Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sala, prafuri si alimentatie.

Inmatriculare auto -certificat fi...

ajutor excel

Win XP antivirus compared - last ...
 share market by credit card

buy shares on internet

Laptop nou

Dupa formatarea partitiei cu OS u...
 RunDLL

Întrebare despre studentocard Ra...

somonul in Romania

LS Mtron PLUS 90
 Inginerie si Management.

Recomandare antena WIFI pt router

Nu se aprinde monitorul. Help ple...

Problema utorrent.
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Farming Simulator 2009

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
maniack

maniack

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,245
  • Locație: bucuresti

Sall!Am si eu jocul farming simultor si nu stiu cum sa-l fac din volan.
Imi putetzi spune si mie cum sa-l fac din volan???

MULTUMESC!!!

#2
Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

    Bătrân și înțelept

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,541
  • Înscris: 15.12.2009
  • ID membru: 540,286
  • Locație: 127.0.0.1

View Postmaniack, on 8th January 2010, 18:15, said:

Sall!Am si eu jocul farming simultor si nu stiu cum sa-l fac din volan.
Imi putetzi spune si mie cum sa-l fac din volan???

MULTUMESC!!!

Este posibil sa nu aiba functie de joystick sau volan. Cauta si tu in readme sau in manual.

#3
miricel

miricel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 04.08.2009
  • ID membru: 495,285
salut!apropo de acest joc,il am instalat pe alta partitie decat C,intrebarea este cum imi salvez o cariera din acest joc?am cautat in my documents dar nu am gasit nici o salvare!sa fie salvata in folderul de instalare al jocului?am vazut cateva fisiere de tip .xml care contin date despre cariera dar nu stiu ce sa salvez de acolo.PC meu necesita reformatare si as vrea sa am salvarile jocului sa nu o iau de la zero!poate ma ajuta colegii de pe forum!va multumesc!

#4
SpeedyBV

SpeedyBV

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 13.12.2009
  • ID membru: 539,714
Salut!
Am o problema cu acest joc.
am facut misiunile, si am intrat la "KARRIERE". Am facut cate ceva pe campul acela dar acum vreau sa-mi cumpar utilaje. Si nu stiu cum.
Am gasit un "buton" pe care scrie "FAHRZEUGE ZURUCKSETZEN" si banuiesc ca de acolo imi cumpar utilajele... Dar cand pun click pe el nu se intampla nimic.
Mentionez ca am 109.029 euro. Astept raspuns.
Multumesc!

Edited by SpeedyBV, 17 March 2010 - 17:44.


#5
alexyo111

alexyo111

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.02.2010
  • ID membru: 565,749
Si eu am Farming Simulator 2009 si imi merge sacadat.Stie cineva de ce si cum se poate face sa mearga normal?



#6
mihai_chican

mihai_chican

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 211
  • Înscris: 05.10.2009
  • ID membru: 517,798
  • Locație: Giurgiu
cum adica sacadat?

#7
gudana

gudana

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 19.10.2009
  • ID membru: 522,079
  • Locație: Tecuci
Si eu am jocul dar in partea stanga sus imi apare cv negru...cum scap de el

#8
alexyo111

alexyo111

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.02.2010
  • ID membru: 565,749
Sacadat, adica foarte incet.

#9
suraj

suraj

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 18.10.2008
  • ID membru: 380,477

View PostSpeedyBV, on 17th March 2010, 18:42, said:

Salut!
Am o problema cu acest joc.
am facut misiunile, si am intrat la "KARRIERE". Am facut cate ceva pe campul acela dar acum vreau sa-mi cumpar utilaje. Si nu stiu cum.
Am gasit un "buton" pe care scrie "FAHRZEUGE ZURUCKSETZEN" si banuiesc ca de acolo imi cumpar utilajele... Dar cand pun click pe el nu se intampla nimic.
Mentionez ca am 109.029 euro. Astept raspuns.
Multumesc!

Apesi pe tasta "P" cumperi ce vrei si apoi cu TAB te muti dintr-un utilaj in altul ca sa vezi unde e SHOP-ul

View PostSpeedyBV, on 17th March 2010, 18:42, said:

Salut!
Am o problema cu acest joc.
am facut misiunile, si am intrat la "KARRIERE". Am facut cate ceva pe campul acela dar acum vreau sa-mi cumpar utilaje. Si nu stiu cum.
Am gasit un "buton" pe care scrie "FAHRZEUGE ZURUCKSETZEN" si banuiesc ca de acolo imi cumpar utilajele... Dar cand pun click pe el nu se intampla nimic.
Mentionez ca am 109.029 euro. Astept raspuns.
Multumesc!

Apesi pe tasta "P" cumperi ce vrei si apoi cu TAB te muti dintr-un utilaj in altul ca sa vezi unde e SHOP-ul

#10
evyyy30

evyyy30

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.05.2010
  • ID membru: 591,901
  • Locație: Turnu Magurele

View Postsuraj, on 17th April 2010, 20:18, said:

Apesi pe tasta "P" cumperi ce vrei si apoi cu TAB te muti dintr-un utilaj in altul ca sa vezi unde e SHOP-ul



Apesi pe tasta "P" cumperi ce vrei si apoi cu TAB te muti dintr-un utilaj in altul ca sa vezi unde e SHOP-ul


CE MARIMIE are farming simulator?

#11
mihai_mihai17

mihai_mihai17

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 17.08.2010
  • ID membru: 616,511
Salut,am farming simulator 2009 si intru la carrier sa ma joc, dau save

inainte sa ies si cand intru in joc din nou nu mai am salvarea,ma ajutati sa rezolv problema?         Multumesc anticipat!!!!!!! :thumbup:

#12
Airgrind

Airgrind

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 345
  • Înscris: 10.01.2008
  • ID membru: 271,529
  • Locație: Din dealul Copoului
Salutare. Scuzati ca dezgrop topicul dar am o intrebare : se pot converti moduri de farming simulator 2011 in moduri pe ntru 2009? Sau are cineva UTB-uri pentru 2009? Multumesc

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users