Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrebari srl nou

Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk
 TVR vrea sa lanseze o platforma d...

Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...
 Robinet care comuta traseul

A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)
 Abonati Qobuz?

transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...
 

Mihai Razvan Ungureanu - noul Prim Ministru

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
1831 replies to this topic

#1819
costy_ytsoc

costy_ytsoc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,394
  • Înscris: 02.07.2005

View PostBlocul4, on 4th April 2012, 21:18, said:

Le zice bine, va doare adevarul. MRU asta al vostru e un mare rahat...


     De acolo vine, cu o bună instrucție, și dl premier Ungureanu. Fără să-l oblige cineva, d-sa a „trântit ușa” cârdășiei de guvernământ care îi cerea bani pentru mită electorală. „Ia uitați-vă ce curajos, ce vertical sunt, mai băgați-mi niște procente de încredere în buzunar, stimat popor!”  O săptămână mai târziu, același Ungureanu dă banii cu grație, justificând totul, în discuție cu dl Emil Hurezeanu, prin grija față de omul de la țară, față de apa, groapa și curentul lui – să-ți dea lacrimile, nu altceva.

     Iarăși, visând că e prim-ministru, dl prim-ministru declară că trebuie scăzut CAS-ul și nicidecum mărite salariile – vedeți ce independent politic și realist economist sunt? Primește rapid un cap în gură de la cârmaciul prezidențial – vezi cum mărești salariile și pensiile, intelighentule, că vin alegerile, chestia cu CAS-ul poți să ți-o înrămezi lângă diplome. Absolut memorabil, dl Ungureanu se bagă înapoi sub pat, arătând, în aceeași emisiune, că a vorbit de CAS fără să precizeze o dată, așa, sub specia eternității...

deci, cand va zic altii ca sunteti penibili, voi pedelistii o dati inainte , insistati cu prostia si cand sunteti pusi in fata faptelor .


Fapte , nu vorbe , nu pe surse , fapte ce nu pot fi manipulate de felix de moguli. Penibila situatia...

#1820
sturmgeschutze

sturmgeschutze

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 05.06.2007
Utecistul "patriot" care "muncește de la 6 dimineața" pentru interesul național atâta timp "cât este nevoie" a făcut astazi câteva noi declarații pline de minciuni și dezinformări:

Quote

"- A fost scoasă la vânzare o companie minieră complet neprofitabilă (Cupru Min-n.r.). În ultimii 20 de ani nu a existat companie gestionată de stat în domeniul minier care să fie profitabilă. Dacă eliminăm subvențiile, arieratele, constatăm că nu sunt profitabile. Statul s-a necăjit subalimentându-le financiar. Privatizarea lor nu începe astăzi ci a început cu mult timp înainte. Acum suntem în situația în care, scoasă la vânzare, a reușit să fie vândută prin licitație deschisă. Licența de exploatare durează până în 2019. Orișicine preia această întreprindere aflată în complet faliment, pe obligațiile de mediu, cu acest preț am reușit să facem un lucru extraordinar.

- Va fi vorba și de o redevență, să vedem care va fi planul de exploatare a cumpărătorului. În perioada comunistă exploatarea nu putea să acopere nici măcar o pătrime din planul stabilit. Și atunci era o întreprindere neprofitabilă, în sistemul socialist.

- Presupunând că am fi făcut o enormă investiție de ordinul miliardelor de euro, am fi creat un deficit enorm".
http://www.gandul.in...ve-text-9481663

1) În primul rând, afirmația "Cuprumin este o companie minieră complet neprofitabilă". Minciună, toașu MRU, vedeți aici că a avut ani cu profit chiar și în condițiile în care funcționa la 25% din activitate, cu tehnologie din 1972, era căpușată de firmele clientelare (ca orice firmă de stat din România post-decembristă), iar "managementul competent"l era asigurat de "profesioniști" cu recomandare de Partid !

2) În al doilea rând, afirmația "Presupunând că am fi făcut o enormă investiție de ordinul miliardelor de euro, am fi creat un deficit enorm". Iarăși minciună ordinară, toașu' MRU!!!

