Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei
 E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...
 

saltele ortopedice

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
4615 replies to this topic

#3565
amotida

amotida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 474
  • Înscris: 03.02.2011

 erato, on 21 august 2016 - 22:59, said:

Și acum, întrebarea către voi: ce conțin saltelele Premier Soft și Natupalm Deluxe? Pe care o recomandați și de ce? De ce Mobexpert oferă garanție doar de 2 ani? Ce am putea folosi (ca accesorii) pentru a putea îmbunătăți experiența somnului cu una dintre aceste saltele?
-Salteaua Premier Soft are o descriere pe site-ul respectiv. Incompleta, ce-i drept, dar are totusi. Nucleu de arcuri independente (numar la limita minima, respectiv 200 si ceva pe mp), doua straturi de poliuretani, d30 respectiv d25 si un top atasat din vascoza elastica de d50. Productie romaneasca intr-o fabrica ce apartine grupului lor. Pentru date complete (inaltime arcuri, grosime), presupun ca se pot obtine de la ei. Este o saltea ce se poate preta doar la persoane de greutate mica si medie, cu un pret oarecum apropiat (dar aflat ceva mai sus) de raportul optim calitate/pret. Lesne se pot gasi si alte saltele de aceiasi tehnologie la preturi si ceva mai mici.
-Salteaua Natupalm Deluxe are un nucleu din poliuretan si vascoza elastica, un nucleu destul de bun raportat la pretul de achizitionare, insa are o mare problema, husa sa nefiind una indestul de buna caci supra-incalzeste (iar fenomenul este destul de deranjant vara cand, daca dormi fara aer conditionat si in camera ai destule grade, resimti supra-incalzirea din plin)... este una dintre marile mele greseli din trecut, caci am recomandat-o masiv, fiind deci unul din lucrurile pentru care imi "pun cenusa-n cap". Pe baza acelor recomandari din trecut ale mele, au achizitionat-o enorm de multe persoane care, per total au afisat review-uri foarte pozitive. Ramane in continuare valabil ca este un nucleu bun, poate de fi o varianta pentru cineva, doar atat timp cat gaseste solutii de izolare (ca sa zic asa) a fenomenului de care aminteam.

andrei31@
Daca doresti o discutie mai ampla despre problema alegerii unei saltele bune, trimite-mi MP si probabil voi prefera apoi discutii directe telefonice, caci sunt multe de spus si, deci, prea multe de scris.

Edited by amotida, 22 August 2016 - 07:22.


#3566
amotida

amotida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 474
  • Înscris: 03.02.2011

 Daniel332007, on 21 august 2016 - 20:47, said:

Daniel, trimite-mi mesaj privat in care sa-mi specifici inclusiv inaltimea totala (masurata de la podea) la care parintii tai s-au obisnuit sa doarma. Mentioneaza-mi si daca parintii tai dorm separat.
Vom continua discutia acolo.

#3567
erato

erato

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 03.06.2009
@amotida
Mulțumesc pentru rãspuns. Știu ca existã parțial date tehnice pe site, dar nu am putut afla mai multe nici de la info pointurile din showroom, de aceea am întrebat aici.
Vreo recomandare pentru ceva asemãnãtor natupalm deluxe cu o husã mai potrivitã? Sau vreo soluție pentru natupalm (pentru fenomenul de supraîncãlzire de care citisem întrebam de accesorii în postul anterior)?

#3568
amotida

amotida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 474
  • Înscris: 03.02.2011
erato@
Nu ai putut afla de la vanzatorii magazinului respectiv deoarece acestia nu au nici cea mai mica tangenta cu calitatea de "vanzator"... Mobexpert "investeste" in ultimii ani mai mult in politica unor preturi deplasate decat, sa zicem, in trainingul personalului. Cel mai adesea lucru pe care-l poti vedea la personalul din reteaua lor de magazine, atunci cand se intampla sa ceri explicatii mai sofisticate, inafara de incercarea rapida de inducere in eroare/dezinformare etc, este... afisarea zambetului tamp! Probabil zambetul tamp constituie arma forte predata de trainer-ii de personal ai Mobexpert! Si da, despre acelasi zambet tamp cunoscut probabil de toti precum cel afisat de personalul bancilor atunci cand le zici, de exemplu, verde-n fata de comisioanele deplasate...Posted Image

Din pacate, nu le stiu pe toate, nu am o expertiza serioasa si in calitatea huselor, singurele pareri pe care le pot avea despre acestea fiind doar bazate pe ceea ce poate depista ochiul meu atent sau experienta dormitului pe vreo-una.
Insa, daca ar fi sa doresti neaparat salteaua aceea de la mobexpert, ar trebui sa le zici lor sa-ti faca o recomandare de tesatura pe care ai putea s-o pui deasupra si sa izoleze fenomenul respectiv... si sa le zici sa-ti dea garantie scrisa pentru acest lucru, daca nu sa le-o dai de cap!

Oricum, sa stii ca mobexpert a ramas in urma competitiei de mult... Singurul lor avantaj fiind doar ca, fiind un mare magazin de retail mobilier si accesorii, prind destui in plasa vanzandu-le si saltele de multe ori mediocre si sub-mediocre la preturi mai mari decat merita...

PS1: Da, am vazut si citit mesajul tau privat, putem discuta de orice altceva doar daca nu mai avem acea restrictie de buget pe care ai precizat-o in primul tau post de aici. Iar daca da, trimite-mi alt MP si-ti voi comunica acolo nr. meu.

PS2: Apropo, nickname-ul tau e cumva si numele tau real? Daca da, stii si ce inseamna? Posted Image

PS3: Pe-aici stiu ca umbla multi vanzatori dar si producatori de saltele, poate unii dintre ei au si cunostinte bazate in ceea ce priveste subiectul textilelor folosite in produsele pentru somn, deci, poate unii ar putea sa ne elucideze pe toti aici, care ar fi solutia, cu ce ar trebuie sa invelim o saltea ce are strat superior de tip memory foam astfel incat fenomenul binecunoscut al supraincalzirii saltelelor ieftine/entrylevel sa fie diminuat cat mai mult.

Edited by amotida, 22 August 2016 - 15:45.


#3569
erato

erato

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 03.06.2009
amotida@
Nu este un buget fix, dar cum mobilam tot de la 0, nu putem face compromisuri mari nici la alte obiecte necesare. Suntem deschiși și sã încercãm altceva în afarã de Mobexpert, noi pe astea ne'am simțit bine din ce am testat pânã acum. În plus, avem prieteni mulțumiți de diamond, ceea ce ne face sã credem cã nu sunt alegeri rele pentru persoane cu greutate normalã și fãrã probleme de sãnãtate. La ce producãtor meritã sã mai testãm?
P.S. 2: Nu este numele meu real, dar, desigur, știu ce înseamnã, de aceea am ales sa ma reprezinte :)

#3570
psebi

psebi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 22.01.2010
De salteaua Mobexpert Perfect Night http://www.mobexpert...-cm-22678#tab-3 are cineva o parere? Dat fiind faptul ca pretul intreg e comparabil cu saltelele Serta, o fi buna?

Edited by psebi, 22 August 2016 - 19:43.


#3571
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
psebi, am testat Premier Soft si Hard de la Mobexpert si mi-au placut. Iti recomand sa testezi personal Perfect Night daca intentionezi sa o cumperi.

Am fost la IKEA acum 2 weekenduri si am incercat cateva saltele de-acolo printre care HYLLESTAD si HESSENG cu arcuri, respectiv MATRAND cu spuma. Pot spune ca recomand HESSENG, cea dura pt. cei care dorm pe spate sau sunt ceva mai masivi, iar cea de fermitate medie pt. ceilalti (ca mine, spre exemplu). E putin probabil ca cineva a incercat HESSENG si nu a fost placut impresionat de sustinerea oferita si de calitatea materialelor. Ce nu mi-a placut in showroom a fost faptul ca toate saltelele erau murdare la propriu, iar pernele nu aveau fete de perna si erau bineineles murdare si ele. Pacat IKEA, pacat...puteati macar niste cersafuri curate sa puneti deasupra. :(

BTW, recomand cu caldura somiera LONSET de la IKEA, deoarece are 28 de stinghii de lemn de 70-90 cm (deci la un pat dublu sunt 2 somiere independente) si are si 5 zone de confort independente care confera o calitate mai buna a somnului si o relazare musculara, in special in zona umerilor si a soldurilor.

