Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Activare Windows 8.1 full version

Ce Versiune Windows pt calcu nou ...

Win 8.1 = temperatura mai mare? (...

Casa pe teren foarte ingust. Bca...
 Mi-e frig, caut urgent idei incal...

Google Chrome - pagina offline

Zopo ZP999 Lion Heart

rack/dock sau n.a.s.?
 Medicina Militara

Bibilici

Problema Vcore sistem 5.1 samsung...

legat de locuitul cu parintii
 Procesor

Wifi hotspot

Single sau dual channel

conectare laptop hdmi
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Evolio EvoTab Fun

  • Please log in to reply
139 replies to this topic

#37
onobeka

onobeka

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 10.04.2006
  • ID membru: 73,023

Bun, tableta mea nu se mai incarca. Trebuie sa o trimit in service. De cand am luat-o am avut o pauza de utilizare, asadar asta ar fi fost a treia incarcare. Scoola. GPS-ul merge bine, numai ca primo vrea sa recalculeze traseul cam dupa fiecare intersectie. Nu stiu daca este o problema de tableta, semnalul GPS pare bun in software-ul care a venit preinstalat si am inteles ca ar fi o optiune in iGo pentru a nu mai face aliniament la strazi.

Edited by onobeka, 06 November 2012 - 14:27.


#38
DragosMD

DragosMD

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 13.09.2006
  • ID membru: 96,779
  • Locație: București, Vitan
Salut! Eu am tableta de vreo 2 luni. A primit un iGo 8.3 şi a mers excelent.

La 2500 m altitudine avea vreo 11 sateliţi vizibili şi 8 în uz. Posted Image

Attached File  GEDC1813.JPG   730.58K   80 downloads

Navigaţia depinde cel mai mult de acurateţea şi 'pospeţimea' hărţilor.

Mireo don't panic mi l-am pus pe telefon (un Motorola flipover) şi sunt mulţumit. De politica Mireo privind actualizările NU sunt însă de loc mulţumit. La Evotab nu ştiu cum e, că de bucurie că am găsit-o la magazin, n-am fost atent că e varianta fără soft de navigaţie... Posted Image

Navigator web preferat: Opera şi Chrome. Cel original e muuult prea basic. Filmele merg OK, la fel şi radio &/OR TV online.
IM nu folosesc, deci nu dau note la astea.
Jocuri - table, tetris, flipper, plus un FPS. Se mişcă bine.

Una peste alt, la banii daţi - e mai mult decât mă aşteptam. Păcat că nu merge modemul 3G de la RDS (un ZTE MF110 care merge perfect pe o tabletă cu Android 2.3 Odis) refuză orice colaborare cu ea. Probabil voi lua şi eu un MF190...

Edited by DragosMD, 06 November 2012 - 22:43.


#39
iozsi

iozsi

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 30.05.2008
  • ID membru: 331,676

View PostDragosMD, on 06 noiembrie 2012 - 22:42, said:

Salut! Eu am tableta de vreo 2 luni. A primit un iGo 8.3 şi a mers excelent.

Ai pus tu iGO 8.3 pe ea? Este o premiera absoluta, mondiala, tinand cont ca nu exista versiune de android al acestui soft. Amigo si Primo da, dar iGO8.3? Sa fim seriosi Posted Image si sa nu mai spunem povesti, oamenii asteapta informatii exacte si reale... In cel mai bun caz ai pus un Amigo cu un skin care il face asemanator cu iGO8.3. Parerea mea Posted Image

#40
onobeka

onobeka

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 10.04.2006
  • ID membru: 73,023
Eu cu tableta mea nu am reusit sa am acuratete mai buna de 10m. Probabil depinde de numarul de sateliti. Eu aveam vreo 6.

#41
ator1967

ator1967

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 08.11.2012
  • ID membru: 785,350
Am si eu o tableta EVOTAB FUN , cu softul Mireo -harta Romaniei . La un moment dat am instalat si alte programe printre care si iGO Primo 2.0 care se misca foarte bine . Din cauza probabil a unui software , sau poate chiar virus , unele aplicatii au inceput sa se blocheze , astfel ca a trebuit sa resetez software-ul , astfel ca am pierdut softul cu Mireo . stie cineva cum se face o reinstalare de software , a. i. sa functioneze la parametrii initiali ?? . FM transmitter este destul de slab la mine . Modemul MF190 cu card Vodafone e destul de bun , desi e incomod pt ca nu are 3G incorporat, la conectarea WiFi sunt ceva probleme in sensul ca semnalul este destul de slab si trebuie sa fiu aproape de router. La filme se misca binisor. Pentru banii dati si pentru scopul care l-am luat ( folosire ocazionala) mi se pare ok .

#42
misamunteanu37

misamunteanu37

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 22.04.2012
  • ID membru: 757,450
Stie cineva daca prin extensia otg recunoaste vreun dispozitiv bluetooth?
Intentionez sa o cumpar oricum, dar m-ar avantaja f mult si o conexiune bt.

#43
denwer74

denwer74

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 08.12.2006
  • ID membru: 114,880
merge fara probleme instalat,am aceasi tableta cu gps si am instalat cu succes  igo dar si mai multe skin-uri,harti ,etc,intra si tu pe gps zone,acolo te inregistrezi si in download ai igo multirezolutie ,il descarci si pui in sd card sau nand flash numai rezolutia care iti apartine si adaugi si igo_800x480.apk in folderul igo,intri in file manager din meniul tabletei in folderul igo pe care l-ai copiat si instalezi apk-ul

View Postkiscsaby, on 05 octombrie 2012 - 08:48, said:

am si  eu  de aprox 2 luni un evotab fun.
ma poti ajuta cu un tutorial cum sa instalez un soft pentru GPS,  IGO sau ceva de genul.
exista vreun program pentru GPS in aasa fel incat sa pot eu alege pentru ce mijloc de transport sa-mi afiseze ruta(masina sau pe jos )?
multumesc
astept raspuns pe kiscsaby@yahoo.com
ai gasit?
intra pe gps zone si daca urmaresti cu atentie gasesti ceea ce iti trebuie

#44
Doru_Neo

Doru_Neo

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,094
  • Înscris: 22.05.2005
  • ID membru: 37,196
  • Locație: GR

View Postmisamunteanu37, on 12 noiembrie 2012 - 02:46, said:

Stie cineva daca prin extensia otg recunoaste vreun dispozitiv bluetooth?
Intentionez sa o cumpar oricum, dar m-ar avantaja f mult si o conexiune bt.
Nu merge, am incercat

#45
sorin.pirvu

sorin.pirvu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 29.09.2006
  • ID membru: 99,826
Intre modelul acesta Evo Fun Tab si Allview Alldro Speed S, este vreo diferenta majora, in special modulul GPS ? Acum Evolio e la oferta cu vreo 100 lei mai ieftin devat Allview.... se merita Allview (am auzit ca ar fi mai proaste decat Evolio) ? insa nici de Evolio nu am auzit lucruri prea bune, in special ref. la service... deci, intre 2 rele, care ar fi mai buna Evolio sau Allview (modele acestea) ?

#46
prisonbreak

prisonbreak

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,452
  • Înscris: 15.05.2007
  • ID membru: 179,718
  • Locație: Iasi

Evolio are 1 Gb RAM, allview doar 512 Mb. Avantaj evolio.

Edited by prisonbreak, 19 November 2012 - 18:17.


