Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Laptop in jur de 2000 lei!

Android - Jokes App

mirrorless vs dslr

Cautare web cu pastrare istoric
 Subwoofer sistem 5.0

Windows 7 ocupa mult spatiu.

Mai tare ca sexul

Problema instalare windows din ca...
 Anunturi de mica publicitate suca...

Player in retea gigabyte

curentul spiritual New Age

identificare piesa electronica
 card de memorie

schimbat coloana de directie

Instalare wine

Problema Windows
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

CinemaTube, media player HD

  • Please log in to reply
2499 replies to this topic

#2341
aliv77

aliv77

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 24.01.2011
  • ID membru: 658,564

Multumim!!!Posted Image

Multumim!!!Posted Image

#2342
adipa

adipa

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 01.04.2004
  • ID membru: 13,811
  • Locație: Targoviste

View Postvb6rocod, on 20 februarie 2014 - 10:19, said:

M-ar interesa daca in
usr/local/etc/www/cgi-bin/scripts , adica in directorul scripts mai aveti si altceva in afara de scripturile de la HDD Links. In mod normal la fiecare update ar trebui sters continutul directorului scripts, unele fisiere mai dispar si se mareste spatiul ocupat.
Alte fisiere nu mai sunt, decat cele care vin in scripts.zip

#2343
Adrian P.

Adrian P.

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,242
  • Înscris: 05.04.2006
  • ID membru: 72,390
  • Locație: Bucuresti

View Postvb6rocod, on 20 februarie 2014 - 10:19, said:

O sa incerc in viitorul update sa adaug si o procedura de a face actualizarea direct din interfata HDD Links. O sa adaug la model player "Cinematube" - setarea cu "1" din interfata.
...
Din pacate firmware-ul nostru nu are HDD Links (si nici browser). Undeva in firmware sunt adresele vechi (cea de downlad scripts si cea de versiune).
Un fisier din firmware este vb6_update.sh cu continutul de mai jos:

echo "DOWNLOADING" > /usr/local/etc/.vb6upd
basedir=/usr/local/etc/www/cgi-bin
cd $basedir
wget -q http://hdforall.goog...les/scripts.zip
if [ $? -ne 0 ]
then
  exit 1
fi
echo "DOWNLOAD_OK" > /usr/local/etc/.vb6upd
rm -f -r $basedir/scripts
wait
unzip -o scripts.zip
wait
chmod -R +x $basedir/scripts
cp -f /usr/local/etc/www/cgi-bin/videoRenderer.rss /usr/local/etc/www/cgi-bin/scripts/util/videoRenderer.rss
wait
echo "SUCCESS" > /usr/local/etc/.vb6upd

Un alt fisier este vb6_check.sh, cu urmatorul continut:

basedir=/usr/local/etc/www/cgi-bin
echo "CHECKING" > /usr/local/etc/.vb6upd
your_ver=`cat $basedir/scripts/version.txt`
if [ ! -f $basedir/scripts/version.txt ]
then
your_ver="UNKNOWN"
fi
cd /usr/local/etc
wget -q http://hdforall.goog...les/version.txt
new_ver=`cat /usr/local/etc/version.txt`
if [ $your_ver != $new_ver ]
then
echo "UPDATE_AVAILABLE" > /usr/local/etc/.vb6upd
else
echo "NO_UPDATE_AVAILABLE" > /usr/local/etc/.vb6upd
fi

Eu am incercat sa schimb adresele in fisierele respective, insa nu a mers, iar acum nu mai pot accesa mediaplayer-ele (am 2) prin ftp.
Oricum cred ca mai sunt si alte fisere cu adresele vechi in firmware, si pentru faptul ca mesajele ("Nu sunt update-uri, reveniti") vin in romana nu in engleza, interfata fiind setata in romana..

Edited by Adrian P., 21 February 2014 - 01:36.


#2344
aliv77

aliv77

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 24.01.2011
  • ID membru: 658,564
Am incercat sa fac noul update online si m-a reintors la update-ul din 6 ianuarie. Trebuie sa-l facem tot manual, ca pe ultimul, cel din 12 februarie???

View Postaliv77, on 21 februarie 2014 - 09:24, said:

Am incercat sa fac noul update online si m-a reintors la update-ul din 6 ianuarie. Trebuie sa-l facem tot manual, ca pe ultimul, cel din 12 februarie???


