Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lista de Radio Internationala in ...

Airwheel,un nou concept revolutio...

The Useless Web

Yahoo! Mail in Outlook Express
 Copiii de aur ai romaniei

primire mesaj

Piscina decenta in Mamaia ?

Cazane normale, gazeificare ,peleti
 Python Cookbook - merita citita?

se incalzeste procesorul

achizitionare laptop developer

Salutare , un sfat , ajutor
 Nu pot conecta samsung mini 2 la ...

Change Password yahoo mail

distributie pentru un Fileserver

focus sat & digitv pe aceasi ...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cel mai bun telefon dual sim

  • Please log in to reply
3359 replies to this topic

#433
mobilewave

mobilewave

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 936
  • Înscris: 04.12.2008
  • ID membru: 394,562
  • Locație: In My Room

Pentru mine spre exemplu camera foto este importanta.Vin de la un Omnia II (imi pare rau ca l-am stricat,indecis inca  daca il repar sau nu) si macar asta cu cei 5 megapixeli si xenon blitz facea niste poze ok.De asta nu accept un downgrade la asa ceva  in cazul unei chinezarii,sunt prea multe modele/clone care declara ca ar avea 5/8 mpx dar deseori nu sunt reali,cel mult  sunt interpolati si fac niste poze execrabile.Video,idem.
Avand in vedere ca imi doresc un dual sim in viitorul foarte  apropiat pentru mine chestia asta e importanta.Ma intereseaza mai putin performanta procesorului,memoria ram,bateria...aici pot face un compromis.
Altfel imi luam un single sim,si in aceeasi bani cu care mi-as lua un dual sim "de firma" m-as pricopsi ori cu Samsung Galaxy Nexus GT-I9250 sau  de ce nu Xiaomi M1S

Sper ca cei de la Huawei au facut o treaba buna cu U8950D,daca nivelul la fotocamera este egal cu cel de la Honor(U8660) atunci e bine, cred ca in procent de 97% va fi urmatorul meu telefon Posted Image

Edited by mobilewave, 21 October 2012 - 23:07.


#434
XrainX

XrainX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,833
  • Înscris: 28.09.2011
  • ID membru: 713,750
  • Locație: Litoral
Daca vrei performanta mai asteapta vreo 4 luni pana apare urmatorul chipset MT6589. Eu tot aia astept.
Din pacate chinezii nu vor sa inteleaga ca sunt persoane care pun accent pe calitatea foto/video. Asta s-a vazut in special la Lenovo, unele aparate neavand nici macar blit. Din cauza asta cand aud de Lenovo nu prea ma agit.

#435
mobilewave

mobilewave

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 936
  • Înscris: 04.12.2008
  • ID membru: 394,562
  • Locație: In My Room
Sunt de acord cu tine in privinta lenovo,eu desconsider total  aceasta  marca din cauza absentei blitz/flash led.Pe de alta parte a imi cumpara oricare alta marca de telefon chinezesc insa a face compromisuri in privinta camerei foto,nu are sens pentru mine...indiferent de costul acestui telefon.Pentru ca ajuns la o altfel de concluzie,pentru mine  ar insemna doar un telefon practic si util pentru ca ofera posibilitatea folosirii a doua sim-uri,si nu un all in one,ceea ce caut eu.
Hmmm,4 luni inseamna...ceva timp de asteptat.Probabil intre timp o sa-mi comand un display la Omnia,si mi-l schimb eu,tutoriale am gasit 2-3,nu pare asa complicat:)

Apropo,mi-am adus aminte  ca am postat niste poze in septembrie cu un telefon care era lansat in aceea perioada si v-am intrebat daca ghiciti despre ce model era vorba.Se numeste NGM (Wemove) Legend
NGM este o firma italiana,sa spunem ca este echivalentul a celei din Ro (AllView) si la fel importa telefoanele din China, doar ca in comparatie cu ai nostri,sunt o firma mult mai extinsa la nivelul comunitatii UE,au ceva traditie in spate si cel putin la nivel de garantie si suport tehnic par a sta destul de bine.


Ngm Legend este varful lor de lance in momentul de fata,desi se bazeaza pe platforma MT6575.Camera foto de pe acest model este identica cu cea de pe Iphone 4S(asa sustin ei) si dispune de asemena si de un sistem de navigatie propriu,offline.Insa evident nu e totul roz,se gasesc si alternative mai bune cam in aceeasi suma de bani pentru cei ce isi asuma riscul sa achizitioneze direct din China.Acum depinde fiecare ce-si doreste.




Edited by mobilewave, 22 October 2012 - 01:48.


#436
XrainX

XrainX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,833
  • Înscris: 28.09.2011
  • ID membru: 713,750
  • Locație: Litoral
Am avut un Lenovo A60 inca de anul trecut dar pe care il comandasem pentru altcineva. Telefonul functioneaza si acum fara cea mai mica problema. Lipsa blitului si camera foto slaba l-au facut neinteresant pentru mine.
Cand a aparut MT6575 m-am interesat doar de un telefon cu iesire HDMI. S-a intamplat sa nu il iau si am asteptat aparitia chipsetului MT6577 deoarece primisem un alt smartphone si odata ce aveam cu ce sa imi fac treaba am amanat si decizia achizitonarii unui MT6577 desi se indeplinisera 2 conditii de ale mele: iesire HDMI si filmari HD.

Acum ca am vazut deja un telefon cu proiector cu MT6577 si pentru ca nu sunt presat de achizitie vreau sa astept MT6589 pentru ca am inteles ca va fi capabil sa redea material HD. Costul unui micro proiector este cam 60$, asadar pretul unui asemenea telefon va fi cu minim 60$ mai mult.
La MT6589 sper sa se imbunatateasca si partea de inregistrare video, ca aia a foto sigur va fi mai buna. Trebuie doar ca chinezii sa puna camere mai de calitate. Si daca pretentiile au crescut, ideal pentru mine ar fi unul cu proiector si HDMI totodata, lucru care nu exista deocamdata.
Dar in primul rand baterie peste 2000mAh. Fara asta pica orice alta optiune care imi surade.

Edited by XrainX, 22 October 2012 - 02:24.


#437
tzorrro

tzorrro

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 07.06.2004
  • ID membru: 17,834
  • Locație: bucuresti
la 1100lei cu tot cu tva si 2 ani garantie la orice service autorizat samsung din romania aveti alternativa SAMSUNG GALAXY S DUOS. specificatii decente, dual sim dual standby, ics. nu are gorilla glass, nu are amoled/ips. eu unul mi-l comand de la un anumit magazin online unde pot sa il returnez daca nu imi place, si va tin la curent. sper sa se miste cat de cat decent.



#438
redbull_666666

redbull_666666

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 23.04.2009
  • ID membru: 448,743
  • Locație: MURES ROMANIA TG-MURES
chiar asa sa faci...sa ne spui cum se misca..!! pe cand vine comanda ta?

#439
Ythrixium

Ythrixium

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 338
  • Înscris: 04.05.2010
  • ID membru: 587,318
C'mon, single core la 1100 lei, adreno 200....poor choice imho...

Anyways eu cred ca raman pe starB92M, clona sgs3, sort of, ~900 lei.

Un review:
http://techideki.com...x-i9300-review/

#440
mark71

mark71

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 17.11.2007
  • ID membru: 249,343
  • Locație: Pitesti

View PostYthrixium, on 22 octombrie 2012 - 09:40, said:

C'mon, single core la 1100 lei, adreno 200....poor choice imho...

Anyways eu cred ca raman pe starB92M, clona sgs3, sort of, ~900 lei.

Un review:
http://techideki.com...x-i9300-review/

Singurul lucru care nu-mi place la el este bateria prea mica. Daca il cumperi o sa te rog sa-mi spui si mie cam cat te tine si ce calitate are camera si la foto si la filmare. Merci.

#441
adoase

adoase

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 13.08.2006
  • ID membru: 91,132
  • Locație: Bucuresti

View Postrazor1911, on 21 octombrie 2012 - 20:39, said:

Mai simplu spus, instalezi ultima actualizare doar prin intermediul unei conexiuni. Rata de succes in cazul unor producatori uriasi (Samsung, Nokia) este undeva pe la 80%, asadar in cazul producatorilor chinezi e un procedeu destul de riscant. Daca actualizarea include doar cateva fix-uri, nu vei pierde date, nu va trebui sa-l re-rootezi. La un firmware cu modificari mai importante, sunt sanse sa pierzi totul (echivalentul unui factory reset).

Multumesc pentru cuvintele calde, chiar ma bucur cand imi este apreciata munca.

Produsele pot fi cumparate la pretul de pe site. Daca se doreste factura, pretului de pe site i se adauga TVA-ul. Garantie la producator, colaborare cu service si in Romania. Pe partea de soft tot eu ma ocup. Daca telefonul pateste ceva si nu poate fi resoftat / reparat, ajunge in China. Avantajul este ca inapoi va veni un produs nou, iar pentru a reduce timpul de livrare, imediat ce pleaca telefonul din Romania catre China, deja cel nou e pe drum. In mod normal transportul este suportat de client. Costul expedierii in China a unui colet de greutatea unui telefon este undeva la 70-80 lei. Retur suportam noi.

Oktal - super ok, i-am laudat cu 1-2 pagini in urma. De apreciat ca au oferit garantie si in cazul root-arii si au instalat soft in limba romana.

Deci, nasol cu update-urile la chinezesti...

Super tare ce spui legat de garantie, aflu lucruri noi. Esti de recomandat pentru ca in varianta asta pare cel mai mic timp pentru rezolvarea garantiei (bine, sper sa nu pierzi mult timp incercand sa rezolvi la noi si in caz de nereusita sa-l trimiti la chinezi). Legat de concurenta, cred sau presupun, avand in vedere feedback-ul pe softpedia, ca esti de preferat ca raport "pricepere-daruire-saritor etc.", chiar daca garantia e la chinezi si nu la noi. Ceilalti cu service la noi aduc in special 2-3 modele si cred ca piesele sau problemele sunt in general cam aceleasi. La un "portofoliu" bogat intr-adevar e mai dificil cu stocul. Legat de pret, automat te adresezi in special celor care nu vor factura, pretul fiind mai mic, insa cu factura (pentru firme mari/mici, depinde, sau pfa-uri care vor sa mai deduca din impozite) iese mai scump, cel putin pentru modelul A789.

Oricum, pentru cei care nu au ce face cu factura (nu deduc cheltuieli), e o hartie costisitoare si lipsita de importanta. Nimeni nu-si pune in pericol "afacerea" sa nu mai recunoasCA CA au vandut un produs si sa fuga de suportarea garantiei. Poate doar cei limitati psihic, ca de la o faza aiurea cu un telefon si de 20 milioane, pierzi mult mai mult cand se duce vestea. Sincer, imi vine in cap solomobile, oare a reusit sa mai vanda ceva dupa ce s-a spus despre el si cum a fost demontat in special de razor1911?

#442
calderon

calderon

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 30.12.2007
  • ID membru: 266,183

Am intampinat si eu 2 probleme la ZTE V970. Prima legata de baterie. Ajunge la 15 %, o pun la incarcat si chiar daca o las 5 minute sau 3 ore la incarcat tot acolo indica. Trebuie sa restartez de fiecare data telefonul sa imi arate cat e normal incarcata. A 2 problema, de 2 ori mi s-a intamplat sa sun o anumita persoana si sa se blocheze la CALL VIA. Nici sa il restartez nu am putut. Trebuia sa scot bateria afara si apoi sa il repornesc.
Telefonul a venit rootat de la firma de unde l-am cumparat. Ma puteti ajuta cu ceva solutii pentru aceste 2 probleme? As mai avea cateva intrebari:
1. Cum se reseteaza telefonul la setarile din fabrica?
2. Cum se face rootarea telefonului, upgrade de ROM?

Versiunile instalate pe telefon:
Android 4.0.4
Baseband version: MAUI.11AMD.W12.22SP.V1
Kernel version: 3.0.13
Build number: CU-CN-QB18D-P175A20V1.0.0_DualSim.ro

Multumesc!

