Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
[UNDE] pot sa mai gasesc un pache...

Cautam instrumentisti si instrume...

Ce lege se aplica in vederea "...

The interview
 Full cash jocuri

Ura fata de americani

Problema Partitie

parere anunt auto
 SRI poate verifica orice calculat...

SSD for cashing

[TEMA] lucru cu numere foarte mari

Evolio X10 Fusion
 Videoclipurile de pe YouTube saca...

Inherent Vice (2014)

PC Gaming

Putere dulie bec
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

PROBLEME LA UN MONITOR ACER

  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
mmcor

mmcor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 03.08.2009
  • ID membru: 494,683

am un monitor acer si de ceva vreme imi face urmatorea problema: dau drumul la sistem, se aprinde monitorul cu emblema acer apoi apare imaginea si pe urma dispare, ledul de functionare ramanand aprins. Sting monitorul si il reaprind aceasi figura .cind nu are semnal aceasi sintoma apare emblema ai apoi casuta cu lipsa semnal si dispare tot va multumesc anticipat pt ajutor

#2
chesterb

chesterb

    Șefu' la bani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,038
  • Înscris: 23.11.2007
  • ID membru: 251,794
  • Locație: Helltown
Verifica cablul video al monitorului [sa nu cumva sa fie deranjat] si uita-te la placa video sa nu fi fost miscata si sa nu mai stea corespunzator.

#3
mmcor

mmcor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 03.08.2009
  • ID membru: 494,683
repet aceasi problema o face si fara semnal . cind monitorul este deconectat de la pc porneste apare emblema cu acer si apoi casuta cu lipsa semnal care ar trebui sa ramana pe ecran pana la conectare ca pana acum dar monitorul se stinge. il conectez la pc se aprinde apoi se stinge .ceva se intampla la monitor cineva care se pricrpe la electronica cred ca ma lamureste

#4
bit 61

bit 61

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,758
  • Înscris: 17.09.2005
  • ID membru: 47,400
Este monitor LCD?

#5
mmcor

mmcor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 03.08.2009
  • ID membru: 494,683
da e lcd acer1711

#6
proteuss

proteuss

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 182
  • Înscris: 29.01.2006
  • ID membru: 63,601
  • Locație: Suceava
Am patit identic cu un prieten de`al meu

l`am desfacut bucati am scos toate mufele curatate puse la loc si a mers

Nu stiu care sa fi fost problema..doar un contact prost

precizez ca tot acer1711 era

Edited by proteuss, 22 December 2009 - 19:19.


#7
mmcor

mmcor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 03.08.2009
  • ID membru: 494,683
mersi o sa incerc

#8
proteuss

proteuss

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 182
  • Înscris: 29.01.2006
  • ID membru: 63,601
  • Locație: Suceava
sa ai grija la panoul cu butoane din fata ca e cam naspa de pus inapoi

Incearca sa pornesti monitorul doar power fara sa pui mufa care duce la LCD il opresti si o pui inapoi (ma refer mufa din interiorul lcd-ului)

Edited by proteuss, 22 December 2009 - 19:23.


#9
NightWishMaster

NightWishMaster

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 513
  • Înscris: 16.12.2006
  • ID membru: 116,710
  • Locație: Galati, Romania
Ai incercat monitorul pe un alt sistem si sistemul pe un alt monitor? Fara cele 2 teste n-ai de unde sa stii cine nu vrea sa functioneze. Poate fi de la placa video sau poate fi de la monitor (inclusiv cablul). Daca monitorul e cu cablu detasabil, prima operatiune in verificare si cea mai la indemana este verificare cu un alt cablu.

