Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
problema cu windows 7?

Deblocare(Unlock) Nokia X6 16GB

Sms-uri injurioase

Schimb valutar. Prețul valut...
 Switch intre doua fundaluri

iPad mini blocata

Configurare Proxy Server (in Win ...

E6850 overclock
 Best buy 2000 lei

TaskBar-uri diferite pe Display-u...

Recomandare Sistem Audio/Video Bar

Program securitate date PC
 Chinezii vin sa ne construiasca c...

Unitate SUPER-optimizata

Opel Astra G

Eroare creare/rulare bundle Mac O...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Blocare calculator

  • Please log in to reply
41 replies to this topic

#1
un mare dijei

un mare dijei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 28.07.2006
  • ID membru: 88,564
  • Locație: Cluj-Napoca

Salut!
De vreo saptamana am si eu o problema cu calculatorul,se blocheaza dintr-o data..ingheata tot si nu se mai aprinde becul ala rosu de la calc..si tre sa dau restart
Indiferent ca stau pe net sau joc ceva se blocheaza cand are el chef,am instalat acum vreo 2 zile windowsu pentru ca m-am gandit ca o fi de la el,dar la fel.
Mi-a zis cineva ca ar putea fi hdd-u..asa ca am luat unu care il aveam la un alt calculator, l-am formatat complet si am instalat windowsu pe el, dar degeaba...se blocheaza in continuare.
Ce ar putea avea ? :)

#2
reventon

reventon

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,313
  • Înscris: 19.12.2008
  • ID membru: 398,934
  • Locație: Pitesti
cu temperaturile cum stai (everest, core temp)

#3
Hider141

Hider141

    Spaima noob-ilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,654
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: just RO

View Postun mare dijei, on 6th October 2010, 07:36, said:

...
Daca gasesti cauza problemei, sa ne spui si pe forum, deoarece aavem la servici un PC care face exact la fel. Calculatorul are o placa de baza Asus P5E3 Deluxe cu chipset Intel X38, procesor Core2Duo E8400 si o placuta de 2gb DDR3 (nu stiu marca sau frecventa).
Degeaba am scanat HDD-ul cu utilitarul producatorului WD, s-a facut si update la biosul placii de baza, dar nu s-a rezolvat problema, asa ca acum e in service pe bancul de teste.

Edited by Hider141, 06 October 2010 - 08:40.


#4
bai3tzash

bai3tzash

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 646
  • Înscris: 01.08.2006
  • ID membru: 89,151
  • Locație: Cluj-Napoca
Si eu am dat de un PC care nu stiu, se blocheaza sau nu. Tehnic zic. Daca il fortez mai tare, sa zicem pornescu un film pe youtube, se blocheaza imaginea. Nu pot misca mouse, tastatura nu are niciun efect. Dar am observat ca de exemplu antivirusul si-a facut update dupa ce era blocat. A aparut fereastra de la Avira cu Update. Am obsercat ca reactioneaza si la scoaterea firului de net din placa de retea. Cand il scot apare icoana in taskbar cu network unplugged, dar cand il bag revina la icoana cu reteaua cum ca ar merge.

#5
gabriel74

gabriel74

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 231
  • Înscris: 01.03.2009
  • ID membru: 423,694
  • Locație: Buftea
Salut. Am intalnit si eu vreo 3 cazuri asemanatoare tot cu placi Asus. La primul era problema de la  drivere (ultimele drivere descarcate de pe site producator erau cu probleme). Am instalat unele mai vechi si am rezolvat problema. La al doilea era de la incompatibilitatea cu modulele ram (cu toate ca pe site producator erau trecute ca fiind perfect compatibile- module Corsair), se manifesta prin freeze-uri aleatorii. Rezolvarea - alte module ram de alta marca( Kingstone). La al treilea era de la unele programele din start up (gen daimon tool,asus probe 2, ...) care faceau diverse neplaceri numai la rularea anumitor programe. Sper sa va fie de ajutor. Multa bafta.

#6
un mare dijei

un mare dijei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 28.07.2006
  • ID membru: 88,564
  • Locație: Cluj-Napoca
rami eu am 3 placi..2 de 512 si 1 de 1gb ..ala de 1 gb e alta firma fata de celelalte..am scos celelelate si l-am lasat doar ala si se blocheaza..apoi invers am lasat alea 2 de 512 si am scos ala de 1gb..degeaba
dar am observat o chestie..daca intru in windows in safe mode merge foarte bine :| nu se blocheaza
si cand intru normal..din nou..nici 1 minut nu pot sa umblu pe calc ca se blocheaza..si am mai observat ca din 5 in 5 secunde se misca mousu pt 1 sec. daca il misc..dar nu pot face nimic..doar cu restart
temperaturile le-am masurat acum vreo 2 sapt s erau ok..tre sa verific iar

#7
un mare dijei

un mare dijei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 28.07.2006
  • ID membru: 88,564
  • Locație: Cluj-Napoca
revin..acum mi-a aparut jos ceva cu debug failed..kernel nu mai stiu exact ce zicea..ceva cu driveru de la placa video din cate am inteles....si dupa asta s-a blocat calculatorul iar..se poate sa fie de la placa video? cu aia am probleme cu temperatra..ajungea la 100 grade in jocuri si vreo 80 in afara..am schimbat pasta de ceva vreme..am curatat coolerul si tot..si a scazut pe la 80 in jocuri si 60 in afara..

#8
un mare dijei

un mare dijei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 28.07.2006
  • ID membru: 88,564
  • Locație: Cluj-Napoca
scuze pentru triplu post..am descoperit ceva..am dezinstalat driverul de la placa video..si vad ca nu se mai blocheaza.. :D
dar acum nu stiu ce versiune de driver sa bag si unde sa gasesc..eu am avut ultima versiune de la nvidia 258.96
Am Nvidia Geforce 8600GT .. unde pot gasi un driver ceva mai vechi pentru ea? pe site-ul nvidia nu am gast decat ultimul driver..adica 258.96..

#9
gabriel74

gabriel74

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 231
  • Înscris: 01.03.2009
  • ID membru: 423,694
  • Locație: Buftea
Salutare. Intra pe site -ul producatorului placii video si o cauti acolo. Vei putea descarca driverul de acolo. Bafta.

#10
un mare dijei

un mare dijei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 28.07.2006
  • ID membru: 88,564
  • Locație: Cluj-Napoca

am gasit pe site la nvidia si driverele mai vechi..am pus vreo 6-7 versiuni de drivere mai vechi..si la toate se blocheaza.. :|
o fi stricata placa video?

#11
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 30,801
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Sau e un conflict in sistem.

#12
un mare dijei

un mare dijei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 28.07.2006
  • ID membru: 88,564
  • Locație: Cluj-Napoca
pai..tot acelasi sistem il am de 2 ani incoace..si acelasi windows de aproape un an si nu au fost probleme pana acum..nu inteleg cum acum dintr-o data face scheme...

#13
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 30,801
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Ma refer la sistemul de operare - un program sau ceva instalat creaza conflict cu driverul. Am intalnit cazuri cand un codec pack sau un virus sa faca astfel de necazuri.

#14
un mare dijei

un mare dijei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 28.07.2006
  • ID membru: 88,564
  • Locație: Cluj-Napoca
pai..e windowsul curat instalat nu am instalat nici un alt progam... si virusi nu cred ca am..din moment ce am formatat tot hardu inainte sa pun windowsu pe el

#15
cristiano115

cristiano115

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 191
  • Înscris: 08.04.2009
  • ID membru: 441,080
  • Locație: Romania,Arad
Incearca sa stergi placile de praf...

#16
un mare dijei

un mare dijei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 28.07.2006
  • ID membru: 88,564
  • Locație: Cluj-Napoca
sunt curate..am scos tot din el cand a inceput prima data sa faca scheme si am curatat..m-am uitat la ele sa nu aiba ceva..si am pus la loc..

#17
un mare dijei

un mare dijei

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 426
  • Înscris: 28.07.2006
  • ID membru: 88,564
  • Locație: Cluj-Napoca
cum as putea afla daca e stricata placa video? sa nu imi iau alta degeaba :|

#18
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 30,801
  • Înscris: 15.06.2004
  • ID membru: 18,388
Poti sa o probezi pe alt calculator.

Apropo, azi mi-a venit un calculator cu aceeasi problema. Placa video probata a fost ok. Problema era datorata unei sumedenii de virusi. Omul avea un XP SP2 si nici un antivirus :D

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users