, este ceva tipic Chinezesc/Romanesc cu multa reclama platita si fara suport.

#66
Doru_Neo

Doru_Neo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,135
  • Înscris: 22.05.2005
Bine spus. Eu am trecut pe Samsung P3100,,, evotab e jucarie de copii, fara suport si fara service serios

#67
eugav

eugav

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 15.01.2013
Am renuntat sa mai incerc sa fac tableta EVOLIO FUN sa mearga pe skype(sigur nu eposibil decat daca se va strica functionarea altei aplicatii, nefiind capabila sa functioneze pe toate aplicatiile ca orice alta tableta) . Acum am achizitionat cu aproximativ aceleasi caracteristici tableta VONINO LUNA 70C care le da clasa(are in pus usb, doua camere, e drept ca de 0,3 dar sunt ok, iar ca minus nu are folie d eprotectie)!!!! Se misca super, se vede super, functiceaza super pe skype cu video call. Pana acum nota 10. Este incomparabila cu porcaria de EVOLIO. Evolio o s-o tin pentru gps, desi nu e sigur ca ajung la destinatiePosted Image .

#68
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Posteugav, on 17 ianuarie 2013 - 20:26, said:

Am renuntat sa mai incerc sa fac tableta EVOLIO FUN sa mearga pe skype(sigur nu eposibil decat daca se va strica functionarea altei aplicatii, nefiind capabila sa functioneze pe toate aplicatiile ca orice alta tableta) . Acum am achizitionat cu aproximativ aceleasi caracteristici tableta VONINO LUNA 70C care le da clasa(are in pus usb, doua camere, e drept ca de 0,3 dar sunt ok, iar ca minus nu are folie d eprotectie)!!!! Se misca super, se vede super, functiceaza super pe skype cu video call. Pana acum nota 10. Este incomparabila cu porcaria de EVOLIO. Evolio o s-o tin pentru gps, desi nu e sigur ca ajung la destinatiePosted Image .

Oh, vad ca ati elaborat strategia. Adica acum nu va mai faceti useri ca sa va ridicati tabletele in slavi. Mai intai dati in concurenta dupa care mai lasati sa treaca cateva zile. Abia apoi incepeti cu chestii din astea finute, cu keyword-uri. Nice! Multa bafta!

#69
lu_k-309

lu_k-309

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 348
  • Înscris: 29.08.2005
[ http://i220.photobucket.com/albums/dd237/L_DM500s/tab_zps27172d14.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#70
dokocr

dokocr

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 22.02.2010
Pentru cei cu EvoTab Fun ce minune anunta cei de la Evolio Posted Image :

"- Otto spune: 24.01.2013
   Pentru EvoTab Fun pe cand un Update?
- EvolioTeam spune: 25.01.2013
- Buna Otto! Tableta EvoTab Fun nu va beneficia de update Jelly Bean Posted Image . Daca mai ai si alte intrebari nu ezita sa ne contactezi. Multumim!"Posted Image
Pentru ce sa va contacteze Posted Image ,
ce simpatici sunt ...Posted Image
Preluat de pe : http://www.evolio.ro...a/#comment-4877

#71
prisonbreak

prisonbreak

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,209
  • Înscris: 15.05.2007
Si unde-i tragedia? Sunt telefoane mult mai performante decat tableta asta si care nu au update nici macar la 4.0 si nu moare nimeni.

#72
dokocr

dokocr

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 22.02.2010
Nu moare nimeci, doamne fereste de asa ceva.Posted Image
Dar cei care au EvoTab Fun stiu cate belele au cu softul actual (nu numai cu softul). Merita un update.

Evolio la inaltime....Posted Image

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate