Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Biciclete clasice

Mutare clipuri Youtube

Sfat achizitie bicicleta de sosea

Este posibila o astfel de fundati...
 Probleme viteza Romtelecom

Alimentare HDD cu adaptor SATA!

Messenger Facebook

Fifty Shades Of Grey (2015)
 Dilema zona - cumparare apartamen...

Pro FM - melodii difuzate

Studii Europene

ING dobanda 0 la contul de economii
 FIFA15

Procurorul Iacobescu, cel care se...

Imi tiuie sursa

Abonamente business
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Conectare laptop la TV

  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1
Roxana1213

Roxana1213

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.06.2011
  • ID membru: 693,185

Buna ziua!

As avea o intrebare referitoare la conectarea laptopului la TV, pentru a viziona filme.

Laptopul are iesire vga, iar televizorul este dintr-o generatie mai veche, sony trinitron, dispunand de iesire euroscar si mufele pt sunet.

Exista cumva un adaptor care sa-mi permita sa fac legatura intre ele? si daca da, calitatea imaginii si a sunetului va fi acceptabila?


Exista in casa si un tv cu iesire hdmi, dar laptopul nu are o astfel de iesire, dispune doar de iesire vga. Am vazut un adaptor  vga - hdmi la vanzare, la pret de 350 lei. Merita facuta aceasta achizitie?

As vrea sa stiu care este cea mai buna varianta, atat din punct de vedere tehnic, calitativ cat si financiar : adaptor vga - euroscar sau adaptor vga - hdmi ?


Multumesc!

#2
x3mytiz

x3mytiz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,022
  • Înscris: 29.11.2003
  • ID membru: 8,503
  • Locație: Tranceland
Din punct de vedere al calitati semnalului e de preferat sa folosesti intrarea HDMI a televizorului. Vei avea nevoie de cabluri separate pentru sunet sau sa conectezi laptop-ul la o pereche de boxe.

#3
costidraghia

costidraghia

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 451
  • Înscris: 12.01.2009
  • ID membru: 406,785
  • Locație: Bucuresti
E complicat, sfaturi gasesti aici:
http://www.nexusuk.o...ects/vga2scart/

sau, poate mai au aici:
http://www.shopmania...om=missing_prod

#4
eu69

eu69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,132
  • Înscris: 01.04.2011
  • ID membru: 677,402

 Roxana1213, on 12th June 2011, 13:34, said:

Buna ziua!

As avea o intrebare referitoare la conectarea laptopului la TV, pentru a viziona filme.

Laptopul are iesire vga, iar televizorul este dintr-o generatie mai veche, sony trinitron, dispunand de iesire euroscar si mufele pt sunet.

Exista cumva un adaptor care sa-mi permita sa fac legatura intre ele? si daca da, calitatea imaginii si a sunetului va fi acceptabila?


Exista in casa si un tv cu iesire hdmi, dar laptopul nu are o astfel de iesire, dispune doar de iesire vga. Am vazut un adaptor  vga - hdmi la vanzare, la pret de 350 lei. Merita facuta aceasta achizitie?

As vrea sa stiu care este cea mai buna varianta, atat din punct de vedere tehnic, calitativ cat si financiar : adaptor vga - euroscar sau adaptor vga - hdmi ?


Multumesc!
uite, 12 lei :

Attached Files



#5
botelucian

botelucian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 23.03.2007
  • ID membru: 158,411
  • Locație: dej, cluj romania
nu merge un cablu simplu ai de voie de ceva ce sa schimbe semnalul ceva de genu http://www.shopmania...~p-3111399.html are iesire video cu mufa rca si iesire s video , ambele se pot cupla la un adaptor in scart
iar pt vga la hdmi iar ai nevoie de convertor



#6
GustiC

GustiC

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 02.03.2006
  • ID membru: 68,173
Aici gasesti di tati sau aproape ! : :coolspeak: http://www.conectica.ro/:

Edited by GustiC, 12 June 2011 - 13:34.


#7
eu69

eu69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,132
  • Înscris: 01.04.2011
  • ID membru: 677,402

 botelucian, on 12th June 2011, 14:27, said:

nu merge un cablu simplu ai de voie de ceva ce sa schimbe semnalul ceva de genu http://www.shopmania...~p-3111399.html are iesire video cu mufa rca si iesire s video , ambele se pot cupla la un adaptor in scart
iar pt vga la hdmi iar ai nevoie de convertor
prietene, am laptop dell vostro a860 si e conectat la un tv lcd teletech cu mufa euroscart cu acest cablu prezentat de mine in imaginea de mai sus, merge foarte bine, ce nu e clar.

#8
botelucian

botelucian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 23.03.2007
  • ID membru: 158,411
  • Locație: dej, cluj romania
nu prea imi vine sa cred , ca din vga la euroscart merge un simplu cablu? , toata lumea zice ca nu se poate  ce model e tvu ?si de unde ai cablu

Edited by botelucian, 12 June 2011 - 13:51.


#9
eu69

eu69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,132
  • Înscris: 01.04.2011
  • ID membru: 677,402

 botelucian, on 12th June 2011, 14:50, said:

nu prea imi vine sa cred , ca din vga la euroscart merge un simplu cablu? , toata lumea zice ca nu se poate  ce model e tvu ?si de unde ai cablu
tehnic, nu stiu ce se intampla, dar am tv.lcd teletech model 32715, diagonala 81cm, si cablul il am de la un magazin de componente electronice are 5m lungime.

#10
costidraghia

costidraghia

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 451
  • Înscris: 12.01.2009
  • ID membru: 406,785
  • Locație: Bucuresti

Cablul prezentat obligatoriu contine un montaj electronic undeva in conectori.

#11
lupull

lupull

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,392
  • Înscris: 21.02.2007
  • ID membru: 145,989
Eu69 poti sa detaliezi mai mult : de la ce magazin l-ai cumparat , ce cod aveea , un pret info macar ?
Intr-adevar cablu in cauza trebuie sa contina un montaj electronic/convertor la una din cele 2 mufe in interior , asa ca de curiozitate sa nu mu.........sti poti sa desfaci capacele celor 2 conectori si sa ne scrii macar ( daca nu ai cu ce sa faci poze ) daca sunt doar simple fire conectate sau exista si un montaj electronic
Teoretic totul este posbil , cu practica insa stam mai prost

#12
eu69

eu69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,132
  • Înscris: 01.04.2011
  • ID membru: 677,402

 lupull, on 12th June 2011, 15:44, said:

Eu69 poti sa detaliezi mai mult : de la ce magazin l-ai cumparat , ce cod aveea , un pret info macar ?
Intr-adevar cablu in cauza trebuie sa contina un montaj electronic/convertor la una din cele 2 mufe in interior , asa ca de curiozitate sa nu mu.........sti poti sa desfaci capacele celor 2 conectori si sa ne scrii macar ( daca nu ai cu ce sa faci poze ) daca sunt doar simple fire conectate sau exista si un montaj electronic
Teoretic totul este posbil , cu practica insa stam mai prost
bre, ce panica e cu acest cablu, bun: cablul e vechi are 14luni, ca pret 12 roni, partea cu vga nu se poate desface e turnata, cu euroscart am facut o poza cum am putut, are doar un comutator micut in-out,ca si magazin brio-barlad nu are cod, dar pentru a se linisti treaba o sa merg maine la acel magazin sa vad ce pot face, deci se vede de unde sunt, stau pe ganduri ca dupa atata timp, stiu eu....
ps:cand conectez acest cablu la laptop apare in bara jos langa ceas o notificare : intel ® tv wizard si apare si in instalari, am win 7, poate merge cu ajutorul acestui program.

Attached Files


Edited by eu69, 12 June 2011 - 15:40.


#13
botelucian

botelucian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 23.03.2007
  • ID membru: 158,411
  • Locație: dej, cluj romania
e posibil ca acea placa video x3100 de la intel sa aiba iesire tv integrata in mufa vga , atunci iti merge acel cablu si cablu vga -svideo , sau televizorul sa aiba suport rgb  si sa sincronizeze semnalul singur, cablu pare ordinar ... :)

#14
eu69

eu69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,132
  • Înscris: 01.04.2011
  • ID membru: 677,402

 botelucian, on 12th June 2011, 16:53, said:

e posibil ca acea placa video x3100 de la intel sa aiba iesire tv integrata in mufa vga , atunci iti merge acel cablu si cablu vga -svideo , sau televizorul sa aiba suport rgb  si sa sincronizeze semnalul singur, cablu pare ordinar ... :)
poftim si proba :

Attached Files



#15
botelucian

botelucian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 23.03.2007
  • ID membru: 158,411
  • Locație: dej, cluj romania
eu te cred ca merge , intrebarea e de ce merge? zici ca cablul e simplu din magazin? cu 12 lei imi iei si mie unu sa mi l trimiti pe curier? daca merge pe x3100 oare merge pe gma900??

Edited by botelucian, 12 June 2011 - 21:31.


#16
lupull

lupull

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,392
  • Înscris: 21.02.2007
  • ID membru: 145,989
Eu i-as propune lui Eu69 daca are vreun vecin/prieten/cunostinta tot in aceeasi situaie ( laptop + lcd respectivului ) sa mearga si sa incerce acel cablu si la respectivul , sigur nu va mai merge

#17
botelucian

botelucian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,694
  • Înscris: 23.03.2007
  • ID membru: 158,411
  • Locație: dej, cluj romania
ori cu alt laptop ori cu alt tv

#18
eu69

eu69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,132
  • Înscris: 01.04.2011
  • ID membru: 677,402

 botelucian, on 13th June 2011, 14:41, said:

ori cu alt laptop ori cu alt tv
salut, deci cum am spus, merge si nu stiu cauza, cum am promis am fost la magazin dar e inchis astazi ca e sarbatoare, am avut ocazia sa fac proba cu un laptop toshiba satellite l300, merge dar pe laptop ( pe monitor ) raman 2 benzi negre pe verticala pe ambele capete, deci imaginea nu e intreaga, pe tv se vede normal.

Reclamă


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users