Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Viteza internet

You've been chosen

gigabyte gsmart alto a2

Ponta propune amnistie pentru cei...
 Site acasa

Recomandare tableta low cost

Tomtom live 1000 eroare

Dci vs. Dti
 Microfoane la priza neimpamantata...

PRONOSTICURI TOP 5 (ANGLIA, GERMA...

Casa cu balcon sau fara?

ordine culori microfon CB TTi TCB...
 Clasamentul general al TOP 5 (AN...

Etapa a II-a. Ediția 2014-20...

scanare hdd

Problema masina de spalat Haier
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Case IH 5140

  • Please log in to reply
109 replies to this topic

#55
georgelulea

georgelulea

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 07.12.2011
  • ID membru: 728,415

asta ar fi  ansamblu priza putere fiatagri115/90

Attached Files



#56
miticaSV

miticaSV

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 28.10.2012
  • ID membru: 783,880
multumesc

despre care maneta e vorba/joisticul ala mic sau cea cu gradație de la 10 la 0.tractorul este echipat cu 2 senzori sub lonjeroane,un senzor pe partea de sus a cilindrului de ridicare a brațelor,un senzor pentru a regla forța de apăsare în sarcină,un senzor care regleaza viteza/timpul/ de coborîre a utilajului,un senzor limitator care seteaza înălțimea maximă de ridicare a lonjeroanelor.toate acestea se calibrează după niste parametri pe care îi avem în manuale de reparație a tractorului.tel.0744408629suceava

#57
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
Va multumesc frumos domnul MiticaSV pentru sfaturi!

#58
sab197

sab197

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 10.08.2006
  • ID membru: 90,783

 miticaSV, on 15 martie 2013 - 08:33, said:

multumesc

despre care maneta e vorba/joisticul ala mic sau cea cu gradație de la 10 la 0.tractorul este echipat cu 2 senzori sub lonjeroane,un senzor pe partea de sus a cilindrului de ridicare a brațelor,un senzor pentru a regla forța de apăsare în sarcină,un senzor care regleaza viteza/timpul/ de coborîre a utilajului,un senzor limitator care seteaza înălțimea maximă de ridicare a lonjeroanelor.toate acestea se calibrează după niste parametri pe care îi avem în manuale de reparație a tractorului.tel.0744408629suceava


la ce te referi cand spui senzori?

#59
miticaSV

miticaSV

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 28.10.2012
  • ID membru: 783,880
toate sistemele de control cu comanda mecanica sau electrica ,iar începînd cu gama MX au introdus si cititoare electronice pentru control



#60
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
La un Case 5120 e normal un consum de ~5 litri pe 10 km in gol, ~20 litri la arat pe ha?

Edited by xulescuxavier, 06 August 2013 - 23:02.


#61
savantu

savantu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 900
  • Înscris: 26.10.2003
  • ID membru: 7,616
  • Locație: Arad/Timisoara
5L pe 10km in gol mi se pare f. mult.

#62
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
Cam ce ar fi de facut, de umblat pe la pompa de injectie?

#63
miticaSV

miticaSV

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 28.10.2012
  • ID membru: 783,880
daca filtrul de aer e uzat sau partial înfundat /supapele de admisie nu sînt reglate corect /motorul consuma un procentaj mai mare de combustibil/                  16 parti de aer și 4 parti de motorina. Motorul îți scoate fum negru intens????????????????

mecanic case

#64
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin

Va salut domnu' Mitica! tractorul merge foarte bine, sunt multumit de el. fum negru scoate doar cand il turez prima data sau cand da de greu dar dupa aceea nu mai scoate. Filtrul de aer este relativ nou si este curatat.
Singura interventie pe alimentare a fost curatirea rezervorului si am mai pus o supapa de sens pe tur ( pierdea presiunea si mai tarziu am obs furtunul de tur crapat).
Tipul de la care l-am luat mi-a zis ca a schimbat el setul motor si injectoarele. Cred ca din cauza asta am si pierderi de ulei de motor... cred ca pe la capacul din stanga lateral unde iese si furtunul de gaze.

