Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sa abandonez aceasta fata?

Problema Compilator

video filmat pe ipad nu merge vaz...

Casti Xiaomi pistons
 Galaxy s3 nou vs Galaxy s4 folosit

probleme win 7 64 biti la jocuri

Compatibilitate placa baza - plac...

Filme de dragoste
 reziliere contract

Smart Cam Digi

Problema router tp-link

ISTORIE ADMITERE AUGUST SEPTEMBRI...
 Problema upgrade la Windows Serve...

Sistem Karaoke pentru acasa

ARHIVISTICA ADMITERE 2014

slanic prahova
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Acoperire Cosmorom (Cosmote)

  • Please log in to reply
2716 replies to this topic

#2089
lucianbacau2001

lucianbacau2001

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 04.07.2010
  • ID membru: 604,994
  • Locație: BC

View Postd1ab0l33k, on 2nd November 2010, 22:04, said:

Nu are legatura EV-DO cu 3G/HSPA.
Lista a fost verificata si reverificata... daca sunt localitati ce nu apar pe lista desi au acoperire 3G/HSPA, vor fi adaugate in urmatoarele update-uri!


Salut!
Am si eu un modem MF637 cu abonament 3G pe Cosmo si In Piatra Neamt si Onesti merge cam cu 4 Mbps.
In Bacau si Moinesti maximul e 0,9 Mbps

Problema e ca eu locuiesc in orasul Comanesti din jud Bacau ( are cam 25.000 locuitori) si e 3G o liniuta doar la periferia orasului si in centru nik.....
Stii cumva daca se mai lucreaza la extinderea 3G?
Si mi-e ciuda de mor ca nu pot folosi modemul si acasa.....( iar pe EDGE imbatranesti langa laptop!!!)

Stii cumva daca se mai lucreaza la extinderea 3G in aceasta zona?

Merci!

#2090
costincostin

costincostin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 05.08.2007
  • ID membru: 210,400
mi se pare chiar inutil sa tii tel pe 3g numai ca sa faci apel de voce.
1. mananca bateria mult mai repede
2. acoperirea 2g mult superiora

#2091
horia.popescu

horia.popescu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,078
  • Înscris: 21.06.2005
  • ID membru: 39,494
  • Locație: Bucuresti
Calitatea vocii este superioara, scapi de Network Busy (unde si cand e cazul), putere de emisie a telefonului mai mica, si daca nu mai esti in aria de acoperire 3G telefonul sare automat pe 2G. Nu vad unde e problema. :) Daca scopul cuiva in viata e sa-i tina cat mai mult bateria la telefon, recomand cu caldura Nokia 1100, 1110 si altele din aceeasi gama. :)

Apropo.. suntem offtopic. :)

Edited by horia.popescu, 14 December 2010 - 12:27.


#2092
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,147
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest
cum se face ca la 6 km de orasul Bicaz (judetul Neamt), mai exact la complexul Lebada aflat langa Barajul Bicaz, Cosmote nu are acoperire ?

Vodafone si Orange au semnal, Vodafone chiar si 3G pe 900 Mhz, Cosmote ioc  :thumbdown:

#2093
cosminmares39

cosminmares39

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 16.08.2010
  • ID membru: 616,351

View Postcatalinman, on 3rd January 2011, 13:22, said:

cum se face ca la 6 km de orasul Bicaz (judetul Neamt), mai exact la complexul Lebada aflat langa Barajul Bicaz, Cosmote nu are acoperire ?

Vodafone si Orange au semnal, Vodafone chiar si 3G pe 900 Mhz, Cosmote ioc  :thumbdown:
In anumite zone turistice,Cosmote nu a acordat atentia cuvenita acoperirii.Poate o vor face in viitorul apropiat.



#2094
hupogramos

hupogramos

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,152
  • Înscris: 25.03.2009
  • ID membru: 433,630

View Postcatalinman, on 3rd January 2011, 13:22, said:

cum se face ca la 6 km de orasul Bicaz (judetul Neamt), mai exact la complexul Lebada aflat langa Barajul Bicaz, Cosmote nu are acoperire ?

Vodafone si Orange au semnal, Vodafone chiar si 3G pe 900 Mhz, Cosmote ioc  :thumbdown:

A fost picata o statie din regiune, nimic scandalos...

#2095
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,147
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest
vrei sa zici ca in mod normal e semnal acolo ? :)

#2096
cristi_6303

cristi_6303

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 2,101
  • Înscris: 30.07.2010
  • ID membru: 612,136
  • Locație: Oltenia de Sud
tin sa felicit cosmote ul pt acopeirea in premiera a unei zone din gorj dolj unde niciun operator gsm nu avea semnal
Danciulesti Gorj este comuna la care ma refeream
bravo un lucru bun dar cu f mare intarziere dupa aproape 14 ani de la lansarea serviciilor gsm in romania vodafone nu a avut bani de un releu pt comuna aceea sa le fie rusine
ditamai compania care se crede oricum un lucru e clar au pierdut clientii pe zona aia pe care ii mai aveau ca toti locuitorii de acolo se vor muta la cosmote
pt ca are monopol cosmote se va alege cu multi clienti
atasez o harta

Attached Files



#2097
error357

error357

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 384
  • Înscris: 24.12.2006
  • ID membru: 118,540
E un lucru bun insa nimic nu ii opreste pe Vodafone si/sau Orange sa se instalaze si ei impreuna cu Cosmote. Si atunci ghici cine va avea cea mai buna acoperire in regiune...

#2098
Cosconor

Cosconor

    Netmonitoring fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,850
  • Înscris: 08.06.2003
  • ID membru: 4,159

View Posterror357, on 22nd January 2011, 20:56, said:

E un lucru bun insa nimic nu ii opreste pe Vodafone si/sau Orange sa se instalaze si ei impreuna cu Cosmote.
Orange se "împaca" bine la colocari cu Cosmote ?
Ca personal am vazut mai multe sharing-uri VDF pe Cosmote.

#2099
Cross-Gleam

Cross-Gleam

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 472
  • Înscris: 16.01.2006
  • ID membru: 61,517
  • Locație: Bucuresti

View Postcristi_6303, on 22nd January 2011, 20:29, said:

tin sa felicit cosmote ul pt acopeirea in premiera a unei zone din gorj dolj unde niciun operator gsm nu avea semnal
Danciulesti Gorj este comuna la care ma refeream
bravo un lucru bun dar cu f mare intarziere dupa aproape 14 ani de la lansarea serviciilor gsm in romania vodafone nu a avut bani de un releu pt comuna aceea sa le fie rusine
ditamai compania care se crede oricum un lucru e clar au pierdut clientii pe zona aia pe care ii mai aveau ca toti locuitorii de acolo se vor muta la cosmote
pt ca are monopol cosmote se va alege cu multi clienti
atasez o harta

Stiu ca aveau in lucru un site si la Stejari (o zona tot fara GSM acum 2 ani cand am trecut pe acolo).

#2100
kienny2003

kienny2003

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 03.04.2007
  • ID membru: 163,207
  • Locație: Valcea Romania
Salut cosmote lucreaza intens pe partea de date am gasit

Semnal 3,5G cosmote in comuna galicea (35 km) de valcea -108 dBm
Semnal 3,5G cosmote  pe DN 7 Valcea - Sibiu dar  mai sunt si portiuni unde telefonu trece pe GSM acum 2 saptamnai nu era in nici una din aceste zone

#2101
technics2011

technics2011

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 12.01.2011
  • ID membru: 654,730

View Postkienny2003, on 23rd January 2011, 22:59, said:

Salut cosmote lucreaza intens pe partea de date am gasit

Semnal 3,5G cosmote in comuna galicea (35 km) de valcea -108 dBm
Semnal 3,5G cosmote  pe DN 7 Valcea - Sibiu dar  mai sunt si portiuni unde telefonu trece pe GSM acum 2 saptamnai nu era in nici una din aceste zone
La -108dBm... este cam la limita exploatabilitatii,daca nu chiar in afara ei.Vodafone,are la tine cam -90 - -95 dB, 7,2 Mb/sec HSDPA - HSUPA.

#2102
kienny2003

kienny2003

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 626
  • Înscris: 03.04.2007
  • ID membru: 163,207
  • Locație: Valcea Romania

View Posttechnics2011, on 23rd January 2011, 23:22, said:

La -108dBm... este cam la limita exploatabilitatii,daca nu chiar in afara ei.Vodafone,are la tine cam -90 - -95 dB, 7,2 Mb/sec HSDPA - HSUPA.
Da stiu ca la vodafone este semnalul 3G mai bun (am abonament de date din 2008) nu asta era ideea ci faptul ca a aparut semnal 3G de la cosmote in aceea locatie.

#2103
khristian78

khristian78

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,418
  • Înscris: 04.10.2005
  • ID membru: 49,040
  • Locație: Timisoara
poate sa-mi mai spuna si mie cineva unde mai este semnal 3G, nou aparut?

#2104
lucianbacau2001

lucianbacau2001

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 04.07.2010
  • ID membru: 604,994
  • Locație: BC

View Postkhristian78, on 24th January 2011, 20:32, said:

poate sa-mi mai spuna si mie cineva unde mai este semnal 3G, nou aparut?


In jud Bacau in orasul COMANESTI

#2105
lucianbacau2001

lucianbacau2001

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 04.07.2010
  • ID membru: 604,994
  • Locație: BC

View Postkhristian78, on 24th January 2011, 20:32, said:

poate sa-mi mai spuna si mie cineva unde mai este semnal 3G, nou aparut?

Este acum 3G si in:

-Agapia si Roznov in jud Neamt
-Magiresti si Leontinesti in jud Bacau

#2106
lucianbacau2001

lucianbacau2001

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 04.07.2010
  • ID membru: 604,994
  • Locație: BC

View Postkhristian78, on 24th January 2011, 20:32, said:

poate sa-mi mai spuna si mie cineva unde mai este semnal 3G, nou aparut?


PODURI, jud Bacau

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users