#443
redbull_666666

redbull_666666

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 23.04.2009
  • ID membru: 448,743
  • Locație: MURES ROMANIA TG-MURES
atentie mare.....la galaxy   s duos.....ca sa nu dea ''in afara ariei;; cand santeti sunat pe sim 2 si santeti angajat intr-o convorbire de pe sim 1 trebuie REDIRECTIONAT APELUL DE PE SIM 2 PE SIM 1    deci platiti pt fiecare apel la acre rasp.........Posted Image

Edited by redbull_666666, 22 October 2012 - 18:08.


#444
adoase

adoase

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 13.08.2006
  • ID membru: 91,132
  • Locație: Bucuresti

View Postredbull_666666, on 22 octombrie 2012 - 18:06, said:

atentie mare.....la galaxy   s duos.....ca sa nu dea ''in afara ariei;; cand santeti sunat pe sim 2 si santeti angajat intr-o convorbire de pe sim 1 trebuie REDIRECTIONAT APELUL DE PE SIM 2 PE SIM 1 deci platiti pt fiecare apel la acre rasp.........Posted Image

Haoleu, pai ei se lauda ca in timp ce vorbesti pe un sim poti primi apeluri pe celalalt, functia aia always on sau cum i-or zice... Pai asa, cu redirectionarea, e aceeasi Marie ca la toate doar ca are palarie Samsung...

#445
pius

pius

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 15.02.2006
  • ID membru: 66,178
Nu fac proces de intentie nimanui despre preferintele fiecaruia in materie de modele dualsim.Dar as vrea sa va aplecati mai mult si asupra
celor de la ZOPO.Cum va spuneam si in alte posturi sunt posesorul de o luna si ceva a unui ZP 300+  si nu am nimic de reprosat (afara de
durata bateriei) merge impecabil (a venit rootat) .Azi am instalat iGO Primo pt.android ,merge super (el a venit cu Navigator de la Google
care nu era chiar rau).De ce recomand produsele de la Zopo ,au un suport tehnic f.bun.Acum scot bestbuy-ul lor ZP 200 in varianta cu 6577
Si zic eu,un alt mare avantaj este ca au un depozit in Italia de unde trimit in toata Europa si NU PLATESTI NICI O TAXA suplimentara la primirea
coletului adus la usa apartamentului.
P.S Ca un fapt divers (care arata cat de serioasa e aceasta firma)cand am cumparat telefonul seviciul root era afisat 9$ pe care i-am platit
  Tot in aceiasi zi dar la sfarsitul zilei au scos serviciul root (facandu-l pt.5 zile gratis) ei mi-am zis asta e am platit cand era afisat asta e ,
   Saptamana trecuta m-am trezit cu o notificare de PayPal ca chinezii de la Zopo mi-au returnat cei 9$ (atentie fara sa-i cer eu)
Multumesc pentru timpul acordat citirii acestor randuri fara sa fac patypri-uri pt. o firma sau alta.

#446
razor1911

razor1911

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,141
  • Înscris: 17.08.2007
  • ID membru: 215,642
  • Locație: Bucuresti
@calderon: Incearca Battery Calibration (ai nevoie de root). Asteapta sa incarce pana la 100% si apoi apasa butonul Calibrate. Unde anume ramane blocat la 15% ? Daca e un widget, renunta la el.
Problema in timpul apelului tine de firmware. Eu folosesc unul custom - http://forum.xda-dev...d.php?t=1856578
Pentru a da factory reset: Settings>Privacy>Factory data reset
Firmware-ul de pe XDA are root facut. Parerea mea este ca ar trebui sa contactezi vanzatorul. Ar trebui sa te ajute cu problemele enumerate.

@redbull: Ala e dual sim standby. Ala e un walkaround pentru a nu-ti da "abonatul nu poate fi contactat...". Asa sunt toate dual SIM-urile standby. Alta solutie ar fi acel mesaj prin care esti anuntat ca ai fost sunat de numarul xyz la data si ora ... Daca vrei sa scapi de asta, ai nevoie de un dual SIM activ (ZTE U960 si HTC T528)

@pius: Foarte tare. Dar cei de care mentionezi tu nu sunt Zopo - "the real deal". E un reseller care si-a facut site si vinde exclusiv Zopo.

#447
sp4wned

sp4wned

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 09.09.2007
  • ID membru: 224,410

View Postrazor1911, on 22 octombrie 2012 - 20:40, said:

@calderon: Incearca Battery Calibration (ai nevoie de root). Asteapta sa incarce pana la 100% si apoi apasa butonul Calibrate. Unde anume ramane blocat la 15% ? Daca e un widget, renunta la el.
Problema in timpul apelului tine de firmware. Eu folosesc unul custom - http://forum.xda-dev...d.php?t=1856578
Pentru a da factory reset: Settings>Privacy>Factory data reset
Firmware-ul de pe XDA are root facut. Parerea mea este ca ar trebui sa contactezi vanzatorul. Ar trebui sa te ajute cu problemele enumerate.

@redbull: Ala e dual sim standby. Ala e un walkaround pentru a nu-ti da "abonatul nu poate fi contactat...". Asa sunt toate dual SIM-urile standby. Alta solutie ar fi acel mesaj prin care esti anuntat ca ai fost sunat de numarul xyz la data si ora ... Daca vrei sa scapi de asta, ai nevoie de un dual SIM activ (ZTE U960 si HTC T528)

@pius: Foarte tare. Dar cei de care mentionezi tu nu sunt Zopo - "the real deal". E un reseller care si-a facut site si vinde exclusiv Zopo.


Si eu patesc acelasi lucru cu ZTE V970... ma refer la blocarea apelului. Patesc asta doar cand am SIM de Orange in el... am incercat:

- schimbare SIM fizic
- schimbare diferite combinatii sloturi
- revenirea la softul chinezesc
- diferite setari in engineering mode

Cred ca este de la echipamentul Orange sau incompatibilitate intre modemul telefonului si echipamentele lor. In 95% din cazuri se blocheaza. Voi la ce operatori patiti asta?
O sa mai primesc inca un ZTE V970 (pentru ca la banii aceia imi place cel mai mult si sunt multumit de asta) si daca patesc la fel asta este...

Ar mai putea sa fie si versiunea simului dar nu am decat versiuni noi pe mana...

mod-ul de la adresa indicata de razor1911 este cel mai bun, parerea mea... a ajuns la versiunea 2.3

Edited by sp4wned, 22 October 2012 - 21:36.


#448
calderon

calderon

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 30.12.2007
  • ID membru: 266,183
Acuma am instalat si eu ultima versiune de pe XDA. Dureaza mult pana porneste telu, in plus e enervanta imaginea aia care se tot invarte si nu imi vede memoria interna a telefonului ca pe un stick cum era inainte. Oare nu am facut eu ceva bine? Si nu mai am meniul in limba romana :(

Edited by calderon, 22 October 2012 - 21:42.


#449
razor1911

razor1911

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,141
  • Înscris: 17.08.2007
  • ID membru: 215,642
  • Locație: Bucuresti
Ti-am sugerat sa vorbesti intai cu comerciantul, sigur te ajuta.

Doar primul boot dureaza mult, asta se intampla la orice dispozitiv cu Android dupa flash-uirea unui firmware nou. Pentru problema cu memoria, trebuia sa citesti mai departe in topic.

Copy/paste, asta i-am spus si unui client:
"Puneti arhiva pe cardul SD (folosind un cititor)
Intrati in recovery si selectati Install zip from sdcard>choose zip from sdcard si selectati arhiva V970...
Pentru a intra in recovery, inchideti telefonul complet (debifata optiunea de quick boot). Apasat Vol+ si Power On pana vibreaza telefonul.
Restart"

Link arhiva

Pentru romana poti folosi "MoreLocale", il gasesti pe Play Store.

Edited by razor1911, 22 October 2012 - 22:31.


#450
calderon

calderon

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 30.12.2007
  • ID membru: 266,183
Mersi razor. Faza cu bootul, defapt nu mai e imaginea cu ZTE, ci e o chestie de la mediatek, care merge intr-una si 5 minute, apoi intra in telefon. Chestie foarte enervanta.

Deja stau de 10 minute dupa restart si nu intra in tel Posted Image

Edited by calderon, 22 October 2012 - 22:36.


Reclamă

The Business Wall of Fame TERMORELAXARE BCA

Eficienta energetica?
Rezistenta la foc?
Durabilitate si siguranta structurala?
Material ecologic?

Click aici pentru Termorelaxare!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users