Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Murule

Este posibila cresterea dupa 18-2...

Trojan Agent H

Firefox 43.0.1 - lipsa buton ad.....
 Tv 8K in 2016

Ejaculez fara sa-mi dau seama ina...

Drojdia de bere

Raspberry Pi media player
 Intrebare

wordpress

CODE radio bmw 316

Antena TV analogic
 Avans PF catre SRL

Electronic Arts chat !

partitie hdd

Boxe LOGITECH Z313
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

cum pun parola la router ?

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
vl96cos

vl96cos

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 26.06.2012
  • ID membru: 768,382
Cum pun parola la router ?  ( model:  trendnet tew-651br )

#2
enoxcj

enoxcj

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,205
  • Înscris: 06.02.2006
  • ID membru: 64,728
  • Locație: Cluj-Napoca, RO
http://192.168.1.1
mai incolo cred ca te descurci...

#3
vl96cos

vl96cos

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 26.06.2012
  • ID membru: 768,382

View Postenoxcj, on 2nd July 2012, 17:15, said:

http://192.168.1.1
mai incolo cred ca te descurci...
pai stiu ca trebuie sa intru aici dar dupa ce setez parola nu pot sa mai fac conexiunea si iar trebuie sa refac setarile la router

#4
ktulu22

ktulu22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 21.04.2007
  • ID membru: 170,363

View Postvl96cos, on 2nd July 2012, 17:14, said:

Cum pun parola la router ?  ( model:  trendnet tew-651br )
http://www.trendnet....asp?iFile=14668

Click mai sus si se descarca automat manualul de instalare. Cauti acolo cum se pune o parila la retea. Vezi pagina 6.

#5
Sorin84k

Sorin84k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,682
  • Înscris: 17.02.2008
  • ID membru: 290,205
  • Locație: Romania
Cum adica dupa nu mai poti sa faci conexiunea?
Te conectezi cu PC-ul prin cablu la router.
Te loghezi, schimbi parola la router (parola de administrator a routerului).
Nu are legatura parola la router, cu parola de la PPPoE sau cea de la reteaua wireless.

Edited by Sorin84k, 02 July 2012 - 17:41.


#6
BlueSoon

BlueSoon

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,526
  • Înscris: 10.06.2006
  • ID membru: 81,321
Daca citea in "user manual" sunt convins ca nu mai era nevoie sa creeze si un topic pt asta..

Reclamă


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users