#3572
behind_da_sun

behind_da_sun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 20.03.2007

 amotida, on 22 august 2016 - 06:52, said:

behind_da_sun@
De la "Dl. Profesor", nota 2, stai jos!Posted Image
Sfat: Mergi si fa retur la topul respectiv. Altfel, peste putin timp, ne vom mai intalni iar pe-aici, si-atunci iti voi face eu calculul demonstrandu-ti cum cu banii pe care i-ai aruncat in total in tot acest rastimp (pe salteaua latex+pe salteaua relaxa+pe toper) ai fi putut sa fi facut de la inceput o investitie mai buna intr-un singur produs de calitate care ti-ar fi oferit o odihna corespunzatoare multi ani.
Despre celelalte chestiuni nu mai tai firul in patru fiindca nustiu daca mai are rost acum...

Of, daca nici in logica nu pot sa ma mai incred...duc topul inapoi dar ce fac cu salteaua? E noua, o am de vreo 4 luni. Am dormit ieri pe setupul meu si a fost binisor, n am avut prea mult timp sa mi dau seama, pt ca am dormit doar cateva ore, a trebuit sa plec devreme de acasa. Cred ca o sa raman asa pana am probleme si am sa cumpar o saltea ca lumea, poate ocsa ma pot apropia la un tempur dar slabe sanse la dimensiunea asta, cred ca ajunge peste 2000 euro.

Dar de ce spui ca nu e bine ce am facut eu? Cedeaza relaxa?

Ce saltea imi recomanzi la 95kg? 180x200 care ar merita sa fie cumparata daca ar fi sa o iau acum? Banuiesc ca si o somiera ca lumea trebuie, deci alta distractie. Acum am somiera banala cu lamele, cam putine.

Merci mult Dl Amotida

Edited by behind_da_sun, 23 August 2016 - 00:12.


#3573
amotida

amotida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 474
  • Înscris: 03.02.2011
Oh, prietene behind_da_sun... Ce sa-ti zic, cand sunt atatea de zis si tu parca ai fi dintr-aia ce nu m-au citit deloc...
Hai ca-ti trimit nr. meu si, cand ai timp, suna-ma.
Intre timp lasa visele cu tempururi si ia gandeste-te dac-ai putea bugeta o suma in jurul a vreo 4 mii lei pe o saltea, plus inca vreo cateva sutici pentru somiere.

#3574
behind_da_sun

behind_da_sun

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 20.03.2007
Am returnat topul de la jysk, e foarte inconfortabil. Mult prea moale si m-am lamurit cu senzatia de spuma cu memorie...nu e pentru mine.

Nu recomand nici un top, mai bine schimbati salteaua, e aiurea. Se misca destul de mult, se ridica pe margini daca dormiti aproape de margine, trebuiesc alte cearceafuri , mai lungi, ca sa poata cuprinde si topul, doar in cazul in care e destul de gros.

Te am citit amotida destul de mult dar s-au schimbat destul de multe in 3 ani, de cand n-am mai citit forumul.

Multumesc mult pt telefon, maine dupa amiaza te sun, trebuie sa iau neaparat o saltea.

#3575
laurentis

laurentis

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 06.05.2006
Buna ziua tuturor, va scriu cu o rugaminte: imi puteti spune unde as putea sa gasesc saltele de 180 lungime? din cauze obiective, este singura lungime pe care o pot comanda dar din pacate nu gasesc...

Orice sugestie este binevenita, multumesc!

#3576
trl

trl

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 244
  • Înscris: 08.02.2004
laurentis, majoritatea producatorilor din RO fabrica si saltele la comanda.

