Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vodafone Romania extinde servicii...

Executare silita (Orange)

ITgalaxy, firma serioasa?

Salut,spuneti-mi si mie va rog sa...
 Salut,spuneti-mi si mie va rog sa...

USB 2.0 mort

RCS-RDS - Fiber Power la țara.

AMD Radeon HD8670D
 Ideologia liberala - inamic natur...

Extindere arie wireless

DIGI Mobil si DIGI NET Mobil (3G)...

Soft adaugare Intro ?
 Recomandare auto, buget 7000 Eur.

Pc se stinge/restarteaza

MacBook Air - problema.

Rds la tara
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

R.C.S. & R.D.S. - Digi TV. Nou: Paramount Channel.

  • Please log in to reply
35135 replies to this topic

#865
Ghepardi

Ghepardi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 23.02.2009
  • ID membru: 422,294
  • Locație: Mioveni

View Postma3mihai, on 4th August 2010, 07:34, said:

am si eu o intrebare?la voi se mai vede antena 1 si antena 2 pe digital.la mine apre lipsa semanl de cateva zile :(

Cauta-le. Sunt pe frecvente noi mai multe canale.

#866
ma3mihai

ma3mihai

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 18.02.2010
  • ID membru: 564,058
  • Locație: Pitesti

View PostGhepardi, on 4th August 2010, 08:42, said:

Cauta-le. Sunt pe frecvente noi mai multe canale.
mersi mult pentru sfat.am dat o scanare completa si acum se vede si u tv hd :coolspeak:

#867
dansora

dansora

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 293
  • Înscris: 07.04.2008
  • ID membru: 312,168
  • Locație: Curtea de Arges/Bucuresti

View Postdidiand, on 4th August 2010, 08:25, said:

Acceasi problema apare si la mine, inclusiv pe DIgi Film 1 si 2. Daca ai rezolvat,. sa-mi spui te rog si mie solutia magica (am dat revenire la setarile din fabrica, insa fara nici un rezultat).

Multumesc,

La mine Digi Film 1 & 2 merg  :huh:

#868
TuZy

TuZy

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 06.12.2008
  • ID membru: 395,081
  • Locație: Tarnaveni>Mures/Cluj
Buna ziua!
Ieri m-au sunat cei de la RCS&RDS sa ma prezint la ei la sediu, ca beneficiez gratiut de un pachet Digi+C.M-am dus au facut contract, mi-au dat pachetu in mana mi-au explicat cum il leg la tv si drum bun.Am venit acasa , am intampinat prima problema, nu aveam iesire SCART la tv fiind un LG vechi de vreo 12-15 ani.M-am dus  inapoi la sediu unde imi zic ca vezi ca merge si cu cablu RCA.Am cumparat cablu, bucuros vin acasa il instalez, ma minunez ce clar merge si dau sa vad ce programe noi au bagat.Cand vad, stai ca sunt programe pentru care platesc si nu merg.Atunci am gasit discutile de pe forum.Acum o jumatate de o ora am trimis formuralu , mi-au trimis mail ca cartela a fost activata , sa stau pe un canal cutare care nu merge ca va porni.Intre timp tata a vorbit cu sefu de aici din localitate la RCS si a zis ca din 1 septembrie sigur trebuie sa mearga ca acum nu sunt aprobate sau ceva de genu.Tin sa precizes ca sunt din Tarnaveni , oras situat la 45km de Targu Mures , judtul Mures , am optiunea Extra ( fara HBO si restu ) in care am Discovery Science, T&L , World , Zone Reality, Viasat History , Viasat Explorer , TV 1000 posturi pe care le urmaresc cel mai des si chiar care nu merg.Am inteles ca si Digi Film 1 si 2 ar trebuii sa mearga , nu merg.Plus si o luna Hbo si restu drept bonus sau ceva de genu.
     La toate imi apare ca am introdus cartela cu fata in jos , am scos cartela am curatat ( chiar daca nu era nevoie) tot asa scrie la posturile care nu merg , adica merge numai subtitrarea care au subtitrare.
Deci intrebarile ar fii:
1. Ii posibil ce zice sefu RCS din localitate sa fie realitate sau a vrut sa-l rezolve pe tata din 3 cuvinte?
2. Pe ce post ar trebuii sa las tv sa porneasca canalele respective?( momentan merge de vreo 20-30 minute pe Discovery World )
3. Deci o sa mearga o luna toate posturile inclusiv HBO& restu?
4. Ce ii de facut la faza cu " cartela cu fata in jos "?

