Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hinge rupt?

Bitdefender 2010

Baterie Laptop

Router, TV Box Orange Franta - ce...
 Render Template Cinema 4D R13

Certificat de nastere la angajare?

Un elicopter IAR-330 Puma s-a pra...

Casetofon deck HITACHI D-3300M pe...
 Lumea fara Facebook

seful sri ,maior ar vrea o fuziu...

placa de baza M2N compatibilitate...

placa de baza M2N compatibilitate...
 Surpriza La Digi Mobil

Reach Me (2014)

Chappie (2015)

Focus (2015)
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Setari Internet pe BlackBerry

  • Please log in to reply
154 replies to this topic

#1
Nael

Nael

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 24.08.2004
  • ID membru: 21,959

Pentru cei ce isi pun problema cum sa faca sa navigheze dep e blackberry iesind printr-un anumit loc/provider optiunile ar fi:

In browserul Blackberry -> Options-> General Properties -> Default Broser -> se alege iesirea dorita:

1) BlackBerry Browser = prin abonamentul BIS/BES (BlackBerry Internet/Enterprise Service)
2) Internet Browser = direct prin abonamentul de date
3) Hotspot Browser = prin WiFi, wireless

In functie de dotarile telefonului, se poate sa nu aveti optiunile 2 sau 3

#2
bobocbbb

bobocbbb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 237
  • Înscris: 14.05.2007
  • ID membru: 179,322
vreau sa imi activez si eu optiunea de 8 euro de la orange dar cei de la relatii cu clientii mi-au spus ca programele blackberry gen browser,messenger,bb mail folosesc trafic din BIS.
daca pt browsing folosesti opera mini consuma din abonamentul de date?
ce apn folosesti la setari?

#3
marbarbulescu

marbarbulescu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 27.05.2009
  • ID membru: 464,193
sunt nou posesor de bb 8520 si am o intrebare cu privire la folosirea gsm sau gprs. concret pana sa imi iau abonament la net, imi aprea in coltul din dreapta sus "GSM". cand s-a activat serviciul de internet imi apare in loc de "GSM", "GPRS". din momentul in care a fost activat acest serviciu de net, bateria se consuma rapid, fara a naviga pe net. am intrat la Mobile Network si la Data Services am dezactivat optiunea. cu optiunea dezactivata, in coltul din dreapta sus imi apare "gprs" cu litere mici, deci nu cu litere mari asa cum imi aparea initial. problema este ca tot imi consuma bateria foarte rapid. intrebarea mea este daca exista o optiune pentru a trece pe "GSM" in mod normal si numai cand vreau sa accesez netul sa fac setarile necesare. multumesc de raspuns.

#4
Nael

Nael

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 24.08.2004
  • ID membru: 21,959
incearca la Manage Connections - Mobile Network Options - Data Services - On/Off

View Postbobocbbb, on 16th January 2010, 12:29, said:

vreau sa imi activez si eu optiunea de 8 euro de la orange dar cei de la relatii cu clientii mi-au spus ca programele blackberry gen browser,messenger,bb mail folosesc trafic din BIS.
daca pt browsing folosesti opera mini consuma din abonamentul de date?
ce apn folosesti la setari?

pt browser - poti sa setezi cum vrei (daca tel suporta)
Yahoo messenger stiu ca merge pe data

BB messenger functioneaza prin BIS/BES (pe baza de PIN)
BB MAIL - clar BIS/BES

#5
marbarbulescu

marbarbulescu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 27.05.2009
  • ID membru: 464,193
[quote name='Nael' date='19th January 2010, 11:37' post='7673659']
incearca la Manage Connections - Mobile Network Options - Data Services - On/Off



chestia asta am facut-o deja. am scris in text. intrebarea mea era daca in afara de aceasta setare, mai am o alta optiune la care trebuie sa umblu. cred ca ar trebui sa fac o setare ca netul sa mearga pe gprs si restul sa fie pe gsm. cred... dar nu stiu ce trebuie facut in acest sens. multumesc

#6
roacharu

roacharu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.01.2010
  • ID membru: 554,753
  • Locație: Timisoara
Salut
Am si eu o intrebare. Am abonamentul BB de la Vodafone, 5M inclus. Am folosit doar Yahoo messenger, timp de cateva ore si a facut trafic de peste 1M. Am mai navigat f putin si pe net dar cu Wi-Fi-ul activat. Este posibil sa faca messengerul trafic atat de mare sau era degeaba wi-fi-ul? Am mai primit si vreo 3 mailuri, dar doar text. E ceva din setari?
Multumesc

#7
spare-me

spare-me

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 18,171
  • Înscris: 05.03.2005
  • ID membru: 31,818
bravo. bun venit in capcana blackberry.

eu am mai spus, ori iti blackberry cand ai bani de el "full options"
ori orice telefon cu un simplu abonament de date de cativa euro cu sute de mega inclusi.

BB va consuma traficul in abonamentul BB DUPA CARE, guess what, in loc sa foloseasca abonamentul de date sau WIFI va face in continuare cost suplimentar din abonamentul BB deoarece toate aplicatiile merg numai cu apn Blackberry si nu cu apn "internet" pt orange sau "internet.vodafone.ro" pt vodafone.

doar browserul poate fi setat, la apn sa iasa pe WIFI ;)

enjoy

P.S - mailul evident ca era doar text, ca HTML nu exista iar atasamentele nu le downloadeaza implicit :lol:

Edited by spare-me, 29 January 2010 - 13:35.


#8
roacharu

roacharu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.01.2010
  • ID membru: 554,753
  • Locație: Timisoara

View Postspare-me, on 29th January 2010, 13:27, said:

bravo. bun venit in capcana blackberry.

eu am mai spus, ori iti blackberry cand ai bani de el "full options"
ori orice telefon cu un simplu abonament de date de cativa euro cu sute de mega inclusi.

BB va consuma traficul in abonamentul BB DUPA CARE, guess what, in loc sa foloseasca abonamentul de date sau WIFI va face in continuare cost suplimentar din abonamentul BB deoarece toate aplicatiile merg numai cu apn Blackberry si nu cu apn "internet" pt orange sau "internet.vodafone.ro" pt vodafone.

doar browserul poate fi setat, la apn sa iasa pe WIFI ;)

enjoy

P.S - mailul evident ca era doar text, ca HTML nu exista iar atasamentele nu le downloadeaza implicit :lol:

Raspunsul e perfect. M-am luminat. Imi ramane sa descopar cum setez browserul sa iasa doar pe wi-fi.
De fapt, o chestiune nu is inca in clar. Sa faca yahoo messenger trafic atat de mare?

#9
bobocbbb

bobocbbb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 237
  • Înscris: 14.05.2007
  • ID membru: 179,322
selectezi browserul apoi apesi pe butonul cu semnul blackberry,alegi options,apoi browser configuration si ai acolo hotspot browser sau browserul care e inclus de vodafone,la orange este orange world,banuiesc ca vodafone live.
daca alegi hotspot browser va face trafic pe wifi.

#10
roacharu

roacharu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.01.2010
  • ID membru: 554,753
  • Locație: Timisoara

Multumesc frumos. Asa era setat, dar se pare ca tot a facut trafic mare. Nu-mi dau seama cum

#11
bobocbbb

bobocbbb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 237
  • Înscris: 14.05.2007
  • ID membru: 179,322
mai incearca din meniu la options/advanced optiona/browser si daca la default browser e tot hotspot browser inseamna ca nu browserul a facut acel trafic :)

#12
roacharu

roacharu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.01.2010
  • ID membru: 554,753
  • Locație: Timisoara

View Postbobocbbb, on 29th January 2010, 14:35, said:

mai incearca din meniu la options/advanced optiona/browser si daca la default browser e tot hotspot browser inseamna ca nu browserul a facut acel trafic :)

Tot hotspot e setat. Multumesc frumos pt raspunsuri

#13
zizou27

zizou27

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 23.07.2009
  • ID membru: 490,049
salut! mi-am instalat Yahoo pe blackberry insa atunci cand dau sign in imi apare mesajul 'service not enabled for this handheld'.va rog frumos, sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a-mi merge.

#14
roacharu

roacharu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 135
  • Înscris: 26.01.2010
  • ID membru: 554,753
  • Locație: Timisoara

View Postzizou27, on 31st January 2010, 13:52, said:

salut! mi-am instalat Yahoo pe blackberry insa atunci cand dau sign in imi apare mesajul 'service not enabled for this handheld'.va rog frumos, sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a-mi merge.

Ai abonament blackberry? Daca nu, nu merge

#15
spare-me

spare-me

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 18,171
  • Înscris: 05.03.2005
  • ID membru: 31,818
e clar ca nu are, degeaba intrebi.
acel mesaj apare atunci cand nu ai abonament BB si nu, nu-l poti face sa mearga.

#16
bucharest72

bucharest72

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 25.02.2009
  • ID membru: 422,826
  • Locație: Bucharest
buna ziua tuturor...Am o intrebare si multumesc celor ce ma pot ajuta cu raspunsuri...Am Blackberry 9500 si abonament de la Vodafone..Pot trimite mailuri,dar nu pot intra pe messenger..Trebuie setari separate? Si a doua intrebare....Nu pot descarca filme de pe calculator pe mobil,nu imi recunoaste mobilul cand il conectez la calculator...Cum sa procedez..?Multumesc mult daca ma puteti ajuta cu sfaturi....

#17
spare-me

spare-me

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 18,171
  • Înscris: 05.03.2005
  • ID membru: 31,818
nu trebuie setari separate...
n-ai precizat ce abonament ai. presupun ca abonament special BB.
in acest caz intra pe pagina de BIS si retrimite-ti service book-urile.
n-ai precizat ce eroare iti da YM.

#18
zizou27

zizou27

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 23.07.2009
  • ID membru: 490,049
pau nu am abonament BB. deci asta este cauza.. Ms mult pentru lamurire!
Inca o problema.. daca intru pe youtube de exemplu si dau play la un clip imi da o eroare. sa fie din cauza k imi trebuie flashplayer instalat? si m-am interesat si gasisem pe un site k nu ar merge sa vezi clipuri pe youtube cu BB-ul.. decat pe anumite site-uri.Stie cineva mai mult la capitolul asta?

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users