Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hosting site simplu (pt incepatori)

Cum scap de "search with Bing...

Problema SSD

Pomi fructiferi in locuri publice
 probleme peugeot jet force 50cc

partitie stearsa dupa reformatare

Activare windows 8.1 original

Vanzare casa unui cumparator care...
 NFC Stickers

stergere topic

Smartphone - buget 1500 RON

Nu-mi vede tastatura in Windows
 probleme motor

Blocare frana Hyundai Getz

ET2220INKI All-in-one PCs 22 inch

procesor intel E2168
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Un mic ajutor!

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
vitzu

vitzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 11.02.2008
  • ID membru: 287,393
  • Locație: Galati

Buna ziua! Am si eu o mica problema!! Am 2 mufe la carcasa una de casti si una de microfon, si nu imi merg:(. Pe langa ele mai am si 2 USB-uri kre merg. Ce ar trebui sa fac? Se activeaza de undeva? Placa de baza: Gigabyte EP41-UD3L.
Va multumesc!

#2
mihaibr14

mihaibr14

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 883
  • Înscris: 24.10.2009
  • ID membru: 523,653
  • Locație: Braila
nu ai panoul din fata conectat la placa audio:\

#3
flyingspur

flyingspur

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 12.04.2009
  • ID membru: 443,305
  • Locație: iasi

View Postvitzu, on 30th January 2010, 19:56, said:

Buna ziua! Am si eu o mica problema!! Am 2 mufe la carcasa una de casti si una de microfon, si nu imi merg:(. Pe langa ele mai am si 2 USB-uri kre merg. Ce ar trebui sa fac? Se activeaza de undeva? Placa de baza: Gigabyte EP41-UD3L.
Va multumesc!
Ai schema unde trebuie conectate firele de la mufele alea ori in manualul placii de baza ori este un abtipild lipit in carcasa cu aceasta schema

#4
andrei_210

andrei_210

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,033
  • Înscris: 21.10.2009
  • ID membru: 522,698
  • Locație: Romania, Judetul Cluj
Trebuie conectate pe placa de baza. Insa uita-te in manual cum ti s-a recomandat.

Edited by andrei_210, 30 January 2010 - 20:48.


#5
vitzu

vitzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 11.02.2008
  • ID membru: 287,393
  • Locație: Galati
Este conectat panoul din fata pe placa de baza. E conectat in F_AUDIO asa cum scrie si in manual! Componentele sunt noi!!

#6
Mos_Ilie

Mos_Ilie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,966
  • Înscris: 31.12.2006
  • ID membru: 120,495
  • Locație: Galati, Romania
Salut,

Nu e suficient sa fie conectat.
Ca sa functioneze, trebuie sa fie bine conectat, nu cum o fi.
Ai verificat ?
" Componentele sunt noi! "
Si componentele noi pot fi montate gresit.
Le-ai montat personal in carcasa, sau le-ai cumparat gata montate ?

Vezi link-ul Installing Frontal Audio Plugs , in care se explica ce si unde trebuie conectat, pentru o functionare corecta.
Confrunta cu documentatia placii tale de baza si vezi unde e greseala.

Edited by Mos_Ilie, 31 January 2010 - 11:28.


#7
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,753
  • Înscris: 12.12.2007
  • ID membru: 259,505
  • Locație: mangalia

View Postvitzu, on 31st January 2010, 14:10, said:

Este conectat panoul din fata pe placa de baza. E conectat in F_AUDIO asa cum scrie si in manual! Componentele sunt noi!!


intra frumos in managerul placii de sunet (realtek, cmedia, via sau ce ai tu acolo) si seteaza sa-ti functioneze FP independent de mufele din spate. manualul placii de baza este destul de util dar mai trebuie si putin brainstorming.

#8
vitzu

vitzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 11.02.2008
  • ID membru: 287,393
  • Locație: Galati

View PostMos_Ilie, on 31st January 2010, 11:24, said:

Salut,

Nu e suficient sa fie conectat.
Ca sa functioneze, trebuie sa fie bine conectat, nu cum o fi.
Ai verificat ?
" Componentele sunt noi! "
Si componentele noi pot fi montate gresit.
Le-ai montat personal in carcasa, sau le-ai cumparat gata montate ?

Vezi link-ul Installing Frontal Audio Plugs , in care se explica ce si unde trebuie conectat, pentru o functionare corecta.
Confrunta cu documentatia placii tale de baza si vezi unde e greseala.
Eram de fatza cand mi-au montat piesele!! Pe placa de baza scrie F_AUDIO, si la fel scrie si pe cablul kre vine din panoul din fatza


View Postc14h3r, on 31st January 2010, 11:44, said:

intra frumos in managerul placii de sunet (realtek, cmedia, via sau ce ai tu acolo) si seteaza sa-ti functioneze FP independent de mufele din spate. manualul placii de baza este destul de util dar mai trebuie si putin brainstorming.

Mai exact unde trebuie sa intru!! Placa e realtek.

Ms mult k mi-ati raspuns


Gata am rezolvato!! Multumesc mult pt indrumari!! Am atasat o poza daca e sa mai fie unul k mn ametzit sa stie cum sa rezolve problema!!

Attached Files



Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users