Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum unesc 2 microfoane la PC

Acces restrictionat spre Poiana B...

Nokia N8-recomandare program...

Flip4Mac pentru Yosemite?
 Recomandare anvelope 26 pentru no...

ASIA club competitions

problema server dedicat

Sisteme de autoghidare (ghidare a...
 Necinstea celor din domeniul imob...

Custom button CSS

Transfer bani - din afara in cont...

Includere php in alt cod php
 Am programat un uC atmel si sa nu...

2 pixeli morti/blocati ecran LED 4k

Cum te pregatesti pentru pensie ?

Achizitie telefon 600 de lei
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cate numere sunt?

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
vladiandvladi

vladiandvladi

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 16.07.2008
  • ID membru: 348,862

Salut! Am un program:
#include <iostream>
using namespace std;

int main()
{
	for (int n=1; n<100; n++)
	if (!(n%8==0)&&!(n%5==0))
		cout<<n<<", ";

	system ("pause");
	return 0;
}

Si vreau sa-mi spuna la sfarsit cate numere am eu acolo.. adica nu sa le numar.. daca as schimba valoarea de 100, sa imi spuna exact cate numere imi afiseaza.
Nu am idee ce sa folosesc. Puteti sa ma ajutati?

#2
lenovostart

lenovostart

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 17.08.2010
  • ID membru: 616,497
  • Locație: space

View Postvladiandvladi, on 24th January 2012, 16:50, said:

Salut! Am un program:
#include <iostream>
using namespace std;

int main()
{
	for (int n=1; n<100; n++)
	if (!(n%8==0)&&!(n%5==0))
		cout<<n<<", ";

	system ("pause");
	return 0;
}

Si vreau sa-mi spuna la sfarsit cate numere am eu acolo.. adica nu sa le numar.. daca as schimba valoarea de 100, sa imi spuna exact cate numere imi afiseaza.
Nu am idee ce sa folosesc. Puteti sa ma ajutati?
Ai n<100 numere, mai exact numera de la 1 pana la 99 adunand de fiecare data 1. Daca n8 si n5 este egal cu 0 se termina numaratoarea.

#3
vlad1m1r

vlad1m1r

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 08.11.2009
  • ID membru: 528,360
  • Locație: ... in deriva pe net
#include <iostream>
using namespace std;

int main()
{
		int i=0;
	for (int n=1; n<100; n++)
	if (!(n%8==0)&&!(n%5==0)){
		cout<<n<<", ";
				i++;
		}
		cout<<endl<<"Ai "<<i<<" numere";
	system ("pause");
	return 0;
}


#4
vladiandvladi

vladiandvladi

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 16.07.2008
  • ID membru: 348,862

View Postvlad1m1r, on 24th January 2012, 18:04, said:

#include <iostream>
using namespace std;

int main()
{
		int i=0;
	for (int n=1; n<100; n++)
	if (!(n%8==0)&&!(n%5==0)){
		cout<<n<<", ";
				i++;
		}
		cout<<endl<<"Ai "<<i<<" numere";
	system ("pause");
	return 0;
}

multumesc amandurora! deci de fiecare data cand se reia bucla for se aduna 1 la i, nu? si pentru ca sare pe multiplii de 5 si 8, imi da exact cat am, nu? multumesc!! :thumbup:

#5
MarianG

MarianG

    Guru Member 🐦🍛

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,392
  • Înscris: 10.08.2005
  • ID membru: 43,530
  • Locație: Iasi
L.E.

poti sa determini matematic numarul de multipli

Edited by MarianG, 24 January 2012 - 19:32.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users