Quote

Cât trebuie să investească canadienii la Cupru Min SA

(...) Pentru a putea funcționa la capacitatea proiectată, dar și pentru investițiile de mediu necesare, Cupru Min are nevoie de investiții de 80 milioane de euro.
„Acum se face o ecologizare grosieră și e nevoie de o instalație pentru apele uzate, de un epurator. În plus, trebuie puse în funcțiune toate cele patru linii tehnologice de procesare. Pentru activitatea primară, de extracție vor trebui achiziționate utilaze mari, camioane de 90 de tone, încărcatoare frontale, etc. Investiția totală necesară nu ar depăși acum 80 de milioane de euro", a precizat Lucian Țăranu, de la Cupru Min. (...)
http://www.romaniali...-sa-258695.html

3) În al treilea rând, afirmația că și în perioada comunistă și după era complet neprofitabilă, ca de altfel toată industria minieră DE STAT.

Quote

Polonia sfidează criză după criză și își construiește un drum sigur spre elita economică europeană

Polonia a fost singurul stat din Uniunea Europeană care a reușit să evite Marea Recesiune economică, iar în ultimul trimestru al anului trecut a înregistrat cea mai mare creștere a PIB-ului dintre țările comunitare.
Săptămâna aceasta compania minieră KGHM, controlată de stat, a preluat cu aproape trei miliarde de dolari un rival canadian devenind astfel unul dintre cei mai mari producători de cupru la nivel mondial.

Printre cei mai mari producători de cupru din lume
KGHM a cumpărat în totalitate printr-o preluare amicală compania canadiană Quadra, care va fi delistată de pe bursa din Toronto, dar care are în vedere lansarea unei oferte publice inițiale în perioada 2014-2016 pentru a strânge fonduri pentru noi achiziții. Quadra reprezintă cea mai mare achiziție străină făcută de vreo companie poloneză, scrie The Wall Street Journal. Directorul executiv al KGHM Herbert Wirth a declarat că grupul polonez ar putea încerca și alte preluări dacă apar oportunități atractive. În urma achiziției, producătorul minier deține acum depozite de metale și mine în Polonia, Germania, Canada, SUA, Groenlanda și Chile.

În 2010, producția combinată a KGHM și Quadra de 526.000 de tone ar fi făcut din cele două companii al optulea mare furnizor de aluminiu din lume. Până în 2018, KGHM intenționează să ajungă la o producție de 635.000 de tone de cupru.

Achiziția plasează, de asemenea, grupul polonez pe locul cinci în lume în funcție de depozitele de cupru deținute. Cuprul este unul dintre cele mai importante metale folosite în industrie. (...)
http://www.zf.ro/bus...ropeana-9378293

Deci, toașu' patriot MRU, ne puteți răspunde DE CE compania minieră KGHM la care acționar principal este STATUL POLONEZ este profitabilă ba mai mult, se extinde pe plan mondial și cumpără zăcăminte și alte companii mai mici (iar TOATE companiile miniere de stat din România sunt pe pierderi)????????????????????????????????????????????????

Edited by sturmgeschutze, 05 April 2012 - 14:23.


#1821
un_terorist

un_terorist

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 3,707
  • Înscris: 03.01.2012
Ce o lalaie ungureanu' asta de cateva zile incoa' la teve. Asta ne ia de prosti .....


Nu  ne vindem tara, o dam de pomana

Edited by un_terorist, 05 April 2012 - 17:42.


#1822
johnnyboo

johnnyboo

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 08.12.2009
La 2 luni de la investire, MRU a inceput sa-si dea arama pe fata. "Mila" frenetica fata de contribuabil, care "plateste" din greu pentru companii miniere falimentare, brusc, a devenit prioritatea nationala nr.1. Adica cam ce-ar mai fi de jefuit repede, din Romania. Daca o sa-i iasa sau nu, ramane de vazut.

#1823
un_terorist

un_terorist

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 3,707
  • Înscris: 03.01.2012

View Poststurmgeschutze, on 5th April 2012, 15:22, said:

Deci, toașu' patriot MRU, ne puteți răspunde DE CE compania minieră KGHM la care acționar principal este STATUL POLONEZ este profitabilă ba mai mult, se extinde pe plan mondial și cumpără zăcăminte și alte companii mai mici (iar TOATE companiile miniere de stat din România sunt pe pierderi)????????????????????????????????????????????????
Asta trebuie sa-i intrebi pe toti cei care s-au perindat pe la guvernare de douaj' de ani incoa.
Ca astia au prins spilul si au inceput sa vanda , pe nimic, tot, e' alta treaba..fura ce a mai ramas de furat.


Ultimu' stinge lumina

Edited by un_terorist, 05 April 2012 - 19:17.


#1824
Yoda2009

Yoda2009

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,743
  • Înscris: 30.08.2009

Quote

MRU, implicat într-un nou scandal
Soția prim-ministrului administrează sute de spații ale Petrom

Ion Spânu

Firma Petromed Solutions este pregătită să preia serviciul de ambulanță, care are un buget de 4,5 miliarde euro.

Ne amintim că scandalul politic declanșat de Traian Băsescu, care a dus la demisia dr. Raed Arafat, era legat de intenția de privatizare a serviciului public de ambulanță, în care era în joc bugetul acestuia, în valoare de 4,5 miliarde de auro.
S-a spus atunci că mai multe firme apropiate Puterii erau deja pregătite să preia această activitate, ceea ce a inflamat opinia publică, ducînd la puternicele mitinguri de protest din numeroase orașe ale țării.
Cu toate acestea, nimeni nu a bănuit care erau adevăratele jocuri de culise ale acestei uriașe afaceri în care este implicată familia actualului Prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu.

Soțul - șef la SIE, soția - administrator la OMV

La doar cîteva săptămîni de la numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la șefia SIE, mai exact pe 18.12.2007, soția acestuia, dr. Daniela Ungureanu, este cooptată ca administrator al firmei Petromed Solutions SRL, în care este acționar majoritar SC OMV Petrom SA, asociat ci o oarecare Petrescu Floaream cu domiciliul în Tîrgoviște, așa cum se obvservă în documentele alăturate.
Această firmă, despre care Prim-ministrul a spus că ar avea ca preocupare doar activități umanitare, are un patrimoniu uriaș, constituit din cedarea de către OMV Petrom a cîteva sute de spații din toate regiunile țării, unele cu o valoare de miliarde de euro!
Îm documentele publicate de noi, obținute de la Oficiul Național al Registrului Comerțului, se observă că firma administrată de Daniela Ungureanu are în folosință spațiile de la Arpechim Argeș, Doljchim Craiova, adică fostele mari combinate chimice. Precum și alte sute de spații din Buzău, Galați, Vîlcea, Gorj, Prahova, Dîmbovița, etc.

Ambulanța Petromed ia locul SMURD?

Poate că aceste date ar fi trecut neobservate, dacă nu ne-ar fi atras atenția obiectul de activitate al acestei firme patronate de OMV PETROM. Astfel, în cadrul obiectului de activitate, alături de “activități referitoare la sănătatea umană”, sau de “asistență medicală generală”, observăm că din anul 2008 apare și codul 8512, care înseamnă “ASISTENȚĂ MEDICALĂ AMBULATORIE”, în care este inclusă în principal activitatea serviciului de ambulanță!

Așadar, în cazul în care intra în vigoare Legea sănătății care a generat scandalul politic al anului trecut, firma administrată de Daniela Ungureanu, soția actualului Prim-ministru, era prima îndreptățită să preia serviciul public de ambulanță din România, avînd sute de spații! Împrăștiate în toată țara, ceea ce nici un alt contracandidat n-ar fi avut.
O afacere de 4,5 miliarde de euro, care încă mai poate fi realizată de actualul Prim-ministru prin repunerea pe tapet a Legii sănătății, lucru deja anunțat ca intenție în perioada următoare!
Reamintim că Daniela Ungureanu primește și azi peste 7000 de euro lunar de la firma OMV Viena pentru așa zise consultații medicale, deși dumneaei lucrează ca medic anestezist la Fundeni.
link

