Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ajutor excel

Win XP antivirus compared - last ...

share market by credit card

buy shares on internet
 Laptop nou

Dupa formatarea partitiei cu OS u...

RunDLL

Întrebare despre studentocard Ra...
 somonul in Romania

LS Mtron PLUS 90

Inginerie si Management.

Recomandare antena WIFI pt router
 Nu se aprinde monitorul. Help ple...

Problema utorrent.

[New] RCA ( PRET PARC AUTO )

Achizitie masina 4000eur (Bora/Ve...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Nokia Asha 302

  • Please log in to reply
375 replies to this topic

#19
sorin.pirvu

sorin.pirvu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 29.09.2006
  • ID membru: 99,826

View Postjr_misu, on 23rd May 2012, 14:59, said:

pai atunci inseamna ca telefonul asta nu e potrivit pt tine!!!..si ai asteptari mult mai mari din partea unui telefon;
...in concluzie recomand Nokia 302 celor care stiu cu adevarat ce vor de la un telefon si nu haterilor!!!

Poate nu ma pricep eu... Spune-mi, te rog, ce aplicatii folosesti pentru YahooMess, alt browser decat cel de la Nokia (ex. Opera), cu ce vezi videoclipurile pe Youtube, etc... Cum te conectezi pe retele sociale (al meu imi da mereu eroare de retea). Imi vede reteaua, se conecteaza, browserul de la Nokia intra pe net fara probleme si atat. Pe youtube daca vreau sa vad un videoclip se incarca la 60% si intepeneste, pe yahoo am incercat sa intru pe email, nu am reusit niciodata. De fiecare data primesc diverse mesaje de eroare. Pe aceeasi retea (acasa) cu un E5 nu am nicio problema...

#20
gino...

gino...

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 14.04.2007
  • ID membru: 167,329
Aveti idee daca este posibil sa deschida si documente? (word , pdf,....)

#21
jr_misu

jr_misu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 13.12.2009
  • ID membru: 539,465

View Postsorin.pirvu, on 23rd May 2012, 18:46, said:

Poate nu ma pricep eu... Spune-mi, te rog, ce aplicatii folosesti pentru YahooMess, alt browser decat cel de la Nokia (ex. Opera), cu ce vezi videoclipurile pe Youtube, etc... Cum te conectezi pe retele sociale (al meu imi da mereu eroare de retea). Imi vede reteaua, se conecteaza, browserul de la Nokia intra pe net fara probleme si atat. Pe youtube daca vreau sa vad un videoclip se incarca la 60% si intepeneste, pe yahoo am incercat sa intru pe email, nu am reusit niciodata. De fiecare data primesc diverse mesaje de eroare. Pe aceeasi retea (acasa) cu un E5 nu am nicio problema...


este aplicatie pt yahoo messenger pe ovi pe care o si folosesc, browserul de la nokia imi merge foarte bine(opera il am scos dar nu il folosesc), nu stau sa ma uit la filmulete pe youtube pe telefon, cand intru pe facebook cu social nu intampin nici o problema si wi-fi-ul nu mi-a dat nici o eroare pana acuma..pentru mail folosesc aplicatia de mail de pe el care merge struna..ce ma deranjeaza e aplicatia de la foursquare care se misca un pic cam greu...acuma ce sa spun; poate ai nimerit tu o bucata care tot da rateuri...eu unul sunt chiar multumit de el

#22
zuup

zuup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 14.12.2009
  • ID membru: 539,803

View Postsorin.pirvu, on 23rd May 2012, 18:46, said:

Eu folosesc Opera mini si Shmessenger.

View Postgino..., on 24th May 2012, 13:55, said:

Aveti idee daca este posibil sa deschida si documente? (word , pdf,....)
Pdf merge, daca instalezi o aplicatie, dar se vede aiurea. Nu am stat sa caut ale aplicatii cu care s-ar putea vedea mai bine...

#23
mironnils

mironnils

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 19.10.2010
  • ID membru: 632,867
buna

am cumparat de la Orange un NOKIA ASHA302 si am o problema cu el:
-nu se poate seta manual reteaua-sta numai pe automat
-telefonul este in service la Orange de 3 saptamani si se pare  nu au ce sa-i faca.
Cu un alt aparat Asha 302 -cumparat de la VIVACOM-BG nu am aceasta problema
Voi aveti aceasta problema cu ASHA 302?



#24
Gabi_B_HD

Gabi_B_HD

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,368
  • Înscris: 16.05.2010
  • ID membru: 590,696
  • Locație: Deva
Cand spui "sa setezi manual reteaua" te referi la conexiunea de date sau de voce? Intreb pentru ca tocmai am comandat la portocala un asa 302 si sa stiu la ce sa ma astept.

#25
mironnils

mironnils

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 19.10.2010
  • ID membru: 632,867

View PostGabi_B_HD, on 25th May 2012, 14:06, said:

Cand spui "sa setezi manual reteaua" te referi la conexiunea de date sau de voce? Intreb pentru ca tocmai am comandat la portocala un asa 302 si sa stiu la ce sa ma astept.
buna,

ma refer la selectia automata sau manuala a operatorului.
-eu folosesc acest telefon pe malul Dunarii si neavand posibilitatea sa selectez manual operatorul-adica ORANGE-el se muta automat pe retelele bulgaresti.Acest lucru nu- mi convine pentru ca trebuie sa platesc roaming-ul sau daca dezactivez optiunea de roaming-atunci telefonul nu se mai conecteaza pe nici o retea de telefonie.

#26
Gabi_B_HD

Gabi_B_HD

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,368
  • Înscris: 16.05.2010
  • ID membru: 590,696
  • Locație: Deva
Neplacuta situatie. Vazusem mai sus problema cu conexiunea la wi-fi credeam ca tot la ea te referi.

#27
zuup

zuup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 14.12.2009
  • ID membru: 539,803

View Postmironnils, on 25th May 2012, 13:41, said:

buna

am cumparat de la Orange un NOKIA ASHA302 si am o problema cu el:
-nu se poate seta manual reteaua-sta numai pe automat
-telefonul este in service la Orange de 3 saptamani si se pare  nu au ce sa-i faca.
Cu un alt aparat Asha 302 -cumparat de la VIVACOM-BG nu am aceasta problema
Voi aveti aceasta problema cu ASHA 302?
La setari > aparat > selectie operator nu merge sa dai stanga-dreapta? La mine e setat pe selectie automata, dar daca dau manuala si ok, incepe sa caute retele si gaseste trei: VF, orange si cosmote.

#28
Gabi_B_HD

Gabi_B_HD

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,368
  • Înscris: 16.05.2010
  • ID membru: 590,696
  • Locație: Deva

Si dupa ce le gaseste si ai ales una din ele, care te intereseaza, o si tine minte doar pe aia sau se intoarce la "automat"?

#29
gigel de hohențolărn

gigel de hohențolărn

    pe numele de scenă "gigel roialu"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,689
  • Înscris: 07.07.2006
  • ID membru: 85,360
  • Locație: de exemplu, orașul
eu nu pricep care-i faza cu tastatura qwerty la telefoane. pe bune. 1 la mână e că ai nevoie de dejște decopil de 3 ani ca să tastezi cât-de-cât rapid. doi. la ce-ți iei telefon ca să trimiți sms-uri? frate, la telefon vorbești. decât să stau să scriu 3 surcele mai bine sun, vorbesc și nici nu mă mai stresez acolea.

și iar n-am înțeles la ce tre 1 ghz pt asta. da mă rog, apoi se întreabă ăștia de ce dă nokia faliment. well...

#30
zuup

zuup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 14.12.2009
  • ID membru: 539,803

View PostGabi_B_HD, on 25th May 2012, 22:47, said:

Si dupa ce le gaseste si ai ales una din ele, care te intereseaza, o si tine minte doar pe aia sau se intoarce la "automat"?
Telefonul meu fiind blocat pe o retea, desi le vede pe toate trei (Bucuresti), la celelalte doua imi apare un semn de interzis. Totusi am selectat manual reteaua mea si a ramas setat pe manual, la fel si dupa ce l-am repornit.

#31
mironnils

mironnils

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 19.10.2010
  • ID membru: 632,867

View Postzuup, on 25th May 2012, 17:15, said:

La setari > aparat > selectie operator nu merge sa dai stanga-dreapta? La mine e setat pe selectie automata, dar daca dau manuala si ok, incepe sa caute retele si gaseste trei: VF, orange si cosmote.


buna,

daca dai stanga dreapta -pe ecran trece din automat pe manual,iar in momentul in care dai ok pentru manual iese din meniu.
-nu cauta nici o retea si ramane tot pe automat.
-aceasta problema nu este numai la telefonul meu-se pare la toate telefoanele  ASHA 302 de la orange este aceasta problema.
-cei din service mi-au comunicat ca acum functioneaza-dar numai cu SIM G16-
-astazi ma duc sa-l receptionez-sa vedem minunea:functioneaza sau nu

tu de la ce operator ai telefonul?

#32
zuup

zuup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 14.12.2009
  • ID membru: 539,803

View Postmironnils, on 26th May 2012, 06:28, said:

buna,

daca dai stanga dreapta -pe ecran trece din automat pe manual,iar in momentul in care dai ok pentru manual iese din meniu.
-nu cauta nici o retea si ramane tot pe automat.

tu de la ce operator ai telefonul?
Al meu e pe Vodafone. Cand dadeai ok pentru manual ar fi trebuit sa inceapa sa caute, probabil problema e de la softul modificat de orange.

#33
sorin.pirvu

sorin.pirvu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 29.09.2006
  • ID membru: 99,826
...si totusi, m-am legat la reteaua Wi-fi de acasa, browserul de la nokia merge, insa, nu imi porneste nimic altceva, Opera Mini, dupa download, apare ca se instaleaza si asa intepeneste, de pe Ovi am luat Yahoo Mess si Yahoo Mail, nu se conecteaza, imi pare eroare de retea sau eroarea 1500, retele sociale nu (eroare: "Problema cu conexiunea la retea, incercati mai tarziu")... aplicatia din telefon Email, la fel, eroare de comunicatie... nu inteleg, ce trebuie sa setez si unde, ca sa fac sa mearga ceva pe tel. asta ? mai ales ca nu prea ai ce sa setezi... de exemplu cand am vrut sa sterg din sms-uri, nu am gasit optiunea de selectare multipla, a trebuit sa sterg unul cate unul... raman la parerea ca asha cum se prezinta modelul 302, pare o clona chinezeasca... cel putin al meu se comporta exact la fel. Am sa merg intr-una din zile la service, sa ma conving...

Edited by sorin.pirvu, 27 May 2012 - 10:20.


#34
zuup

zuup

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 14.12.2009
  • ID membru: 539,803
Eu am descarcat de >aici< opera pentru C3 (pentru 302 nu am gasit), si opera mini 6.5, si 4.4, imi merg ambele.
La mesaje se pare ca nu se pot selecta mai multe, dar foloseste butonul backspace, se sterg mai usor.

#35
Gabi_B_HD

Gabi_B_HD

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,368
  • Înscris: 16.05.2010
  • ID membru: 590,696
  • Locație: Deva
Se amana experienta cu asha pentru ca portocala mi-a bagat o soparla in actul aditional si a trebuit sa anulez comanda.

#36
mironnils

mironnils

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 19.10.2010
  • ID membru: 632,867
am luat telefonul de la reparat
mi-au dat alt telefon si un alt SIM
ca sa se poata selecta manual reteaua trebuie folosite NUMAI SIM-URI seria G16
acest lucru se intampla numai cu telefoanele care au  softul personalizat ORANGE-RO

Reclamă


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users