Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Best buy in momentul de fata in p...

[TEMA]Subprogramul f

Creative Sound Core 3d integrat

upgrade dell inspiron 1501
 upgrade HP 15-d051sq

Cursuri programare

laptop fara hdmi

Zvon: Telenor doreste sa se extin...
 Sfat achizitie router wireless

Best buy 1700 lei

Amortizoare - intrebare + recoman...

Cooler
 Este posibil ca Vodafone sa cumpa...

problema system

Problema Hdd

Cum este la sala
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nu imi deschide pagina, restul merg!

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
cosmin_diabolik

cosmin_diabolik

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 23.02.2010
  • ID membru: 566,172

Salut , sper ca am postat unde trebuie . Deci care este problema mea : Am cumparat un host+domeniu la o firma etc... la inceput deschidea cpanel , intra pe site cu index of si tot ok ,  acum pagina nu se mai deschide pur si simplu apare OPS GOOGLE CHROME NU SA PUTUT CONECTA bla bla etc incearca .... alt site , la restul persoanelor merge site=ul le arata cu index of si merge si site/cpanel etc merge tot . Tin sa mentionez ca am internet de la NEXTGEN + Router wireless si ca a mers la inceput. Am vb cu staful de la firma de hosting si a zis ca totul e ok, si le dau dreptate fiindca si altor persoane le merge. Sper s ama ajutati , Multumesc !

#2
krax

krax

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,097
  • Înscris: 15.05.2012
  • ID membru: 761,353
  • Locație: Brasov
Nu mai folosi CHROME, e mai ok Mozilla la asa ceva
Si eu am probleme de genul asta cu chrome pe anumite site-uri care de pe mozilla merg perfect iar pe langa asta nu pot scrie userul prin cateva locuri pe unde mai am conturi. Problema este generata nu de internet  ci de aparitia unei probleme de comunicare dintre componentele windows si cele Chrome.

Poti reinstala chrome de cate ori vrei ca la fel o sa-ti faca, sau poti reinstala tot sistemul poate iti va merge (asta daca tii cu dintii de chrome)  :)

#3
cosmin_diabolik

cosmin_diabolik

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 23.02.2010
  • ID membru: 566,172
am instalat si mozila si tot nu merge, am suant la nextgen si am schimbat macul de pe wireless am introdus cablul direct in placa de retea si tot nu merge  , v-am zis la alti merge la mine nu , chiar nu inteleg care e problema ...

#4
ionutzradu

ionutzradu

    Esti bujia vietii mele ,fara tine dau rateuri :D

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,201
  • Înscris: 27.08.2009
  • ID membru: 505,197
  • Locație: /Cârciumă
Daca bootezi de pe o distributie Linux in mode live tot la fel face?

#5
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 13,505
  • Înscris: 05.01.2006
  • ID membru: 59,893
  • Locație: Brașov

View Postkrax, on 18th May 2012, 16:09, said:

Problema este generata nu de internet  ci de aparitia unei probleme de comunicare dintre componentele windows si cele Chrome.
Sigur ca da... Chrome se ocupa de rezolvarile dns sau ce mai este scris prin fisierul hosts... -_-

@cosmin_diabolik: Roaga prietenii sa dea ping la siteul tau dupa nume si dupa aceea da si tu ping la siteul tau. Compara ip-urile - daca amandoi dati ping la acelasi ip. Daca rezultatul este ca dati ping ipuri diferite atunci pune aici ce contine fisierul hosts din C:\windows\drivers\etc.
Incearca sa dai si un restart la router si de asemenea pune aici ce dns-uri are trecute la status routerul care-l ai.

Bafta!

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users