Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
A inviat Iisus?

Ignition Module

Lumina de Paste venita din eter l...

Problema Internet RDS Windows 8.1
 Virus - restart pc la scanare

Achizitie telefon Android 1600-17...

Sfaturi achizitie drona pt filmar...

Olanda/Germania - costuri, salari...
 OnePlus One

Facebook și Orange - nu lucr...

Recuperare date, partite formatata

Ios 7.1.1
 Recomandare echipa pentru realiz...

Un pachetel cu problemute

Cristiano Ronaldo admirabil ambid...

Ce placa imi recomandati
 
 
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Examen curs bucatar

  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
7 răspunsuri în acest subiect

#1
ombladon24

ombladon24

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 118
  • Înscris: 27.01.2010
  • ID membru: 555.391

Salut, peste cateva saptamani sustin examenul la cursul de bucatari si inca nu m.am decis ce preparat sa prezint, eu vreau ceva special, as vrea sa imi dati cateva idei de prezentare, ceva grandios, va multumesc.

#2
calinjack

calinjack

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.648
  • Înscris: 21.10.2009
  • ID membru: 522.769
  • Locație: ardeal

Vizualizare mesajombladon24, pe 8th May 2011, 22:45, a scris:

Salut, peste cateva saptamani sustin examenul la cursul de bucatari si inca nu m.am decis ce preparat sa prezint, eu vreau ceva special, as vrea sa imi dati cateva idei de prezentare, ceva grandios, va multumesc.
fa un rulou de curcan sau un peste la cuptor

#3
balauru69

balauru69

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 429
  • Înscris: 27.08.2005
  • ID membru: 45.154
  • Locație: Bucuresti
Pai tu, ca viitor bucatar, ne intrebi pe noi, muritorii de rand? :)

#4
Sunlounger

Sunlounger

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 407
  • Înscris: 20.11.2008
  • ID membru: 390.363
:D Ai gasit loc unde sa intrebi.

Ia masa in restaurantul unui hotel si inspira-te de acolo

#5
Batranelul

Batranelul

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 758
  • Înscris: 25.04.2007
  • ID membru: 172.013
  • Locație: Nordu' Salbatic
Dac-ar fi sa fiu in juriul sau printre examinatori... si as sti ca tu intrebi pe un forum ce reteta sa faci pentru examen nu te-as trece.
Din punctul meu de vedere, calitatea primordiala pe care trebuie sa o aiba un bucatar este imaginatia. Si se pare ca iti lipseste.
Este posibil ca tu sa iei prea in serios acest examen sau sa fii mai emotiv de felul tau. In cazul asta stai la masa, bea un pahar de coniac si o cafea, trage aer in piept si alege nu o reteta care-ti place tie, ci una care a placut in mod deosebit unor persoane carora le-ai gatit.

As crede ca la un astfel de examen trebuie sa se vada faptul ca iti place sa gatesti, faptul ca esti inovator (eventual sa schimbi anume condimente/combinatie de condimente din reteta initiala) si ca ai imaginatie. Nu cred ca trebuie sa fie grandios si opulent.

Acu nu garantez ca cei din comisia de examinare gandesc la fel ca mine. Oricum ar fi, spor sa ai!

Editat de Batranelul, 10 mai 2011 - 10:58.




#6
calinjack

calinjack

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.648
  • Înscris: 21.10.2009
  • ID membru: 522.769
  • Locație: ardeal

Vizualizare mesajBatranelul, pe 10th May 2011, 11:58, a scris:

Dac-ar fi sa fiu in juriul sau printre examinatori... si as sti ca tu intrebi pe un forum ce reteta sa faci pentru examen nu te-as trece.
Din punctul meu de vedere, calitatea primordiala pe care trebuie sa o aiba un bucatar este imaginatia. Si se pare ca iti lipseste.
Este posibil ca tu sa iei prea in serios acest examen sau sa fii mai emotiv de felul tau. In cazul asta stai la masa, bea un pahar de coniac si o cafea, trage aer in piept si alege nu o reteta care-ti place tie, ci una care a placut in mod deosebit unor persoane carora le-ai gatit.

As crede ca la un astfel de examen trebuie sa se vada faptul ca iti place sa gatesti, faptul ca esti inovator (eventual sa schimbi anume condimente/combinatie de condimente din reteta initiala) si ca ai imaginatie. Nu cred ca trebuie sa fie grandios si opulent.

Acu nu garantez ca cei din comisia de examinare gandesc la fel ca mine. Oricum ar fi, spor sa ai!
sigur nu gandesc ca tine .la un astfel de examen(stiu pt.ca am trcut prin asta)conteaza mai mult aspectul si prezentarea retetei.ce fel de mancare faci nu prea are importanta si nici gustul final pt ca oricum se raceste pana sustii examenul.asa ca poti sa faci orice .imaginatia da roade in prezentarea produsului.asta am prezentat eu la examen.am luat 10!

Fișiere atașate


Editat de calinjack, 10 mai 2011 - 20:15.


#7
alexandrubuzatu

alexandrubuzatu

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 6
  • Înscris: 07.05.2008
  • ID membru: 323.433
  • Locație: Bucuresti, ro
Salut!
Trebuie sa faci un produs in functie de buget.
Iti recomand "Muschi umplut ca la Craiova" sau "Vitello Tonnato", dar pentru acesta din urma iti vor trebui cateva ingrediente mai rare si destul de scumpe.
Bafta!
Problema alegerii o are orice aspirant fiindca nu se poate decide.

#8
ombladon24

ombladon24

    Junior

  • Grup: Members
  • Mesaje: 118
  • Înscris: 27.01.2010
  • ID membru: 555.391

Vizualizare mesajalexandrubuzatu, pe 11th May 2011, 09:37, a scris:

Salut!
Trebuie sa faci un produs in functie de buget.
Iti recomand "Muschi umplut ca la Craiova" sau "Vitello Tonnato", dar pentru acesta din urma iti vor trebui cateva ingrediente mai rare si destul de scumpe.
Bafta!
Problema alegerii o are orice aspirant fiindca nu se poate decide.
Interesant si ce zici tu, mersi pentru ajutor, insa dupa o prelunga gandire si indemnat de profesor am ales "Chateaubriand" deoarece o friptura de vita este intotdeauna ceva aparte + plus ca trebuie sa ii fac o scurta istorie a preparatului iar a acestuia mi se pare ok. Va multumesc pentru comentarii.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!





Utilizatori activi: 0

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi