Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Inmatriculare viza flotant

Microcip in oameni

"Pornire " faruri

Nobilimea Neagra - Preoții P...
 Video Ioana Petrescu vs Basescu ...

Facultate de Fizica.

Laptop mediu

problema pc
 Incarcator litiu-ion cu protectie

Recomandare Sistem/Boxe

Ce-mi recomandati din cateogria &...

Me Rom pe p5 quad
 Schimbare limba SAW The Game

Contacte Skype !

Rusia - un stat nefunctional si m...

sony vs samsung vs sharp
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Sacadare la filme mai mari de 20 gb

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
CIPRIAN44

CIPRIAN44

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 229
  • Înscris: 22.12.2010
  • ID membru: 649,198

Salut ! Am o prob legata de vizionarea de filme mai mari de 20 GB.Apare o sacadare video(si nu la toate !). LCD-ul e legat prin HDMI la laptop HP 4530s cu placa video dedicata ! RADEON 1GB.Nu ma pricep ,se poate face ceva?  :crybaby:

Edited by _DelSte_, 10 June 2012 - 13:51.


#2
rasistu

rasistu

    Troll

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,248
  • Înscris: 20.03.2011
  • ID membru: 674,445
  • Locație: Where the grass is green and the girls are pretty
este necesar sa vezi filme de peste 20 giga?
ce rezolutie are tv-ul?
ce sistem audio ai?

daca nu ai cine stie ce echipament poti vedea full hd de 7-8 gb

#3
RobyRc

RobyRc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 647
  • Înscris: 05.07.2011
  • ID membru: 698,530
  • Locație: SDcard
Filme de peste 20gb..
WTH?!
Full HD 3d?

#4
rasistu

rasistu

    Troll

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,248
  • Înscris: 20.03.2011
  • ID membru: 674,445
  • Locație: Where the grass is green and the girls are pretty
nu, sunt full hd dar diferenta e sunetul pe 7.1 sau mai multe canale plus ca este hd si sunetul, calitate mai mare.
daca nu are aparatura adevarata nu castiga nimic cu un film de peste 20gb

#5
RobyRc

RobyRc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 647
  • Înscris: 05.07.2011
  • ID membru: 698,530
  • Locație: SDcard
Pai si atunci,pentru ce ii trebuie?
Vrei sa auzi fiecare "FSSH"din film?
Cu ce te ajuta?
Ai cinema  :coolspeak: ?

Edited by _DelSte_, 10 June 2012 - 13:41.
scos citat inutil.




#6
CIPRIAN44

CIPRIAN44

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 229
  • Înscris: 22.12.2010
  • ID membru: 649,198

View Postrasistu, on 15th February 2012, 20:46, said:

este necesar sa vezi filme de peste 20 giga?
ce rezolutie are tv-ul?
ce sistem audio ai?

daca nu ai cine stie ce echipament poti vedea full hd de 7-8 gb
samsung 37c5100(HD) ,dar filmul nu e 3D ci mkv. Chiar daca ar avea subtitrarea in 50 limbi problema nu e de sunet sau de srt ci de video !TV e doar ca monitor.

Edited by CIPRIAN44, 15 February 2012 - 21:07.


#7
BlueHazard

BlueHazard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,231
  • Înscris: 18.06.2010
  • ID membru: 599,799
  • Locație: Vizuina vulpii

View Postrasistu, on 15th February 2012, 20:46, said:

este necesar sa vezi filme de peste 20 giga?
Trilogia Matrix are 112GB. Ti se pare mult??

@CIPRIAN44, Cu ce vizionezi filmele? Cu ce player?

#8
CIPRIAN44

CIPRIAN44

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 229
  • Înscris: 22.12.2010
  • ID membru: 649,198
Corecta treaba cu echip de sunet dar asta e filmul gasit si culmea sunetul e continuu normal dar imag face figuri ! Or fi ceva reglaje la placa video si n-am postat bine topicu ?

View PostBlueHazard, on 15th February 2012, 21:12, said:

Trilogia Matrix are 112GB. Ti se pare mult??

@CIPRIAN44, Cu ce vizionezi filmele? Cu ce player?
Laptop HP (VLC media player )

Edited by _DelSte_, 11 June 2012 - 21:44.
scos citat inutil.


#9
maiandrei

maiandrei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 26.07.2003
  • ID membru: 5,066
  • Locație: Bucuresti
Instaleaza CCCP (un pachet bun de codecuri) si foloseste "Media Player Clasic - Home Cinema" inclus in pack.

#10
BlueHazard

BlueHazard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,231
  • Înscris: 18.06.2010
  • ID membru: 599,799
  • Locație: Vizuina vulpii

@CIPRIAN44. Cauta "Media Info", trage MKV-ul in program si posteaza aici, sa vedem si noi cu ce e codat.

maiandrei a dat o solutie foarte buna, nici eu nu prea sunt de acord cu VLC-ul.

Edited by BlueHazard, 15 February 2012 - 21:22.


#11
CIPRIAN44

CIPRIAN44

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 229
  • Înscris: 22.12.2010
  • ID membru: 649,198

View Postmaiandrei, on 15th February 2012, 21:18, said:

Instaleaza CCCP (un pachet bun de codecuri) si foloseste "Media Player Clasic - Home Cinema" inclus in pack.
Multumesc !

iHD va prezinta:

Tower.Heist.2011.Bluray.Remux.1080p-iHD
Release Date: 12.02.2012
iMDB Link: http://www.imdb.com/title/tt0471042/
Genre: Action / Comedy / Crime
Source: Tower.Heist.2011.1080p.Blu-Ray.AVC.DTS-HD.MA.5.1-HDChina

Release Notes:
Video:
Format : AVC
Duration : 1h 44mn 33s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 31.5 Mbps
Maximum bit rate : 33.0 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive

Audio #1:
Format : DTS Master Audio / Core
Duration : 1h 44mn 33s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 2 437 Kbps / 1 510 Kbps
Compression mode : Lossless / Lossy
Channel(s) : 6 channels / 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 24 bits

Audio #2:
Format : AC-3
Duration : 1h 44mn 33s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 640 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits

Audio #3:
Format : AC-3
Duration : 1h 44mn 33s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 192 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits
Title : Commentary with Director Brett Ratner, Editor Mark Helfrich and Co-Writers Ted Griffin & Jeff Nathanson

Enjoy    TOTUL 25,8 GB

Edited by _DelSte_, 11 June 2012 - 21:45.


#12
leonard_222003

leonard_222003

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 341
  • Înscris: 10.07.2009
  • ID membru: 483,658
In primul rand in ce fel sacadeaza ? pauze , sunetul se strica , imaginea face niste linii cand ai miscare in film ?
Eu nu mai folosesc VLC decat pentru mine si din lejeritate , pentru prezentari la clienti folosesc intodeauna windows media player.
De ce ? VLC-ul si pe placa video Ati si pe Nvidia la mine imaginea pe plasma a fost redata de parca aveam rferesh rate de 25hz sau cea de genu , liniute liniute cand aveam ceva in miscare ( nu e vorba de interlaced frames ) , urat urat.
In schimb nici o problema cu WMP11 , totul e cursiv si nici urma de sacadare de genul VLC.
Poate exista o solutie si pntru VLC dar nu am stat sa caut.

#13
edihaller

edihaller

    Active Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,118
  • Înscris: 01.09.2006
  • ID membru: 94,623
  • Locație: Bucuresti
Incearca Splash Player ... la mine au disparut sacadarile.
Si scoate toate prostiile de pachete de codecuri ...

#14
CIPRIAN44

CIPRIAN44

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 229
  • Înscris: 22.12.2010
  • ID membru: 649,198
Asa am facut si merge SPLASH-ul !MULTAM !

Sacadarea era numai pe video , dupa3-4 sec imaginea ingheta ptr 2 sec(fara liniute parca e stop cadru ) , dar sunetul mergea neintrerupt. Cu spash player vad ca nu mai face !

Edited by _DelSte_, 11 June 2012 - 21:46.
Scos citate inutile. Citeste Regulamentul!


#15
Remicade

Remicade

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,586
  • Înscris: 25.11.2009
  • ID membru: 533,774
Nu aveai activata decodarea video hardware de aia nu-ti mergea. In VLC trebuie sa ai masterat s-o nimeresti.

#16
CIPRIAN44

CIPRIAN44

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 229
  • Înscris: 22.12.2010
  • ID membru: 649,198
Poti explica ca unui profan cu se activ decodarea ? PTR ca si VLC are o imag f corecta din pct de vedere a calitatii si parca nu l-as da la spate !

Edited by _DelSte_, 11 June 2012 - 21:47.
Scos citate inutile. Citeste Regulamentul!


#17
edigee

edigee

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,453
  • Înscris: 16.10.2008
  • ID membru: 379,964
Playere ce permit decodare hardware(DXVA): MPC-HC ,PotPlayer ,Splash Pro sau Lite. Toate astea sunt mai buune decat VLC. In MPC-HC activarea DXVA se face ca aici:
http://imouto.my/wat...eos-using-dxva/
Aceste prime doua playere vin cu codecurile la pachet ,eventual trebuie instalat doar Haali Media Spliitter si ffdshow(pt. Splash daca vrei sa vezi si filme avi pe el).
WMP 11 sau de oricare permite DXVA doar fara subtitrari.
Filmul ala iti face figuri pt. ca are un bitrate foarte mare (Bit rate : 31.5 Mbps) aproape ca a unui blu ray. Se gaseste tot 1080p acel film si cu vreo 7 Gb.

Edited by edigee, 16 February 2012 - 11:39.


#18
esotic

esotic

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 52
  • Înscris: 10.06.2012
  • ID membru: 765,770
  • Locație: eu-ro
blocarea dupa 34 secunde aparea la filmele xxx si nu exista solutie.

__
sunetul care sacadeaza dupa nustiucattimp nu are solutie dar poate din cauza filtrelor. eu patesc sacadare daca intru pe retea.activitatea placii de sunet este preluata de procesor si fenomenu poate are desxcriere in msdn2001.

oprirea video
codecul de video daca foloseste dxva fol.un buffer care se proceseaza filmul si la codare se face la fel de codec. daca decodarea se va face de un procesor cu sse5 se imbunatateste imaginea dar acelasi procesor trebuie sa faca decodare.

ptr un film de 20gb inseamna ca procss dxva are necesarul mips=1 789 569.7mbps.nu ne-ati spus filmul daca se codeaza cu blocuri de 60kb sau de cat?..

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Edited by esotic, 10 June 2012 - 05:05.


Reclamă

The Business Wall of Fame TERMORELAXARE BCA

Eficienta energetica?
Rezistenta la foc?
Durabilitate si siguranta structurala?
Material ecologic?

Click aici pentru Termorelaxare!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users