Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Consumul si consumerismul

Diferenta intre discretie si impuls

Constructie Hala - Structura Beto...

am5898n
 CHIMIE COCSAREA INTARZAIATA (dela...

Apelul la Ordonanta presedentiala

reallocated sector count

Jurassic World
 Jurassic World

Excedentul bugetar care genereaza...

Dream Town Residence Popesti

PRO TV a castigat majoritatea pre...
 BUGETU...fa... fa bugetul!

Caramida sau BCA?

[Algoritmica] Cubul lui Rubik - P...

autobuz torino - nice
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

CUM CONECTEZ PC-UL DIRECT LA TV?VREAU SA MA UIT LA FILME DIRECT PE TV

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
catalin131

catalin131

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 24.06.2010
  • ID membru: 601,613
  • Locație: Barlad, Jud. Vaslui

VREAU SA MA UIT LA FILME DIRECT PE TV(TV-UL E CRT-ADICA CU TUB) SI NU STIU CUM.AM PLACA VIDEO NVIDIA GEFORCE 6150SE NFORCE 430 DE 128 MB.LA TV AM INTRARE RCA.MA PUTETI AJUTA??

#2
andreyr

andreyr

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 13.01.2007
  • ID membru: 127,013
  • Locație: Romania

View Postcatalin131, on 12th July 2010, 22:45, said:

VREAU SA MA UIT LA FILME DIRECT PE TV(TV-UL E CRT-ADICA CU TUB) SI NU STIU CUM.AM PLACA VIDEO NVIDIA GEFORCE 6150SE NFORCE 430 DE 128 MB.LA TV AM INTRARE RCA.MA PUTETI AJUTA??

Iti cumperi un cablu "PC-TV" sa ii spun asa , cu mufa RCA pentru TV .
Il gasesti in majoritatea magazinelor cu piese electronice , sau chiar magazine IT .
Spui acolo ce doresti sa faci , si vei gasi solutia : acel cablu .

:peacefingers:

#3
ChemTeacher

ChemTeacher

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,409
  • Înscris: 26.05.2007
  • ID membru: 184,379
  • Locație: Romania
Cablu S-Video ====> RCA ( galben ). Daca nu cumva il ai in cutia placii vdeo.

#4
catalin131

catalin131

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 24.06.2010
  • ID membru: 601,613
  • Locație: Barlad, Jud. Vaslui
STIU CA LA TV TREBUIE SA AM RCA DAR NU STIU CE TREBUIE SA AM LA PC.AM PLACA VIDEO MENTIONATA MAI SUS.

#5
andreyr

andreyr

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 13.01.2007
  • ID membru: 127,013
  • Locație: Romania

View Postcatalin131, on 12th July 2010, 23:06, said:

STIU CA LA TV TREBUIE SA AM RCA DAR NU STIU CE TREBUIE SA AM LA PC.AM PLACA VIDEO MENTIONATA MAI SUS.

La PC nu trebuie sa ai decat placa video . Ai o iesire acolo pentru acest cablu .
Conectezi acel cablu , care va face legatura intre PC si TV .
Apoi , vizionare placuta .
:peacefingers:

#6
SuperDuper

SuperDuper

    Inactive

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,294
  • Înscris: 25.04.2006
  • ID membru: 74,904
Daca nu stiti ce ziceti, nu mai postati. Daca placa video NU are iesire TV, nici mama cablului nu poate sa faca ce vrea el.
Cum nu a zis marca placii video ci numai niste chestii generice...
Iesirea video TV ar trebui sa arate cam ca mufa aia neagra din centru:
Posted Image

Edited by SuperDuper, 12 July 2010 - 22:21.


#7
catalin131

catalin131

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 24.06.2010
  • ID membru: 601,613
  • Locație: Barlad, Jud. Vaslui
am aflat ce iesire are placa video.
are iesire sDVO-->TV.
SE GASESTE CABLU IESIRE sDVO,INTRARE RCA?
APROPO.TV-UL MEU ARE REZOLUTIA DE 720×576 SI E PAL.

#8
neoliviu

neoliviu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 09.09.2004
  • ID membru: 22,849
  • Locație: Bucuresti
din pacate din ce zice el are video onboard adica 6150/430 (cipset onboard nvdia pt procesoare amd)
deci solutia e sa cumpere o placa pciex (cam toate au tv out)

Edited by neoliviu, 12 July 2010 - 22:23.


#9
catalin131

catalin131

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 24.06.2010
  • ID membru: 601,613
  • Locație: Barlad, Jud. Vaslui
INCA CEVA.IMI TREBUIE PLACA VIDEO CUMPARATA SAU MERGE SI CU PLACA VIDEO INCORPORATE(AL PC CARE VINE DIN FABRICA).DACA NU INSEAMNA CA TREBUIE CUMPARATA PLACA VIDEO?

#10
neoliviu

neoliviu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 09.09.2004
  • ID membru: 22,849
  • Locație: Bucuresti

cel mai rapid fa o poza la spatele calculatorului sa vedem ce putem face (si nu mai scrie cu majuscule ca ne dor ochii!)

#11
andreyr

andreyr

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 13.01.2007
  • ID membru: 127,013
  • Locație: Romania

View PostSuperDuper, on 12th July 2010, 23:19, said:

Daca nu stiti ce ziceti, nu mai postati. Daca placa video NU are iesire TV, nici mama cablului nu poate sa faca ce vrea el.
Cum nu a zis marca placii video ci numai niste chestii generice...
Iesirea video TV ar trebui sa arate cam ca mufa aia neagra din centru:

Pai din cate se pare , alte persoane nici macar nu citesc bine cerintele . A mentionat placa video .

:peacefingers:

#12
neoliviu

neoliviu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 09.09.2004
  • ID membru: 22,849
  • Locație: Bucuresti
6150/430 nu e placa video ci e video onboard ! asta am zis si eu
dar uni producatori dau si un addon pe pcix cu tv out (analog) (sau il pun langa iesirea vga, mult mai rar), din acest motiv era necesara o poza din spate
nu are rost sa ne certam
oricum mai mult ca sigur are nevoie de o placa video pcix

acum am citit ca ai iesire dvi, deci placa de baza scoate probabil doar vga (albastru) si dvi (alb)
din pacate nu ai nicio sansa sa transmiti pe un televizor cu intrari analogice svideo
cumpara  o placa pcix (cea mai ieftina e in jur de 100 ron) si sa fii atent sa aiba tvout (iesirea rotunda din poza adugata de super duper de mai sus)

Edited by neoliviu, 12 July 2010 - 22:35.


#13
AMETHIST

AMETHIST

    Hardware Troll

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,662
  • Înscris: 11.11.2007
  • ID membru: 246,786
  • Locație: somewhere in time
http://www.pcgarage....mb-ddr2-64-bit/

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users