Multumesc, momentan atatea intrebari/nemultumiri am , sper sa imi raspundeti , si scuzati gramatica si exprimarea .

#869
ole

ole

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,209
  • Înscris: 10.07.2003
  • ID membru: 4,783
  • Locație: Craiova

View Postfiuny, on 3rd August 2010, 21:36, said:

ca sa mearga din nou  Realitatea tv inchide receptorul de la butonul de la telecomanda si pornestel din nou so o sa mearga realitatea tv bafta
Mersi. A mers!  :thumbup:



#870
paparazzi70000

paparazzi70000

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 21.08.2007
  • ID membru: 217,198
Salut, am un panasonic tx-l32s10e, nu am conserva. Am o problema cam ciudata,  imi dispar toate programele dupa ce repornesc tv-ul in sensul ca nu mai am imagine si sonor pe ele, ecran negru. Lista cu programele memorate o afiseaza dar nu mai pot sa vad/aud nimic. Daca scanez iar, acestea merg, pana la o noua repornire a tv-ului. Aveti idee de la ce ar putea fi ? setarile sunt ok, adica tara finlanda cu helsinki. Merci

#871
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,343
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest

View Postdansora, on 4th August 2010, 00:24, said:

Il am cam de o luna si cateva zile...
Ideea e ca la achizitie nu mi-au mers hbo-urile...si brusc cam de aprox trei saptamani am observat ca-mi functioneaza (pe ambele conserve) si aceste programe alaturi de altele pe care nu le vedeam inainte(Private Spice, Digi Film 1&2).
Si dupa cum am explicat, in momentul de fata hbo-urile mai merg doar pe Humax :huh: .
Si ca fapt divers pe HBO Comedy si Cinemax imi apare subtitrarea pe un minunat fundal negru :) (fara sunet)
pana la urma nu o sa-ti mai mearga nici pe Humax HD :)
daca vrei sa le ai te abonezi la HBO Maxpack, modificarea se face intre 1 si 15 august si o sa intre in vigoare de la 1 septembrie !

View Postmariusdenis, on 4th August 2010, 00:29, said:

glumesti :naughty:




catalinman
pachetul maxpack este la 7 lei doar pt digi cablu sau si pt digi satelit?

la satelit momentan e 14 lei, in cursul acestei luni si la satelit va fi tot 7 lei :D

View PostTuZy, on 4th August 2010, 11:56, said:

Buna ziua!
Deci intrebarile ar fii:
1. Ii posibil ce zice sefu RCS din localitate sa fie realitate sau a vrut sa-l rezolve pe tata din 3 cuvinte?
2. Pe ce post ar trebuii sa las tv sa porneasca canalele respective?( momentan merge de vreo 20-30 minute pe Discovery World )
3. Deci o sa mearga o luna toate posturile inclusiv HBO& restu?


Multumesc, momentan atatea intrebari/nemultumiri am , sper sa imi raspundeti , si scuzati gramatica si exprimarea .
seful ala a vrut sa scape mai repede de tatal tau, trebuie sa-ti mearga de pe acum !

o sa-ti mearga toate posturile, inclusiv Digi Film 1 si 2, HBO Maxpack doar prima luna, Cine Star nu !

lasa pe Antena 1 !

vezi ca scrie in manual cum sa pui smarcardul, intoarce-l pe cealalta parte ca l-ai pus pe dos !

View Postpaparazzi70000, on 4th August 2010, 13:20, said:

Salut, am un panasonic tx-l32s10e, nu am conserva. Am o problema cam ciudata,  imi dispar toate programele dupa ce repornesc tv-ul in sensul ca nu mai am imagine si sonor pe ele, ecran negru. Lista cu programele memorate o afiseaza dar nu mai pot sa vad/aud nimic. Daca scanez iar, acestea merg, pana la o noua repornire a tv-ului. Aveti idee de la ce ar putea fi ? setarile sunt ok, adica tara finlanda cu helsinki. Merci
i-ati un STB si scapi de probleme !

Edited by catalinman, 04 August 2010 - 12:40.


#872
paparazzi70000

paparazzi70000

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 21.08.2007
  • ID membru: 217,198

View Postcatalinman, on 4th August 2010, 13:37, said:

i-ati un STB si scapi de probleme !
multumesc de sugestie, dar cu riscul de a nu mai vedea nimic de la rcs, nu o sa-mi iau :)

#873
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,343
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest
ok, e alegerea ta :)

#874
xkz

xkz

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 03.04.2006
  • ID membru: 72,108

View Postcatalinman, on 4th August 2010, 13:37, said:

i-ati un STB si scapi de probleme !

Usor de zis, dar de unde? Ca nu prea sunt pe stoc...

#875
TuZy

TuZy

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 06.12.2008
  • ID membru: 395,081
  • Locație: Tarnaveni>Mures/Cluj
 Mersi. Si sti cam cat timp trebuie sa-l las la Antena 1?
Cartela am introdus cu chipul in jos.L-am intors tot aceeas chestie scrie.I-am dat revenire la setarile din fabricatie, adica am inceput tot scanarea , stabilirea tari si alea din nou.Si la programe care nu merg tot asa zice, cardul este introdus cu fata in jos.Nu stiu ce pot sa fac, restul programelor merg , numai cele amintite in postul anterior nu.

Edited by megafanro, 04 August 2010 - 15:59.


#876
didiand

didiand

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 16.12.2009
  • ID membru: 540,395
  • Locație: Bucharest

View Postcatalinman, on 3rd August 2010, 21:07, said:

pai in mod nu trebuie sa-ti mearga HBO nici pe Humax HD ;)

asa ca poti sa te consideri norocos, nu ai de ce sa dai reinitializare pentru cartela din Hyundai ca nu o sa te ajute cu nimic !

Humax HD il ai de mai mult de o luna ?


Catalinman,

La mine jumatate din canalele din extra functioneaza, jumatate nu (Discovery-urile). Nici Digi Film 1& 2 nu functioneaza. Care ar fi solutia?

Multumesc

#877
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,343
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,858
  • Locație: Bucharest
vezi ca in unele orase s-au mai schimbat din frecvente, iti sugerez sa dai o revenire la setarile din fabrica si pe urma scanare automata :)

daca nici asa nu iti merg anumite posturi din Extra fa o reactivare a smartcardului ;

lucru asta poti sa-l faci online, pe www.rcs-rds.ro sau telefonic !

bafta !

#878
dondhanny

dondhanny

    Master of WebTV

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,240
  • Înscris: 09.03.2007
  • ID membru: 152,709
  • Locație: Pitești, Argeș
In afara de programele radio actuale care au mai fost in grila mai demult?

#879
Ghepardi

Ghepardi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 812
  • Înscris: 23.02.2009
  • ID membru: 422,294
  • Locație: Mioveni
Realitatea FM si RFI.

#880
szjozsef

szjozsef

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 505
  • Înscris: 22.11.2004
  • ID membru: 26,114
  • Locație: Bihor /-/ Brasov, Romania

View PostTuZy, on 4th August 2010, 14:14, said:

Cartela am introdus cu chipul in jos.L-am intors tot aceeas chestie scrie.

si cu cipul spre interiorul aparatului ?

Edited by szjozsef, 04 August 2010 - 16:09.


#881
fiuny

fiuny

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 26.03.2007
  • ID membru: 159,650
  • Locație: ARAD ROMANIA

View Postszjozsef, on 4th August 2010, 17:08, said:

si cu cipul spre interiorul aparatului ?
dati  jucarii pe mana copiilor

#882
TuZy

TuZy

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 06.12.2008
  • ID membru: 395,081
  • Locație: Tarnaveni>Mures/Cluj
Valabil si pentru mine...sau ce alta solutie exista ?.
Normal ca cu cipul spre interior.Arata si pe card cum se introduce.Daca te referai la mine nu;s chiar copil.

Edited by TuZy, 04 August 2010 - 16:34.


Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

4 user(s) are reading this topic

3 members, 1 guests, 0 anonymous users

mr.x_cj, zetuc, ntamas94