Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema incarcare Samsung Galaxy...

Probleme fan controller

Takkar, CEO Vodafone Romania: Sun...

recuperare fisiere windows 7
 Mbo IBM ThinkCentre (Barbados)

paranteze (recursivitate indirecta)

Care este legea returnarii produs...

Strong srt4155 evo si parabola cu...
 Tricou cu maneca lunga personaliz...

problema hdd Dell Vostro 1700

IE mai bun decat Chrome

Pentru invatat engleza
 Achizitie Blender

P & S, cerinte clare

Probleme wireless HP G62

Alegere masina
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Sursa Inter-Tech Energon 750W

  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
alcooliks

alcooliks

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 01.11.2008
  • ID membru: 384,828

Salut,ma poate lamuri si pe mine cineva cu puterea exacta a acestei surse ( http://www.emag.ro/s...-750w--pEPS-750 ) ? Am inteles ca nu scoate exact 750 de wati.Cam cat ar scoate cu aproximatie ?

#2
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,978
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Niciodata cat scrie(nici pe cele foarte bune).Totusi,ce sistem ai sa necesite atata putere?

#3
alcooliks

alcooliks

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 01.11.2008
  • ID membru: 384,828
Memorii: 2 module kingmax de 4 gb fiecare.
Procesor: Amd Athlon x4 640 3000 Mhz
Placa baza: MSI 760GM-E51
Hdd- Maxtor (40 gb),Seagate Barracuda (300 gb)
Dvd-Rewritable

Nu cred ca consuma foarte mult aceste componente dar vreau sa fiu sigur ca are destula energie sa se alimenteze si sa functioneze la parametri normali.Binenteles sa faca fata si pe viitor in cazul in care ii voi mai face cate un upgrade.

Tin sa mentionez ca vreau sa imi achizitionez si o placa video Sapphire AMD Radeon HD6790 ( http://www.emag.ro/p...--p11194-00-20G ) care am inteles ca consuma destul de mult.Aproximativ 230 de wati am inteles ca consuma.De aceea am optat pentru acest model de sursa.Momentan ma folosesc de placa video onbord.

Edited by alcooliks, 20 September 2011 - 14:43.


#4
florinnitu

florinnitu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 337
  • Înscris: 25.03.2007
  • ID membru: 159,399
  • Locație: Bucuresti
Ce sursa ai acum?
Presupunand ca pui placa aia video si faci un OC atat la placa cat si la procesor sistemul tau va consuma cel mult 500 wati (reali, nu din aia scrisi pe sursa :D)

#5
alcooliks

alcooliks

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 01.11.2008
  • ID membru: 384,828

View Postflorinnitu, on 20th September 2011, 17:03, said:

Ce sursa ai acum?
Presupunand ca pui placa aia video si faci un OC atat la placa cat si la procesor sistemul tau va consuma cel mult 500 wati (reali, nu din aia scrisi pe sursa :D)

Am sursa scrisa m-ai sus.Adica aceasta: http://www.emag.ro/s...-750w--pEPS-750 .Nu fac nici un overclock pentru ca va duce oricum cam orice joc si asa.Cand o sa achizitionez si cateva coolere bune poate o sa incerc si un overclock.

#6
florinnitu

florinnitu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 337
  • Înscris: 25.03.2007
  • ID membru: 159,399
  • Locație: Bucuresti
Din ce am citit pe net sursa ta se pozitioneaza undeva intre sectorul entry - level (a se citi "vapor-made") si mainstream. Cei 750 de wati sunt peak power adica nu pot fi furnizati decat pe o perioada scurta de timp. In mod furnizeaza in jur de 500.
Pentru ce ai tu + placa video pe care vrei sa o cumperi parerea mea este ce va duce fara nici o problema chiar si cu un mic OC.
Daca vrei overclocking mai serios probabil va trebui sa te orientezi catre altceva atat pentru putere mai multa cat si pentru stabilitatea voltajelor.

#7
catalinmacovei88

catalinmacovei88

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 903
  • Înscris: 30.07.2011
  • ID membru: 702,728
  • Locație: BT <-> IS
Nu scrie ce randament are, dar sa presupunem ca are 70% (mai mic n-are cum), deci fa un calcul cat face 70% din 750W atat scoate. Cele certificate 80+ au randament de la 80% in sus.

Edited by catalinmacovei88, 20 September 2011 - 17:53.


#8
pgreed

pgreed

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 494
  • Înscris: 21.05.2008
  • ID membru: 328,824
am gasit-o pe undeva testata: livra cam 580w cu un randament ceva pe la 77% si NU era quad rail. In rest avea ceva protectii si se comporta destul de bine la filtraj

#9
alcooliks

alcooliks

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 01.11.2008
  • ID membru: 384,828
Multumesc baieti pentru ajutor ! Deci pot sta calm ca face fata si nu am dat bani degeaba pe ea.Acum ramane decat sa astept luna octombrie sa imi iau si 6790-ul.

Edited by alcooliks, 20 September 2011 - 18:31.


#10
alcooliks

alcooliks

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 01.11.2008
  • ID membru: 384,828

Alta parere ?

#11
sanntos

sanntos

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 08.10.2008
  • ID membru: 377,739
  • Locație: Bucu
Duce fara probleme sistemul ala si inca unul.

#12
Rodaj

Rodaj

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 20.09.2011
  • ID membru: 712,235

View Postflorinnitu, on 20th September 2011, 18:47, said:

(a se citi "vapor-made")
Chiar atat de rau a decazut Germania? :(

Ontopic:
Sursa e ok, stai fara grija.

#13
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,978
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Crezi ca nemtii nu produc stifturi?Ai fi surprins.

Edited by d4m4g3, 22 September 2011 - 22:29.


#14
Stefan_CM

Stefan_CM

    Community Manager

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 19,899
  • Înscris: 23.05.2013
  • ID membru: 811,827
  • Locație: București
Ba da, produc si din alea cand se plictisesc de lucruri de calitate, dar nu este cazul sursei din discutie. E foarte ok.
Nu mai da citat la posturile anterioare. Cel putin nu citat complet!

#15
alcooliks

alcooliks

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 01.11.2008
  • ID membru: 384,828
Multumesc baieti pentru raspunsurile voastre.Acum vreau sa va m-ai intreb si de placa video.Modelul este Sapphire AMD Radeon HD6790 adica aceasta http://www.emag.ro/p...--p11194-00-20G .Face fata jocurilor noi ? Ma refer aici la Gta 4,Crysis 2,Battelfield,NFS,COD,Bioshock,Assasin's Creed,Metro 2033 si cam tot ce este m-ai nou aparut pe piata. Si daca da pe ce nivel al detaliilor ar merge ?

#16
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,978
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud
Da,duce foarte bine orice joc din ziua de azi la 1920x1080 la setari aproape maxime.

#17
alcooliks

alcooliks

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 01.11.2008
  • ID membru: 384,828
Alta parere ?

#18
driftking91

driftking91

    Perfect Insanity

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,571
  • Înscris: 28.12.2008
  • ID membru: 401,431
  • Locație: Constanța
Ce monitor ai ? Este o placă bună, informații ai și aici: http://www.techpower...HD_6790/22.html

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users