#10
mmcor

mmcor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 03.08.2009
  • ID membru: 494,683

da am verificat pe doua sisteme si doua monitore concluzia finala monitor defect acum a inceput sa se reseteze singur cred ca trebui altul desi are o imagine impecabila cand mai merge

#11
proteuss

proteuss

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 182
  • Înscris: 29.01.2006
  • ID membru: 63,601
  • Locație: Suceava
Eu zic daca nu te pricepi sa mergi la un service specializat sa vezi daca ti`l poate repara mai mult de 100 ron nu te costa, Daca stai pe langa suceava da`mi un PM

#12
mmcor

mmcor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 03.08.2009
  • ID membru: 494,683
sunt din craiova o sa merg dar dupa sarbatori totusi poate a mai patit cineva asa si poate nu merita sa mai pierd timpul pe la service

#13
proteuss

proteuss

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 182
  • Înscris: 29.01.2006
  • ID membru: 63,601
  • Locație: Suceava

View Postmmcor, on 23rd December 2009, 19:43, said:

sunt din craiova o sa merg dar dupa sarbatori totusi poate a mai patit cineva asa si poate nu merita sa mai pierd timpul pe la service


Si daca acea persoana care a patit sa zicem a mers la un meserias prost care nu se pricepea si a zis...arunca`l n`ai ce face cu el !

Exemplu, cum a patit un client de`al meu:

Merge omu cu monitoru lcd la cineva care credea el ca e meserias si mai repara el cate un calculator din an in pasti, se uita asa zisul "electronist" in monitor si zice ca e "varza" nu mai are ce face cu el.
Vine omu la mine cu monitoru si intr`o ora rezolv problema si castig 100 ron clientu multumit eu multumit.

Edited by proteuss, 23 December 2009 - 21:16.


#14
bit 61

bit 61

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,758
  • Înscris: 17.09.2005
  • ID membru: 47,400
Foarte probabil si mai mult decit posibil trebuie schimbati vreo 3 sau maxim 4 condensatori electrolitici
de pe partea de alimentare.
De asemenea trebuie aruncata o privire pe condensatorii "de decuplare" a tensiunii care alimenteaza invertorul lampilor.
Un electronist cinstit poate face depanarea cu 70... 80 lei.
Acum ,de sarbatori,posibil sa se ajunga la suma rotunda de 100.
Asta fara chitanta.
A nu se intelege ca incurajez evaziunea fiscala.... :D

#15
mmcor

mmcor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 03.08.2009
  • ID membru: 494,683
multumesc bit 61 acum imi aduc aminte ca mai aveam un laptop care mai facea asa din invertorul pentru monitor probabil ai dreptate mersi o sa merg la un service bun in craiova, daca imi recomanda cineva  ii multumesc anticipat

#16
GyovannnY

GyovannnY

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 19.01.2008
  • ID membru: 276,005
  • Locație: galati
Salut,
Am si eu o problema asemanatoare, dar la un Acer AL2216W. Am monitorul de 2 ani. Cand l-am cumparat a venit cu cablu de conectare DVI-D si a mers, dar de vreo luna cand aprind monitorul apare sigla Acer, iar apoi imi apare "no signal" si se stinge. Initial am crezut ca e cablul de vina, dar azi am cumparat alt cablu, si aceeasi problema. Cu un cablu VGA merge, numai la DVI-D am problema aceasta.
Stie cineva din ce cauza se intampla asta?
Placa video e Radeon X1550. Trebuie sa fac vreo setare la placa?

#17
mmcor

mmcor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 03.08.2009
  • ID membru: 494,683

View Postbit 61, on 23rd December 2009, 20:35, said:

Foarte probabil si mai mult decit posibil trebuie schimbati vreo 3 sau maxim 4 condensatori electrolitici
de pe partea de alimentare.
De asemenea trebuie aruncata o privire pe condensatorii "de decuplare" a tensiunii care alimenteaza invertorul lampilor.
Un electronist cinstit poate face depanarea cu 70... 80 lei.
Acum ,de sarbatori,posibil sa se ajunga la suma rotunda de 100.
Asta fara chitanta.
A nu se intelege ca incurajez evaziunea fiscala.... :D

multumesc bit 61 ai avut dreptate am schimbat cei doi condesatori de pe sursa  si merge perfect multumesc inca o data totul a facut 5 ronmanopera am facuto singur mersi :thumbup:  :thumbup:

#18
albertoroseti

albertoroseti

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 21.01.2014
  • ID membru: 845,097
am si eu un acer AL1916W si nu ii gasesc sursa,mentionez ca sursa lui este crapata in mai multe locuri!intrebarea mea este daca pot pune o alta sursa de la un alt monitor si daca pot pune de la ce monitor as putea pune? sursa este AW698 VP-930 REV:1A

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users