Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Europa vs SUA

Instalare steam games pe hard ext...

Abonament Digi Mobil

Nokia E71
 Consola Boxe Logitech Z5500 Moarta

Upgrade HP Pavilion G6

Utilizare diverse tipuri de agrot...

Retea wireless si lan cu doua rou...
 Recomandare achizitionare multifu...

Am luat teapa:( Plata prin PayPal

Bazele stiintifice ale hipnozei

Setari de limba (Windows) - fost ...
 ZTE V970-nu se aude in casca.

Recuperare fisiere

se restarteaza la orice USB

Nu e treaba Guvernului sa creeze ...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

R.C.S. & R.D.S. - Digi TV Cablu - 22 de canale H.D.

  • Please log in to reply
28355 replies to this topic

#17785
crislacor

crislacor

    Onorat să fiu membru!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,847
  • Înscris: 20.06.2009
  • ID membru: 473,817
  • Locație: Otelu-Rosu

Păi...ce altceva putem face, decât să așteptăm și să sperăm...! ;) Începutul de an e promițător...să sperăm că finalul nu va fi dezastruos...! :bigwhitegrin:
P.S. Ar fi tare de tot ca la noi să intre la pachet Eurosport 1 și 2 HD! :lol: Înainte de a intra Eurosport2 HD la vecini... :notangel:

#17786
GheorgheIonn

GheorgheIonn

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 11.12.2011
  • ID membru: 729,326
Salut ,am si eu o intrebare ,cum aflu bitrate-ul unui post tv ? mentionez  ca am decodor HD de la Rds + TV Samsung Le46C650, apropo DIGI 24 Hd se vede foarte bine , calitatea este foarte buna, aproape de TVR HD sau HBO HD , oricum nu se compara cu vreun alt post de la Rds (Digi sport HD 1,2)

#17787
mihaiovidiu82

mihaiovidiu82

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,167
  • Înscris: 14.01.2010
  • ID membru: 550,133
  • Locație: Targoviste

View Postnikuniku, on 11th March 2012, 15:57, said:

Corect, acum avand doua digisporturi in hd, nu poate lasa ds1 hd asa cum era, caci sigla era DS HD fara 1,caci cica ar strica aspectul siglei, zicea cineva, iar pentru al doilea nu va putea pune sigla DS HDHD, ci va trebui sa le modifice pe amandoua,sa stim care-i 1 si care-i 2, ori asta cere ceva timp de gandire pentru grafician. E greu de tot sa pui DS1-HD, respectiv DS2-HD. Cativa useri au fact-o aici pe forum si nu cred ca le-a luat mult timp, ba erau mai frumoase ca cele afisate de DigiSport.

da, si eu am avut sigla cu ds 2 hd la avatar si exact acea sigla apare in promourile lor. adica era evident ca vor adauga bulina cu '2' la sigla cu 'hd'. de ce nu o si folosesc inca nu inteleg, din moment ce a fost creata pentru acel promo de prezentare a ds 2 hd...

#17788
crislacor

crislacor

    Onorat să fiu membru!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,847
  • Înscris: 20.06.2009
  • ID membru: 473,817
  • Locație: Otelu-Rosu
Teste ”a la RCS”...ce să-i faci...! :lol:

#17789
alfa_alfa

alfa_alfa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,514
  • Înscris: 20.08.2010
  • ID membru: 617,224

View PostGheorgheIonn, on 11th March 2012, 17:11, said:

Salut ,am si eu o intrebare ,cum aflu bitrate-ul unui post tv ? mentionez  ca am decodor HD de la Rds + TV Samsung Le46C650, apropo DIGI 24 Hd se vede foarte bine , calitatea este foarte buna, aproape de TVR HD sau HBO HD , oricum nu se compara cu vreun alt post de la Rds (Digi sport HD 1,2)

Iti trebuie un T.V. Tunner care sa stie D.V.B.-C. si care sa iti zica si Bit-Rate-ul, rezolutia, P.I.D.-urile etc.. ;)

Deocamdata poti sa ii intrebi pe 'ONplay' si 'djsorin'; ei stiu mai bine! ;)

@'catalinman': Sa inteleg ca Viasat Nature a fost un fel de 'Sneak Peek' al modificarilor care vor urma, nu? :naughty:

Edited by alfa_alfa, 11 March 2012 - 17:22.