#47
sorin.pirvu

sorin.pirvu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 29.09.2006
  • ID membru: 99,826
Exista si varianta noua Allview Alldro Speed S, GPS, Cortex A8 1.20GHz, 7", 1GB DDR3, 8GB, echivalentul lui Evo Fun Tab, insa, am gasit niste pareri destul de proaste despre Allview, care m-au facut sa cumpar Evolio. Am gasit tableta la resigilate, la un pret de second hand si am avut surpriza sa primesc una, impecabila, cu folie pe ecran si toate accesoriile nedesfacute... In fine, am pus pe ea un card de 16 GB si am testat un iGO Primo v2, cu hartile de la Topmap Q2 si am fost placut surprins de cum merge ca si gps. La banii dati pe ea, nu am ce sa ii reprosez. FM transmiter-ul este mai mult decat ok. Am conectat-o fara probleme la TV si am putut sa vad filmulete HD de pe youtube sau filme de pe card. Nu am testat-o cu un stick 3G si nu o sa o folosesc cu asa ceva. Suportul de parbriz imi pare oarecum firav, butonatul din mers nu e o optiune, tableta se misca destul de mult si tinde sa vibreze pe drumuri denivelate. Pe parbriz, pare cam mare si oarecum incomodeaza. Un singur lucru mi-ar fi fost util, sa aibe si bluetooth sa pot utiliza si telefonul pe ea... in rest nu am ce sa ii reprosez. Bateria tine min. 3 ore, la o luminozitate medie.

Edited by sorin.pirvu, 28 November 2012 - 00:14.


#48
vase

vase

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 16.12.2009
  • ID membru: 540,563
A incercat cineva sa conecteze un memoristik la tableta?
Ma intereseaza ce fel de cablu a folosit.

#49
mirceagro

mirceagro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 07.12.2012
  • ID membru: 788,853

View PostDoru_Neo, on 14 august 2012 - 10:05, said:

Deschid acest topic in speranta ca posesorii de tabletelor Evolio EvoTab Fun vor posta aici parerile persoanale referitpoare la tableta.
Personal ma intereseaza compatibilitatea tabletei cu diferite periferice pe usb. Momentan am incercat doar folosirea modemului 3G ZTE MF190 de la RDS atat pe reteaua digi cat si pe vodafone si merge.
Daca a mai incercat cineva diferite periferice va rog sa postati aici.
SALUT
am achizitionat si eu o tableta, si am incercat modemului 3G ZTE MF190 de la RDS, dar nu merge, imi spune ca am cardul deteriorat.
Ce pot face?
Multumesc!

#50
mirceagro

mirceagro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 07.12.2012
  • ID membru: 788,853

View Postmirceagro, on 07 decembrie 2012 - 09:44, said:

SALUT
am achizitionat si eu o tableta, si am incercat modemului 3G ZTE MF190 de la RDS, dar nu merge, imi spune ca am cardul deteriorat.
Ce pot face?
Multumesc!
.... revin este 3G ZTE MF110 - sa fie asta problema?

#51
gavanescusimona

gavanescusimona

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 26.03.2012
  • ID membru: 752,494

View Postmirceagro, on 07 decembrie 2012 - 10:25, said:

.... revin este 3G ZTE MF110 - sa fie asta problema?

Da , asta e problema! Trebuie sa achizitionezi tipul 190 si va merge fara probleme.

#52
COCO1957

COCO1957

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 26.11.2007
  • ID membru: 252,909
  • Locație: Bucuresti
Cateva remarci:
Din punctul meu de vedere pretul, raportat la dotari, este foarte bun;
Nu am nici o problema cu ea, nici soft(la ce il folosesc eu), nici hard;
GPS perfect: pe langa Dont Panic, merg Prima, Navigon, Sygic, Copilot, ultimile variante. Daca la careva nu merge bine una din aceste variante inseamna ca nu ati gasit kitul corect; folosit ca GPS, intr-o masina ca Logan, de exemplu, este un pic cam mare, dar, contrar celor afirmate de unii, se vede bine, de fapt la fel ca orice alt device (daca voi stiti un aparat la care ecranul sa se vada la fel in casa si in plin soare, sa ma anuntati, cumpar si eu vreo 3 buc.)
FM transmiterul perfect, si in casa si in masina(inclusiv indicatiile vocale GPS), calitatea este buna, arhisuficienta pentru mine;
Internet: prin WIFI merge perfect(cu hotspot de pe un Garmin M10). Prin modem MF 190(de la RDS), la fel. Pentru cine e amator, se gasesc aceste modemuri cu 70 ron, cautati la micile magazine cu accesorii telefoane. Exista softuri de deblocare a acestora, operatia dureaza 5 secunde, nu va costa nimic;
Ecranul perfect, il folosesc la 50% luminozitate iar daca puneti de exemplu GO launcher HD vedeti diferenta la interfata;
Merg foarte bine toate aplicatiile din Play(si din alta parte);
Sonorul f. bun, mai ales in casti, fara casti nivelul nu e foarte ridicat dar suficient;
Foarte rar se blocheaza, cand il butonez foarte rapid;
Nu s-a restartat niciodata;
Husa de la producator: bunicica, nu chiar perfecta;
Creionul electronic de la producaor: varza, nu va sfatuiesc;
Modemul de la producator: foarte scump;
Suportul specific pe site: varza, ca si inexistent;
Bateria tine min 4 ore;
Bateria se incarca de la 5% la 100% relativ greu, cateva ore,poate 4, 5.
Cardul de 16 Gb pus de mine nu are probleme;
Se incarca si prin USB, de la laptop sau in masina, prin incarcatoare cu slot usb (spunea cineva ca nu, e o minciuna sau aparatul era defect);
Filme pe You Tube: merg perfect, dar in HD, daca sunt lungi, se mai intrerup cateodata;
Despre service nu pot sa va spun nimic, nu am avut nevoie si sper sa nici nu trebuiasca, dupa ce am citit;
Ce nu am incercat, dar am inteles de la altii: nu merg apeluri video in Messenger. Pe mine acest lucru nu ma intereseaza;
Jocuri: le-am incercat pe cele prinstalate si cateva, mai domestice, gen sah, biliard, solitaire, merg bine dar nu sunt un pasionat;
ROOT: desi nu simt nevoia momentan, m-ar tenta poate, dar recunosc ca nu am gasit pana acuma ceva care sa-mi inspire incredere;
Acuma, ca nu are slot SIM, radio FM, tuner TV, masina de facut floricele, asta este aparatul, la acest pret este mai mult decat bun;
Cine vrea si mai multe dotari, sa se orienteze spre un aparat mai scump cu min 50%
Cine vrea sa navigheze pe internet, sa citeasca carti electronice in timp ce asculta muzica, sa-si verifice corespondenta, calendarul, sarcinile, sa vada cate un film, sa aibe un gps oricand, sa joace un sah in timpul liber - la un pret decent, poate sa se orienteze catre acest aparat
O zi buna

Edited by COCO1957, 09 December 2012 - 13:57.


#53
TOPCATBV

TOPCATBV

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,524
  • Înscris: 03.01.2005
  • ID membru: 28,119
  • Locație: Brasov

View PostDoru_Neo, on 13 septembrie 2012 - 20:01, said:

Skype merge yahoo nu
merg si videocall-uri?

#54
veman

veman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 982
  • Înscris: 15.07.2009
  • ID membru: 486,388
Salutare tuturor !

Detin aceasta pocnitoare tableta (Evotab Fun) si un modem ZTE MF190 (decodat) + sim Orange.
Mentionez de la bun inceput ca internetul functioneaza cu acest stick (pe PC) si :
- i-am dezactivat autorun (cd)
- i-am dezactivat pin-ul

...in schimb, la introducerea stick-ului in tableta, nu se conecteaza (automat) la internet (nu apare nici icon 3g, nu gaseste nici networks).
Am incercat si toate variantele posibile si imposibile de a seta APN pentru Orange si nu-mi salveaza APN-urile. / am stins/aprins tableta, cu/fara stick, etc.

Singura varianta de a ma conecta este prin PPP Widget (se gaseste in Google Play Store) unde am optiunea de a seta si numarul de dial-up.

Pentru cei care cunosc cum sa fac sa functioneze fara PPP Widget, astept sugestiile din partea voastra !

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users