Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare buletin 25 de ani [ inf...

Puncte negre

Solutie skype - noua politica

Ce amenzi am luat.
 Televiziunile Antena Group se pre...

Iubita filipineza?

Votarea alternativa (Instant runo...

Mi se incinge procesoru
 Sfaturi pentru traseu Paris - mil...

Melodie Reclama Etno Tv

Sysprep ptr Win7...

Lafayette Urano portabila cb cu a...
 GOTHAM - The legend reborn

De ce diplome am nevoie sa devin ...

Calculare dobanda legala

Sfat achizitie telefon (buget de ...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Samsung I9001 Galaxy S Plus

  • Please log in to reply
3261 replies to this topic

#433
crocodilul77

crocodilul77

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 06.01.2010
  • ID membru: 547,333

Are cineva instalat, cu Odin, versiunea I9001XXKPS (2.3.6)? As vrea sa stiu daca are probleme si daca este indicat sa-l instalez. Eu acum am instalat pe telefon I9001XXKF8 (2.3.3) si merge foarte bine, fara nici un restart (cumparat de la Germanos, made in Vietnam).

Edited by crocodilul77, 22 December 2011 - 21:29.


#434
khristy36

khristy36

    Sunt bestii care se plimba prea mult pe pamant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,138
  • Înscris: 02.10.2010
  • ID membru: 628,616
  • Locație: CONSTANTA

View Postcrocodilul77, on 22nd December 2011, 21:25, said:

Are cineva instalat, cu Odin, versiunea I9001XXKPS (2.3.6)? As vrea sa stiu daca are probleme si daca este indicat sa-l instalez. Eu acum am instalat pe telefon I9001XXKF8 (2.3.3) si merge foarte bine, fara nici un restart (cumparat de la Germanos, made in Vietnam).
Scuze dar cred ca te mananca,atata timp cat functioneaza bine cred ca nu ar trebui sa umbli cu Odin.Uitate putin pe forum la i9000 si urmareste un user care si-a schimbat stock si ai sa vezi ca din clipa aia nu sa mai oprit din schimbat romuri.Tot timpul vor apare rom nou si vei dori sa-l schimbi.Faci cum vrei dar vei pierde si garantia

#435
mihaitza85

mihaitza85

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 24.11.2011
  • ID membru: 725,557

View Postcrocodilul77, on 22nd December 2011, 21:25, said:

Are cineva instalat, cu Odin, versiunea I9001XXKPS (2.3.6)? As vrea sa stiu daca are probleme si daca este indicat sa-l instalez. Eu acum am instalat pe telefon I9001XXKF8 (2.3.3) si merge foarte bine, fara nici un restart (cumparat de la Germanos, made in Vietnam).

poti sa-i faci update la 2.3.5

#436
crocodilul77

crocodilul77

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 06.01.2010
  • ID membru: 547,333

View Postmihaitza85, on 23rd December 2011, 02:44, said:

poti sa-i faci update la 2.3.5
Nu pot sa-i fac update la 2.3.5. Ca pt. telefoanele cumparate de la Germanos nu a aparut.

#437
armag3d0n

armag3d0n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 612
  • Înscris: 20.08.2007
  • ID membru: 216,900

View Postkhristy36, on 22nd December 2011, 22:10, said:

Scuze dar cred ca te mananca,atata timp cat functioneaza bine cred ca nu ar trebui sa umbli cu Odin.Uitate putin pe forum la i9000 si urmareste un user care si-a schimbat stock si ai sa vezi ca din clipa aia nu sa mai oprit din schimbat romuri.Tot timpul vor apare rom nou si vei dori sa-l schimbi.Faci cum vrei dar vei pierde si garantia

Daca nu stii te rog frumos nu vorbi. Am instalat de peste 500 de ori custom rom pe el si a aparut o problema la display. Dupa am bagat cu ODIN un rom ORIGINAL, si ghici ce , aveam garantie...asa ca nu mai invoca aceasta prostie de informatie...

Multumesc.
Da asa este daca te apuca acest sindrom cu rom-urile , nu te mai opresti...peste 1000 de rom-uri am flashuit pe telefon si nu ma opresc.



#438
crocodilul77

crocodilul77

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 06.01.2010
  • ID membru: 547,333

View Postarmag3d0n, on 23rd December 2011, 03:24, said:

Daca nu stii te rog frumos nu vorbi. Am instalat de peste 500 de ori custom rom pe el si a aparut o problema la display. Dupa am bagat cu ODIN un rom ORIGINAL, si ghici ce , aveam garantie...asa ca nu mai invoca aceasta prostie de informatie...

Multumesc.
Da asa este daca te apuca acest sindrom cu rom-urile , nu te mai opresti...peste 1000 de rom-uri am flashuit pe telefon si nu ma opresc.

Multumesc pentru raspuns. Acum ce rom ai instalat pe el? Pe site-ul unde am gasit eu I9001XXKPS  (2.3.6.) zice ca e rom original luat de pe site-ul de la samsung. Stii ceva de acest lucru (acolo apar mai multe rom-uri)?

#439
danoak

danoak

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 07.05.2007
  • ID membru: 177,026
  • Locație: Bucuresti
Am luat unul de la Emag miercuri seara. Primele 24 de ore a stat pornit fara sim in el, a consumat cam 50 % din baterie.
Aseara am avut si cateva convorbiri pe el si am folosit wi-fi, internet mobil si GPS. Ultimele doua nu merg grozav acasa dar constructia si faptul ca stau in rural s-ar putea sa-l afecteze.
Azi, internet cat am stat in metrou. Inca mai avea vreo 6 % baterie.

Nu am apucat sa instalez decat o singura aplicatie, Compass (Catch.com), de pe Market. Nu reusesc sa cablibrez aparatul asa cum imi cere aplicatia si
busola nu indica corect, nici acasa, nici in oras. Azi, in oras, am pornit GPSul pe Google Maps si am observat ca merge (mi-a arat corect locatia in care ma aflam).

O sa mai testez si o sa mai scriu aici.

Edited by danoak, 23 December 2011 - 11:14.


#440
kyz11

kyz11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,606
salut.mi-am cumparat si eu ieri un s plus.la reteaua mea de wireless nu se conecteaza...scrie obtaining ip si asa ramane dar la alte retele se conecteaza.stiti de ce?multumesc

#441
danoak

danoak

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 07.05.2007
  • ID membru: 177,026
  • Locație: Bucuresti

View Postkyz11, on 23rd December 2011, 11:41, said:

salut.mi-am cumparat si eu ieri un s plus.la reteaua mea de wireless nu se conecteaza...scrie obtaining ip si asa ramane dar la alte retele se conecteaza.stiti de ce?multumesc


Routerul wireless folosit de mine are doua "moduri" de conectare: WEP si WPA. Telefonul nu a reusit sa se conecteze la WEP, insa s-a conectat cu success la WPA.

#442
kyz11

kyz11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,606

View Postdanoak, on 23rd December 2011, 11:46, said:

Routerul wireless folosit de mine are doua "moduri" de conectare: WEP si WPA. Telefonul nu a reusit sa se conecteze la WEP, insa s-a conectat cu success la WPA.
la fel am si eu modurile dar nici la unu nu se conecteaza:|

#443
kyz11

kyz11

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 08.12.2008
  • ID membru: 395,606

View Postkyz11, on 23rd December 2011, 11:49, said:

la fel am si eu modurile dar nici la unu nu se conecteaza:|
s-a rezolvat:)

#444
crocodilul77

crocodilul77

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 06.01.2010
  • ID membru: 547,333
Cei care ati facut update-ul la 2.3.5 prin kies, ce versiune de banda de baza va apare? I9001 X....?

Edited by crocodilul77, 23 December 2011 - 13:41.


#445
armag3d0n

armag3d0n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 612
  • Înscris: 20.08.2007
  • ID membru: 216,900

View Postcrocodilul77, on 23rd December 2011, 10:33, said:

Multumesc pentru raspuns. Acum ce rom ai instalat pe el? Pe site-ul unde am gasit eu I9001XXKPS  (2.3.6.) zice ca e rom original luat de pe site-ul de la samsung. Stii ceva de acest lucru (acolo apar mai multe rom-uri)?

Nu am sgsPlus. Am doar un sgs , dar ma interesez si iti zic.

http://www.sammobile...amp;r=1#regiona

Uite aici , sunt toate stock de la samsung.

Edited by armag3d0n, 23 December 2011 - 14:23.


#446
dackk

dackk

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 25.08.2007
  • ID membru: 218,938
Azi am luat telefonul de la garantie, se pare ca placa de baza ar fi fost problema, de cand l-am luat nu si-a dat niciun restart, nici convorbirile nu s-au mai inchis singure. Merge perfect.
Acum e alta problema, nu e o problema majora, dar este :), acum nu mai pot sa fac update la firmware, mi-au schimbat versiunea la gingerbread si la asta nu pot sa-i fac update :(

#447
danoak

danoak

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 07.05.2007
  • ID membru: 177,026
  • Locație: Bucuresti
Al meu e pus prima oara la incarcat. E normal sa se incinga telefonul cat timp e pus sa se incarce? Modelele de telefoane simple avute anterior nu se manifestau asa.

#448
armag3d0n

armag3d0n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 612
  • Înscris: 20.08.2007
  • ID membru: 216,900

View Postdackk, on 23rd December 2011, 15:46, said:

Azi am luat telefonul de la garantie, se pare ca placa de baza ar fi fost problema, de cand l-am luat nu si-a dat niciun restart, nici convorbirile nu s-au mai inchis singure. Merge perfect.
Acum e alta problema, nu e o problema majora, dar este :), acum nu mai pot sa fac update la firmware, mi-au schimbat versiunea la gingerbread si la asta nu pot sa-i fac update :(

Pai cu odin este cel mai simplu..nu cu rahatu` (turcesc) ala de KIES>

#449
CoSsMy

CoSsMy

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 26.12.2009
  • ID membru: 543,282

View PostCoSsMy, on 22nd December 2011, 15:49, said:

Am si eu o problema, dak ma poate ajuta careva va rog...de cate ori vreau sa trimit mesaje cv mai lungi, mi le transforma automat in MMS si nu le mai trimite. Da eroare de trimitere. Cum pot face sa imparta mesajul in mai multe mai mici sau macar sa nu-l mai transforme in MMS? Am descarcat handcent SMS si tot nu merge cum as vrea, plus ca vreau mesajele originale...
Ma ajuta si p mn careva cu asta sau in continuare ignorati total? :blink:

#450
Mr_ADD

Mr_ADD

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 23.12.2011
  • ID membru: 731,455
  • Locație: Bucuresti

View PostCoSsMy, on 24th December 2011, 12:58, said:

Ma ajuta si p mn careva cu asta sau in continuare ignorati total? :blink:

Instaleaza GO SMS PRO din Market.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users