#3577
ctzzz

ctzzz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 16.12.2012
Am promis (si am cam intarziat) sa revin cu impresii despre salteaua Pikolin Atlantis (o saltea cu arcuri continue) pe care am cumparat-o in urma cu ceva luni.
Foarte ok salteaua, dar, pentru ca in cazul meu sunt ceva probleme atat cu greutatea (peste 100 de kg la 1.87m) si cu spatele (o hernie operata plus inca vreo cateva in asteptare) am zis sa caut ceva si mai bun.
Zis si facut, am apelat iar la Salterra si de data asta am reusit sa o conving pe amabila doamna Manuela Moss sa imi imprumute din showroom peste un weekend o saltea si mai scumpa, cu arcuri impachetate, o Epeda Silver Air.
Extraordinar obiect, si ca manufactura/constructie si ca (virgula) confort. Ce sa zic, extaz total (din pacate pret aproape dublu :)), mi-a placut foarte mult si mie, si sotiei. Am decis ca vom cumpara una in octombrie, cand avem de mobilat un nou dormitor.
Din nefericire, tocmai am aflat ca modelul respectiv nu se mai comercializeaza, iar noua serie va fi disponibila abia din noiembrie-decembrie.
Asa ca, daca stiti la ce nivel de calitate ma refer, ca model, as ramane dator oricui imi recomanda ceva asemanator, ca specificatii. Si sa speram ca se gaseste in stoc, pana la sfarsitul lui septembrie.

#3578
gidum

gidum

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 23.11.2007

 amotida, on 22 august 2016 - 07:21, said:

-Salteaua Premier Soft are o descriere pe site-ul respectiv. Incompleta, ce-i drept, dar are totusi. Nucleu de arcuri independente (numar la limita minima, respectiv 200 si ceva pe mp), doua straturi de poliuretani, d30 respectiv d25 si un top atasat din vascoza elastica de d50. Productie romaneasca intr-o fabrica ce apartine grupului lor. Pentru date complete (inaltime arcuri, grosime), presupun ca se pot obtine de la ei. Este o saltea ce se poate preta doar la persoane de greutate mica si medie, cu un pret oarecum apropiat (dar aflat ceva mai sus) de raportul optim calitate/pret. Lesne se pot gasi si alte saltele de aceiasi tehnologie la preturi si ceva mai mici.

da-mi si mie un exemplu, sau exemple, te rog.
si pe mine m-a atras premier soft de la mobexpert, dar politica lor de retur te fac sa renunti la a mai cumpara de la ei.

#3579
amotida

amotida

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 474
  • Înscris: 03.02.2011
@gidum,
Ai extras dintr-un context ceva si ma-ntrebi acum pe mine de parca ai crede ca eu as fi de acord ca salteaua respectiva ar fi vreun best buy sau oricare alta ce ar putea avea aceleasi caracteristici, insa la preturi mai mici...Nu voi sta sa caut altele, e plin netul de diverse, poti insa tu s-o faci si vei descoperi ca exista. Eu, dupa cum lesne isi poate da seama cineva care a citit mai multe postari de-ale mele, am "stacheta" ceva mai sus.
Insa, daca te intereseaza ceva macar cat de cat mai bun si poti ridica bugetul, contacteaza-ma pe privat.
Succes.

#3580
gidum

gidum

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 23.11.2007
nu e nimic scos din context, e tot paragraful scris de tine referitor la salteaua premier soft. asteptam de la tine doar un exemplu de saltea cu caracteristici similare la un pret mai mic.
daca ai vreo recomandare scrie aici, poate sunt si alte persoane interesate.. tu ai specificat "Lesne se pot gasi si alte saltele de aceiasi tehnologie la preturi si ceva mai mici."

#3581
laurentis

laurentis

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 06.05.2006
Buna ziua, m-am hotarat pt o saltea Pocket Spring de la Saltex, cu arcuri impachetate individual. Aveti impresii despre acest model, a probat o cineva? Multumesc

#3582
maxtron_69

maxtron_69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,534
  • Înscris: 18.08.2010

 amotida, on 22 august 2016 - 15:30, said:

erato@
Nu ai putut afla de la vanzatorii magazinului respectiv deoarece acestia nu au nici cea mai mica tangenta cu calitatea de "vanzator"... Mobexpert "investeste" in ultimii ani mai mult in politica unor preturi deplasate decat, sa zicem, in trainingul personalului. Cel mai adesea lucru pe care-l poti vedea la personalul din reteaua lor de magazine, atunci cand se intampla sa ceri explicatii mai sofisticate, inafara de incercarea rapida de inducere in eroare/dezinformare etc, este... afisarea zambetului tamp! Probabil zambetul tamp constituie arma forte predata de trainer-ii de personal ai Mobexpert! Si da, despre acelasi zambet tamp cunoscut probabil de toti precum cel afisat de personalul bancilor atunci cand le zici, de exemplu, verde-n fata de comisioanele deplasate...Posted Image

Din pacate, nu le stiu pe toate, nu am o expertiza serioasa si in calitatea huselor, singurele pareri pe care le pot avea despre acestea fiind doar bazate pe ceea ce poate depista ochiul meu atent sau experienta dormitului pe vreo-una.
Insa, daca ar fi sa doresti neaparat salteaua aceea de la mobexpert, ar trebui sa le zici lor sa-ti faca o recomandare de tesatura pe care ai putea s-o pui deasupra si sa izoleze fenomenul respectiv... si sa le zici sa-ti dea garantie scrisa pentru acest lucru, daca nu sa le-o dai de cap!

Oricum, sa stii ca mobexpert a ramas in urma competitiei de mult... Singurul lor avantaj fiind doar ca, fiind un mare magazin de retail mobilier si accesorii, prind destui in plasa vanzandu-le si saltele de multe ori mediocre si sub-mediocre la preturi mai mari decat merita...

PS1: Da, am vazut si citit mesajul tau privat, putem discuta de orice altceva doar daca nu mai avem acea restrictie de buget pe care ai precizat-o in primul tau post de aici. Iar daca da, trimite-mi alt MP si-ti voi comunica acolo nr. meu.

PS2: Apropo, nickname-ul tau e cumva si numele tau real? Daca da, stii si ce inseamna? Posted Image

PS3: Pe-aici stiu ca umbla multi vanzatori dar si producatori de saltele, poate unii dintre ei au si cunostinte bazate in ceea ce priveste subiectul textilelor folosite in produsele pentru somn, deci, poate unii ar putea sa ne elucideze pe toti aici, care ar fi solutia, cu ce ar trebuie sa invelim o saltea ce are strat superior de tip memory foam astfel incat fenomenul binecunoscut al supraincalzirii saltelelor ieftine/entrylevel sa fie diminuat cat mai mult.
Problema pe aici e ca prea multi se dau experti...
Memory foam = densitate mica, adica moale pe romaneste, te scufunzi in ea si de aici si supra incalzirea.
Daca ar fi asa simplu sa fie suficient sa schimbi invelitoarea, o rezolvau producatorii sau clientii acasa.
Desi acest ghid spun ca spuma cu memorie NU se incalzeste :) vezi pagina 15 http://www.salterra....ge-salteaua.pdf

 ctzzz, on 05 septembrie 2016 - 16:58, said:

Am promis (si am cam intarziat) sa revin cu impresii despre salteaua Pikolin Atlantis (o saltea cu arcuri continue) pe care am cumparat-o in urma cu ceva luni.
Foarte ok salteaua, dar, pentru ca in cazul meu sunt ceva probleme atat cu greutatea (peste 100 de kg la 1.87m) si cu spatele (o hernie operata plus inca vreo cateva in asteptare) am zis sa caut ceva si mai bun.
Zis si facut, am apelat iar la Salterra si de data asta am reusit sa o conving pe amabila doamna Manuela Moss sa imi imprumute din showroom peste un weekend o saltea si mai scumpa, cu arcuri impachetate, o Epeda Silver Air.
Extraordinar obiect, si ca manufactura/constructie si ca (virgula) confort. Ce sa zic, extaz total (din pacate pret aproape dublu Posted Image), mi-a placut foarte mult si mie, si sotiei. Am decis ca vom cumpara una in octombrie, cand avem de mobilat un nou dormitor.
Din nefericire, tocmai am aflat ca modelul respectiv nu se mai comercializeaza, iar noua serie va fi disponibila abia din noiembrie-decembrie.
Asa ca, daca stiti la ce nivel de calitate ma refer, ca model, as ramane dator oricui imi recomanda ceva asemanator, ca specificatii. Si sa speram ca se gaseste in stoc, pana la sfarsitul lui septembrie.
Ca sa nu dispara informatiile despre aceasta minune, postez aici cateva informatii gasite cu greu prin google cache:
- pret: 6582ron pt 160x200

Epeda - marca a grupului Pikolin, este una din cele mai prestigioase marci de saltele din Franta care ofera soluții de odihnă, de cea mai buna calitate. Gratie inovațiilor sale tehnologice, care au devenit referinte de necontestat in materie de confort și ergonomia somnului, Epeda are un statut special în lumea produselor destinate somnului. Simbol al calității și al know-how-ului, marca Epeda este perceputa ca o investie in calitate in randul consumatorilor sai. Calitatea saltelelor Epeda este rezultatul măiestriei artizanale asociata cu cele mai noi inovatii pentru o odihna de cea mai buna calitate. Descopera gama Epeda Air System - singura gama de saltele din lume al caror sistem de arcuri impachetate respira. De multe generatii si pentru toate generatiile viitoare Epeda inoveaza fara incetare pentru imbunatatirea somnului si pentru ca fiecare dimineata sa fie un moment de pura fericire.

Salteaua Dedicace Air Silver este cu 15% mai respirabila decat orice saltea cu arc impachetat.

STRUCTURA
▪ 1200 de arcuri impachetate multi-air in sistem fagure (la dimensiunea 160x200cm) cu 3 zone de confort care asigura sustinere perfecta pentru zona soldurilor si umerilor.
▪ Sunt combinati 3,5cm de spuma de mare densitate 45kg/mc cu 3,5 spuma vascoelastica de 70kg/mc pentru sustinere si adaptabilitate maxima la forma corpului. Confort identic pe ambele fete.
▪ Matlasare cu fibre naturale de cea mai buna calitate, realizata manual de cei mai iscusiti mesteri artizani.

Salteaua Dedicace Air Silver de la Epeda are 2 fete matlasate diferit pentru a asigura confort optim pe tot parcursul anului
Fata de iarna : matlasare cu fibre de lana, mohair, matase - fibre fine si matasoase pentru o primire confortabina
Fata de vara: matlasare cu fibre de lana, bumbac, canepa - materiale naturale care permit o circulatie foarte buna a aerului pentru prospetime si racoare
Tratament Triple Barrera®: Elimina si previene aparitia acarienilor, bacteriilor si ciupercilor.
4 manere pentru o manevrare usoara a saltelei.
Tesatura de acoperire este realizata din jacquard 100% viscoza.
Tesatura de acoperire cu tratament Sanitized®. IGNIFUG.
Toate produsele ignifugate fabricate de Pikolin respecta normele internatioanle UNE-EN 597-1 si UNE-EN 597-2
Produsul respecta cele mai exigente cerinte de calitate
Inaltime 28 cm

BENEFICII
Elasticitate si confort morfologic in profunzime.
Sustinere adaptata zonei umerilor si soldului.
Sanatoasa si durabila.
Matlasare cu fibre fine si placute, pentru prospetime si racoare.
Tratement Triple Barerra
Strat de spuma care incorporeaza un component care elimina acarienii la contactul direct cu acestia. Aceasta tehnologie unica si exclusiva a Grupului Pikolin, actioneaza deasemenea si asupra bacteriilor si ciupercilor acoperind cel mai amplu spectru de amenintari alergenice. Este vorba despre un strat de spuma inserat intre straturile de confort care functioneaza ca un filtru permanent. Acest tratament se regaseste si in compozitia tesaturii care acopera cele 6 fete ale produsului 2 principale si 4 laterale.
Aceasta bariera actioneaza acolo unde realmente isi fac cuibul acarienii, bacteriile si ciupercile intre straturile matlaseului, chiar sub tesatura- Avantajul acestui tratament se traduce prin blocarea totala a acestor elemente, fiind in plus permanent in timp.

BENEFICII:
• PROTECTIA IMPOTRIVA UNUI AMPLU SPECTRU: actioneaza impotriva principalelor cauze ale alergiilor: acarieni, bacterii si ciuperci
• PERMANENT: este o componenta in plus din spuma nu un tratament temporar, pentru ca se mentine in timp si acopera toata viata utila a saltelei.

produs fabricat in Spania

Nu stiam de salterra astia, cu preturile lor mari, insa deja m-au dezamagit, nu ofera decat test saltea in magazin.
Alte firme mai soptesc cate ceva si despre testatul acasa...

Edited by maxtron_69, 14 September 2016 - 17:20.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate