Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrebare chat facebook

Mare dilema - oare sa fie nevoie ...

Lenovo S820

Recomandare mouse + tastatura wir...
 Nu stiu sa fac partitiile la inst...

[De Ce] Imi da urmatoarea eroare?

22-04-2014 - zi libera pentru f...

Conectare telefon la Home Network
 Modul aprindere delcou Matiz

Probleme tratament antipsihotic a...

Windows Photo Viewer

Formate noi - anunturi AdSense?
 Masina de spalat slim

C sharp

daemonprocess.exe-entry point not...

Sony Xperia E1
 
 
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

cum pun poze pe un iphone ?

  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
19 răspunsuri în acest subiect

#1
foxbat

foxbat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.465
  • Înscris: 22.12.2005
  • ID membru: 58.236
  • Locație: Bucale

am niste poze ( scoase din alt telefon , tot ipgone)
vreau sa le pun in " camera roll" , nu sa am alte "albume"

bineinteles ca daca le pun cu ifun box-ul in folderul unde sunt si alte poze , deci direct in filesystem , nu le vede

nu ma trimiteti la mizeria aia de itunes pls

respecte

#2
xwh

xwh

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.020
  • Înscris: 09.11.2006
  • ID membru: 107.925
  • Locație: Одесса
Pune-le pe email si acceseaza emailul din telefon :)

#3
dr_junior1980

dr_junior1980

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 398
  • Înscris: 10.04.2007
  • ID membru: 165.726

http://modmyi.com/cy...ge.php?id=37917 ( in dreapta ai previzualizarea lui din cydia )

Este un tweak din cydia care costa 5 dolari.

Nu am urmarit clipul , nu stiu daca poti muta poze in Camera Roll.

Iar varianta lui xwh este mai buna daca nu rapida.

Editat de dr_junior1980, 30 decembrie 2011 - 20:39.


#4
foxbat

foxbat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.465
  • Înscris: 22.12.2005
  • ID membru: 58.236
  • Locație: Bucale

Vizualizare mesajxwh, pe 30th December 2011, 20:17, a scris:

Pune-le pe email si acceseaza emailul din telefon :)
thx, asa am facut pt vreo 5 mai importante
dar la 50...:(



Vizualizare mesajdr_junior1980, pe 30th December 2011, 20:28, a scris:


http://modmyi.com/cy...ge.php?id=37917 ( in dreapta ai previzualizarea lui din cydia )

Este un tweak din cydia care costa 5 dolari.

Nu am urmarit clipul , nu stiu daca poti muta poze in Camera Roll.
multam fain si tie, asa am incercat cu ifileexplorer si merge dar tot unca cate una..

este incredibil , ce faci cu OrICE tel cu un card nu pot sa faci cu unul de asta ,de o palarie de bani
halal apple..

#5
dr_junior1980

dr_junior1980

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 398
  • Înscris: 10.04.2007
  • ID membru: 165.726

Vizualizare mesajfoxbat, pe 30th December 2011, 20:39, a scris:

thx, asa am facut pt vreo 5 mai importante
dar la 50...:(




multam fain si tie, asa am incercat cu ifileexplorer si merge dar tot unca cate una..

este incredibil , ce faci cu OrICE tel cu un card nu pot sa faci cu unul de asta ,de o palarie de bani
halal apple..

Poti selecta mai multe acolo , urmareste clipul.

Editat de dr_junior1980, 30 decembrie 2011 - 20:40.




#6
xwh

xwh

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.020
  • Înscris: 09.11.2006
  • ID membru: 107.925
  • Locație: Одесса
Ai putea sa folosesti iTunes in loc de iExplorer, iFunbox si altele, cred ca ar merge mai rapid.

#7
foxbat

foxbat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.465
  • Înscris: 22.12.2005
  • ID membru: 58.236
  • Locație: Bucale

Vizualizare mesajdr_junior1980, pe 30th December 2011, 20:40, a scris:

Poti selecta mai multe acolo , urmareste clipul.
multuam fain, m ai desumflat cu aia 5 floscalai :)

respecte.

o alta varianta ( nu ma deranjeaza sa fol cablul)

?

#8
dr_junior1980

dr_junior1980

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 398
  • Înscris: 10.04.2007
  • ID membru: 165.726

Vizualizare mesajfoxbat, pe 30th December 2011, 20:55, a scris:

multuam fain, m ai desumflat cu aia 5 floscalai :)

respecte.

o alta varianta ( nu ma deranjeaza sa fol cablul)

?

Ai o retea wireless si telefonul cu jailbreak ? deoarece testez acum o aplicatie care are nevoie de acele lucruri , imediat comunic daca e ok.

Editat de dr_junior1980, 30 decembrie 2011 - 21:13.


#9
foxbat

foxbat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.465
  • Înscris: 22.12.2005
  • ID membru: 58.236
  • Locație: Bucale

Vizualizare mesajdr_junior1980, pe 30th December 2011, 21:12, a scris:

Ai o retea wireless si telefonul cu jailbreak ? deoarece testez acum o aplicatie care are nevoie de acele lucruri , imediat comunic daca e ok.
sure.thx :)


Vizualizare mesajxwh, pe 30th December 2011, 20:47, a scris:

Ai putea sa folosesti iTunes in loc de iExplorer, iFunbox si altele, cred ca ar merge mai rapid.
fain oras, Odessa, ma voi intoarce cu placere acolo :)

cand aud de "itunes" imi vine sa pun o bomba la ala care l-a inventat

mi am facut tel varza ( al meu si al sotiei ) din cauza lui ( ma rog, din cauza mea..dar cu " ajutorul " lui).
contacte zdrente, updatat de soft si ramas cu tel caramida..etc.  de atunic sa nu mai aud de el.
noroc cu androidul meu ca ii da clasa de departe, dar acum sunt fortat sa pun poze pe mizier asta de ip4 :(

multumesc de raspuns

#10
Al3csutzul

Al3csutzul

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.067
  • Înscris: 19.07.2006
  • ID membru: 87.205
  • Locație: Iasi

itunes,ce-a mai proasta invetie a apple,pana si softul NOKIA e mai intuitiv si mai util in ceea ce face.


Am impresia uneori ca iti trebuie manual ca sa umbli si sa reusesti sa faci ceva in itunes.

Ultima oara am sincronizat contactele,si niste poze, ghici ce ! NICI CONTACTE NICI POZE!

#11
dr_junior1980

dr_junior1980

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 398
  • Înscris: 10.04.2007
  • ID membru: 165.726

Vizualizare mesajfoxbat, pe 30th December 2011, 21:18, a scris:

sure.thx :)



fain oras, Odessa, ma voi intoarce cu placere acolo :)

cand aud de "itunes" imi vine sa pun o bomba la ala care l-a inventat

mi am facut tel varza ( al meu si al sotiei ) din cauza lui ( ma rog, din cauza mea..dar cu " ajutorul " lui).
contacte zdrente, updatat de soft si ramas cu tel caramida..etc.  de atunic sa nu mai aud de el.
noroc cu androidul meu ca ii da clasa de departe, dar acum sunt fortat sa pun poze pe mizier asta de ip4 :(

multumesc de raspuns

Photo Transfer App se numeste aplicatia si este 3 dolari in appstore dar ti-am trimis un link prin PM cu download pentru Jailbreak.
De folosit e simplu , intrii in telefon in aplicatie si selectezi Receive dupa care dispozitivul (mac , windows ) si de acolo scrii adresa intr-un browser web , adresa fiind ip-ul pe care este conectat telefonul si portul 8080 , in browser la Upload photos and videos from this computer to your device , upload photos si selectezi cate vrei ... astepti sa se transfere pe telefon , iar dupa aceea mai astepti sa se salveze in telefon.Cam asta e.Totul a fost testat de mine acum.
===============================================================
Este doar o parere de a ta aia cu mizerie de iphone. Iti dau un exemplu cu ce am facut eu , tot asa enervat de itunes si diferitele restrictii pe care le avea apple am hotarat sa trec pe android , mai exact la galaxy s II si am vandut iphone , dupa o saptamana de folosire a SGII l-am vandut si am cumparat din nou un iPhone.Totul din cauza problemelor care le are androidul si nu stau sa le enumar acum , spun doar ca nu e  optimizat pentru aplicatii si ca raman servicii deschise fara ca ele sa fie accesate si etc.(consuma bateria chiar si in stand by)

#12
foxbat

foxbat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.465
  • Înscris: 22.12.2005
  • ID membru: 58.236
  • Locație: Bucale

Vizualizare mesajAl3csutzul, pe 30th December 2011, 21:26, a scris:

itunes,ce-a mai proasta invetie a apple,pana si softul NOKIA e mai intuitiv si mai util in ceea ce face.


Am impresia uneori ca iti trebuie manual ca sa umbli si sa reusesti sa faci ceva in itunes.

Ultima oara am sincronizat contactele,si niste poze, ghici ce ! NICI CONTACTE NICI POZE!
like :)

ok , am rezolvat

cum  ?- ifileexplorer, urcat pozele ( toate odata, suporta " multiple" files ),

apoi mers si "copy to album " si .gataaa

toate pozele sunt in camera roll acum

dupa care le-am sters din ifileexplorer

mutlumesc pentru ajutor tuturor celor care mi au raspuns

La multi ani

#13
xwh

xwh

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.020
  • Înscris: 09.11.2006
  • ID membru: 107.925
  • Locație: Одесса

Vizualizare mesajfoxbat, pe 30th December 2011, 21:18, a scris:

sure.thx :)



fain oras, Odessa, ma voi intoarce cu placere acolo :)

cand aud de "itunes" imi vine sa pun o bomba la ala care l-a inventat

mi am facut tel varza ( al meu si al sotiei ) din cauza lui ( ma rog, din cauza mea..dar cu " ajutorul " lui).
contacte zdrente, updatat de soft si ramas cu tel caramida..etc.  de atunic sa nu mai aud de el.
noroc cu androidul meu ca ii da clasa de departe, dar acum sunt fortat sa pun poze pe mizier asta de ip4 :(

multumesc de raspuns

E hai sa nu generalizam :-) Faptul ca ai avut tu un terminal facut sa functioneze in alta tara nu tine de iTunes. Pentru o zi doua am ramas si eu cu o caramida la un SGS1 din cauza Androidului. iTunes mi se pare extrem de usor de folosit atata timp cat ii acorzi atentie la ce sa sincronizeze si ce nu.

Pune-l la vanzare sau fa schimb cu un fandroid :-) Sunt sigur ca il dai repejor.

#14
foxbat

foxbat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.465
  • Înscris: 22.12.2005
  • ID membru: 58.236
  • Locație: Bucale

Vizualizare mesajxwh, pe 30th December 2011, 21:54, a scris:

E hai sa nu generalizam :-) Faptul ca ai avut tu un terminal facut sa functioneze in alta tara nu tine de iTunes. Pentru o zi doua am ramas si eu cu o caramida la un SGS1 din cauza Androidului. iTunes mi se pare extrem de usor de folosit atata timp cat ii acorzi atentie la ce sa sincronizeze si ce nu.

Pune-l la vanzare sau fa schimb cu un fandroid :-) Sunt sigur ca il dai repejor.
nu glumesti si nu esti angajat apple, nu ?
adica daca mi iau o masina din spania ma duc la ei sa mi schimb uleiul si sa mi fac reviziile?

sunt banii mei, ma duc cu tel unde sunt eu fizic, nu unde vrea maria sa apple nu ?

daca tu stii un service oficial unde sa duc tel si sa mi faca unlock ( bine, si neoficial) te rog spune mi. evindet, cu bani.

am si android, nu i bai, ala e telefon cu bun simt.

#15
xwh

xwh

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.020
  • Înscris: 09.11.2006
  • ID membru: 107.925
  • Locație: Одесса
Nu sunt angajat Apple, sunt doar obisnuit sa dau atentie lucrurilor impartial si imi recunosc vina cand gresesc.

Cand iti iei o masina din Spania asigura-te ca ai cheie sa o deschizi, ia-o deschisa deja sau retail fara incuietoare ... intelegi tu ce vreau sa zic :)

Eu ma duc absolut unde vreau cu telefonul meu fizic, Vodafone a facut minunea asta pentru 50 EUR acum cateva zile.

Probabil, in tara de origine a terminalului operatorul de la care a fost achizitionat va fi fericit sa te ajute, daca ai drum pe acolo.

Am si eu un Android inca :)

>>>>>>>>

Comparatia cu masina e amuzanta intr-un fel. E ca si cum ai lua o masina in leasing din Spania, dai avans 2000 EURO, platesti doua rate si apoi fugi cu ea in Romania sa o folosesti fara sa continui platile catre firma de leasing. Sau o cumperi de la o persoana care a facut exact aceasta procedura.

Editat de xwh, 30 decembrie 2011 - 22:04.


#16
foxbat

foxbat

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.465
  • Înscris: 22.12.2005
  • ID membru: 58.236
  • Locație: Bucale

Vizualizare mesajdr_junior1980, pe 30th December 2011, 21:38, a scris:

Photo Transfer App se numeste aplicatia si este 3 dolari in appstore dar ti-am trimis un link prin PM cu download pentru Jailbreak.
De folosit e simplu , intrii in telefon in aplicatie si selectezi Receive dupa care dispozitivul (mac , windows ) si de acolo scrii adresa intr-un browser web , adresa fiind ip-ul pe care este conectat telefonul si portul 8080 , in browser la Upload photos and videos from this computer to your device , upload photos si selectezi cate vrei ... astepti sa se transfere pe telefon , iar dupa aceea mai astepti sa se salveze in telefon.Cam asta e.Totul a fost testat de mine acum.
===============================================================
Este doar o parere de a ta aia cu mizerie de iphone. Iti dau un exemplu cu ce am facut eu , tot asa enervat de itunes si diferitele restrictii pe care le avea apple am hotarat sa trec pe android , mai exact la galaxy s II si am vandut iphone , dupa o saptamana de folosire a SGII l-am vandut si am cumparat din nou un iPhone.Totul din cauza problemelor care le are androidul si nu stau sa le enumar acum , spun doar ca nu e  optimizat pentru aplicatii si ca raman servicii deschise fara ca ele sa fie accesate si etc.(consuma bateria chiar si in stand by)
multam, am rez aproape la fel doar ca era alt soft.
sorry dar am si un sgs1 ( i9000) este peste ip4 cu mult. am numai cuvinte de lauda pt el ( pt samsung) . de la viteza la ecran si stabilitate + baterie foarte ok ( peste 3 zile daca il  folosesc serios).
poate ca la tine era o probleme de soft vechi sau terminal cu probleme. eu sunt la al II lea android si sunt foate multumit.singurul " - " - calitate capacului de plastic..dar nu se vede din husa.
am colegi care la fel sunt f multumiti cu sgsII si altii care au ca si tine probleme..deci..serii cu probleme.

#17
dr_junior1980

dr_junior1980

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 398
  • Înscris: 10.04.2007
  • ID membru: 165.726

Vizualizare mesajfoxbat, pe 30th December 2011, 22:02, a scris:

multam, am rez aproape la fel doar ca era alt soft.
sorry dar am si un sgs1 ( i9000) este peste ip4 cu mult. am numai cuvinte de lauda pt el ( pt samsung) . de la viteza la ecran si stabilitate + baterie foarte ok ( peste 3 zile daca il  folosesc serios).
poate ca la tine era o probleme de soft vechi sau terminal cu probleme. eu sunt la al II lea android si sunt foate multumit.singurul " - " - calitate capacului de plastic..dar nu se vede din husa.
am colegi care la fel sunt f multumiti cu sgsII si altii care au ca si tine probleme..deci..serii cu probleme.

Se poate , momentan sunt f multumit si eu cu acest iphone 4.Imi face mai putine probleme probabil ca este neverlocked fata de primul care l-am avut codat SFR Franta.
Am incheiat aici cu off-topicul :D

Editat de dr_junior1980, 30 decembrie 2011 - 22:23.


#18
xwh

xwh

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 4.020
  • Înscris: 09.11.2006
  • ID membru: 107.925
  • Locație: Одесса
Faptul ca este locked sau neverlocked nu influenteaza functionarea telefonului in niciun fel.

/offtopic

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!





Utilizatori activi: 0

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi