Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Examen curs bucatar

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
ombladon24

ombladon24

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 290
  • Înscris: 27.01.2010
Salut, peste cateva saptamani sustin examenul la cursul de bucatari si inca nu m.am decis ce preparat sa prezint, eu vreau ceva special, as vrea sa imi dati cateva idei de prezentare, ceva grandios, va multumesc.

#2
calinjack

calinjack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,675
  • Înscris: 21.10.2009

 ombladon24, on 8th May 2011, 22:45, said:

Salut, peste cateva saptamani sustin examenul la cursul de bucatari si inca nu m.am decis ce preparat sa prezint, eu vreau ceva special, as vrea sa imi dati cateva idei de prezentare, ceva grandios, va multumesc.
fa un rulou de curcan sau un peste la cuptor

#3
balauru69

balauru69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,869
  • Înscris: 27.08.2005
Pai tu, ca viitor bucatar, ne intrebi pe noi, muritorii de rand? :)

#4
Sunlounger

Sunlounger

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 407
  • Înscris: 20.11.2008
:D Ai gasit loc unde sa intrebi.

Ia masa in restaurantul unui hotel si inspira-te de acolo

#5
Batranelul

Batranelul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,965
  • Înscris: 25.04.2007
Dac-ar fi sa fiu in juriul sau printre examinatori... si as sti ca tu intrebi pe un forum ce reteta sa faci pentru examen nu te-as trece.
Din punctul meu de vedere, calitatea primordiala pe care trebuie sa o aiba un bucatar este imaginatia. Si se pare ca iti lipseste.
Este posibil ca tu sa iei prea in serios acest examen sau sa fii mai emotiv de felul tau. In cazul asta stai la masa, bea un pahar de coniac si o cafea, trage aer in piept si alege nu o reteta care-ti place tie, ci una care a placut in mod deosebit unor persoane carora le-ai gatit.

As crede ca la un astfel de examen trebuie sa se vada faptul ca iti place sa gatesti, faptul ca esti inovator (eventual sa schimbi anume condimente/combinatie de condimente din reteta initiala) si ca ai imaginatie. Nu cred ca trebuie sa fie grandios si opulent.

Acu nu garantez ca cei din comisia de examinare gandesc la fel ca mine. Oricum ar fi, spor sa ai!

Edited by Batranelul, 10 May 2011 - 10:58.


#6
calinjack

calinjack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,675
  • Înscris: 21.10.2009

 Batranelul, on 10th May 2011, 11:58, said:

Dac-ar fi sa fiu in juriul sau printre examinatori... si as sti ca tu intrebi pe un forum ce reteta sa faci pentru examen nu te-as trece.
Din punctul meu de vedere, calitatea primordiala pe care trebuie sa o aiba un bucatar este imaginatia. Si se pare ca iti lipseste.
Este posibil ca tu sa iei prea in serios acest examen sau sa fii mai emotiv de felul tau. In cazul asta stai la masa, bea un pahar de coniac si o cafea, trage aer in piept si alege nu o reteta care-ti place tie, ci una care a placut in mod deosebit unor persoane carora le-ai gatit.

As crede ca la un astfel de examen trebuie sa se vada faptul ca iti place sa gatesti, faptul ca esti inovator (eventual sa schimbi anume condimente/combinatie de condimente din reteta initiala) si ca ai imaginatie. Nu cred ca trebuie sa fie grandios si opulent.

Acu nu garantez ca cei din comisia de examinare gandesc la fel ca mine. Oricum ar fi, spor sa ai!
sigur nu gandesc ca tine .la un astfel de examen(stiu pt.ca am trcut prin asta)conteaza mai mult aspectul si prezentarea retetei.ce fel de mancare faci nu prea are importanta si nici gustul final pt ca oricum se raceste pana sustii examenul.asa ca poti sa faci orice .imaginatia da roade in prezentarea produsului.asta am prezentat eu la examen.am luat 10!

Attached Files


Edited by calinjack, 10 May 2011 - 20:15.


#7
alexandrubuzatu

alexandrubuzatu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 07.05.2008
Salut!
Trebuie sa faci un produs in functie de buget.
Iti recomand "Muschi umplut ca la Craiova" sau "Vitello Tonnato", dar pentru acesta din urma iti vor trebui cateva ingrediente mai rare si destul de scumpe.
Bafta!
Problema alegerii o are orice aspirant fiindca nu se poate decide.

#8
ombladon24

ombladon24

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 290
  • Înscris: 27.01.2010

 alexandrubuzatu, on 11th May 2011, 09:37, said:

Salut!
Trebuie sa faci un produs in functie de buget.
Iti recomand "Muschi umplut ca la Craiova" sau "Vitello Tonnato", dar pentru acesta din urma iti vor trebui cateva ingrediente mai rare si destul de scumpe.
Bafta!
Problema alegerii o are orice aspirant fiindca nu se poate decide.
Interesant si ce zici tu, mersi pentru ajutor, insa dupa o prelunga gandire si indemnat de profesor am ales "Chateaubriand" deoarece o friptura de vita este intotdeauna ceva aparte + plus ca trebuie sa ii fac o scurta istorie a preparatului iar a acestuia mi se pare ok. Va multumesc pentru comentarii.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate