Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Conexiune internet

Schimbare motor.

Va rog un sfat, in legatura cu XB...

Frecvente Pramount Channel si Com...
 Random fara activarea comenzii &#...

Problema opel astra g - aeroterma...

Izolare acoperis intr-o apa in pa...

dezbateri prezidentiale
 Dell Inspiron 15 3000 Series achi...

Htc one e8 vs htc one m7

UPB vs ASE?

centrala termica ariston.
 Eroare la instalare Windows 7: &#...

Pierdere semnal wi-fi

Migratia populatiei si matricele

Imprimanta Hp P2055 dn
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

HD ready to pc

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
CroSsFade

CroSsFade

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 11.11.2011
  • ID membru: 722,632

Nu stiu daca e locul potrivit unde pot creea acest topic, deoarece sunt nou pe forum si stiti cum e...
Am un HD ready si vreau sa-l conectez la pc printr-un cablu VGA. Pornesc pc-ul, pe tv imi vad startupul si apoi nu mai vad nimic. Stie cineva ce ar trebui sa fac?

#2
drag16

drag16

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 701
  • Înscris: 26.04.2009
  • ID membru: 450,698
  • Locație: Roma

View PostCroSsFade, on 12th November 2011, 00:33, said:

Nu stiu daca e locul potrivit unde pot creea acest topic, deoarece sunt nou pe forum si stiti cum e...
Am un HD ready si vreau sa-l conectez la pc printr-un cablu VGA. Pornesc pc-ul, pe tv imi vad startupul si apoi nu mai vad nimic. Stie cineva ce ar trebui sa fac?
Intra in proprietare la ecran pe pc si alege care e monitorul principal sau da -clona pe al doilea monitor. Practic clonezi ecranul pc-ului pe monitor al doilea (tv)

#3
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,318
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Nu ar trebui sa fie clonat daca vrea sa se uite la filme.In functie de placa poate alege optiunea de a trata celalalt monitor independent de primul.

#4
zeus-iulian

zeus-iulian

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 101
  • Înscris: 02.07.2005
  • ID membru: 40,512
  • Locație: bucuresti
nu are rost sa creez un topic nou, de aceea scriu aici:
am achizitionat un samsung 32D400 sau LE32D400, nu stiu exact ce model este; vreau sa il folosesc pe post de monitor de la un laptop cu iesire VGA.
E ok daca folosesc  cablu VGA to HDMI ?

#5
baribalu

baribalu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 819
  • Înscris: 23.10.2006
  • ID membru: 104,411
  • Locație: Bucuresti
Nu exista cablu VGA-HDMI, VGA este analog si HDMI digital, daca vrei indif . de costuri asa ceva iti trebuie http://www.elfast.ro...CFcNN3wodZAW4Yw

#6
pif_foto

pif_foto

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,635
  • Înscris: 05.06.2007
  • ID membru: 187,776
Decat asa, mai bine iti iei un mediaplayer HD, care stie sa citeasca si din retea filme, poze sau muzica sau de pe un suport conectat pe USB (stik, hdd, dvd, bd). Sunt unele care au si conexiune SATA. Recomandarea este Eboda sau Egreat, anumite modele, la care s-au facut firmware custom de catre unii useri de aici. Gasesti in sectiunea video foarte multe descrieri si recomandari despre asa ceva. Unul foarte bun inca se mai gasea acum vreo luna la Domo, pe la 300 lei (Egreat EG-R6A). Exista si mai ieftine dar de obicei nu au retea... ceea ce nu ti-ar folosi prea mult. Avantaj la cele cu retea si firmware custom, este ca se pot urmari multe programe tv de pe net si filme online, unele la calitate HD (one HD, videobox de la iPlay).

Edited by pif_foto, 13 June 2012 - 11:54.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users