Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
„Zilele Filmului LUX”...

Hostgator Black Friday - $1....

incepator

Cablu alimentare laptop
 Unde gasesc mecanism muzical?

Problema hard

Palton

Inchidere PC din buton
 Problema Office 2010 - spatiu in...

lucrarile lui Rene Descartes, tra...

Take That - These Days

Un obiect misterios pe orbita Pam...
 Imi sacadeaza jocul

Stie cineva ce se intampla cu hos...

Prima masina pana in 10.000 lei .

Dell optiplex 330
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Un mic ajutor!

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
vitzu

vitzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 11.02.2008
  • ID membru: 287,393
  • Locație: Galati

Buna ziua! Am si eu o mica problema!! Am 2 mufe la carcasa una de casti si una de microfon, si nu imi merg:(. Pe langa ele mai am si 2 USB-uri kre merg. Ce ar trebui sa fac? Se activeaza de undeva? Placa de baza: Gigabyte EP41-UD3L.
Va multumesc!

#2
mihaibr14

mihaibr14

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 893
  • Înscris: 24.10.2009
  • ID membru: 523,653
  • Locație: Braila
nu ai panoul din fata conectat la placa audio:\

#3
flyingspur

flyingspur

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 12.04.2009
  • ID membru: 443,305
  • Locație: iasi

View Postvitzu, on 30th January 2010, 19:56, said:

Buna ziua! Am si eu o mica problema!! Am 2 mufe la carcasa una de casti si una de microfon, si nu imi merg:(. Pe langa ele mai am si 2 USB-uri kre merg. Ce ar trebui sa fac? Se activeaza de undeva? Placa de baza: Gigabyte EP41-UD3L.
Va multumesc!
Ai schema unde trebuie conectate firele de la mufele alea ori in manualul placii de baza ori este un abtipild lipit in carcasa cu aceasta schema

#4
andrei_210

andrei_210

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,096
  • Înscris: 21.10.2009
  • ID membru: 522,698
  • Locație: Romania, Judetul Cluj
Trebuie conectate pe placa de baza. Insa uita-te in manual cum ti s-a recomandat.

Edited by andrei_210, 30 January 2010 - 20:48.


#5
vitzu

vitzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 11.02.2008
  • ID membru: 287,393
  • Locație: Galati
Este conectat panoul din fata pe placa de baza. E conectat in F_AUDIO asa cum scrie si in manual! Componentele sunt noi!!

#6
Mos_Ilie

Mos_Ilie

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,153
  • Înscris: 31.12.2006
  • ID membru: 120,495
  • Locație: Galati, Romania
Salut,

Nu e suficient sa fie conectat.
Ca sa functioneze, trebuie sa fie bine conectat, nu cum o fi.
Ai verificat ?
" Componentele sunt noi! "
Si componentele noi pot fi montate gresit.
Le-ai montat personal in carcasa, sau le-ai cumparat gata montate ?

Vezi link-ul Installing Frontal Audio Plugs , in care se explica ce si unde trebuie conectat, pentru o functionare corecta.
Confrunta cu documentatia placii tale de baza si vezi unde e greseala.

Edited by Mos_Ilie, 31 January 2010 - 11:28.


#7
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,753
  • Înscris: 12.12.2007
  • ID membru: 259,505
  • Locație: mangalia

View Postvitzu, on 31st January 2010, 14:10, said:

Este conectat panoul din fata pe placa de baza. E conectat in F_AUDIO asa cum scrie si in manual! Componentele sunt noi!!


intra frumos in managerul placii de sunet (realtek, cmedia, via sau ce ai tu acolo) si seteaza sa-ti functioneze FP independent de mufele din spate. manualul placii de baza este destul de util dar mai trebuie si putin brainstorming.

#8
vitzu

vitzu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 11.02.2008
  • ID membru: 287,393
  • Locație: Galati

View PostMos_Ilie, on 31st January 2010, 11:24, said:

Salut,

Nu e suficient sa fie conectat.
Ca sa functioneze, trebuie sa fie bine conectat, nu cum o fi.
Ai verificat ?
" Componentele sunt noi! "
Si componentele noi pot fi montate gresit.
Le-ai montat personal in carcasa, sau le-ai cumparat gata montate ?

Vezi link-ul Installing Frontal Audio Plugs , in care se explica ce si unde trebuie conectat, pentru o functionare corecta.
Confrunta cu documentatia placii tale de baza si vezi unde e greseala.
Eram de fatza cand mi-au montat piesele!! Pe placa de baza scrie F_AUDIO, si la fel scrie si pe cablul kre vine din panoul din fatza


View Postc14h3r, on 31st January 2010, 11:44, said:

intra frumos in managerul placii de sunet (realtek, cmedia, via sau ce ai tu acolo) si seteaza sa-ti functioneze FP independent de mufele din spate. manualul placii de baza este destul de util dar mai trebuie si putin brainstorming.

Mai exact unde trebuie sa intru!! Placa e realtek.

Ms mult k mi-ati raspuns


Gata am rezolvato!! Multumesc mult pt indrumari!! Am atasat o poza daca e sa mai fie unul k mn ametzit sa stie cum sa rezolve problema!!

Attached Files



Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users