Tot eu raspund: Da, l-am facut manual si se pare ca de acum incolo va merge facut online. Am incercat din setari si intr-adevar, nu ma mai trimite la 6 ianuarie ci spune ca -Nu sunt update-uri, reveniti!-

#2345
vb6rocod

vb6rocod

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 984
  • Înscris: 26.05.2005
  • ID membru: 37,575
"Din pacate firmware-ul nostru nu are HDD Links" - pai ma refer la pagina aia cu iconite pentru filme, seriale, tv, etc. Sus apare scris "1=selectati model player, 3=actualizare...."
Cand o fi gata (am avut o problema si n-am putut sa-l adaug in update-ul din 20.02), o sa aveti la model player si modelul vostru, probabil numit "Kingul mod FW" si dupa aia o sa puteti face actualizarea cu "3".

#2346
aliv77

aliv77

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 24.01.2011
  • ID membru: 658,564

View Postvb6rocod, on 21 februarie 2014 - 10:14, said:

"Din pacate firmware-ul nostru nu are HDD Links" - pai ma refer la pagina aia cu iconite pentru filme, seriale, tv, etc. Sus apare scris "1=selectati model player, 3=actualizare...."
Cand o fi gata (am avut o problema si n-am putut sa-l adaug in update-ul din 20.02), o sa aveti la model player si modelul vostru, probabil numit "Kingul mod FW" si dupa aia o sa puteti face actualizarea cu "3".


La cinematube nu avem hdd links...sau mai bine zis nu avem optiunile 1=selectati model player sau 3=actualizare.....

Edited by aliv77, 21 February 2014 - 13:51.


#2347
Adrian P.

Adrian P.

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,242
  • Înscris: 05.04.2006
  • ID membru: 72,390
  • Locație: Bucuresti

View Postvb6rocod, on 21 februarie 2014 - 10:14, said:

"Din pacate firmware-ul nostru nu are HDD Links" - pai ma refer la pagina aia cu iconite pentru filme, seriale, tv, etc. Sus apare scris "1=selectati model player, 3=actualizare...."
...

Cam asa arata firmware-ul nostru:

Attached Files



#2348
cristianstoica

cristianstoica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 740
  • Înscris: 20.12.2010
  • ID membru: 648,652

View PostAdrian P., on 21 februarie 2014 - 01:26, said:

Un alt fisier este vb6_check.sh, cu urmatorul continut:

basedir=/usr/local/etc/www/cgi-bin
echo "CHECKING" > /usr/local/etc/.vb6upd
your_ver=`cat $basedir/scripts/version.txt`
if [ ! -f $basedir/scripts/version.txt ]
then
your_ver="UNKNOWN"
fi
cd /usr/local/etc
wget -q http://hdforall.googlecode.com/hg/version.txt
new_ver=`cat /usr/local/etc/version.txt | sed -n 1p`
if [ $your_ver != $new_ver ]
then
echo "UPDATE_AVAILABLE" > /usr/local/etc/.vb6upd
else
echo "NO_UPDATE_AVAILABLE" > /usr/local/etc/.vb6upd
fi

Vezi daca asa recunoaste un nou update, in vb6_update.sh trebuie schimbat doar linkul cu cel actual din hdforall.googlecode.com/hg/version.txt.

BTW aveti HD4ALL(HDD Links) imaginea a treia este din HDD Links folosit de vb6rocod mai demult.

Respect CS

Edited by cristianstoica, 22 February 2014 - 03:59.


#2349
vb6rocod

vb6rocod

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 984
  • Înscris: 26.05.2005
  • ID membru: 37,575
Cu acest update se rezolva si problema actualizarii la HDD Links (pe viitor). Dupa ce faceti acest update, manual evident, in interfata principala de la HDD Links setati cu "1" la model player "Kingul mod FW". Cand o sa apara urmatorul update nu ramane decat sa apasati "3" pentru a actualiza.

Attached Files


Edited by vb6rocod, 22 February 2014 - 10:19.


#2350
genessiss

genessiss

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 11.01.2012
  • ID membru: 735,420

Ms mult pentru tot. Dar la firmware-ul pe care il  avem nu exista cele doua optiuni cu 1 si 3. La noi daca apasam pe 1 incepe sa descarce update. daca este vreunul. in cazul de fata il descarca pe cel din 6.01.2014. chiar daca eu il updatez manual la cel din 20.02.2014. Deci nu pot selecta cu 1 model player "Kingul mod FW". sa apas 3 nici nu apare ca si optiune.
daca crezi ca esista vreo solutie am fi recunoscatori.
multumesc anicipat

#2351
Adrian P.

Adrian P.

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,242
  • Înscris: 05.04.2006
  • ID membru: 72,390
  • Locație: Bucuresti

View Postvb6rocod, on 22 februarie 2014 - 10:17, said:

Cu acest update se rezolva si problema actualizarii la HDD Links (pe viitor). Dupa ce faceti acest update, manual evident, in interfata principala de la HDD Links setati cu "1" la model player "Kingul mod FW". Cand o sa apara urmatorul update nu ramane decat sa apasati "3" pentru a actualiza.
Din pacate nu s-a schimbat nimic. Daca HDD Links este cel de-al treilea screenshot pus de mine mai sus, chiar cu noul scripts updatat, a ramas la fel. Tastele 1-3 de exemplu te muta pe prima sau a treia pictograma (1 - trailere..., 3 seriale...).
Oricum multumiriie mele vb6rocod pentru intentie si, mai ales, pentru actualizarea periodica a link-urilor pentru MP.

#2352
aliv77

aliv77

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 24.01.2011
  • ID membru: 658,564
Mai mult ca sigur trebuie un nou fw  ca sa se poata updata dupa modelul descris de vb6rocod prin HDD links.

View PostAdrian P., on 22 februarie 2014 - 17:52, said:

Din pacate nu s-a schimbat nimic. Daca HDD Links este cel de-al treilea screenshot pus de mine mai sus, chiar cu noul scripts updatat, a ramas la fel. Tastele 1-3 de exemplu te muta pe prima sau a treia pictograma (1 - trailere..., 3 seriale...).
Oricum multumiriie mele vb6rocod pentru intentie si, mai ales, pentru actualizarea periodica a link-urilor pentru MP.


"Scripts"-ul asta  dat acum de vb6rocod este ultimul,cel din 20 februarie, nu?  ...adica nu contine altceva nou?

#2353
vb6rocod

vb6rocod

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 984
  • Înscris: 26.05.2005
  • ID membru: 37,575
Inseamna ca "link-ul" catre HDD Links nu e catre noua interfata care are optiunile cu 1 si 3. Cine poate, sa-mi dea fisierele care sunt in directorul scripts (php-urile), fara subdirectoare sa-mi dau seama unde e problema.In mod normal link-ul trebuie sa fie catre mini1.php dar probabil ca cine a facut firmware-ul a ales alta varianta.

#2354
Adrian P.

Adrian P.

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,242
  • Înscris: 05.04.2006
  • ID membru: 72,390
  • Locație: Bucuresti
Astea sunt php-urile din folderul scripts:

Attached Files

  • Attached File  php.rar   32.91K   24 downloads


#2355
adipa

adipa

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 01.04.2004
  • ID membru: 13,811
  • Locație: Targoviste
astea sunt exact aceleasi fisiere care au venit in unpate-ul scripts.zip.
updateul la noi se face unseva mai sus...
eu am incercat sa modific cele doua fisiere vb6_check.sh si vb6_update.sh dar acum are o functionare ... deficitara.
Mai tre sapat.

Cum ma legam la player prin ftp? ca nu mai stiu, eu bag prin telenet si merge mai greu.
Si mai e un fisier pe care l-am editat: startup_update_check.sh

Edited by adipa, 23 February 2014 - 20:42.


#2356
adipa

adipa

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 01.04.2004
  • ID membru: 13,811
  • Locație: Targoviste

View Postvb6rocod, on 23 februarie 2014 - 09:44, said:

Inseamna ca "link-ul" catre HDD Links nu e catre noua interfata care are optiunile cu 1 si 3. Cine poate, sa-mi dea fisierele care sunt in directorul scripts (php-urile), fara subdirectoare sa-mi dau seama unde e problema.In mod normal link-ul trebuie sa fie catre mini1.php dar probabil ca cine a facut firmware-ul a ales alta varianta.
am gasit in vb6_update.sh linii le astea:
chmod -R +x $basedir/scripts
cp -f /usr/local/etc/www/cgi-bin/videoRenderer.rss /usr/local/etc/www/cgi-bin/scripts/util/videoRenderer.rss
cred ca de aici nu merge ceva, incerc acum la mine fara astea sa vad cum se comporta.

#2357
adipa

adipa

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 278
  • Înscris: 01.04.2004
  • ID membru: 13,811
  • Locație: Targoviste
Gata.
I-am dat eu de cap.
Asteptati putin si o sa fa sau fisierele mofificate sa le puneti pe mediaplayer.

Deocamdata in HDD links apas 1, aleg Kingul  FW si cand apas 3 imi da eroare actualizare.
Poate ma mai ajuta vb6rocod daca nu ma prind.

Edited by adipa, 23 February 2014 - 22:15.


#2358
Adrian P.

Adrian P.

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,242
  • Înscris: 05.04.2006
  • ID membru: 72,390
  • Locație: Bucuresti
Da-i un PM lui vb6rocod, e atat de amabil, cred ca o sa ne ajute. Apoi poate gasim o solutie telnet, eu accesez foarte greu  MP-ul pe ftp (doar dupa restart PC si MP).

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users