Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Accident intersectie Lizeanu

[TEMĂ] Afisare distanța maxima in...

BlitzSound

Olive Kitteridge (2014)
 persistenta corectare proportii l...

RAM suplimentar Acer E1-530

Schimbare de Shutter pentru Panas...

Upgrade laptop dell
 Decupare mesaje de e-mail si expo...

laptop msi cr630 placa de baza sa...

Sfat achizitie arma AirSoft

reciver to pc
 Fecioria si pacatul

Banalul 555 - cum functioneaza?

De ce politia suna cu numar ascuns?

Belgravistan
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Se blocheaza calculatorul pe youtube

  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1
dilly1funk

dilly1funk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 09.01.2012
  • ID membru: 735,017

Salut. Am achizitionat de curand o placa video Nvidia Geforce 8400GS 512 MB /64 bit  si am montat-o pe o placa de baza Gigabyte ga-945gzm-s2 . Procesorul e Intel Celeron 2.66Ghz si am 2Gb Ram.
Am instalat windows-ul ,dupa care am instalat driverele necesare. Problema e urmatoarea : daca intru pe Youtube si dau play la orice video si apas pe full screen se blocheaza calculatorul (chiar si la 360p).Chestia e ca ramane blocat ,dar imagineaza si sunetul merge in continuare,numai ca nu mai poti face nimic.Daca apas ALT+TAB iese din el full screen,in rest pot misca de mouse ..nu se intampla nimic,nu apare nici macar banda aia ce se incarca la youtube,nu reactioneaza la ESC ,pauza,etc.
Am incercat sa instalez "motherboard_driver_vga_intel_915_945 --> Intel Graphics Media Accelerator Driver"   dar nu imi da voie ,apare eroarea :  the system does not meet the minimum requirements for installing the software .

Ar fi fost normal sa imi mearga HD,dar  are frame-uri f mari .  Cunoaste cineva pe unde ar fi problema ?

Mentionez ca am o sursa cu 20 pini iar placa de baza are 24 pini. Am conectat-o asa ,oare nu da suficient curent ? Sau ce sa fie de vina de nu merge sa vad HD  si se  vede asa in frame-uri ?

Ar putea sa fie sursa de vina si sa nu faca fata?  E no-name,am 2 hard-uri (probabil consuma mai mult asa) ,si mai e si conectata la mufa aia de 24 pini .

#2
reventon

reventon

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,313
  • Înscris: 19.12.2008
  • ID membru: 398,934
  • Locație: Pitesti

View Postdilly1funk, on 7th May 2012, 11:59, said:

Am incercat sa instalez "motherboard_driver_vga_intel_915_945 --> Intel Graphics Media Accelerator Driver"   dar nu imi da voie ,apare eroarea :  the system does not meet the minimum requirements for installing the software .

Tu trebuie sa instalezi driverul placii video nvidia, nu cea integrata din placa de baza.

Vezi www.nvidia.com

#3
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 30,956
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388

Quote

Am achizitionat de curand o placa video Nvidia Geforce 8400GS 512 MB /64 bit

Quote

Am incercat sa instalez "motherboard_driver_vga_intel_915_945 --> Intel Graphics Media Accelerator Driver"
Da driverele de la nVidia le-ai instalat ? ;)

#4
dilly1funk

dilly1funk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 09.01.2012
  • ID membru: 735,017

View Posteiffel, on 7th May 2012, 12:06, said:

Da driverele de la nVidia le-ai instalat ? ;)



Da,le-am instalat . Acel accelerator am incercat sa il instalez dupa ce am instalat driverul  placii video de la nvidia.

#5
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 30,956
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Ce browser folosesti ? Ai incercat cu altul ?

#6
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,467
  • Înscris: 26.11.2001
  • ID membru: 2
  • Locație: Bucuresti
Scoate accelerarea hardware de la Flash...

#7
dilly1funk

dilly1funk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 09.01.2012
  • ID membru: 735,017

View Posteiffel, on 7th May 2012, 12:14, said:

Ce browser folosesti ? Ai incercat cu altul ?

Folosesc Mozilla 13.0 Beta. Am incercat si cu IE si la fel ..

#8
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 30,956
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Incearca sa dezinstalezi flash-ul si sa-l instalezi din nou. Daca tot nu vrea - incearca ce a spus Courage.
Posibil ca placa ta sa nu aiba accelerare hardware. Si eventual vezi ca driverul video sa fie nou - luat de pe site-ul nVidia.

#9
dilly1funk

dilly1funk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 09.01.2012
  • ID membru: 735,017
Si accelerarea hardware cum o scot ? Nu prea ma pricep ..

#10
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 30,956
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388

Vezi aici - http://www.alaskavrt...m/flash-bug.php

#11
ionutzradu

ionutzradu

    Esti bujia vietii mele ,fara tine dau rateuri :D

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,209
  • Înscris: 27.08.2009
  • ID membru: 505,197
  • Locație: /Cârciumă
Click dreapta pe un video/Settings si debifezi Enable hardware acceleration.

Placa video ARE accelerare video hardware.
Toate placile video de la seria 8000 in sus (exceptie fac cateva modele) au accelerare video hardware.

#12
dilly1funk

dilly1funk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 09.01.2012
  • ID membru: 735,017
Pana aici am inteles,o sa fac ce mi-ati zis  imediat ce o sa pot (momentan reinstalez windows-ul pentru ca cel instalat ieri nu imi convenea cum mergea). Sa mentionez ceva , prima data am instalat un driver pt video ceva mai vechi si mergea in full screen la 360p fara sa se blocheze,dupa care am facut update de pe site-ul de la nvidia cu ultima versiune.Dupa ce am facut acest update a inceput sa se blocheze asa cum am spus chiar si la 360p in full screen.

#13
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 30,956
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388

Quote

Toate placile video de la seria 8000 in sus (exceptie fac cateva modele) au accelerare video hardware.
De la 8600 in sus. Sub 8600 nu prea au. Desi am intalnit exceptie la onboardurile 8200/8300.

Quote

prima data am instalat un driver pt video ceva mai vechi si mergea in full screen la 360p fara sa se blocheze
Este posibil ca placa ta sa mearga mai bine cu un driver mai vechi. Versiunile noi sunt optimizate ptr ultimele generatii de placi video. Nu mai sunt nici certificate ptr placile vechi, desi in general merg fara probleme si la ele.

Edited by eiffel, 07 May 2012 - 11:37.


#14
LibelulaSef

LibelulaSef

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 06.05.2012
  • ID membru: 759,803

View Postdilly1funk, on 7th May 2012, 12:31, said:

Pana aici am inteles,o sa fac ce mi-ati zis  imediat ce o sa pot (momentan reinstalez windows-ul pentru ca cel instalat ieri nu imi convenea cum mergea). Sa mentionez ceva , prima data am instalat un driver pt video ceva mai vechi si mergea in full screen la 360p fara sa se blocheze,dupa care am facut update de pe site-ul de la nvidia cu ultima versiune.Dupa ce am facut acest update a inceput sa se blocheze asa cum am spus chiar si la 360p in full screen.
Ce îți este și cu windowsul ăsta: vezi că ăla de mâine o să fie mai bun.
Ps: Scoate tot ce ține de placă video integrată: În rest o veche problemă: Procesor de cacao, placă video integrată de cacao, windows dubios.

#15
dilly1funk

dilly1funk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 09.01.2012
  • ID membru: 735,017

View PostLibelulaSef, on 7th May 2012, 12:40, said:

Ce îți este și cu windowsul ăsta: vezi că ăla de mâine o să fie mai bun.
Ps: Scoate tot ce ține de placă video integrată: În rest o veche problemă: Procesor de cacao, placă video integrată de cacao, windows dubios.


Iar ce tine de placa video integrata ? Pe la add/remove programs le gasesc ? Cum imi dau seama ce drivere sunt instalate pt cea integrata?

#16
ionutzradu

ionutzradu

    Esti bujia vietii mele ,fara tine dau rateuri :D

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,209
  • Înscris: 27.08.2009
  • ID membru: 505,197
  • Locație: /Cârciumă
@Eiffel
Vezi pe aici. http://en.wikipedia....vidia_PureVideo
Am testat eu si 8400gs si 8500GT , accelerau fie pe youtube fie cu playere standalone.
Ce te intereseaza pe tine este a doua si a treia generatie PureVideoHD ,cele trecute in acel tabel VP2 si VP3.
Acolo se pot vedea si placile din seria 8k care nu au accelerare video hardware "GeForce 8800 Ultra, 8800 GTX, 8800 GTS (320/640 MB)" .

#17
dilly1funk

dilly1funk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 09.01.2012
  • ID membru: 735,017
@ionutzradu  :  conteaza ce rezolutie am setata ? Adica asta poate influenta aparitia de frame-uri ?  Si sa-mi spui si mie daca stii cum scap de astea legate de placa video integrata

#18
ionutzradu

ionutzradu

    Esti bujia vietii mele ,fara tine dau rateuri :D

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,209
  • Înscris: 27.08.2009
  • ID membru: 505,197
  • Locație: /Cârciumă
pai...
Fa-i o curatare totala de drivere.
In primul rand dezactiveaza integrata,dupa intri in Add/Remove Programs si dezinstalezi driverele pentru placa video integrata cat si pentru cea dedicata urmand sa faci o curatare cu http://www.guru3d.co.../driversweeper/ .
Dai restart, instalezi doar driverele pentru placa video dedicata si iar restart .
In teorie asta ar fi tot.

Daca nu stii care sunt driverele placii video integrata as zice sa pui in print screen cu o lista cu toate programele instalare.
LE
Daca e intel trebuie sa fie  ceva de genul : Intel GMA driver
Daca e AMD trebuie sa fie ceva Catalyst etc etc.

Edited by ionutzradu, 07 May 2012 - 11:56.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users