Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Izolare acoperis intr-o apa in pa...

dezbateri prezidentiale

Dell Inspiron 15 3000 Series achi...

[TEMA] Algoritm scheme logice
 Htc one e8 vs htc one m7

UPB vs ASE?

centrala termica ariston.

eroare la instalare
 Pierdere semnal wi-fi

Migratia populatiei si matricele

Imprimanta Hp P2055 dn

Nu imi deschide pe tot display-ul...
 La ce folosesc doua placi de rete...

Hdd extern Seagate 1TB USB 2.0

PC sau Laptop ?

Jertfa in numele religiei, o mare...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema masina de spalat Indesit WIL 125

  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#19
adisoru

adisoru

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 141
  • Înscris: 24.10.2007
  • ID membru: 239,778
  • Locație: Oradea

View Postvaxalbin, on 12th June 2012, 11:54, said:

intrebare: la un (o) WIL 85 daca atunci cand incepe sa centrifugeze se aprind niste beculete (unu verde si unu rosu-ca un pom de iarna), se oreste motorul iar pompa merge incontinu, e un defect grav???? :confuzzled: .. mai poate fi remediat
pompa de evacuare are debit bun ? sa nu fie infundata undeva..eventual vezi periile de la motor daca o ai de mult timp. motorul ia turatie sau nici nu apuca? poate fi o problema pe placa parerea mea e ca nu e grav defectul.

#20
vaxalbin

vaxalbin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 209
  • Înscris: 03.10.2007
  • ID membru: 233,343
  • Locație: etajul 6

View Postadisoru, on 12th June 2012, 12:36, said:

pompa de evacuare are debit bun ? sa nu fie infundata undeva..eventual vezi periile de la motor daca o ai de mult timp. motorul ia turatie sau nici nu apuca? poate fi o problema pe placa parerea mea e ca nu e grav defectul.
mercic, de incurajare...
1.pompa pare a avea un debit normal, am desfacut-o si e relativ curat in ea.....
2.motorul ia un pic de turatie....(sa zicem cam prima treapta de turatie din procesul de stoarcere -inainte, dupa aceasta treapta se cupla o alta ceva mai mare... (cel putin asa mi se parea) ) dupa asta se opreste (singura, nu se infraneaza), incep sa palpaie becurile si pompa merge (in gol bineinteles-aruncand putina apa)....

astept cu interes sugestii.... pana atunci caut un topor, poate amenintata isi baga mintile in cap...

#21
cummastriga

cummastriga

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 29.12.2012
  • ID membru: 791,393
Buna seara, as vrea daca se poate sa va intreb ceva: Am o masina de spalat rufe,automata, marca Indesit Wil 125, care uneori (destul de des) cand este aproape gata pentru finalizarea programului de spalare se aprinde un led rosu  ( cel insemnat cu un romb )care clipeste intermitent si face un zgomot ca si cum o pompa evacueaza...face asa timp de 2-3 min dupa care isi reia ciclul de spalare facand aproape imediat la fel, ( adica aceasi avarie) Mentionez ca : este montata corespunzator furtunul de evacuare al apei este la inaltimea de 50-60 cm,are bucla pentru sifonare, aceasta eroare apare daca spal mai mult de o "tura"..... se incalzeste ceva ? Daca aveti idee va rog sa-mi raspundeti,multumesc.

Edited by cummastriga, 29 December 2012 - 21:05.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users