Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum dezinstalez cyanogenmod?

Problema muzica google play

Schimbare titular Televiziune + a...

Acord vecini la inchiriere aparta...
 Medicina ortomoleculara ... TM

Adaugare SSD asus k50in

Probleme creare website

sistem watson 5.1 defectiune cana...
 Eurosport 360 HD la Telekom TV In...

iphone 4s nu merge 3g

Producatorul filmului The Expenda...

Smart NOU/SH
 recomandari telefon

Moto E vs S5780

Afisare eronata

Lifturi defecte - problema romane...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

SCHIMBARE PAROLA PE ROUTER

  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
pol-mol

pol-mol

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 16.11.2010
  • ID membru: 639,904

Salut.  Am si eu o mare rugaminte la cei ce se pricep. Eu sant mult prea batran sa mai pot invata, mai exact, nu mai are rost acum.
Am un Router wirwless la care doresc sa-i schimb parola. Routerul este D1-524.  Am incercat dar nu ma pricep si nu vreau sa stric ceva. De aceea va rog sa-mi explicati amanuntit cum trebuie facut. Am cautat pe Google, D1-524 si mi-a aparut un tabel. Acesta este tabelul in care trebuie sa fac modificarile? Sau trebuie sa caut in alta parte?
  Am intrat in Admin -  Tools, unde scrie; Administratorii pot schimba parola de login.
                                                           Administrator (nume de login este "admin")
                                                             Parolă nouă          ....................
                                                             Confirmați parola  ....................
                                                         Ghid de utilizare (nume de login este "utilizator")
                                                             Parolă nouă          ....................
                                                             Confirmați parola  ....................

                                                         Remote Management
                                                          
                                                                            Activat         Dezactivat
                                                            
                                                                            Adresa IP .....................

                                                                            Port 80

     Banuiesc ca undeva aici, dar nu stiu care dintre ele; Administrator sau Ghid de utilizator?
  Nu ar trebui sa introduc actuala parola pentru a o putea introduce pe cea noua?
  Confirmarea de unde o fac?

   Va multumesc anticipat tuturor ce veti incerca sa ma ajutati.  Va doresc tuturor ,,O ZI BUNA"!

#2
meanman

meanman

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,979
  • Înscris: 14.08.2006
  • ID membru: 91,363
  • Locație: localhost
Vrei sa schimbi parola de la interfata de administrare sau parola de la wireless?

#3
pol-mol

pol-mol

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 16.11.2010
  • ID membru: 639,904
Ca sa ma fac mai bine inteles, vreau sa nu mai poata intra altcineva pe net (este vorba de vecini) care au aflat parola si se pot conecta.  Sant nevoit sa scot Routerul Wireless mereu din priza atunci cand nu folosesc Laptoul.

#4
pol-mol

pol-mol

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 16.11.2010
  • ID membru: 639,904
Ca sa ma fac mai bine inteles, vreau sa nu mai poata intra altcineva pe net (este vorba de vecini) care au aflat parola si se pot conecta.  Sant nevoit sa scot Routerul Wireless mereu din priza atunci cand nu folosesc Laptoul.

#5
Sef-chenko

Sef-chenko

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,484
  • Înscris: 17.04.2006
  • ID membru: 73,948
  • Locație: Timisoara
Nu de acolo trebuie schimbat.
In interfata din explorer cauta ceva cu wireless settings sau setari pentru wireless daca e in romana.



#6
meanman

meanman

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,979
  • Înscris: 14.08.2006
  • ID membru: 91,363
  • Locație: localhost
vezi aici:   pe tine te intereseaza de la minutul 3:10, de acolo iti alegi protocolul de securitate si parola.

#7
TIC

TIC

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,303
  • Înscris: 05.03.2003
  • ID membru: 3,146
  • Locație: București
vezi poza.
vezi si setarile.
e mai bine sa schimbi si numele retelei, ex. polmolnet, si setezi ca routerul sa nu faca broadcasting pt. acesta.

Attached File  polmolnet.jpg   177.22K   43 downloads

#8
cristian0007

cristian0007

    Be a real Viber !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,241
  • Înscris: 01.01.2007
  • ID membru: 120,951
  • Locație: Bucuresti
Exact,cel mai bine este sa faci rename la retea si o pui pe hidden.

#9
pol-mol

pol-mol

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 16.11.2010
  • ID membru: 639,904

View Postmeanman, on 28th May 2012, 11:40, said:

vezi aici:   pe tine te intereseaza de la minutul 3:10, de acolo iti alegi protocolul de securitate si parola.

   ATENTIE!
   Deci am cautat cu Google DI-254 Link, a aparut fereastra respectiva ca si pe You Tube, am scris in bara de adrese http://192.168.0.1, dau enter, apare o fereastra cu; server, 192.168.0.1;    Mesage DI-524;  Userman (unde am introdus adresa de userman) pol-mol; si Password, unde am introdus parola. Mai jos este Submit   si   Cancel.  Am dat clik pe submit, am dat enter, degeaba, nu merge.
    Am dat clik pe Run Wizard de peprimul tabel, DI-524 si a aparut exact cei cinci pasi ca si in filmulet.  Am setat (albastrit) prima optiune de schimbare a parolei si am dat Next. Numai ca dupa aceea apare doar doua rubrici, Password  si  Verify Password. Nu mai apare ca in filmulet si Reconfirmarea parolei.  Ajung pana la capat dar nu se intampla nimic. Dau reset si totul este ca si innainte. Deci nu-mi accepta parola.
  Ce pot face in cazul acesta.
  Mentionez ca parola este valabila deoarece am conectat aseara telefonul mobil si mi-a cerut parola. Altfel nu puteam sa intru.

#10
gumball3000

gumball3000

    .ro

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,898
  • Înscris: 24.09.2006
  • ID membru: 98,747
  • Locație: peste tot

citeste manualul routerului ca esti pe dinafara rau
la username (nu userman :) lol ) bagi admin si la prola lasi necompletat

#11
TIC

TIC

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,303
  • Înscris: 05.03.2003
  • ID membru: 3,146
  • Locație: București
@pol-mol, cheama pe cineva care se pricepe sa ti-l seteze!

#12
gumball3000

gumball3000

    .ro

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,898
  • Înscris: 24.09.2006
  • ID membru: 98,747
  • Locație: peste tot
ftp://ftp.dlink.cz/di/di-524/documentation/

#13
pol-mol

pol-mol

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 16.11.2010
  • ID membru: 639,904

View Postgumball3000, on 28th May 2012, 15:12, said:

citeste manualul routerului ca esti pe dinafara rau
la username (nu userman :) lol ) bagi admin si la prola lasi necompletat

     Pe timpul meu se purta tablita si condeiul. Noi nu invatam limbi.

#14
pol-mol

pol-mol

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 16.11.2010
  • ID membru: 639,904

View Postgumball3000, on 28th May 2012, 15:12, said:

citeste manualul routerului ca esti pe dinafara rau
la username (nu userman :) lol ) bagi admin si la prola lasi necompletat

   Pe timpul meu se purta tablita si condeiul. Noi nu invatam limbi.............

Edited by pol-mol, 28 May 2012 - 18:26.


#15
Viorel1951

Viorel1951

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 16.06.2012
  • ID membru: 766,715
Salut fratilor am un acces point dar nu am acces la date decat de la distanta .Conexiune de la Romtelecom un router huawei hg658 si un router Dlink cu o antenuta nustiu datele si este configurat in bridge .Da vreo 2 saptamani Ac pointul nu mai emite conexiune numai semnal nu pot sa ma mai conectez la Ac point .Intrebare pot sa resetez Dlincul daca intru pe routerul Huawei Sau ce metode sant ca sa pot intra in interfata Routerului Dlink Sau sa fac o resetare la routerul huawei Oare pot sa ma conectez la hotspot? Va rog sa ma ajutati .

#16
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,834
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
avand in vedere ca nu ai oferite detalii clare va fi greu sa primesti un raspuns pertinent.

#17
Viorel1951

Viorel1951

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 16.06.2012
  • ID membru: 766,715
Da asa este dar nustiu cam ce detalii sa va ofer eu pot sa fac niste poze si sa le atasez ca sa va dati seama ce setari trebuie facute
sau sa va rog frumos sa intram cu TeamViever si sa ma ajutati sa-l configurez Oricum Multumesc Frumos .Daca vreti sa ma ajutati cu TeamViever va rog sa lasati aici ora  si data cand sa putem face setarile .Eu atat vreau sa stiu daca cum este configurat acum merge atat camerele cat si AC Pointul si celelalte calculatoare.?

#18
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,834
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
putem incerca. totul depinde de nivelul de detalii si informatii oferite.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users