#17790
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,415
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest
exact ;)

#17791
megafanro

megafanro

    Moderator MegaFanDigital.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,500
  • Înscris: 07.04.2006
  • ID membru: 72,712
  • Locație: București-U.E.

View Postcatalinman, on 11th March 2012, 16:22, said:

Viasat Nature va reveni in grila digitala RCS ;)

View Postmegafanro, on 10th March 2012, 18:37, said:

În primul rând: Cruella "nu mai vrea să mai ia o nouă amendă" și așteaptă aprobarea de la C.N.A.
În al doilea rând: Sunt în perioada de teste, inclusiv, H!T și DigiSport 2 HD. Singurul care emite în mod oficial este Digi 24 HD.

View Postalfa_alfa, on 11th March 2012, 17:22, said:

Sa inteleg ca Viasat Nature a fost un fel de 'Sneak Peek' al modificarilor care vor urma, nu? :naughty:
Ai înțeles bine... :rolleyes:  :naughty:

View Postcrislacor, on 11th March 2012, 17:03, said:

Înainte de a intra Eurosport2 HD la vecini... :notangel:
Sunt șanse mai mari să intre la Savarinita decât la Cuella... :notangel:

View Postcrislacor, on 11th March 2012, 17:03, said:

P.S. Ar fi tare de tot ca la noi să intre la pachet Eurosport 1 și 2 HD! Posted Image
Sunt șanse să intre anul acesta...

#17792
crislacor

crislacor

    Onorat să fiu membru!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,847
  • Înscris: 20.06.2009
  • ID membru: 473,817
  • Locație: Otelu-Rosu
Vești bune, în cazul ăsta...! :thumbup:

#17793
THE BOSS

THE BOSS

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 01.10.2005
  • ID membru: 48,765
Va rog mult sa-mi ziceti daca pot folosi asa ceva in combinatie cu cablu tv simplu de la RDS, s-au trebuie sa-l leg neaparat la receiverul HD de la RDS? As vrea sa-l folosesc exclusiv pentru inregistrare, apoi redare de emisiuni TV. Multumesc!

#17794
Andrei9

Andrei9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 28.12.2007
  • ID membru: 265,300
  • Locație: ...cum intri, in dreapta

Salut,
Am Panasonic GT30, acum la ora19.00 pe digisport 2 HD (la rcs-digital) la meciul Racing - Barca, plasma mea m-a anuntat ca a detectat semnal 3D si ma pune sa-mi pun ochelarii si sa trec in mod 3D. Cum "ciuciu" ochelari 3D... am sa va rog pe voi, daca cititi in timp util si aveti si ochelari 3D sa confirmati ca este asa... sau tv-ul meu a luat-o razna. Multumesc

Edited by Andrei9, 11 March 2012 - 19:31.


#17795
leto2a1

leto2a1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 618
  • Înscris: 16.03.2007
  • ID membru: 155,608
  • Locație: Ploiesti

View PostTHE BOSS, on 11th March 2012, 19:10, said:

Va rog mult sa-mi ziceti daca pot folosi asa ceva in combinatie cu cablu tv simplu de la RDS, s-au trebuie sa-l leg neaparat la receiverul HD de la RDS? As vrea sa-l folosesc exclusiv pentru inregistrare, apoi redare de emisiuni TV. Multumesc!
Este tuner DVB-T. Trebuie sa cauti tuner DVB-C.

