Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Orange TV vs UPC

Suspendare permis

GRID 2 VS GRID Autosport

nu merge sa ma conecte la wi-fi d...
 Kali Live USB persistence.....

Unde pot repara un mouse (Cyborg)

Informatii marca ceas

CUM scap de gandaci !?!?
 [CUM] Scap de parul de pe piept s...

mesaj de la avast

Istoria se repeta. Cine o roteste ?

Problema suzuki samurai
 Ce s-a intamplat cu numele de bot...

Sfat OC sistem Q6600 + Asus P5k, ...

Problema PC-TV

The Drop (2014)
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

mf60

  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
flxxx

flxxx

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 23.10.2010
  • ID membru: 634,099

mi-am luat si eu o asemenea jucarie....cu ab connect m...16 gb inclusi....la prima vedere....internetul se misca excelent...am testat viteza ....si am in jur de 7 mbps dow si 1.5 up pe speedtest......dar ca la romani....ceva tot nu merge cum trebuie in sensul ca atunci cand conectez xperia neo internetul pe tel se misca de zici ca nu am....se incarca greu de tot paginile desi sunt conectat si la laptop unde se misca bine.....are cineva vreo idee de ce pe laptop merge rapid iar pe tel stau cu minutele sa incarce o pagina?

#2
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,136
  • Înscris: 10.06.2008
  • ID membru: 335,846
  • Locație: Neverland
Salut,

Sa stii ca si mie mis e are la fel. Eu am un Galaxy S si o cartela de RDS in modem.
Laptopul/PC-ul se misca mai bine decat telefonul. Daca imi conectez telefonul la router-ul de pe cablu nu mai apare aecasta problema. Am crezut ca mi se pare...

#3
vali79m

vali79m

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 04.05.2006
  • ID membru: 76,142
  • Locație: Bucuresti
Salut, aceiasi problema o am si eu cu acest modem wireless MF60 cu abonament de date de la cosmote. Cand sunt plecat de la birou si intru pe wirelessul de la acest modem pe telefonul mobil(iphone 4s) internetul imi merge groaznic ...zici ca este setat la 128kbs(stau si 3 minute sa incarce o pagina obisnuita de net)...se poate face ceva la acest modem, ca datele trimise pe telefon sa mearga la fel de bine ca pe laptop?

#4
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,136
  • Înscris: 10.06.2008
  • ID membru: 335,846
  • Locație: Neverland
Nu stiu...acum parca merge ami bine. Parca are zile si zile.
Oare exista vreun update de FW?

#5
mirondorelgl

mirondorelgl

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 14.06.2009
  • ID membru: 471,387
  • Locație: RO / GL
Salut.
Stie cineva cum se seteaza acest modem in cosmote hotspot  ca sa mearga cartela de la rds
sau trebuie sa  pun alt program de conectare ( exp. join air - dar cum ??)
( mentionez ca l-am deblocat, vede cartela digi,dar nu se conecteaza la internet)



#6
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,136
  • Înscris: 10.06.2008
  • ID membru: 335,846
  • Locație: Neverland
trebuie sa il pui in primul rand sa lucreze pe 3G si apoi la setari sa pui APN "internet".
Nu ma pot conecta acum la el insa daca nu reusesti pana maine scrie aici si daca am timp iti dau un printscreen!

#7
mirondorelgl

mirondorelgl

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 14.06.2009
  • ID membru: 471,387
  • Locație: RO / GL
Multumesc, astept un  printscreent

#8
mirondorelgl

mirondorelgl

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 14.06.2009
  • ID membru: 471,387
  • Locație: RO / GL
Am incercat toate setarile posibile, DAR ....nu vrea sa se conecteze , cred ca sigur gresesc pe undeva.
joistik  astept un printscreen sau o detaliere mai amanuntita.

#9
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,136
  • Înscris: 10.06.2008
  • ID membru: 335,846
  • Locație: Neverland
Mda, trebuia sa imi trimiti un PM ca am uitat sa intru aici...

Uite ce trebuie sa faci:
Te loghezi>
Settings>3G settings>APN Settings>
ADD> completezi ca in pagina atasata!

Ideea e ca eu i-am dat cartela prietenei mele pentru ca are nevoied e net unde sta acum. Am preferat sa ii dau modemul de la RDS ca sa nu o complic cu asta.
Am bagat o cartela de voce pentru exemplificare!

Attached Files



#10
mirondorelgl

mirondorelgl

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 14.06.2009
  • ID membru: 471,387
  • Locație: RO / GL

Multumesc joistik.
Am reusit conetarea, greseala mea consta in faptul ca dupa ce faceam setarile la manual connect ,apasam pe.automat connect si ...........?????
Multumesc inca o data. ( dar chiar nu merge ca setat pe automat connect ???)

#11
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,136
  • Înscris: 10.06.2008
  • ID membru: 335,846
  • Locație: Neverland
Salut, ba da, merge si asa. Ideea e sa ai ca implicit profilul rds si nu altul...

#12
mariusi_microv

mariusi_microv

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 27.10.2007
  • ID membru: 240,870
Am primit de la cosmote codul de deblocare dar nu stiu unde trebuie sa-l introduc . Ma poate ajuta cineva . Un mf60 am si eu , luat la liber si am primit codul ,dar nu stiu unde trebuie sa-l bag ca sa-l deblochez sa-l pot folosi in toate retelele .

#13
cvapailty

cvapailty

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 03.10.2011
  • ID membru: 714,657
  • Locație: Tg-Mures
Salutare. Am si eu de ieri un router MF60  care a fost codat pe cosmote, actual decodat. Problema e in felul urmator. L-am setat pe APN auto, merge netul pe calculatoare dar pe telefon (ALLVIEW P5 mini)  se conecteaza, merge netul cca 20-30 secunde dupa care se opreste si nu mai merge nici in ruptul capului cu toate ca nu se deconecteaza de la router. Atasez 2 print screen-uri . In primul e atasat pe auto, iar pe manual nu ma lasa sa ii trec nimic, intra direct COSMOTE. Aveti vre-o idee ce pot sa ii fac?

Attached Files



#14
cvapailty

cvapailty

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 03.10.2011
  • ID membru: 714,657
  • Locație: Tg-Mures
Am sunat la cei de la allview   si mi-au spus ca probabil este o incopatibilitate intre router si telefon. A naibii treaba. Toate celelalte telefoane (samsung, iphone, lg  si altele care le-am mai gasit) merg perfect.   Pe cand ii laudam pe astia de la Brasov   au tras o palma la caca.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users