Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Casa parter cu pereti portanti BCA

senzo presiune ulei

Problema la imprimanta

Black Friday 2014
 Problema instalare Yahoo!

HDD defect?

PC-ul nu mai porneste.

recomandare Media Player
 Samsung S3 NEO

[BLUE SCREEN] Windows XP SP 3.

Lenovo Vibe Z sau Xiaomi Mi3?

Ce banda de alergat imi recomandati
 Instalare drivere laptop

Chirurgie dentara cosmetica

Asus G56JK

Insonorizare auto
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Case IH 5140

  • Please log in to reply
115 replies to this topic

#73
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin

Cel mai simplu este sa o alimentați la 12 volți.  Dar mai poate sa fie și din comutatorul de la volan.  Mie mai îmi face fente câteodată.

#74
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin

View Postpavelnicu, on 10 noiembrie 2013 - 15:56, said:

astazi am verificat cu un aparat de masura si nici un semn de tensiune la conectorul cu electrovalva.cum as putea sa verific electrovalva daca e buna?

In carte spune ca impedanta masurata la mufa electrovalvei de mers inapoi sau inainte trebuie sa fie 8 ohm, daca nu ALTA.

Edited by xulescuxavier, 10 November 2013 - 23:49.


#75
pavelnicu

pavelnicu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 07.09.2012
  • ID membru: 778,539
detii un manual pt case5140?

#76
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
Da. Eu am cumpărat de pe ebay un manual în engleză pentru 5120,5130&5140, am pus un link de download mai în urma.  Dacă nu mai este valid, anunțați-mă postând aici.  Acum sunt pe mobil.

#77
pavelnicu

pavelnicu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 07.09.2012
  • ID membru: 778,539
am verificat electrovalva si este buna . sa ma apuc la puricit firele pana la maneta de comanda sa vad daca nu are scurt?

#78
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
Daca ati descarcat manualul, gasiti ceva explicatii, la paragraful 113 despre masurarea circuitelor electrice fata -spate.
Daca nu aveti un link   AICI

#79
miticaSV

miticaSV

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 28.10.2012
  • ID membru: 783,880
tensiunea care trece prin orșice electrovalva trece prin circuitele electrice prin cablaj care este protejat de diode de sens și mai departe controlat de tensiunea principală dată de releul regulator de pe alternator

#80
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
Suntem de acord.

#81
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
Case-ul meu nu mai porneste. Am baterie de 150 A cu 1000 la pornire si am golit-o. Invarte greu. Am pus si bateria de la masina un bosh 74A. Bujia schimbata, functioneaza. Tin pe bujie , scoate fum dar nu porneste. Azi am dat electormotorul jos ca se incinta cam rau de atat dat la automat. Nu are nimic, curatat, gresat si pus la loc.  Ma ajuta cineva cu vreo indicatie?

#82
raul_16nic

raul_16nic

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 817
  • Înscris: 19.03.2009
  • ID membru: 429,495

sigur ai verificat bine electromotorul? la cald porneste?

#83
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
Da la cald cam iti lua cheia din mana
. L-am incercat si pe banc pe o baterie uzata rau si bobina separat si electromotorul. se invarte foarte usor fara dificultati.
Carbunii sunt ok. Curatat rotorul.

Edited by xulescuxavier, 03 January 2014 - 23:25.


#84
andrei_221

andrei_221

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 516
  • Înscris: 22.12.2006
  • ID membru: 118,128
ulei prea vascos?

#85
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
Nu este chiar asa frig acum. Anul trecut a fost mai frig si tot am reusit sa-l pornesc si fara bujie, dar a dat cu doua baterii in el.

#86
sandusandel

sandusandel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 30.11.2013
  • ID membru: 836,411
Infileteazal la loc si sudeaza-i doua bride patrate intre butie si  urechi  ca nu il reglezi meru .

#87
sandusandel

sandusandel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 30.11.2013
  • ID membru: 836,411
Raspunsul de mai sus e pentru Pavel  de la sfrsitul primei pagini,cu probleme la tirant ..

Despre pornire ai pierderi de curent pe undeva ,daca zici ca se invrte greu vezi ce se incinde dupa ce il invrti  20 de secunde  sar pute sa fie de la contactul general  su de la bobina sa nu faca contact cu carcasa electromotorului pe u ndeva . Incearca sa-l pornesti pe direct de jos cu contactul pus sau ai copresia scazuta ajutal cu un sprei dai la filtru de aier.

#88
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
Am reusit pana la urma sa il pornesc. La mine se incinta carcasa electomotorului la un moment dat, dupa ce dau la automat cam un minut cu pauze scurte. Cu ajutorul unui prieten cu robot de pornire, am slabit conductele de la injectoare pe rand si a pornit imediat. Se dezamorsase pompa. Eu am pus o supapa de sens dar intre conducta de rezervor si pompa de alimentare. Acum cand o sa merg la tara o sa o schimb intre pompa de alimentare si pompa de injectie.

#89
sandusandel

sandusandel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 30.11.2013
  • ID membru: 836,411
In primul rand tin sa multumesc pentru manual . mi-a fost de mare ajutor iarna trecuta la reparatia tractorului am schimbat discurile de frictiune de la inversor si de la cuplaj fata  ,,
  Acum am probleme cu franele daca sta un timp nu mai tin  trebui sa calc pedalele de multe ori ca saprinda frina daca il folosesc  zi de zi tin daca nu numai tin .
     Va puteti da cu parerea din ce cauza pierde presiunea , multumesc anticipat ...

#90
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
Cu plăcere.  Și la mine frânele sunt tot la fel: dacă nu lucrez cu el o perioadă pedala se duce în podea, l-am aerisit conform indicațiilor din manual.  Se amorseaza singur după ce lucrez ceva timp.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users