#1825
un_terorist

un_terorist

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 3,707
  • Înscris: 03.01.2012
Oltean: E "aproape certitudine" că după Băsescu va urma Ungureanu la Președinție

Quote

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sâmbătă, că este "aproape certitudine" faptul că premierul Mihai Răzvan Ungureanu îi va urma lui Traian Băsescu la Președinție, la epuiyarea mandatului actualului președinte, scrie Mediafax.

sursa


ma duc sa vomit, inca cinci ani condusi de un UTC-ist ce vorbeste de el la persoana a 3-a ?

#1826
lori_2001

lori_2001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,016
  • Înscris: 16.09.2006

View Postun_terorist, on 7th April 2012, 19:22, said:

Oltean: E "aproape certitudine" că după Băsescu va urma Ungureanu la Președinție



sursa


ma duc sa vomit, inca cinci ani condusi de un UTC-ist ce vorbeste de el la persoana a 3-a ?
A ramas pdlul fara presedinte de partid? Asta e de rasul lumii, isi bat jc de Boc. Nu-i de mirare ca pleaca unii din conducerea partidului.
Pai nu mai bine sa isi ia pdl-ul  un guvern de la USL? Ca tot nu are oameni.

#1827
Kint

Kint

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,926
  • Înscris: 24.12.2009
MRU este autosuspendat din PNL si isi pierde calitatea de liberal numai daca se inscrie in alt partid.

Vicepreș PNL Relu Fenechiu: "Este o strategie declarația lui Ungureanu că este liberal, vrea să fure din voturile PNL."
Preș PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu: "Probabil din acest context politic vin si declaratiile lui Mihai Razvan Ungureanu referitoare la apartenenta lui liberala, pentru a crea o confuzie, pentru a incerca sa-i atraga pe unii care sunt mai putin pregatiti doctrinar, mai putini atenti la viata politica, la ce se intampla in tara."

http://www.hotnews.r...umea-eroare.htm

Edited by Kint, 09 April 2012 - 22:27.


#1828
sturmgeschutze

sturmgeschutze

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 05.06.2007
Un studiu foarte bine documentat care arată cum "Împăratul este gol" și demontează mitul "cărturarului" MRU, mit la care s-a trudit din greu și de-a lungul multor ani în atâtea laboratoare din (pen)umbră...: Legenda "cărturarului" M. R. Ungureanu, față în față cu încropeala numită operă
Merită citit!

#1829
hobbysat

hobbysat

    #ilegalist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,540
  • Înscris: 19.12.2006

View Poststurmgeschutze, on 25th April 2012, 16:44, said:

Un studiu foarte bine documentat care arată cum "Împăratul este gol" și demontează mitul "cărturarului" MRU, mit la care s-a trudit din greu și de-a lungul multor ani în atâtea laboratoare din (pen)umbră...: Legenda "cărturarului" M. R. Ungureanu, față în față cu încropeala numită operă
Merită citit!

Ai deschis vreuna dintre acele carti ca sa vezi dac este adevarat ce scrie publicatia de mare tiraj ( sic ) Cotidianul ?

Ai avut curiozitatea sa verifici ? Sau inghiti broasca pe nerasuflate .

#1830
johnnyboo

johnnyboo

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,280
  • Înscris: 08.12.2009
"Mihai Razvan Ungureanu - noul Prim Ministru"

R.I.P.

Edited by johnnyboo, 27 April 2012 - 14:04.


#1831
lori_2001

lori_2001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,016
  • Înscris: 16.09.2006
A fost jalnic, aproape sa il intreaca pe Boc.
Infumurat.

#1832
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,684
  • Înscris: 13.10.2003
Raman la parerea mea ca Mihai Razvan Ungureanu este un om de valoare care putea face ceva bun daca avea cu cine.

OK, se inchide pana va reveni PM.  :peacefingers:

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate