Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Salut, exista vre-o rezolvare?

Iritare dupa vopsire

Problema mare la instalare Window...

Achizitionare masina, buget 10.00...
 ”feature” enervant in...

ASF vrea sa infiinteze politia as...

Wireless-ul nu functioneaza tot t...

Inchidere centralizata-HELP
 Kia Rio 4

Pot juca Overwatch pe laptopul as...

cautare in 2 exceluri diferite

Zgomote tavan
 Asistent medical -> medic.

Xiaomi Redmi 3 Pro merita cumpara...

Amenzi la parcare pe banda 1 in B...

Problema la instalarea aplicatiil...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Samsung S5610

  • Please log in to reply
113 replies to this topic

#19
vulturu0707

vulturu0707

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 13.08.2008
  • ID membru: 359,387
Buna, azi mi-am luat si eu acest telefon si am cateva nelamuriri. Daca intru in orange world->meniu->descarca->aplicatii imi spune:" ne pare rau, telefonul tau nu este compatibil cu acest serviciu." Stiti care ar fi cauza? Si inca o intrebare mai am, se poate instala whatsapp pe acest telefon?

#20
nemet_tt

nemet_tt

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 979
  • Înscris: 06.10.2007
  • ID membru: 234,500
  • Locație: Bucuresti
Se poate decoda acest model dupa IMEI gratis acasa?

#21
cipri21

cipri21

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 414
  • Înscris: 18.09.2005
  • ID membru: 47,452
  • Locație: Baia Mare
Am luat acest telefon pentru mama si sunt destul de dezamagit, in mare e ok dar are niste chestii care nu imi plac. de ex, cand sun pe acel telefon, imi aud ecoul si de destul de deranjant. alta chestie, nu pot pune sonerie distincta la un anumit contact din agenda. chiar asa e, nu se poate?

#22
cipri21

cipri21

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 414
  • Înscris: 18.09.2005
  • ID membru: 47,452
  • Locație: Baia Mare
1. am ales contactul - optiuni - editare - la optiuni (buton stanga) am doar urmatoarele: adaugare simboluri, optiuni de scriere, iesire. Atat
    buton mijloc=salvare, buton dreapta=golire

2. Nu il tine in husa, am incercat sa dau volumul din casca putin mai incet, dar nicio schimbare

Edited by cipri21, 27 December 2012 - 10:45.


#23
cipri21

cipri21

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 414
  • Înscris: 18.09.2005
  • ID membru: 47,452
  • Locație: Baia Mare
Nu am unde da in jos, in fereastra de editare apare doar Nume si Numar

PS. am dibuit, contactul trebuie salvat in telefon si nu in sim pentru a avea toate optiunile de editare.

Si ca sa mai spun ce nu imi place, faptul ca mesajele si rapoartele de livrare le arata in jurnal apeluri (butonul "verde"), rapoartele de livrare le arata in mesaje primite, setarile bluetooth se gasesc in meniul aplicatii, foarte ciudat... deocamdata atat imi aduc aminte, dar problema cu ecoul e chiar enervanta

Edited by cipri21, 27 December 2012 - 11:15.


#24
cipri21

cipri21

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 414
  • Înscris: 18.09.2005
  • ID membru: 47,452
  • Locație: Baia Mare
Mesajele hai ca e ok, dar rapoartele de livrare sunt in plus acolo

#25
tudiorom

tudiorom

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 25.04.2007
  • ID membru: 171,965
am achizitionat si eu un s5610 cam de 3 luni si de ieri cand sunt sunat si raspund nu aud nimic si sunt doar auzit...daca mut pe difuzor se aude...care ar putea fi problema??...tasta de volum e data pe maxim...

#26
Punky_35

Punky_35

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.01.2011
  • ID membru: 652,993

View Postidbaiat, on 27 decembrie 2012 - 11:12, said:

Trebuie sa ai contactele in memoria telefonului ca sa poti adauga poza si un ringtone personalizat.

L.e. Treaba cu mesajele in jurnalul de apeluri mie imi este utila deoarece dau foarte multe mesaje si e-mailuri si gasesc usor istoricul lor.

Salut. Legat de mesajele primite si trimise cu acest telefon. O problema mare din punctul meu de vedere este faptul ca imi salveaza doar un maximum de 300 de mesaje. Am incercat sa umblu prin setari poate reusesc sa-l fac sa salveze mai multe, dar n-am reusit. Ai sau aveti vreo idee cum se poate rezolva acest lucru. Va multumesc anticipat :D.

#27
Punky_35

Punky_35

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.01.2011
  • ID membru: 652,993
Multumesc de raspuns. Dar, nici cu vreo resoftare ceva nu ar putea merge? Stii ceva legat de asta?

#28
m4gicm

m4gicm

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 247
  • Înscris: 30.10.2010
  • ID membru: 635,695
Am si eu o nelamurire legata de acest telefon: cum reusesc sa-mi configurez email-ul de yahoo? Am urmat pasii de pe site de la orange

Quote

Pentru setarea unei casute de e-mail Yahoo poti urma pasii de mai jos:
- deschizi Email din meniul telefonului
-alegi Alte conturi de email si completezi campurile cu datele solicitate si alegeti Urmator din partea stanga jos.
-la Server email de iesire completeaza cu smtp.mail.yahoo.com , Port SMTP : 465
-la Conexiune securizata alegeti SSL
-la Tip cutie postala alegeti POP3
- la Tip server primire email completeaza pop.mail.yahoo.com,   Port : 993
-la Conexiune securizata alegeti SSL
Apasati Urmatorul si contul tau de e-mail Yahoo este configurat pe telefon.
dar tot ma lovesc de eroarea invalid username or password
Nu este problema de user/pass, deoarece am reusit sa ma conectez la yahoo messenger si nu am obiceiul sa imi uit informatiile de conectare la email-uri.
Setarile pentru internet sunt facute (am navigat pe net), email-ul de gmail merge, doar pe astea de yahoo am probleme sa-l configurez.

#29
Lemonisimo

Lemonisimo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.02.2013
  • ID membru: 796,903
  • Locație: Iasi
Buna seara. Ieri mi-am comandat de la orange un samsung s5610.. toate bune si frumoase.. totul roz.. pana azi cand am observat ca nu-mi mai merg comenzile rapide... (mentionez ca pana azi mergeau...) deci ori este o setare ceva de facut.. ori treb sa l duc in service....

am dat reveniti la setarile din fabrica.... Niciun rezultat...


Ceva Idei???


Multumesc!

#30
cristi0013

cristi0013

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.06.2013
  • ID membru: 813,526
Am un samsung s5610 de 3luni..is foarte multumit de el,doar o problema am intalnit cu el,cand conectez castile nu se intampla nimic,imi zice ca nu is conectate si cele primite cu telefonul si altele.ma poate ajuta cineva?

#31
marioforever

marioforever

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 31.10.2011
  • ID membru: 720,274
Cum pot decoda acasa un samsung-s5610 cu cablu usb ? care sunt pasii ? as vrea un tutorial incercat si bun,telefonul meu este codat pe orange romania.

#32
marioforever

marioforever

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 31.10.2011
  • ID membru: 720,274

View Postmarioforever, on 02 iulie 2013 - 11:25, said:

Cum pot decoda acasa un samsung gt s5610 cu cablu usb ? care sunt pasii ? as vrea un tutorial incercat si bun,telefonul meu este codat pe orange romania.

Edited by marioforever, 04 July 2013 - 11:59.


#33
JJONN

JJONN

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 12.01.2011
  • ID membru: 654,644
Aceeasi problema cu castile o am si eu, nu apare ca sunt conectate. Telefonul l/am cumparat de la Orange si a venit cu casti albe pe care scrie samsung. Ce pareri aveti?

#34
senator

senator

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,423
  • Înscris: 02.03.2006
  • ID membru: 68,118
  • Locație: București
Deci, până la urmă, ați reușit să rezolvați problemele întâmpinate cu acest telefon? Merită banii? Vreau să-i iau fiului meu un telefon clasic și ăsta mi s-a părut cel mai potrivit.

#35
marioforever

marioforever

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 31.10.2011
  • ID membru: 720,274
Daca il vrei si platesti 210 lei noi puls transport-ul cunosc pe cine ce tiar vinde unu dar e codat pe orange,decodarea ca sa fiu cinstit se face pe credite sau cu 50 lei in service gsm.Daca vrei sa il cumperi dami un pm cu nr tau de mobil.,despre probleme merge bine bateria te tine are camera de 5 si puls memorie de 10 ce o poti extinde cu micro-sd (card-uri)

Edited by marioforever, 09 August 2013 - 20:47.


#36
senator

senator

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,423
  • Înscris: 02.03.2006
  • ID membru: 68,118
  • Locație: București
Mulțumesc frumos pentru bunele intenții, dar am găsit deja în București la 170 lei liber de rețea.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users