Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Va rog frumos ajutor nu ma mai re...

cum aflu ce chipset-uri sunt pe p...

istartsurf

Problema tableta cu android
 Brat ''gros''

A Walk Among the Tombstones (2014)

The Fault in Our Stars (2014)

Sportul obligatoriu
 printare esuata pe hp1510

Samsung Galaxy S5 G900H sau G900F?

Astra in grupele europa league

Cati dintre voi ar folosi 4G-ul d...
 somaj ... contract durata determi...

OOP: obiect care face mai multe l...

Interpretare markeri tumorali in ...

Sfat cumparare masina SH ieftina
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

cum pun parola la router ?

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
vl96cos

vl96cos

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 26.06.2012
  • ID membru: 768,382

Cum pun parola la router ?  ( model:  trendnet tew-651br )

#2
enoxcj

enoxcj

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,740
  • Înscris: 06.02.2006
  • ID membru: 64,728
  • Locație: Cluj-Napoca, RO
http://192.168.1.1
mai incolo cred ca te descurci...

#3
vl96cos

vl96cos

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 26.06.2012
  • ID membru: 768,382

 enoxcj, on 2nd July 2012, 17:15, said:

http://192.168.1.1
mai incolo cred ca te descurci...
pai stiu ca trebuie sa intru aici dar dupa ce setez parola nu pot sa mai fac conexiunea si iar trebuie sa refac setarile la router

#4
ktulu22

ktulu22

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,845
  • Înscris: 21.04.2007
  • ID membru: 170,363

 vl96cos, on 2nd July 2012, 17:14, said:

Cum pun parola la router ?  ( model:  trendnet tew-651br )
http://www.trendnet....asp?iFile=14668

Click mai sus si se descarca automat manualul de instalare. Cauti acolo cum se pune o parila la retea. Vezi pagina 6.

#5
Sorin84k

Sorin84k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,682
  • Înscris: 17.02.2008
  • ID membru: 290,205
  • Locație: Romania
Cum adica dupa nu mai poti sa faci conexiunea?
Te conectezi cu PC-ul prin cablu la router.
Te loghezi, schimbi parola la router (parola de administrator a routerului).
Nu are legatura parola la router, cu parola de la PPPoE sau cea de la reteaua wireless.

Edited by Sorin84k, 02 July 2012 - 17:41.




#6
BlueSoon

BlueSoon

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,114
  • Înscris: 10.06.2006
  • ID membru: 81,321
Daca citea in "user manual" sunt convins ca nu mai era nevoie sa creeze si un topic pt asta..

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users