Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Procura masina Republica Moldova

Configurare go-rt-ac750 + go-rt-...

Nuts - de la moale la tare.

Ce sursa sa aleg?
 cum schimb cursul la Leu in Ciel?

LG G3 , DA sau NU ?

Problema placuta incarcare samsun...

Mașina noua
 montare pompa pe retur calorifer

montare pompa pe retur calorifer

Ultrafire XML-T6

Pata pe degetul mare
 Drumuri spectaculoase Romania

afacere cu rulota

Router - conectare cu o anumita p...

Problema internet
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

HD ready to pc

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
CroSsFade

CroSsFade

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 11.11.2011
  • ID membru: 722,632

Nu stiu daca e locul potrivit unde pot creea acest topic, deoarece sunt nou pe forum si stiti cum e...
Am un HD ready si vreau sa-l conectez la pc printr-un cablu VGA. Pornesc pc-ul, pe tv imi vad startupul si apoi nu mai vad nimic. Stie cineva ce ar trebui sa fac?

#2
drag16

drag16

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 959
  • Înscris: 26.04.2009
  • ID membru: 450,698
  • Locație: Roma

View PostCroSsFade, on 12th November 2011, 00:33, said:

Nu stiu daca e locul potrivit unde pot creea acest topic, deoarece sunt nou pe forum si stiti cum e...
Am un HD ready si vreau sa-l conectez la pc printr-un cablu VGA. Pornesc pc-ul, pe tv imi vad startupul si apoi nu mai vad nimic. Stie cineva ce ar trebui sa fac?
Intra in proprietare la ecran pe pc si alege care e monitorul principal sau da -clona pe al doilea monitor. Practic clonezi ecranul pc-ului pe monitor al doilea (tv)

#3
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,487
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Nu ar trebui sa fie clonat daca vrea sa se uite la filme.In functie de placa poate alege optiunea de a trata celalalt monitor independent de primul.

#4
zeus-iulian

zeus-iulian

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 101
  • Înscris: 02.07.2005
  • ID membru: 40,512
  • Locație: bucuresti
nu are rost sa creez un topic nou, de aceea scriu aici:
am achizitionat un samsung 32D400 sau LE32D400, nu stiu exact ce model este; vreau sa il folosesc pe post de monitor de la un laptop cu iesire VGA.
E ok daca folosesc  cablu VGA to HDMI ?

#5
baribalu

baribalu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 896
  • Înscris: 23.10.2006
  • ID membru: 104,411
  • Locație: Bucuresti
Nu exista cablu VGA-HDMI, VGA este analog si HDMI digital, daca vrei indif . de costuri asa ceva iti trebuie http://www.elfast.ro...CFcNN3wodZAW4Yw

#6
pif_foto

pif_foto

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,751
  • Înscris: 05.06.2007
  • ID membru: 187,776
  • Locație: Găești
Decat asa, mai bine iti iei un mediaplayer HD, care stie sa citeasca si din retea filme, poze sau muzica sau de pe un suport conectat pe USB (stik, hdd, dvd, bd). Sunt unele care au si conexiune SATA. Recomandarea este Eboda sau Egreat, anumite modele, la care s-au facut firmware custom de catre unii useri de aici. Gasesti in sectiunea video foarte multe descrieri si recomandari despre asa ceva. Unul foarte bun inca se mai gasea acum vreo luna la Domo, pe la 300 lei (Egreat EG-R6A). Exista si mai ieftine dar de obicei nu au retea... ceea ce nu ti-ar folosi prea mult. Avantaj la cele cu retea si firmware custom, este ca se pot urmari multe programe tv de pe net si filme online, unele la calitate HD (one HD, videobox de la iPlay).

Edited by pif_foto, 13 June 2012 - 11:54.


Reclamă


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users