Edited by xulescuxavier, 12 August 2013 - 23:16.


#65
pavelnicu

pavelnicu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 07.09.2012
  • ID membru: 778,539
buna ziua domnu mitica detin un case 5140 de 125hp cu cutie de viteze mecanica.problema este ca trapta a 3 a viteza nu cupleaza , cea de pe reductor functioaneaza .o parere cam ce ar putea fi defect si cam cat ar dura ca ore de munca la reparatie?va multumesc

#66
miticaSV

miticaSV

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 28.10.2012
  • ID membru: 783,880
vezi daca tractorul este echipat si cu a doilea reductor cu melc si iepure daca e data maneta pe melc nu-ti mai da voie sa cuplezi treapta3 si 4 de pe cutia principala//// spunemi daca ai treapta4 si daca lucreaza bine 0744408629

#67
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
Buna seara! As dori sa va supun atentia catorva probleme la CASE-ul meu 5120 si va rog sa ma ajutati! Dupa ce am arat ieri un hectar de teren intelenit, cu chin cu vai, am observat ca la manevra de intoarcere in capul locului, in viraj aproape maxim,  tractorul debraiaza singur (tre sa calc iar ambreiajul ca sa plec din loc).
Am arat cu chin din cauza ca nu am reusit sa reglez maneta de ridicat/coborat (setting lever), reactioneaza ok cu uleiul rece dar cand se incinta nu mai coboara plugul de exemplu daca rozeta este pe modul ''load''  trebuie sa invart de ea pe modul ''pozition'' ca sa  cobor plugul  rapid dar nu mai ridica inapoi.
Asa ca eu la arat lucrez doar din switch-ul de comanda, ridic si cobor plugul din el si nu cred ca va avea viata lunga in felul acesta! Plus ca este foarte obositor cand terenul nu este drept.
Diferenta la switch din poza este comanda 'fast lower' este invers cu 'working pozition'.
Ziua mea s-a incheiat numai ''bine'' ca dupa ce am discuit cu discul romanesc de 3,2 m, am ridicat chiar la si mi-a aruncat uleiul pe la axul de la cilindu de forta. (garniturile le-am schimbat recent si a mers bine). Sa fie presiunea prea mare pt cilindru. Care ar fi solutia in cazul acesta?


PS: As ruga un moderator, daca nu deranjeaza pe nimeni, sa adauge la  numele subiectului modelul 5120 si 5130 pentru ca sunt din aceiasi serie si este mai usor de gasit.

Attached Files



#68
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
up!

#69
tin_y25

tin_y25

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 25.10.2013
  • ID membru: 830,828
Sunt proaspat posesor de case 5140, fabr '93. Am o mica problema cu el, cand are el chef imi deculpeaza din mers, pur si simplu se manifesta ca si cum as calca ambreiajul dar acesta este necalcat, pur si simplu decupleaza cutia, calc ambreiajul si  isi revine, dar cateodata nu mai vrea sa plece pe mers inainte, raman cu el pornit, in viteza, eliberez ambreiajul si nu pleaca, comut pe mers, inapoi, il opresc, il chitai putin si intr-un final o i-a din loc, care este problema? dc ma poate ajuta cineva, multumesc!

#70
pavelnicu

pavelnicu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 07.09.2012
  • ID membru: 778,539
o problema la case 5140 .calc ambreiajul baj in viteza si merge inainte iar cad dau inversorul pe mers inapui nici gand sa sa se deplaseze.care sa fie problema .ma poate ajuta cineva .multumesc anticipat

#71
xulescuxavier

xulescuxavier

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,186
  • Locație: Dr.Tr.Severin
Ați verificat electrovalva de marșarier?

Edited by scaiba, 11 November 2013 - 08:44.


#72
pavelnicu

pavelnicu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 07.09.2012
  • ID membru: 778,539
astazi am verificat cu un aparat de masura si nici un semn de tensiune la conectorul cu electrovalva.cum as putea sa verific electrovalva daca e buna?

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users