#17796
crislacor

crislacor

    Onorat să fiu membru!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,847
  • Înscris: 20.06.2009
  • ID membru: 473,817
  • Locație: Otelu-Rosu

View PostAndrei9, on 11th March 2012, 19:13, said:

Salut,
Am Panasonic GT30, acum 19.00 pe digisport 2 HD (la rcs-digital) la meciul Racing - Barca, plasma mea m-a anuntat ca a detectat semnal 3D si ma pune sa-mi pun ochelarii si sa trec in mod 3D. Cum "ciuciu" ochelari 3D... am sa va rog pe voi, daca cititi in timp util si aveti si ochelari 3D sa confirmati ca este asa... sau tv-ul meu a luat-o razna. Multumesc
Moamăăă...ce tare-i HD-ul de la RCS...!!! :lol: Au ajuns televizoarele să-l confunde cu 3D-ul...! :roflmao:  :roflmaofast:
P.S. Nu am TV 3D, așa că nu pot să-ți confirm sau să-ți infirm că televizorul tău ar fi luat-o razna... :console:

#17797
Andrei9

Andrei9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 28.12.2007
  • ID membru: 265,300
  • Locație: ...cum intri, in dreapta

View Postcrislacor, on 11th March 2012, 19:25, said:

Moamăăă...ce tare-i HD-ul de la RCS...!!!
... nu pot să-?i confirm sau să-?i infirm
daca nu poti, lasa-i pe alti care ar putea.
Ca idee rcs-ul pe iptv, a avut un canal de teste 3d... asa ca... da! este destul de tare hd-ul de la rcs.

Edited by Andrei9, 11 March 2012 - 19:29.


#17798
mihaiovidiu82

mihaiovidiu82

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,167
  • Înscris: 14.01.2010
  • ID membru: 550,133
  • Locație: Targoviste

View PostAndrei9, on 11th March 2012, 19:13, said:

Salut,
Am Panasonic GT30, acum la ora19.00 pe digisport 2 HD (la rcs-digital) la meciul Racing - Barca, plasma mea m-a anuntat ca a detectat semnal 3D si ma pune sa-mi pun ochelarii si sa trec in mod 3D. Cum "ciuciu" ochelari 3D... am sa va rog pe voi, daca cititi in timp util si aveti si ochelari 3D sa confirmati ca este asa... sau tv-ul meu a luat-o razna. Multumesc

cred ca a luat-o razna... ca n-are cum sa fie 3d, decat daca ar fi ceva de genul asta:

Attached Files


Edited by mihaiovidiu82, 11 March 2012 - 19:53.


#17799
proto180296

proto180296

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 23.05.2008
  • ID membru: 329,801
Sunt sanse să intre anul acesta...


tot in toamna/iarna?

Edited by proto180296, 11 March 2012 - 19:52.


#17800
Andrei9

Andrei9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 28.12.2007
  • ID membru: 265,300
  • Locație: ...cum intri, in dreapta

View PostAndrei9, on 11th March 2012, 19:13, said:

am sa va rog pe voi, daca cititi in timp util si aveti si ochelari 3D sa confirmati ca este asa...
Repet, cine are tv 3d si ochelari 3d, macar in repriza a 2-a sa verificati, nu doar sa ne dam cu parerea. Multumesc.

View Postmihaiovidiu82, on 11th March 2012, 19:49, said:

cred ca a luat-o razna... ca n-are cum sa fie 3d, decat daca ar fi ceva de genul asta:
nu neaparat

#17801
THE BOSS

THE BOSS

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 01.10.2005
  • ID membru: 48,765

View Postleto2a1, on 11th March 2012, 20:14, said:

Este tuner DVB-T. Trebuie sa cauti tuner DVB-C.

Multumesc, din pacate nu se gasesc asa ceva. Sincer nu stiu ce se intampla de nu se mai gasesc recordere cu ce sa inregistrez emisiuni TV, fie ele video sau DVD sau ce o mai fi!!
Deci orice are tuner DVB-T nu pot folosi pe cablu RDS?

#17802
feribalint

feribalint

    Il Consigliere

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,456
  • Înscris: 24.05.2010
  • ID membru: 593,018
  • Locație: Waldkraiburg, Deutschland/Timișoara, România
Din cate stiu DVD-Recordere se mai gasesc pe piata.
Iata doar un exemplu...dar gasesti si mai ieftin.
http://www.emag.ro/d...k--pDMR-EH53EPK

Edited by feribalint, 11 March 2012 - 20:02.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users