Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vodafone Romania extinde servicii...

Executare silita (Orange)

ITgalaxy, firma serioasa?

Salut,spuneti-mi si mie va rog sa...
 Salut,spuneti-mi si mie va rog sa...

USB 2.0 mort

RCS-RDS - Fiber Power la țara.

AMD Radeon HD8670D
 Ideologia liberala - inamic natur...

Extindere arie wireless

DIGI Mobil si DIGI NET Mobil (3G)...

Soft adaugare Intro ?
 Recomandare auto, buget 7000 Eur.

Pc se stinge/restarteaza

MacBook Air - problema.

Rds la tara
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

internet de la rds cu alt id si parola

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#1
agow2004

agow2004

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,137

pana mai acum vreo  luna reuseam sa folosesc id si parola de conectare a fratelui meu la locatia unde stau acum, mai exact am facut schimb de conturi, eu alegand contul lui avand un abonament de internet mai mare, iar el pe al meu cu o viteza mai mica
de curand dupa un reset de router , dupa ce am vrut sa pun din nou id si parola pt net primesc un mesaj de la rds cum ca id si parola care le-am introdus nu sunt de la locatia care a fost instalat abonamentul si sa contactez rds pt nelamauriri
Curios este ca fratelui meu ii merge fara probleme id si contul meu ....(amandoua conturi de altfel testate)
stie cineva vreo rezolvare?
cum as putea sa pacalaesc rdsul?

Edited by agow2004, 15 January 2012 - 15:33.


#2
alexa32

alexa32

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,130
  • Înscris: 12.08.2006
  • ID membru: 91,084
  • Locație: Bucuresti
Te duci la ei si schimbi abonamentul.

#3
agow2004

agow2004

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,137

View Postalexa32, on 15th January 2012, 17:06, said:

Te duci la ei si schimbi abonamentul.
fara sa ma duc la ei nu se poate?

#4
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,608
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
NU.

#5
tyiby

tyiby

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 798
  • Înscris: 05.11.2010
  • ID membru: 637,299
  • Locație: Sibiu

View Postagow2004, on 15th January 2012, 16:06, said:

fara sa ma duc la ei nu se poate?
Ii suni?



#6
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,608
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
cu sunatul nu rezolva nimic. in contract e clar specificat ca serviciul se foloseste doar la locul instalarii.

#7
agow2004

agow2004

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,137
am copiat macul de la routerul de la cealalta adresa si l-am pus la mine.....merge vreo 30 min dupa care iar apare  mesajul...

Attached Files



#8
Huza

Huza

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,320
  • Înscris: 07.11.2006
  • ID membru: 107,513
  • Locație: Timisoara, Romania
Cei de la RDS nu-ti ofera abonament "mobil". E o metada de prevenire a fraudei ce fac ei.
Si cum tu incerci sa treci peste sistemele de securitate ale unei retele, cred ca discutia ar trebui sa se opreasca aici. NU e abonamentul pe acel nume/acea adresa, deci n-ai de ce sa-l folosesti. Mergi la ei si modifici abonamentul tau.

#9
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,608
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
da numai chestia faina ii ca se aplica si daca ambele abonamente sunt pe numele tau :D

#10
Huza

Huza

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,320
  • Înscris: 07.11.2006
  • ID membru: 107,513
  • Locație: Timisoara, Romania

Politica firmelor n-are rost s-o discutam :)
Un prieten si-a cumparat apartament in urma cu cativa ani. S-a dus la Orange ca vrea net si telefon. Nu s-a putut pana nu i-a venit o factura de curent si nus ce i-au mai cerut. Momentan cei de la RDS sunt totusi mai "umani" in privinta asta.
Si mie unul mi se pare ok situatia. Iti faci abonamentul tau pt locatia X. In Locatia Y, n-ai de ce sa beneficiezi de acele servicii, folosind echipamentele RDS.

Makes sense?

#11
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,608
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
Nu sunt chiar de accord cu tine. La RDS poti avea in baza lor de date cu utilizatori doar un singur client id.
eu daca am acuma sa zicem mai multe locatii cu diferite abonamente fiberlink dar toate pe numele meu mi se pare de bun simt sa le pot folosi dupa bunul plac.
N.B. toate trebuie sa fie platite la zi. ca altfel ramai fara net in totate locatiile

#12
Huza

Huza

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,320
  • Înscris: 07.11.2006
  • ID membru: 107,513
  • Locație: Timisoara, Romania
Not really :)

Sa zicem ca eu am abonament si in Timisoara si in Bucuresti.
Unul costa 30 de lei celalalt 60. Ti s-ar parea normal sa il pot folosi pe cel de 60 in ambele locatii? Sau sa am TV in ambele locatii?

Bunul simt n-are treaba cu business-ul :D

#13
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,608
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,776
  • Locație: Planet Earth!
nu e vorba de simultan ca aia oricum iese din disctuie. si vorbim in acelas oras/cartier. si daca zici ca e buisness atunci de ce timp de 5 ani nu a fost o problema si acuma dintr-o data e ?

#14
lightning837

lightning837

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 23.01.2009
  • ID membru: 410,951
Multa lume folosea user-ul si parola vecinului/ prietenilor/.../ iar ei nu aveau achitat abonamentul. cunosc concret cateva persoane care practicau metoda asta..adica pana isi achitau ei o mai lalaiau cu un user si o parola de la oameni darnici.. cred ca asta a fost si motivul introducerii restrictiei de a te loga cu user-ul peste tot

#15
Zapa_tare

Zapa_tare

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 09.09.2012
  • ID membru: 778,728
Buna,

Si eu am folosit pana acum parola si usernameul de acasa, de la ai mei, pentru ca acolo nu-l foloseste nimeni si eu stand cu chirie in Bucuresti nu pot sa0mi fac contracte peste tot. Si acum 3 lun mi-am schimbat routerul si imi dadea mesajul ca nu pot folosit parola si usernameul in alt oras dar mi-a rezolvat un amic ce se pricepe asta, inlocuind mac-ul cu cel de pe routerul vechi. Pana azi cand am reparat ceva prin casa si am intrerupt curentul si si-a dat iar restart si nu a mai vrut:(. Am facut rost si de macul unul alt router care l-am avut anul trecut, merge putin apoi iar da mesajul......Daca nu opream energia elewcrtica ar fi mers continuu deci clar se poate face ceva dar nu-mi dau seama ce.....a mai gasit cineva solutii????

Eu inteleg ca nu poti folosi parola su uderul altuia dar pe ale mele??? adica nu-m permit sa-mi fac zeci de contracte la rds daca eu ma mult la 3...5...10 luni de la o chirie la alta. Si oricum daca o folosesc eu, o blocheaza si nu o mai poate folosi nimeni in tara asa ca de ce nu am putea-o folosi? e aiurea....

#16
Bukovina

Bukovina

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,152
  • Înscris: 24.09.2009
  • ID membru: 514,593
  • Locație: Bucovina nu e Moldova
eu cred ca orice alte comentarii nu-si au rostul. ai incheiat un contract cu RDS ca sa-ti furnizeze internet la o anumita adresa, PUNCT!

#17
Neaceasca85

Neaceasca85

    GPON Fan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,034
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
Ia-ti o Digi Rama pe care sa o folosesti in locatia flotanta, asta e solutia daca ai FL 2 acasa.

#18
Bukovina

Bukovina

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,152
  • Înscris: 24.09.2009
  • ID membru: 514,593
  • Locație: Bucovina nu e Moldova
Sa mearga la Romtelecom sa spuna ca vrea un abonament de telefonie fixa care sa-l foloseasca si in Bucuresti si in Constanta... o sa zica aia ca nu e sanatos la cap :)

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users