Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Cate ceva si despre Mafia PSD/PDSR

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
105 replies to this topic

#1
Bean

Bean

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,477
  • Înscris: 12.11.2006
În perioadele 1992-1996 si 2000-2004, cât PSD a fost la putere, s-au dat cele mai mari tepe din istoria României.
Au fost privatizate fraudulos aproximativ 6.000 de întreprinderi, evaluate la 700 miliarde de euro.

Cele 6.000 de întreprinderi au fost vândute cu aproximativ 70 miliarde de euro (10% din valoarea de piata).

PE CELE 6.000 DE ÎNTREPRINDERI PRIVATIZATE FRAUDULOS S-AU ÎNCASAT, PÂNA ÎN MOMENTUL DE FATA, NUMAI 7 MILIARDE DE EURO (ADICA 1% DIN VALOAREA DE PIATA).

Prin privatizarea ilegala a acestor întreprinderi s-au pierdut peste 6 milioane de locuri de munca.

Opozitia, scoasa din joc cu minerii


Mineriada din iunie ?90 este, de fapt, consecinta unui sir de evenimente, fiecare de natura sa puna o mare stavila în calea trecerii la capitalism, si nu poate fi judecata separat de ele atunci când se pun chinuitoarele întrebari care au însotit tranzitia. Înca din primele luni ale anului, a existat suspiciunea ca noua conducere provizorie instalata în 22 decembrie ?89, în frunte cu fostul comunist Ion Iliescu, intentioneaza sa-si permanentizeze puterea. Proaspat reînfiintatele partide istorice au organizat manifestatii în Bucuresti, iar puterea, benefiicind si de serviciile unei televiziuni publice aservite, a organizat contramanifestatii, la care au participat atât muncitori de la marile uzine bucurestene, cât si mineri adusi din Valea Jiului. Au fost batai, arestari, devastari de spatii, dar de mica amploare. Frontul Salvarii Nationale (FSN) a anuntat ca va participa la alegerile din 20 mai, pe care tot el (printr-o structura, în care, de ochii lumii, a invitat si opozitia - Consiliul Provizoriu de Uniune Nationala) le organiza. Aprilie 1990 a marchat debutul a ceea ce s-a numit ?fenomenul Piata Universitatii?. Mii de oameni s-au strâns în piata (denumiti de Iliescu ?golani?), au demonstrat zi de zi împotriva neo-comunismului, balconul de la Universitate devenind o tribuna a mesajelor anticomuniste la care a avut acces oricine. Poporul a decis însa altceva la 20 mai, zi care a ramas în istorie sub numele de ?duminica orbului?: FSN a iesit câstigator cu aproape 70%, iar Ion Iliescu a devenit presedinte cu 85%, în conditiile unei participari masive la vot: aproape 90% din populatia cu drept de vot.  


Democratia predata cu bastoanele minerilor



Dupa mineriadele din 1990, venirea minerilor se permanentizeaza. Devine un fenomen. Se spune ca era principala arma a lui Ion Iliescu pentru a face ordine cu mijloace neoficiale. Urmatoarea mineriada majora avea sa aiba loc la scurt timp: septembrie 1991. Acelasi Miron Cozma, aceiasi mineri din Valea Jiului. De data aceasta, ?ortacii? cer demiterea primului-ministru, se spune ca la indicatia lui Ion Iliescu. Dupa ce este atacata cladirea Guvernului în data de 26 septembrie, cabinetul Petre Roman îsi da demisia. Ultima mineriada a avut loc în 1999, dupa arestarea lui Miron Cozma din 1997.  


Caritas-ul, primul tun din istoria economica


A fost organizat de catre compania ?Caritas? din Cluj-Napoca, fondata de catre Ioan Stoica, un apropiat PSD, si a fost lansat în anul 1991. Numele ?Caritas? apartine, de drept, unei organizatii de binefacere catolice, dar Ioan Stoica l-a preluat fara a cere vreo aprobare.
Sistemul lui Stoica promitea restituirea, dupa trei luni, a unei sume de opt ori mai mari decât banii investiti. Listele cu depunatori carora le venise rândul la câstig erau publicate în cotidianul ?Mesagerul transilvan?. Caritas-ul a atras un numar de 400.000 de deponenti din întreaga tara, care au investit 1.257 miliarde de lei (aproape 1 miliard USD) înainte de a da faliment la data de 14 august 1994, având o datorie de 450 milioane USD. Platile încetasera, de fapt, în octombrie 1993. Unii politicieni din PSD au retras mari sume înainte de pra-busirea Caritas-ului. Surprinzator a fost si faptul ca puterea politica de la acea vreme, cu Ion Iliescu în frunte, nu a facut niciun demers pentru oprirea Caritas-ului.


FNI, al doilea Caritas


Fondul National de Investitii a fost înfiintat în anul 1995, în baza O.G. nr. 24/1993, aprobata prin Legea nr. 83/1994. Înfiintarea acestui fond deschis de investitii ? fond mutual -, precum si a societatii de administrare S.C. ?SOV INVEST? S.A., a fost avizata fara niciun fel de mentiuni de restrictie a duratei de valabilitate, de catre C.N.V.M. ? forul competent ? prin Deciziile nr. 159/15.09.1995 si nr. 157/15.09.1995.
FNI, în spatele caruia s-a aflat Sorin Ovidiu Vântu, a dus la 300.000 de pagubiti cu peste 300 de milioane de dolari. Pe 6 martie 2003, directorul SRI, Radu Timofte, referindu-se la cazul FNI, afirma în plenul Parlamentului: ?Cetatenii, societatea si chiar institutii ale statului au fost victimele unei mari manipulari puse la cale de ?escroci de geniu?, din conducerea si compunerea retelelor crimei organizate internationale, care mai sunt înca în umbra, fiindca cei scosi în fata nu sunt decât niste pioni. (?) Artizanii escrocheriei nu au plecat, au fost întotdeauna peste granita. Au fost si pioni pe teritoriul României. Va asigur ca s-a stiut totul în legatura cu FNI?.


Devalizarea Bancorex de catre mafia politica


Banca Româna de Comert Exterior a fost înfiintata ca banca specializata pe opera-tiunile cu strainatatea, desprinsa din Departamentul de Relatii Externe al Bancii Nationale a Republicii Socialiste România. În 1995, numele BRCE este înlocuit cu ?Bancorex?, din ratiuni de marketing. În 1996 detinea circa 60% din operatiunile de comert exterior ale României si era foarte activa în domeniul importurilor de energie. Bancorex s-a aflat în centrul unui puter-nic scandal politico-financiar, cauzat de politica defectuoasa a bancii si acordarea de credite pe criterii politice. A avut loc asa-zisa ?devalizare? a bancii.
Niciodata cei care au luat bani nu au fost judecati pentru acest lucru. Românii au platit aproximativ doua miliarde de dolari, bani de care au be-neficiat prietenii politici ai PSD printre care Fathi Taher, Costel Bobic, Viorel Popa (Cibela Group) si Gheorghe Florea Bragadiru. 2000-2004 ? România, ajunsa pe mâna baronilor PSD Pe vremea guvernarii PSD, Ion Iliescu ? presedinte si Adrian Nastase ? premier, România ajunge pe mâna baronilor locali ai PSD. Încep sa se construiasca marile averi de sute de milioane de dolari, bani facuti în majoritatea cazurilor din afaceri cu statul. Marian Oprisan (Vrancea), familia Sechelariu (Bacau), Radu Mazare (Constanta), Ioan Niculae (Teleorman), Ioan Neculaie (Brasov), Fratii Cristescu (Timisoara), Gheorghe Bosânceanu (Constanta), Dinel Staicu (Craiova), Corneliu Iacubov (Bacau) sunt doar câteva exemple. Acesti oameni sunt ajutati de Hrebenciuc, Cozmânca, Serban Mihailescu (Miky Spaga) sau Ristea Priboi, oameni din anturajul lui Adrian Nastase.


Privatizarea Sidex Galati


Otelul a fost una dintre cele mai rentabile afaceri din România.
Sidex a fost capusat în sistem Petrom si adus în situatia de a pierde 1 milion de dolari pe zi. În aceste conditii, a fost vândut pe nimic (25 de milioane de dolari!) lui Mittal Steel Galati pe relatia Nastase - Anglia.
Dupa patru ani de la privatizare, Mittal Steel Galati a devenit cea mai mare companie privata din România. Cifra de afaceri a combinatului a atins 2,1 miliarde de dolari în 2004. Afacerile Ispat Sidex au crescut în fiecare an ? de la 880 de milioane de dolari în 2001, la 1,28 miliarde de dolari în 2003 si la 2,1 miliarde de dolari în 2004.
Am aflat si pretul real la care ar fi trebuit vândut Sidex: un miliard de dolari!!!
Privatizarea Petromidia - Dinu Patriciu În 2001 s-a realizat o alta privatizare rasunatoare: Complexul Petrochimic Midia-Navodari, devenit SC Petromidia SA (simbol RRC), a fost vândut lui Dinu Patriciu, dupa ce tot el încercase preluarea companiei câtiva ani mai devreme. Pe vremea PSD s-a dat perla României unui liberal, iar Guvernul Adrian Nastase a dat HG 118/2003 prin care datoriile de 600 de milioane de dolari erau reesalonate pe o perioada de 7 ani! Asa a devenit Dinu Patriciu multimiliardar, iar bugetul României a saracit cu sute de milioane de dolari.


Dan Ioan Popescu ? Retehnologizarea



Portilor de Fier Tot pe vremea PSD se coace prima afacere de peste un miliard de dolari: retehnologizarea Portilor de Fier. Ce au facut iugoslavii cu 100 de milioane de dolari, românii reusesc sa faca cu peste un miliard de dolari, cea mai mare afacere din România pâna în 2004. În centrul afacerii se gaseste un mare nume al PSD: Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei si Comertului, care a fost anchetat pentru neconcordante în privinta averii.



Vânzarea Petrom


Privatizarea SNP Petrom SA a fost o greseala economica grava, pentru ca a fost o decizie pur politica, care a surclasat datele economice.
Specialistii în petrol si gaze au analizat toate aspectele celei mai importante privatizari a anului 2004 si au ajuns la concluzia ca, fiind folosita în scopuri politice, statul a fost pagubit într-un singur an dupa privatizare cu mai mult de 4 miliarde de euro. La data privatizarii, SNP Petrom SA avea ca obiect de activitate, în principal, exploatarea zacamintelor de petrol si gaze naturale de pe uscat si din platoul continental al Marii Negre, rafinarea si prelucrarea titeiului, transportul si comercializarea produselor petroliere, comercializarea gazelor, importul si exportul de titei, produse petroliere, utilaje, echipamente si tehnologii specifice.
SNP Petrom SA, anterior privatizarii, se definea ca unul dintre cei mai importanti producatori de petrol si gaze din Europa Centrala si de Est, singurul producator de titei din România, neavând concurent în acest do-meniu, si cel de-al doilea producator de gaze naturale, cu o productie în 2003 de 6,129 miliarde metri cubi si o cota de 34% la furnizare.
În studiul de piata realizat pentru privatizarea Petrom, în mai 2003, consultantul tehnic, Jacobs Consultancy, anunta Ministerul Industriei ca a identificat rezerve de 128 milioane de tone echivalent petrol, plus 16 milioane de tone petrol în Kazahstan, din concesionare. Niciuna nu fusese exploatata.
Din datele contabile înainte de privatizare consemnam activul net de 62.373.020.622 mii de lei si profitul net de 2.282.082.505 mii de lei. Conform contractului de privatizare, OMV a platit statului român suma de 668,815 milioane de euro pentru 33,34% din pachetul de actiuni, iar compania Petrom a intrat pe mâinile austriecilor de la OMV la un pret subevaluat cu aproape 50% din cauza estimarilor facute de consultantii care au analizat rezervele de titei ale Petrom.
Banca elvetiana Credit Suisse First Boston si cea olandeza ING au evaluat rezervele companiei române cu un pret maxim de 22 de dolari pe baril pâna în 2012. În momentul semnarii contractului de privatizare - la aproximativ 1 an dupa evaluarea initiala -, pretul titeiului ajunsese deja la 35 de dolari pe baril, iar prognozele indicau înca de mai demult o ascensiune de durata a preturilor combustibililor. La pretul de 22 de dolari pe barilul Brent, divizia de extractie si exploatare a Petrom a fost evaluata de consultanti la 1,7 miliarde de dolari, valoare ce corespunde activului net mentionat, iar întregul Petrom la 2,8 miliarde de dolari. Dar, în evaluarea facuta pentru Guvern, acelasi consultant preciza ca ?o variatie de 2 dolari în pretul petrolului Brent conduce la o schimbare de 700 de milioane de dolari în valoarea companiei?. Responsabili de privatizarea SNP: Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu. Este afacerea din care România a pierdut cei mai multi bani.

http://www.nullrefer...0Lmh0bWw=.shtml

PARTEA a II-a: http://romaniandemoc...ss.com/2011/08/

Edited by Bean, 13 July 2012 - 01:36.


#2
cadillac

cadillac

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,483
  • Înscris: 26.11.2008
Da vad ca la copy-paste te pricepi si tu, nu trebuie sa te invete politicienii. Dar sursa nu puteai sa o dai?

Sau e prea rusinica cu publicatii de partid?

#3
abuzuripenibile

abuzuripenibile

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 627
  • Înscris: 20.11.2011
Firai de basist.
Faci topicuri propagandiste la 2 noapte sa nu fie moderatori sa le inchida. :thumbup:

#4
ech

ech

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,815
  • Înscris: 01.09.2006
Ce-au sărit uslamiștii ca arși ... parcă le-a dat cu apă sfințită  :lol:

Sau cu usturoi  :roflmaofast:

#5
abuzuripenibile

abuzuripenibile

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 627
  • Înscris: 20.11.2011

View Postech, on 13th July 2012, 02:15, said:

Ce-au sărit uslamiștii ca arși ... parcă le-a dat cu apă sfințită  :lol:

Sau cu usturoi  :roflmaofast:
Incerc sa impiedic coloneii si generalii din executarea ordinelor.

#6
Bean

Bean

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,477
  • Înscris: 12.11.2006

View Postcadillac, on 13th July 2012, 02:12, said:

Da vad ca la copy-paste te pricepi si tu, nu trebuie sa te invete politicienii. Dar sursa nu puteai sa o dai?

Sau e prea rusinica cu publicatii de partid?

Tie chiar iti trebuie o sursa ca sa aflii aceste lucruri? :confuzzled:
Adica, sunt noutati pentru tine??
Citeste-le cu mare atentie.


Nu am treaba cu PSD, USL sau alte partide.
Sunt doar un roman crunt de mahnit.
Chiar e nevoie sa-ti desenez? Crezi ca acele vremuri nu le-am trait si eu??

#7
abuzuripenibile

abuzuripenibile

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 627
  • Înscris: 20.11.2011

View PostBean, on 13th July 2012, 02:20, said:

Tie chiar iti trebuie o sursa ca sa aflii aceste lucruri? :confuzzled:
Adica, sunt noutati pentru tine??
Citeste-le cu mare atentie.
E un fel de Breaking News pentru mine.

#8
cadillac

cadillac

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,483
  • Înscris: 26.11.2008

View Postech, on 13th July 2012, 02:15, said:

Ce-au sărit uslamiștii ca arși ... parcă le-a dat cu apă sfințită  :lol:

Sau cu usturoi  :roflmaofast:

Din furturile pdl ai putea face o disertatie nu sfert de pagina pe SP.

Ce mai e nou cu reginul blejnar?

#9
ech

ech

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,815
  • Înscris: 01.09.2006

View Postabuzuripenibile, on 13th July 2012, 02:17, said:

Incerc sa impiedic coloneii si generalii din executarea ordinelor.

Nici nu realizezi ce treabă bună faceți voi  :lol:
Atât prin calitatea posturilor ... cât și prin ... persistență  :roflmaofast:

Edited by ech, 13 July 2012 - 01:23.


#10
abuzuripenibile

abuzuripenibile

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 627
  • Înscris: 20.11.2011

View Postech, on 13th July 2012, 02:23, said:

Nici nu realizezi ce treabă bună faceți voi  :lol:
Atât prin calitatea posturilor ... cât și prin ... persistență  :roflmaofast:
Sarcasmul si adevarul din orice post de-al meu este cu 3 clase peste orice post al oricarui general de-al lui Basescu.

#11
Bean

Bean

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,477
  • Înscris: 12.11.2006
Iubiti-va liderii, dragii mei USlasi.
Liderii astia care v-au distrus copilaria si sansa la o viata normala.


#12
abuzuripenibile

abuzuripenibile

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 627
  • Înscris: 20.11.2011

View PostBean, on 13th July 2012, 02:32, said:

Iubiti-va liderii, dragii mei USlasi.
Liderii astia care v-au distrus copilaria si sansa la o viata normala.
:surprise:
Sa stii ca am mult respect pentru domnul Iliescu :D. Sper sa traiasca pana la 100 de ani. :naughty:
Si vad in Ponta, aceeasi dorinta de a ne scapa de nenorociti. Atunci a fost Ceausescu, acum e Basescu!!!

Edited by abuzuripenibile, 13 July 2012 - 01:36.


#13
lordoftheshima

lordoftheshima

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 557
  • Înscris: 30.04.2007

View Postabuzuripenibile, on 13th July 2012, 03:12, said:

Firai de basist.
Faci topicuri propagandiste la 2 noapte sa nu fie moderatori sa le inchida. :thumbup:


Hello.... schimbul 3 .... cum merge netul la voi in sediu de partid rosu?

Edited by lordoftheshima, 13 July 2012 - 01:36.


#14
ech

ech

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,815
  • Înscris: 01.09.2006

View Postabuzuripenibile, on 13th July 2012, 02:32, said:

:surprise:
Sa stii ca am mult respect pentru domnul Iliescu :D. Sper sa traiasca pana la 100 de ani. :naughty:
Si vad in Ponta, aceeasi dorinta de a ne scapa de nenorociti. Atunci a fost Ceausescu, acum e Basescu!!!
Ponta a reușit să ocupe locul 2, după Iliescu, între oamenii politici care au adus cele mai mari deservicii României de după 1990.

#15
nutesuport

nutesuport

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 794
  • Înscris: 16.12.2008

View PostBean, on 13th July 2012, 02:08, said:

Banca Româna de Comert Exterior a fost înfiintata ca banca specializata pe opera-tiunile cu strainatatea, desprinsa din Departamentul de Relatii Externe al Bancii Nationale a Republicii Socialiste România. În 1995, numele BRCE este înlocuit cu ?Bancorex?, din ratiuni de marketing. În 1996 detinea circa 60% din operatiunile de comert exterior ale României si era foarte activa în domeniul importurilor de energie. Bancorex s-a aflat în centrul unui puter-nic scandal politico-financiar, cauzat de politica defectuoasa a bancii si acordarea de credite pe criterii politice. A avut loc asa-zisa ?devalizare? a bancii.
Niciodata cei care au luat bani nu au fost judecati pentru acest lucru. Românii au platit aproximativ doua miliarde de dolari, bani de care au be-neficiat prietenii politici ai PSD printre care Fathi Taher, Costel Bobic, Viorel Popa (Cibela Group) si Gheorghe Florea Bragadiru. 2000-2004 ? România, ajunsa pe mâna baronilor PSD Pe vremea guvernarii PSD, Ion Iliescu ? presedinte si Adrian Nastase ? premier, România ajunge pe mâna baronilor locali ai PSD. Încep sa se construiasca marile averi de sute de milioane de dolari, bani facuti în majoritatea cazurilor din afaceri cu statul. Marian Oprisan (Vrancea), familia Sechelariu (Bacau), Radu Mazare (Constanta), Ioan Niculae (Teleorman), Ioan Neculaie (Brasov), Fratii Cristescu (Timisoara), Gheorghe Bosânceanu (Constanta), Dinel Staicu (Craiova), Corneliu Iacubov (Bacau) sunt doar câteva exemple. Acesti oameni sunt ajutati de Hrebenciuc, Cozmânca, Serban Mihailescu (Miky Spaga) sau Ristea Priboi, oameni din anturajul lui Adrian Nastase.

cacat, toata lumea stie ce-a facut psd in acei ani de tranzitie si de aia au stat 8 ani pe tusa total. Oricum 90 % din numele de acolo sunt firfirei pe langa numele din epoca basista, regii asfaltului si multimiliardarii portocalii


Numai cand aud de Casuneanu ma inverzesc total, suntem tara cu cei mai multi asfaltangii si borduragii dar fara sosele !!

vad ca pdl-istii il tot invoca pe Voicu de la PSD dar uita ca-n acelasi dosar era si numele lui Casuneanu care are o avere de zeci de miliarde de euro si justitia asta mirobolanta a chiorului a hotarat ca-i nevinovat.

Cat le mai dati vot pozitiv la porcii de la pdl , uitati ce mutre au

[ http://www.romaniacurata.ro/spaw2/uploads/images/casuneanu.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  [ http://www.desteptati-va.ro/wp-content/uploads/2011/10/image_124941749894034300_3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


PUTEREA SE ALTERNEAZA, SA STIE DE FRICA !!!



[ http://www.uups.ro/wp-content/uploads/2009/12/casuneanu.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by nutesuport, 13 July 2012 - 01:49.


#16
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004

View Postabuzuripenibile, on 13th July 2012, 02:32, said:

:surprise:
Sa stii ca am mult respect pentru domnul Iliescu :D. Sper sa traiasca pana la 100 de ani. :naughty:
Si vad in Ponta, aceeasi dorinta de a ne scapa de nenorociti. Atunci a fost Ceausescu, acum e Basescu!!!

    Prietenu tau Iliescu a cerut in timpul revolutiei din 89 sa intervina armata rusa. L-am auzit cu urechile mele la TVR si nu sunt singurul. Daca rusii ar fi pus botu atunci, acum vorbeai ruseste fluent.

#17
abuzuripenibile

abuzuripenibile

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 627
  • Înscris: 20.11.2011

View Postech, on 13th July 2012, 02:43, said:

Ponta a reușit să ocupe locul 2, după Iliescu, între oamenii politici care au adus cele mai mari deservicii României de după 1990.
Din contra, a scos tara din totalitarismul Chiorului!!! :thumbup:

View Postcspot, on 13th July 2012, 02:46, said:

Prietenu tau Iliescu a cerut in timpul revolutiei din 89 sa intervina armata rusa. L-am auzit cu urechile mele la TVR si nu sunt singurul. Daca rusii ar fi pus botu atunci, acum vorbeai ruseste fluent.
La fel si acum Ponta cere ajutor Rusiei si SUA  prin generalul Wesley Clark. Nu-i nimic rau in asta. :nonobad:

Edited by abuzuripenibile, 13 July 2012 - 01:49.


#18
DjMx

DjMx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,051
  • Înscris: 04.07.2009
In loc sa-l atacati pe cel ce a postat, de ce nu incercati sa atacati informatia din post ?
Dovediti ca n-are dreptate si gata, nu mai sariti sa insultati lumea aiurea.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate