Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
„Zilele Filmului LUX”...

Hostgator Black Friday - $1....

incepator

Cablu alimentare laptop
 Unde gasesc mecanism muzical?

Problema hard

Palton

Inchidere PC din buton
 Problema Office 2010 - spatiu in...

lucrarile lui Rene Descartes, tra...

Take That - These Days

Un obiect misterios pe orbita Pam...
 Imi sacadeaza jocul

Stie cineva ce se intampla cu hos...

Prima masina pana in 10.000 lei .

Dell optiplex 330
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Acoperire Cosmorom (Cosmote)

  • Please log in to reply
2907 replies to this topic

#307
ryady

ryady

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 442
  • Înscris: 30.09.2003
  • ID membru: 6,848
  • Locație: Exit

i-mi cer scuze pentru poza nu cred ca ai ce alege din ea ...dar nu am avut aparatul la mine si am facut cu telefonul si mai bine de atata chiar nu iasa :( ;( crezi ca poti intelege ceva? eu unu nu :) ...pot sa iti spun ca in mijloc sunt 3 "antene" groase...poate iti dai seama de la ce o fi :)

Attached Files



#308
khristian78

khristian78

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,591
  • Înscris: 04.10.2005
  • ID membru: 49,040
  • Locație: Timisoara

View Postryady, on Mar 7 2006, 19:00, said:

i-mi cer scuze pentru poza nu cred ca ai ce alege din ea ...dar nu am avut aparatul la mine si am facut cu telefonul si mai bine de atata chiar nu iasa :( ;( crezi ca poti intelege ceva? eu unu nu :) ...pot sa iti spun ca in mijloc sunt 3 "antene" groase...poate iti dai seama de la ce o fi :)
vai ce bloc..... :cursing:  unde-i asta??? :o

#309
Jean Gary Diablo

Jean Gary Diablo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,245
  • Înscris: 27.11.2005
  • ID membru: 55,209
  • Locație: Bucharest / Nurnberg

View Postryady, on Mar 7 2006, 19:00, said:

i-mi cer scuze pentru poza nu cred ca ai ce alege din ea ...dar nu am avut aparatul la mine si am facut cu telefonul si mai bine de atata chiar nu iasa :( ;( crezi ca poti intelege ceva? eu unu nu :) ...pot sa iti spun ca in mijloc sunt 3 "antene" groase...poate iti dai seama de la ce o fi :)

Nu e Zapp sigur...e ceva GSM...dar ce-i cu blocul asta...arata ca o bomba! :)

#310
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,871
  • Înscris: 08.06.2003
  • ID membru: 4,159

View PostJean Gary Diablo, on Mar 7 2006, 18:03, said:

Nu e Zapp sigur...e ceva GSM...
Exact ! Zapp sigur nu este, e ceva clar 900 only, sau dualband 900/1800. Asa ca poate fi si Cosmo, ori EGSM simplu, ori mai probbail EGSM/1800. Mai multe nu îti putem spune, ca poza nu este prea clara. :)

edit : Desi... poate pot sa-ti mai dau o precizie ; vad ca shelter-ul este alb, deci ori e Orange ori e Cosmo + EGSM. Informatia (cu culoarea shelter-ului) nu este oricum sigura la 100%.

View PostJean Gary Diablo, on Mar 7 2006, 18:03, said:

dar ce-i cu blocul asta...arata ca o bomba! :)
:deadtongue:

Edited by Cosconor, 07 March 2006 - 19:10.


#311
ryady

ryady

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 442
  • Înscris: 30.09.2003
  • ID membru: 6,848
  • Locație: Exit
Bloc care sta sa pice ;)))
antena este formata din 3 antene mari ;) ce detalii sa va mai dau ...nu-ma sa-mi spuneti ca e de cosmote ;))

#312
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,871
  • Înscris: 08.06.2003
  • ID membru: 4,159
Vezi câte fire intra în fiecare antena ? Vezi daca acele antene au niste busoane albe (si câte) acolo unde se conecteaza firele ?

Edited by Cosconor, 07 March 2006 - 19:18.


#313
chriss

chriss

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 475
  • Înscris: 14.08.2004
  • ID membru: 21,392
Eu as zice Cosmo,o sa vezi dupa calitatea semnalului. :coolspeak:

#314
Terrorwave

Terrorwave

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 27.11.2004
  • ID membru: 26,349
  • Locație: Bucuresti
CONCRET nu zice nimeni ce site-uri amplaseaza Cosmota in aceasta perioada ? sau o face in secret? nu avem dealeri cosmo pe aici sa ne zica si noua

#315
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,871
  • Înscris: 08.06.2003
  • ID membru: 4,159

View Postchriss, on Mar 7 2006, 19:37, said:

Eu as zice Cosmo,o sa vezi dupa calitatea semnalului. :coolspeak:
Pai cum în Rovinari nu este pentru moment semnal mai deloc, o sa vada imediat daca BTS-ul este a lui Cosmo sau nu. Oare va mai dura mult pana îi dau drumu ?

#316
raducristin

raducristin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,905
  • Înscris: 27.12.2004
  • ID membru: 27,826

N-am vazut cu ochii mei dar mi-a spus sotia mea ca imediat ce ai iesit din Iasi prin Cug s-a gatat semnalul Cosmote. Nimic, zero.

#317
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,871
  • Înscris: 08.06.2003
  • ID membru: 4,159

View Postraducristin, on Mar 8 2006, 09:15, said:

N-am vazut cu ochii mei dar mi-a spus sotia mea ca imediat ce ai iesit din Iasi prin Cug s-a gatat semnalul Cosmote. Nimic, zero.
Ce este Cug :huh:, e un oras mai mare ? Drumul acela e un drum national, europeean ?

#318
add

add

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,870
  • Înscris: 09.09.2003
  • ID membru: 6,199
  • Locație: Homepedia

View PostCosconor, on Mar 8 2006, 11:56, said:

Ce este Cug :huh:, e un oras mai mare ? Drumul acela e un drum national, europeean ?

cartier din Iasi la marginea lui

#319
raducristin

raducristin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,905
  • Înscris: 27.12.2004
  • ID membru: 27,826

View PostCosconor, on Mar 8 2006, 09:56, said:

Ce este Cug :huh:, e un oras mai mare ? Drumul acela e un drum national, europeean ?

CUG-ul e un cartier botezat dupa un mamut industrial comunist care se ocupa cu Utilajele Grele (celebru de altfel). Acum nu mai stiu daca drumul e national sau judetean (shame on me) dar Orange si Connex acopera zona f bine (vreo 40 km pana unde merg eu stiu sigur) asta chiar si dupa ce iesi de pe sosea si te afunzi prin catunurile de acolo. Speram ca se vor indrepta lucrurile si la Cosmote.

#320
thekat

thekat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 986
  • Înscris: 13.03.2005
  • ID membru: 32,358
nu e vorba numai de CUG. cum ai iesit din oras s-a dus si semnalul, iar apoi exista doar in orase. pe drumul Iasi - Durau exista semnal doar in Iasi, Targu Frumos, Roman, Piatra Neamt. atit!

#321
HFL

HFL

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 27.12.2005
  • ID membru: 58,701

View Postthekat, on Mar 8 2006, 13:34, said:

nu e vorba numai de CUG. cum ai iesit din oras s-a dus si semnalul, iar apoi exista doar in orase. pe drumul Iasi - Durau exista semnal doar in Iasi, Targu Frumos, Roman, Piatra Neamt. atit!
da apropo ; stie cineva daca de la Iasi la Tg Frumos e acoperit drumu? eu am fost  in ianuarie si dupa ce am iesit din Iasi O semnal; s-a schimbat ceva pana acu? :peacefingers:

#322
thekat

thekat

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 986
  • Înscris: 13.03.2005
  • ID membru: 32,358

View PostHFL, on Mar 8 2006, 13:48, said:

da apropo ; stie cineva daca de la Iasi la Tg Frumos e acoperit drumu? eu am fost  in ianuarie si dupa ce am iesit din Iasi O semnal; s-a schimbat ceva pana acu? :peacefingers:
nu, e la fel (poate daca s-a schimbat ceva in ultimele 3 zile :) ). rar gasesti zone in care sa ai semnal (nu apare nici o linie ci doar cosmote), insa nu poti suna pt ca daca te-ai miscat 1cm se duce semnalul.

#323
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,871
  • Înscris: 08.06.2003
  • ID membru: 4,159

View Postthekat, on Mar 8 2006, 13:06, said:

...rar gasesti zone in care sa ai semnal (nu apare nici o linie ci doar cosmote)...
Asta pentru ca ai tu 3310, ca e el sensibil la semnal. Cu multe telefoane nu vei avea nici pic de semnal pe acolo.

#324
HFL

HFL

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 241
  • Înscris: 27.12.2005
  • ID membru: 58,701
pot spune ca in iasi pe blocul cu 10 nivele (cel de langa Bazar) se monteaza o antena ; si ce antena frate (cred ca va acoperi tot judentul  :w00t:  glumesc). connex nu are cum sa fie ca ei au antenele in cantemir orange nu, ca tot pe acelasi bloc sunt 2 dualband si cred ca sunt a lor deci e Cosmo . poate se mai uita cineva; sa confirme sau sa infirme cele spuse d mine  :notangel:

Edited by HFL, 08 March 2006 - 15:16.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users

rv